Biler

Skipsrederarving doblet Porsche-salget i fjor

Espen Galtung Døsvig og Porsche Center Bergen solgte biler for 222 millioner i 2016.

Kollisjon på gamle E6 i Furnes

To biler har kollidet i krysset Høsbjørvegen/Furnesvegen på gamle E6 i Furnes. Fire personer er kjørt til Hamar sykehus. Fører av den ene bilen er fratatt førerkortet.
Les mer om Hamar.
En av Norges mest populære biler blir ny
Var en liten revolusjon da den kom første gang.
Biler kan ruste av maursyreblanding
Bilen med henger som veltet på riksvei 52 ved Robru, hadde en 1000 liters tank med maursyreblanding på hengeren som lekker. Syren brukes i landbruket, og biler som har kjørt i syren vil kunne ruste, melder politiet.
Les mer om Robru.

Bilulykke med personskade på E18

To biler har kollidert på E18 ved Blommenholm i Bærum. Ifølge politiet er en person skadet, men alvorlighetsgraden er uavklart. Ulykken skjedde i utgående retning.
Les mer om Blommenholm, Bærum og E18.
Bilinnbrudd på Liseberg
Politiet i Østfold har tirsdag kveld mottatt tre-fire meldinger fra folk som har hatt innbrudd i feriepakkede biler ved fornøyelsesparken Liseberg.
Les mer om Liseberg og Østfold.
Bilinnbrudd på Liseberg
Politiet advarer besøkende på Liseberg i Göteborg om innbrudd i biler på parkeringsplassene. På Twitter skriver operasjonssentralen at de har fått flere meldinger fra fortvilte feriegjester som har hatt innbrudd i feriepakket bil.
Les mer om Göteborg og Liseberg.
Innbrudd i flere biler
To litauiske menn ble i natt pågrepet av politiet og er mistenkt for å ha gjort innbrudd i flere biler på Semslinna i Tønsberg. Politiet søkte med hund og helikopter. Sak blir opprettet.
Les mer om Semslinna og Tønsberg.
E6 Forsmo åpen for trafikk
Begge kjørefelt er igjen åpnet for trafikk på E6 Forsmo, Mosjøen. Årsaken til at veien ble stengt var en kollisjon mellom to biler. Nødetatene er på stedet.
Les mer om Mosjøen.
To biler har kollidert
To biler har kollidert på E6 Forsmo, Mosjøen. Nødetatene er på stedet. Personskader er ikke avklart ennå, melder politiet. E6 er stengt inntil videre.
Les mer om Mosjøen.
Kvinne sendt til sykehus etter frontkollisjon
To biler har frontkollidert på fylkesvei 715 mellom Flakk og Trondheim. En kvinne er sendt til St. Olavs Hospital med lettere skader.
Les mer om Flakk og Trondheim.
To biler frontkolliderte ved Flakk
En kvinne er fraktet til St. Olavs Hospital etter ulykken.
Les mer om Flakk.
Masfjorden kan få milliardbro
Det fraktes rundt 160 biler i døgnet på fergen Masfjordnes-Duesund. Nå jobbes det på spreng for å erstatte den med en bro til rundt n milliard kroner.
Airbag-giganten Takata søker konkursbeskyttelse etter skandale
Den japanske produsenten Takata er konkursbegjært etter at rundt 100 millioner biler globalt måtte tilbakekalles på grunn av feil på kollisjonsputene fra Takata.
Les mer om Takata.
Takata konkurs etter kollisjonspute-skandale
Den japanske produsenten Takata er konkurs etter at rundt 100 millioner biler globalt måtte tilbakekalles på grunn av feil på kollisjonsputene fra Takata.
Les mer om Takata.
Tre biler involvert i trafikkulykke
Heimdalsveien ved Klett er stengt.
Les mer om Klett.
Trafikkuhell i Levanger
To biler skal ha kollidert.
Les mer om Levanger.
Møtekollisjon ved Smedmoen
To biler kolliderte på riksvei 4 ved Smedmoen. En av bilene kom over i motgående kjørefelt, melder politiet. Ingen kom til skade. Fremkommeligheten på stedet er redusert på grunn av ulykken.
Les mer om Smedmoen.
Skadeverk på flere biler i Moss
Politiet melder om at flere parkerte biler denne morgenen ble gjort skade på i området Sundstredet - Fleischer Brygge. Det er så langt ingen mistenkte.
Biler i kollisjon på E 39 var borte da politiet kom
Politiet meldte om en stor kollisjon på E39 i Sandnes. Men da de ankom stedet var bilene borte.
Les mer om E39.
Kollisjon på Eskelandsveien
To biler har kollidert på Eskelandsveien på Tasta.
Les mer om Eskelandsveien og Tasta.
Flere biler i kollisjon på E 39
Tre-fire biler har kollidert på E 39 i Sandnes i sørgående felt 500 meter sør for avkjøringen til fylkesvei 44.
Tre til legevakt for sjekk
Politiet opplyser at ulykken som ble meldt om hadde skjedd på Tverlandsbrua, fant sted på Vikan like vest for brua. Operasjonsleder Odd Ivar Pettersen opplyser at tre personer er sendt til legevakt for sjekk, ikke mistanke om alvorlige skader. – Fire biler involvert der den bakerste hadde vært litt uoppmerksom og kjørt i bilen foran, og slik forårsaket en kjedekollisjon, sier Pettersen. Politiet vurderer å opprette sak.
Les mer om Pettersen, Tverlandsbrua og Vikan.
Fem biler i kollisjon i Bodø
Politiet melder om at fem biler er involvert i en kollisjon på Tverlandsbrua. Ti personer involvert, alle ved bevissthet. Nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Bodø og Tverlandsbrua.
Frontkollisjon i Re
Det er ingen alvorlige personskader etter at to biler frontkolliderte ved Hengsrud i Re, men den ene bilen har fått store materielle skader, opplyser politiet.
Les mer om Hengsrud.