Biler

Etterlyser stjålet bil

En bil ble stjålet fra et verksted i Skiptvet natt til i dag. Den stjålne bilen er en Mercedes E270, med kjennetegn CE97318. Noen nøkler til andre biler ble også tatt.
Les mer om Skiptvet.

Ulykke på Svinesundsbrua

Trafikkuhell i retning mot Sarpsborg. Fem biler er involvert. Nordgående løp er stengt for trafikk.
Les mer om Sarpsborg og Svinesundsbrua.
To biler i trafikkulykke i Bekkefaret
To biler var involvert i en trafikkulykke ved Esso-stasjonen i Bekkefaret lørdag ettermiddag.
Les mer om Bekkefaret og Esso-stasjonen.
Tre biler i trafikkulykke i Bekkefaret
Tre biler er involvert i en trafikkulykke ved Esso-stasjonen i Bekkefaret.
Les mer om Bekkefaret og Esso-stasjonen.

Ranet pizzarestaurant med pistol

En mann ranet en pizzarestaurant med pistol i Oslo lørdag formiddag. Politiet er på jakt etter gjerningsmannen som stakk av i en av restaurantens egne biler.
Les mer om Oslo.
Ranet restaurant og forsvant i pizzabil
En mann truet ansatte med pistol da han ranet en pizzarestaurant i Nydalen i Oslo lørdag formiddag. Deretter forsvant han i en av pizzakjedens biler.
Les mer om Nydalen og Oslo.
Ranet pizzarestaurant og forsvant i pizzabil
En mann truet ansatte med pistol og ranet en pizzarestaurant i Nydalen i Oslo lørdag formiddag. Deretter forsvant han i en av pizzakjedens biler.
Les mer om Nydalen og Oslo.
Pizzarestaurant ranet
Det har vært et ran på Domino's Pizza i Fernanda Nissens gate. Politiet er på stedet og opplyser at gjerningspersonen har stukket av i en av restaurantens biler.
– Følg ekstra med på rar bilkjøring
Politiet vil ha flere tips om biler med unormal aktivitet ifm. innbruddsbølgen i drammensområdet. Etter det siste tilfellet i går søkte de etter tyver med hunder og helikopter. Ingen ble tatt, men politiet tror de dro med en bil som ventet på dem.
Les mer om Følg.
Ber om tips etter speilskader
I løpet av natten har noen ødelagt utvendige speil på fem biler i Skogliveien i Drammen. Politiet ønsker tips på 02800.
Les mer om Drammen og Skogliveien.
Milliardene i avgiftskutt har gått til fossile biler
Transportanalytiker Sveinung Kvalø har beregnet at fossile biler har fått desidert flest milliarder i avgiftsskutt. Miljøorganisasjonen Zero mener de har fått mye mer enn de fortjener.
Opprør mot å stenge Skippergata
SANDNES: Mer enn 3000 underskrifter og et enstemmig Hana bydelsutvalg viser sterk motstand mot å stenge Skippergata fysisk for biler i nedre del for å gi plass til bussvei.
Les mer om Hana og Skippergata.
Bilbrann slokket
Bilen som brant på Vettakollen i Oslo er nå slokket av brannvesenet, melder politiet. Et ukjent antall omkringliggende biler fikk mindre skader av varmen. Ifølge politiet er det ingenting som tyder på at brannen var påsatt.
Les mer om Oslo og Vettakollen.
Barnehageansatte behandler jenter og gutter forskjellig
BARNEHAGE: Guttene ble oppfordret til å leke med biler, og jentene med dukker. Mens jentene fikk høre at «du ser ut som en prinsesse, ble guttene ble kalt tøffe og sterke.
Ketil Solvik-Olsen (Frp) utreder å erstatte bompenger med veiprising
Regjeringen utreder sporing av tunge kjøretøy via satellitt. Nå håper eksperter at ny teknologi gjør at biler slipper bompenger for godt.
Ketil Solvik-Olsen (Frp) utreder det som kan fjerne bompenger for alltid
Regjeringen utreder sporing av tunge kjøretøy via satellitt. Nå håper eksperter at ny teknologi gjør at biler slipper bompenger for godt.
To biler involvert i trafikkuhell i Trondheim
Et trafikkuhell førte til store trafikale problemer i Strindheimtunnelen i Trondheim.
Avgifter på elbiler nå
Flere biler, mer kjøring - men mindre bilavgifter: De krymper med tre milliarder kroner årlig fremover. KrF og Venstre bør snu.
Les mer om Venstre.
Smart belysning på motorveier
Det statlige veiselskapet Nye Veier i Kristiansand kommer snart til å ta i bruk smart belysning på nye motorveier. Dette er lys som slukkes automatisk når det ikke er biler på veien. Det kom frem under en orientering om nye E39 på et folkemøte i Mandal i går.
Les mer om E39, Kristiansand, Mandal og Nye Veier.
Smart belysning på nye motorveier
Det statlige veiselskapet Nye Veier i Kristiansand kommer snart til å ta i bruk smart belysning på nye motorveier. Dette er lys som slukkes automatisk når det ikke er biler på veien. Det kom frem under en orientering om nye E39 på et folkemøte i Mandal i går.
Les mer om E39, Kristiansand, Mandal og Nye Veier.
Storkontroll hos bruktbilforhandler: Fire av ti biler ble ikke godkjent. 75 biler avskiltet
Nesten halvparten av 983 kontrollerte biler fra bruktbilforhandleren Olsen Bil i Grimstad er underkjent. 75 av dem ble avskiltet på stedet.
Les mer om Grimstad og Olsen Bil.
DDE-Bjarne elsker biler – og har kjøpt seg inn i flyselskap
– Vi har blitt litt bortskjemte.
Speil mot speil
To biler møttes speil mot speil i Toventunnelen like etter klokka 0930 i dag. Ingen personskader, melder politiet i Nordland på Twitter. Patruljen har snakket med de involverte og har opprettet sak.
Skadet på E16
En person ble skadet i et trafikkuhell som involverte to biler på E16 ved Steinsletta i Hole. Nødetatene er på stedet. Tre personer kom fra trafikkuhellet uten skader, melder politiet.
Les mer om E16, Hole og Steinsletta.
Tre biler kolliderte i Markens
Tre biler har kollidert i krysset mellom Markens- og Kristian IV- gate. Politiet er på stedet, og det skal ikke være snakk om noe personskade.