Bindal

Vil ha sammenslåing i Bindal

Rådmann Knut Toresen i Bindal anbefaler at kommunestyret går inn i forhandlinger med Nærøy og Vikna om sammenslåing, skriver Namdalsavisa.
Les mer om Bindal, Namdalsavisa, Nærøy og Vikna.

Buss med 40 personer veltet i Bindal i Nordland

Ingen skal være alvorlig skadd. To lastebiler skal ha kjørt av veien på samme sted.
Les mer om Bindal og Nordland.
Ingen alvorlig skadet etter bussvelt i Bindal
En buss med 40 passasjer har veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Ifølge politiet er alle ute av bussen og det skal ikke være alvorlige personskader.
Les mer om Bindal og Holm.
Buss med 40 personer veltet
En buss med 40 personer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
Buss med 40 passasjerer har veltet ved fergeleie
Nødetatene rykket ut etter at en buss veltet og fanget passasjerene inne, i Bindal kommune i Nordland.
Les mer om Bindal og Nordland.
Buss med 40 passasjerer veltet
En buss med 40 passasjerer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
Buss med 40 passasjerer veltet
To lastebiler har også kjørt av veien samme sted i Bindal.
Les mer om Bindal.
Buss med 40 personer veltet i Bindal i Nordland
En buss med 40 personer om bord har veltet i Bindal i Nordland. Politi, brannvesen og ambulanse er på vei til stedet. Ingen skal være alvorlig skadd.
Les mer om Bindal og Nordland.
Forstår at det blir fest på Leka i flere dager
Talspersonen for 10 øykommuner i Norge, Per Pedersen, mener KrF har gjort det rette ved å oppheve vedtaket om tvang i Leka og Bindal. Men beslutningen er omstridt og flere Høyre-politikere beklager at det blir omkamp i Stortinget.
Bindal kan bestå
Vi sender direkte fra Bindal.
Les mer om Bindal.
KrF påfører regjeringen nederlag: To kommuner slipper tvangssammenslåing
Kommunene Leka i Nord-Trøndelag og Bindal i Nordland får fortsette som selvstendige kommuner. – Dette viser at demokratiet fungerer, sier en jublende glad Leka-ordfører.
Hareides nei til kommunetvang får Vedum til å juble
KrF påfører regjeringen et nederlag i kommunereformen når partiet sier ja til at Leka og Bindal kommuner likevel ikke må tvinges sammen med Vikna og Nærøy.
Les mer om Bindal, Leka, Nærøy, Vedum og Vikna.
KrF lar Leka og Bindal forbli
KrF påfører regjeringen et kommunereform-nederlag når partiet sier ja til at de to kommunene likevel ikke må tvinges til sammenslåing. Det gir flertall i Stortinget for at Leka og Bindal får mulighet til å be om reversering, melder Aftenposten.
Leka og Bindal får fortsette som egne kommuner: – Demokratiet fungerer
– Nå sitter rådmannen i stolen ved siden av meg og gråter, sier en jublende glad ordfører i Leka. KrF sikrer flertall for å reversere tvangssamanslåingen av små kommuner, og dermed får Leka og Bindal fortsette for seg selv.
Les mer om Bindal og Leka.
Leka og Bindal får fortsette som egne kommuner:
– Nå sitter rådmannen i stolen ved siden av meg og gråter, sier en jublende glad ordfører i Leka. Kristelig Folkeparti sikrer flertall for å reversere tvangssamanslåingen av små kommuner. Dermed får Leka og Bindal fortsette for seg selv.
Les mer om Bindal og Leka.
Leka og Bindal kan få fortsette som egne kommuner
Kristelig Folkeparti sikrer flertall for å reversere tvangssamanslåingen av små kommuner. Leka og Bindal får ja til å fortsette som selvstendige kommuner.
Les mer om Bindal.
Leka og Bindal får fortsette som egne kommuner
KrF påfører Regjeringen et nederlag i kommunereformen: Nå får noen små, tvangssammenslåtte kommuner likevel fortsette som før.
Les mer om Bindal og Regjeringen.
19-åring til sykehus etter trafikkulykke
En 19 år gammel mann er kjørt til sykehus etter en trafikkulykke i Bindal i Nordland. Mannen meldte selv fra om ulykken, men var bevisstløs da nødetatene ankom.
Les mer om Bindal og Nordland.
19-åring meldte selv fra om ulykke
Sjåføren, en 19 år gammel mann, meldte selv fra om trafikkulykken ved Kvernhusodden i Bindal til politiet. Da nødetatene kom til stedet, ble han funnet bevisstløs, sier operasjonsleder Rune Brandmo til NRK. Han vet ikke noe mer om mannens tilstand.
Utforkjøring i Bindal
Nødetatene har i morgentimene søndag rykket ut til en trafikkulykke ved Kvernhusodden i Bindal. En bevisstløs person er tatt hånd om av helse og blir fløyet videre med luftambulanse, opplyser politiet i Trøndelag.
Utforkjøring i Bindal
En person skal være bevisstløs etter en trafikkulykke i Bindal søndag morgen.
Les mer om Bindal.
Høring om kommunesammenslåing
Tirsdag i neste uke er det høring i kommunalkomiteen på Stortinget om kommunesammenslåing. Senterpartiet har fremmet forslag om å la kommuner som ikke ønsker, å få slippe å bli tvangssammenslått. Ordføreren i Bindal er en av dem som vil delta på høringa med håp om å slippe å bli trønder.
Les mer om Bindal og Stortinget.
Tjente 11.450 kroner dagen
Det siste halvåret har Bindal kommune i Nordland leid inn en svensk-amerikansk legevikar for opptil 11.450 kroner dagen, skriver VG. På 20 arbeidsdager i nordlandskommunen kunne den svenskamerikanske vikarlegen reise hjem med 229.000 kroner.
Les mer om Bindal og Nordland.