Bilen

Vil denne bilen revolusjonere bilbransjen?

Volvos nye søstermerke Polestar debuterer med en rask hybridbil og en helt ny modell for eierskap.
Les mer om Polestar.

Bil i autovern

En bil har kjørt i autovernet i Ingelsfjordtunnelen i Hadsel. Det skal ikke være snakk om personskader, melder politiet, men det er skader på bilen og autovernet.
Anmelder bilfører etter uhell
Bilføreren som kjørte av veien i Brønnøy er anmeldt av politiet for uaktsom kjøring. Det skal ha vært svært glatt på stedet og bilen var skodd med sommerdekk.
Les mer om Brønnøy.
Anmeldt for uaktsom kjøring
Bilisten som kjørte av veien på Mosheim i Brønnøy tidligere i dag er nå anmeldt for uaktsom kjøring, melder politiet. Det skal være svært glatt på stedet, og bilen var ikke skodd for forholdene.
Les mer om Brønnøy og Mosheim.

Bil og MC av veien

Bilen kjørte av veien i Sandnes, motorsykkelen på Figgjo.
Les mer om Figgjo.
Vil ha kontakt med bilfører
Politiet melder på Twitter at de ønsker å komme i kontakt med føreren av en liftbil etter ulykken på Kolsås i Bærum. De skriver at det foreløpig er ukjent om bilen var involvert i ulykken, som betegnes som alvorlig. MC-føreren er hentet med luftambulanse.
Les mer om Bærum og Twitter.
En bil av veien
En bil har kjørt av veien på fylkesvei 250 mellom Vingrom og Vingromsåsen. Utforkjørselen skjedde om lag 8 kilometer fra Vingrom. En mann var i bilen, men han skal være ute av kjøretøyet.
Les mer om Vingrom og Vingromsåsen.
Hentes av luftambulanse
En person er alvorlig skadd i utforkjøringen på Holtnesveien i Hurum. Luftambulansen er på stedet nå, melder politiet. To personer satt i bilen da den kjørte ut ved 1130-tiden.
Les mer om Holtnesveien og Hurum.
Kjørte i grøfta
En bil har kjørt av fylkesvei 213 på Brøttum i Ringsaker. Bilen gikk rundt, men havnet på hjulene igjen. Ifølge politiet følte føreren seg omtåket etter utforkjøringen. Det er stedvis veldig glatt på veien.
Les mer om Brøttum og Ringsaker.
Smuglet over 30 kilo tobakk
Et par fra Syria ble tatt med 32,5 kilo tobakk i Rømskog ved 13-tiden tirsdag ettermiddag. Bilen de kjørte ble fanget opp av tollernes kamera på grensen, og de to ble brakt til lensmannen på Ørje. Det viste seg at de er asylsøkere i Sverige, så de blir utvist tilbake dit. Med seg på veien får de et forelegg på 100.000 kroner.
Les mer om Rømskog, Sverige, Syria og Ørje.
– Bilen står delvis under vann
Ifølge Smaalenenes Avis har ulykken i Hobøl skjedd der Hulsbekken møter Hobølelva, like sør Elvestad. Bilen skal stå delvis under vann, men føreren av bilen har kommet seg ut og blir behandlet av helsepersonell. Årsaken til ulykken er ikke kjent.
Bil har kjørt i grøfta
Politiet i Follo melder på Twitter at en bil har kjørt av fylkesvei 120 i Hobøl og endt i en bekk. Føreren er ute av bilen og nødetatene er på stedet.
Les mer om Follo, Hobøl og Twitter.
Tatt uten førerkort for 46. gang
En oslomann i 30-årene ble stanset i natt for å ha kjørt uten førerkort. Politiet sier til Romerikes Blad at dette er 46. gang han anmeldes for dette. Bilen kunne ikke beslaglegges pga kompliserte regler, men skiltene er klippet.
Stakk av etter påkjørsel
Politiet etterlyser en bilfører etter en kollisjon på Ryggeveien i Moss i går kveld. På Twitter skriver de at en bilfører meldte at han var påkjørt av en bil som kjørte på feil side av en trafikkøy ved 21.30-tiden. Bilen politiet etterlyser føreren av kjørte i retning Råde.
Les mer om Ryggeveien og Råde.
Håkon Gullvågs bil stjålet i Roma – verdifullt bilde er forsvunnet
Pilegrimsalteret som kunstneren Håkon Gullvåg malte til pilegrimsstafetten mellom Trondheim og Roma lå i en varebil. Natt til mandag ble bilen stjålet.
Bil på taket i Flekkefjord
En dame er kjørt til sykehuset i Flekkefjord med lettere skader, etter at bilen hun satt i havnet på taket ved Sveigeveien. Årsaken til ulykken er foreløpig ukjent.
Les mer om Flekkefjord og Sveigeveien.
Trafikkulykke Skifjorden i Lofoten
Politiet melder på Twitter at det har vært et sammenstøt mellom to biler. Den ene bilen kjørte av veien etter ulykken. Politi og ambulanse er på stedet, og det er ikke meldt om alvorlig personskade.
Les mer om Lofoten og Twitter.
- Heldigvis var jeg alene i bilen
Da John-Ole Sandvik bremset opp med bil og henger, ble han påkjørt bakfra. Tilhengeren ble trykket inn i kupeen.
Fremstår beruset
Nødetatene er nå fremme ved trafikkulykken på Holmenbrua i Drammen. De involverte blir sett til av ambulansepersonell. Ifølge politiet fremstår føreren av den ene bilen som beruset. Bilberging er bestilt.
Les mer om Drammen og Holmenbrua.
Il Tempo Gigante i Høyesterett
Høyesterett avgjør opphavsretten til Il Tempo Gigante.Caprino Filmsenter saksøkte Hunderfossen familiepark etter at de bygde en berg- og dalbane basert på den populære bilen.Caprino Filmsenter tapte i Tingretten men fikk mehold i lagmannsretten.
«Il Tempo Gigante til retten
Høyesterett skal avgjøre hvem som har opphavsrett til «Il Tempo Gigante fra Flåklypa. Caprino Filmcenter saksøkte Hunderfossen familiepark etter at de bygde en berg-og-dal-bane basert på bilen. Caprino tapte i Tingretten men fikk medhold i lagmannsretten.
Mistet lappen
En mann i 40-årene er dømt til 18 dagers fengsel for å ha kjørt i 119 kilometer i timen i en 60-sone i Larvik. Mannen forklarte at han lot bilen trille i en nedoverbakke for å spare batteri på hybridbilen sin. Han må også klare seg uten førerkort de neste 20 månedene.
Les mer om Larvik.
Uskadd etter å ha kjørt ned stolpe
Føreren kom uskadd fra en utforkjøring på riksvei 4 i Gjøvik ved Hunton i kveld. Bilen havnet i grøfta etter å ha kjørt ned en lyktestolpe.
Les mer om Gjøvik og Hunton.
Personbil kjørt inn i et tre
En personbil skal ha kjørt inn i et tre i Re. Nødetatene er på stedet og fant store materielle skader på bilen. Førerkort ble beslaglagt og sak er opprettet, melder politiet på Twitter. Det er ikke meldt om noe personskade.
Les mer om Twitter.
Bil kjørte inn i et tre i Ljørdalen
En bil har kjørt utfor fylkesvei 570 i Ljørdalen i Trysil og kollidert med et tre. To personer som satt i bilen kom fra ulykken uten alvorlige skader.
Les mer om Ljørdalen og Trysil.