Bilen

Kjørte ned skilt i Tønsberg

Politiet søker etter en sort BMW 320. Bilen skal ha kjørt ned et skilt på Hortensveien. Bilen har knust frontrute, melder politiet på Twitter.

Bil havnet på taket

En kvinne i 20-årene er kjørt til Sykehuset i Vestfold for sjekk etter trafikkuhellet i Larvik. Kvinnen kjørte av veien og bilen havnet på taket.
Les mer om Larvik, Sykehuset og Vestfold.
Trafikkuhell i Larvik
En person er involvert i et trafikkuhell mellom Tjølling og Verningen. Sjåføren er ute av bilen og nødetatene er på vei, melder politiet.
Les mer om Larvik, Tjølling og Verningen.
Krise-resultat i krasjtest: Denne bilen fikk null stjerner
Det har faktisk aldri skjedd før.

Ryggsmerter etter trafikkuhell

En kvinne i 20-årene ble kjørt til legevakt med nakkesmerter etter et trafikkuhell i Flekkefjord sent torsdag kveld. Det var svært glatt på stedet, opplyser politiet, og bilen kjørte rett i autovernet.
Les mer om Flekkefjord.
Kjørte på anleggsbil
To personer ble kjørt til Hamar sjukehus etter at en personbil kjørte inn i en anleggsbil på E 6 som drev med manuell dirigering. Ulykka skjedde litt over midnatt. Det var ingen personer i den påkjørte bilen. Det er mistanke om at fører av personbilen kjørte i påvirket tilstand.
Les mer om Hamar.
Atle fikk hjertet i halsen av denne forbikjøringen
Tankbilsjåføren var sikker på at bilen bak skulle avbryte forbikjøringen.
Utforkjøring ved Julebygda kapell
Bilen havnet inn i lyktestolpe og deretter utfor veien.
Les mer om Julebygda.
Veien åpnet etter kjedekollisjon
Politiet opplyser at riksvei 109 er åpnet etter en kjedekollisjon torsdag ettermiddag. Fire biler kjørte inn i hverandre og politiet mistenker at føreren av den bakerste bilen var påvirket av rusmidler. Føreren anmeldes.
Bilen som passer for folk som egentlig ikke bryr seg om biler
Med Grandland X kan Opel – for første gang på lang tid – levere en modell i det mest populære personbilsegmentet.
Les mer om Opel.
Kjørte stjålet bil uten førerkort
Politiet i Mo i Rana har pågrepet en bilfører i en stjålet bil. Føreren har kjørt uten førerkort, og skal ha vært ruset, skriver politiet på Twitter. Han skal også ha utøvd vold da han stjal bilen, og politiet starter nå etterforskning.
Les mer om Rana og Twitter.
Kjørte inn i autovern
En 21 år gammel bilist slapp uskadd fra det da han kjørte inn i autovernet i nordgående retning, sør for Hemtunnelen på E18 i Re. – Det er en del skader på bilen og autovernet, og bilen må taues bort, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Hemtunnelen.
– La bilen stå
Politiet oppfordrer alle som ikke må ut å kjøre om å la bilen stå. Det har vært mange ulykker relatert til det glatte føret i løpet av kvelden.
Bil av veien i Elvestad
En bil har kjørt av veien i avkjøringsfeltet på E18 øst for Elvestad. Det var to personer i bilen, begge skal være uskadd. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Les mer om E18 og Elvestad.
Brøytet på strekningen
Ulykken på Flyplassveien i Tønsberg skjedde da det kom en personbil kjørende mot en traktor som brøytet på strekningen. Bilen fikk tatt en unnamanøver og havnet i grøfta. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Flyplassveien og Tønsberg.
Bil havnet på taket
En bil har havnet på taket i en bekk ved Øvre Lauvrak i Froland. Det var ingen personer i bilen da den ble oppdaget, men politiet har vært i kontakt med fører som ikke er skadet.
Les mer om Froland og Øvre Lauvrak.
Skal ha sovnet bak rattet
Fører av bilen som kom over i motgående kjøreretning er en mann fra Sandefjord i 40 årene. Han forklarte politiet at han skal ha sovnet bak rattet. Politiet oppretter sak og førerkortet hans er beslaglagt.
Les mer om Sandefjord.
Biler er berget
Bilen som kjørte i autovernet ved Rudshøgda er berget, og det samme er traileren som sperret sørgående felt på E6 ved Sjoa. Det betyr at trafikken skal gå som normalt igjen.
Les mer om Rudshøgda og Sjoa.
Fant gutt (12) gjemt i dashbordet på bilen
Spansk politi har arrestert en marokkaner som forsøkte å smugle et barn over grensen til Melilla.
Les mer om Melilla.
Elektronisk utstyr beslaglagt
En Oslo-mann i 40-årene ble tatt for smugling av mobiltelefoner og annet elektronisk utstyr for over 200.000 kroner i går ettermiddag. Han ble stanset på fylkesvei 126 ved Trosterud i Rømskog. Mannen påsto at varene lå i bilen også da han kjørte ut av landet. Varene er foreløpig beslaglagt, og forholdet er politianmeldt.
Les mer om Rømskog og Trosterud.
Tar du feil her – da kan det bli kjempedyrt
Morten fylte feil drivstoff på bilen.
Kollisjon mellom bil og elg
Det har skjedd en kollisjon mellom en bil og en elg på E6 Storjord. Frontruten til bilen er knust, melder politiet.
Utforkjøring i Sigdal
En bil har kjørt av fylkesvei 131 i Sigdal. Politiet som er på stedet sier at føreren har forlatt bilen. Bilberging er rekvirert til der uhellet skjedde, ved Grenskogen.
Les mer om Grenskogen og Sigdal.
Ruskjøring i Birkenes
Føreren av en personbil som var involvert i trafikkuhellet med to andre biler i Birkenes mistenkes for ruskjøring, opplyser politiet. Det ble også funnet tyvegods i bilen som antas å stamme fra kiosken i Birkenes som hadde innbrudd i natt.
Kjørte uten gyldig førerkort
En mann i 50-årene er anmeldt for å ha kjørt uten gyldig førerkort i Holmestrand. Mannen er domfelt for dette flere ganger tidligere. Bilen er beslaglagt, melder politiet på Twitter
Les mer om Holmestrand og Twitter.