Biler

Kritisk skadd i frontkollisjon

En person er kritisk skadd i en frontkollisjon på riksvei 4 ved Dalsjordet i Gjøvik. To biler og et vogntog var involvert i ulykken.
Les mer om Dalsjordet og Gjøvik.

Terroren i Barcelona

Europa rystes nok en gang av et brutalt terrorangrep mot sivile. Fremgangsmåten er kjent. Biler brukes som drapsvåpen, målene er forsvarsløse mennesker.
Les mer om Barcelona.
Minst ein person kritisk skadd
Det skal vere ein bil på veg sørover som har køyrt delvis i motgåande felt som forårsaka ulykka på riksveg 4 i Gjøvik. Bilen var borti fleire biler før den frontkolliderte med ein annan bil. Minst ein person er kritisk skadd, ifylgje politiet.
Les mer om Gjøvik.
Ambulanse i ulykke i Sarpsborg
Det er to biler som har kollidert i sykehuskrysset i Sarpsborg, skriver Sarpsborg Arbeiderblad. En av bilene er en ambulanse som har fått store materielle skader.

Rømte fra bil etter ulykke

En mann i 20-årene rømte fra bilen etter et trafikkuhell i krysset Bærumsveien og Vækerøveien. Ingen andre biler var involvert i hendelsen. Bilen er fremdeles ikke tauet bort, men skal ikke være i veien for annen trafikk. Føreren er pågrepet og kjørt til arresten.
Franske biler – er de egentlig bedre enn sitt rykte?
Les hva eierne selv mener.
Veien er åpnet
E134 ved Langebru er ryddet og åpnet for normal trafikk etter en trafikkulykke torsdag ettermiddag. Tre biler var involvert.
Les mer om Langebru.
Påkjøring bakfra
Det skal være tre biler involvert i en ulykke ved Langebru på E134 i Hokksund fra Vestfossen og retning Hokksund. Årsaken skal være påkjøring bakfra. En kvinne er lettere skadd og tatt med av ambulanse.
Les mer om Hokksund, Langebru og Vestfossen.
Trafikkulykke Langebru
Nødetatene har rykket ut på trafikkulykke på E134 på Langebru i Hokksund. To biler skal være involvert.
Les mer om Hokksund og Langebru.
Tre biler i kollisjon
Det har vært et mindre trafikkuhell i Vestre Brugate i Hokksund. Tre biler var innvolvert. Det skal ikke være personskade og partene fyller ut skademelding.
Les mer om Hokksund og Vestre Brugate.
Nytt trafikk-smell
Tre biler har kollidert i Kristiansand.
Les mer om Kristiansand.
Smell i trafikken
Tre biler er involvert i en ulykke i Mandal, ifølge politiet.
Les mer om Mandal.
Tror bilbrann var påsatt
Politiet i Oslo tror noen tente på bilen som ble skadd i brann ved Grorud togstasjon natt til onsdag. Siden mai har nær 20 biler brent i Oslo, flere av dem i bydeler nær Grorud.
Les mer om Grorud og Oslo.
Politijakt på smuglere i Halden
Tollvesenet og politiet samarbeidet om å stanse to biler i Halden. Saken gjelder innførsel av en mengde alkohol som ennå ikke er talt opp. Fire menn er kjørt til arrest og saken skal etterforskes videre.
Les mer om Halden.
Trafikkulykke i Narvik
Skadeomfanget er uvisst etter ei trafikkulykke i krysset ved E6 og E10 i Narvik, melder politiet. Fem personer og to biler er involvert. – Alle personene skal være ute av bilene, skriver politiet på Twitter.
Les mer om E10, Narvik og Twitter.
Øker parkeringsavgift
I Sandefjord kan folk med diesel eller bensinbiler måtte betale mer for å parkere, for at elbiler og hydrogenbiler fortsatt skal få parkere og lade gratis. Rådmannen foreslår å øke parkeringsavgiften på åtte parkeringsplasser med tre kroner i timen for biler som bruker fossilt brennstoff, skriver Sandefjords Blad.
Trafikkulykke i Brønnøysund
To biler er involvert i en trafikkulykke ved Mossem i Brønnøy kommune. Politi og ambulanse skal være på vei til stedet.
Trafikkuhell i Bodø
To biler er involvert i en trafikkulykke i Olav Vs gate i Bodø. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Bodø.
To biler kolliderte da de bremset for syklist
Nødetatene på vei til Revheimsveien.
Les mer om Revheimsveien.
To biler i ulykke i Sarpsborg
Det har vært et trafikkuhell i krysset ved Astridsgate og Sverres gate i Sarpsborg. To biler var involvert i ulykken og n person er antatt skadet, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Astridsgate, Sarpsborg og Twitter.
Trafikkuhell i Sarpsborg
Det har vært et trafikkuhell i krysset ved Astridsgate og Sverres gate i Sarpsborg. To biler var involvert i ulykken og n person er antatt skadet, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Astridsgate, Sarpsborg og Twitter.
Mulig punktering
Skadeomfanget etter utforkjøringen i Saltstraumen er foreløpig uvisst. Lastebilen skal ikke være til hinder for øvrig trafikk, og ingen andre biler er involvert. – Politiet mistenker at en punktering kan være årsak, og gjør videre undersøkelser på stedet, opplyser operasjonsleder Elisabeth Eide.
Trafikkulykke i Bodø
To biler er involvert i en trafikkulykke i Grønnåsenkrysset i Bodø. Politiet melder at de og ambulanse er på stedet.
Les mer om Bodø og Grønnåsenkrysset.
Kontroll på dekktrykket
Ettermarkedsløsning med iOS-app for eldre biler som ikke har integrert trykkovervåkningssystem.
Trafikkulykke på riksveg 13
To biler involvert.