Bindal

Bindal bør si JA!

Har du et nyhetstips? I forbindelse med folkeavstemminga om eventuell kommunesammenslåing er det framlagt mye informasjon. Det meste i en brosjyre som alle husstandene i Bindal har fått. Alle politiske parti har vært med på å lage den.
Les mer om Bindal.

Endelig løsning for Magnor: Nå skal det mudres for millioner

I mange år har Magnor Dolmen, som har etablert og driver Bogen feriehus i Bindal, etterlyst vedlikehold av kanalen Valaveita, som ligger like ved anlegget.
Bindal - en kommune i havsnød
I Bindal må den enkelte innbygger tørre å satse for at kommunen igjen skal kunne flyte på egenhånd. I Bindal må den enkelte innbygger tørre å satse for at kommunen igjen skal kunne flyte på egen hånd.
Slagsvold Vedum advarer regjeringen mot å bruke økonomisk tvang mot småkommuner
Trygve Slagsvold Vedum sier regjeringen må følge stortingsflertallet. Senterparti-leder Trygve Slagsvold Vedum sier til BAnett at han er spent før folkeavstemningen i Bindal 26. februar.
Les mer om BAnett og Bindal.

Skal bindalingene være nordlendinger eller trøndere?

Bindal tar snart stilling til sammenslåing. Gi din stemme inne i saken. Mandag 26. februar holdes en rådgivende folkeavstemning i Bindal.
Les mer om Bindal.
Bindal gikk fem millioner i pluss i 2017
Regnskapet ble kjent mandag. Regnskapet for Bindal ble ferdig mandag og under folkemøtet på Vonheim ungdomshus mandag kveld, benyttet rådmann Knut Toresen anledningen til å formidle resultatet.
Les mer om Bindal, Knut Toresen og Vonheim.
5,3 millioner oppdrettskroner til Brønnøy, viser beregning
Må se seg slått av Bindal, som beregnes til 6 millioner kroner. Det fremkommer i tall som Nordland fylkeskommune har beregnet.
Les mer om Bindal, Brønnøy og Nordland.
Mange drukna i januar
Sju personer drukna i årets første måned, viser statistikk fra Redningsselskapet. I januar i fjor omkom fire personer. To av drukningstilfellene skjedde i Bodø og Bindal i Nordland, ved at en bil havna i havet.
Super innsats på cup
Denne helgen er det Namsos Cup i fotball. Jente- og guttelag fra BIL, Tjalg og Bindal deltar på innendørsturneringen. De yngste lagene var i aksjon lørdag. BILs 2006-jenter har god grunn til å være fornøyd. - De vant tre av fire kamper.
Les mer om BIL, Bindal og Tjalg.
Savnet mann funnet død i sjøen
En 75 år gammel mann som ble meldt savnet søndag, er funnet død i bilen sin i sjøen utenfor fergekaia i Holm i Bindal i Nordland.
Les mer om Bindal, Holm og Nordland.
Savnet mann funnet omkommet
Den savnede 75-åringen fra Bindal i Nordland er funnet omkommet. Det bekreftet politiet klokken 04.10 mandag.
Les mer om Bindal og Nordland.
Leter for fullt etter savnet mann
Nødetater og lokale er med på å lete etter en 75 år gammel mann som ble meldt savnet fra Bindal tidligere i kveld. Søket foregår på land, i sjøen og fra luften. – Vi leter for fullt og vil ikke avslutte søket med det første, sier operasjonsleder Lars Letnes i Trøndelag politidistrikt.
Les mer om Bindal og Trøndelag.
Leter etter 75-åring
Politiet søker etter en mann som har vært borte siden natt til søndag. Folk i Bindal som har sett en sølvfarget Mercedes bes ta kontakt med politiet.
Les mer om Bindal.
Starter søk etter mann i Bindal
Politiet i Bindal har startet letingen etter en 75 år gammel mann som ikke er sett siden sist natt. Politiet er interessert i en sølvfarget Mercedes med registreringsnummer YZ95887 i forbindelse med dette. Politiet ønsker tips på 02800 fra publikum.
Les mer om Bindal.
Tre falt over fylkesvei 17
Fylkesvei 17, Nordland. Et tre og en ledning ligger over veien i Bindal ca en km fra grensen til Trøndelag. Opprydningsmannskap på vei.
Les mer om Bindal, Nordland og Trøndelag.
Metallbjelken røk for minst fire år siden. Det visste ikke Vegvesenet.
BINDAL (VG) Høsten 2013 oppdaget en broinspektør at denne metallbjelken på Fuglestad bro i Nordland var røket. Men beskjeden nådde aldri frem.
Les mer om Fuglestad, Nordland og Vegvesenet.
Vil ha sammenslåing i Bindal
Rådmann Knut Toresen i Bindal anbefaler at kommunestyret går inn i forhandlinger med Nærøy og Vikna om sammenslåing, skriver Namdalsavisa.
Les mer om Bindal, Namdalsavisa, Nærøy og Vikna.
Buss med 40 personer veltet i Bindal i Nordland
Ingen skal være alvorlig skadd. To lastebiler skal ha kjørt av veien på samme sted.
Les mer om Bindal og Nordland.
Ingen alvorlig skadet etter bussvelt i Bindal
En buss med 40 passasjer har veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Ifølge politiet er alle ute av bussen og det skal ikke være alvorlige personskader.
Les mer om Bindal og Holm.
Buss med 40 personer veltet
En buss med 40 personer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
Buss med 40 passasjerer har veltet ved fergeleie
Nødetatene rykket ut etter at en buss veltet og fanget passasjerene inne, i Bindal kommune i Nordland.
Les mer om Bindal og Nordland.
Buss med 40 passasjerer veltet
En buss med 40 passasjerer skal ha veltet ved Holm fergeleie i Bindal. Brannvesenet har kommet fram til ulykkesstedet. Alle passasjerene er ute av bussen. Det skal ikke være alvorlige personskader, opplyser politiet i Trøndelag.
Les mer om Bindal, Holm og Trøndelag.
Buss med 40 passasjerer veltet
To lastebiler har også kjørt av veien samme sted i Bindal.
Les mer om Bindal.
Buss med 40 personer veltet i Bindal i Nordland
En buss med 40 personer om bord har veltet i Bindal i Nordland. Politi, brannvesen og ambulanse er på vei til stedet. Ingen skal være alvorlig skadd.
Les mer om Bindal og Nordland.