Bing

Blant landets beste i biologi

Rafael Bing fra Bydel Nordstrand skal representere Norge i en internasjonal biologifinale i Iran. OSLO: De 16 flinkeste biologi-elevene fra videregående skoler i hele landet samlet seg nylig til Biologiolympiaden 2018 på Universitetet i Oslo.

Dette bør du shoppe og droppe fra Gina Tricot x Anine Bing

Ekspertene råder til å tenke seg om en ekstra gang før man handler. De siste ukene har mange influencere promotert kleskjeden Gina Tricots samarbeid med den svensk-danske designeren Anine Bing.
Les mer om Anine Bing og Gina Tricot.
Andreplass til Maiken Bing Paulsen i North Carolina
Drammen-spilleren hadde runder på 72-71, og var med det ett slag under par i Mimosa Hills Intercollegiate. Og tre slag bak vinneren Aurelia Hamm fra Elon-univseritetet.
Rolf (67) spedde på pensjonen – vant 70.000 under Poker-NM i Dublin
67 år gamle Rolf Løe Bing kom på 19. plass under Poker NM i Dublin i helga. Det er pensjonisten fra Brandval godt fornøyd med. –Det blir et godt tilskudd til pensjonen, sa han.

Gina Tricot lanserer sitt første designsamarbeid

Se kolleksjonen til den svensk/danske designeren Anine Bing. At kjedebutikker lager samarbeidskolleksjoner med større designere er ingen nyhet, men nå har Gina Tricot kastet seg på og lanserer i disse dager sitt aller første designsamarbeid.
Les mer om Anine Bing og Gina Tricot.
Sviket mot Grunnloven | Jon Wessel-Aas - Advokat (H) i Bing Hodneland
Den norske E-tjenesten har handlet i strid med både Grunnloven og menneskerettskonvensjonen. Og de er klar over det.
«White Christmas: Derfor ville ikke Bing Crosby synge tidenes julehit foran soldatene
- Jeg hadde ikke kommet den lange veien for å gjøre dem triste.
Les mer om Bing Crosby.
Ap anklager Høyre for negativ reklame
Søker du på «partiprogram Ap på bing.com, får du annonse for Høyre. – De fremste til å drive negativ kampanje, mener Ap-politiker Anniken Huitfeldt.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.
NSM: Tar hemmelige adresser fra nettleseren – publiserer dem på nett
Microsoft har trolig plukket ut adresser til privat informasjon fra brukernes nettleser. Privat informasjon fra en lang rekke tjenester er gjort søkbar i Bing.
Les mer om Bing.
Vil granske Microsoft
Fødselsnummer, kontonummer og andre personopplysninger ligger åpent på internett via søkemotoren Bing. Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) reagerer på at Microsoft ikke tar ansvar for saken.
Les mer om Bing og Microsoft.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.
Felleskjøpet la kundeopplysninger på nett – beklager
En rekke kundedokumenter fra Felleskjøpets innloggingstjeneste lå tilgjengelig ute på nett via søkemotoren Bing ved en feil. – Beklagelig, og skal ikke skje, svarer Felleskjøpet.
Les mer om Bing og Felleskjøpet.
Datatilsynet vil etterforske Microsoft etter datalekkasje
Sensitive persondata ligger tilgjengelige i søkemotoren Bing.
Les mer om Bing og Microsoft.
Microsoft spår MGP-seier
Bing Predictions-teamet i Microsoft har tatt i bruk avanserte dataanalyser for å kunne forutsi hvem som vinner Melodi Grand Prix-finalen i Kiev.
Windows 10 S stenger døra for Chrome og co
Veien til internett går gjennom Edge og Bing. Punktum.
Les mer om Bing, Chrome og Edge.
Mener kommunen har brutt regler
Flybåten AS klager på kravene Nøtterøy kommune satte for å få levere tilbud om transport til Østre Bolæren. Flybåten mener kravet om at fergen måtte være godkjent fem måneder før seilingen startet hindret rederiet i å levere tilbud, siden deres egen ferge lå til reparasjon. Assisterende rådmann Per Ole Bing-Jacobsen mener kommunen har holdt seg til reglene.
Har Microsoft allerede funnet vinneren av fotball-EM?
Forsøker på nytt med Bing Predicts. Les hele saken
Making a Murderer spesial: - Disse avhørsmetodene er bannlyst i Norge og store deler av Europa
Netflix-serien Making a Murderer har tatt verden med storm. I ti episoder graver serieskaperne i historien til amerikaneren Steven Avery som satt 18 år i fengsel, uskyldig dømt for voldtekt. Kort tid etter frifinnelsen blir Avery arrestert og anklaget for mord. Hva gikk galt i saken med Steven Avery og nevøen Brendan Dassey? Er det grunn til å tro at de er skyldige? Hvilke feil gjorde etterforskerne? Fikk de et godt nok forsvar? Aftenposten inviterte et ekspertpanel bestående av avhørsekspert og forsker ved Norsk Senter for Menneskerettigheter, Asbjørn Rachlew, advokat i Bing Hodneland, Jon Wessel-Aas og dokumentarfilmskaper Tommy Gulliksen, som slukte ti e
Italiensk i teten
Startnr 6 Giandomenico Salvadori har opna best og er i teten på 2,1 – to sekund framfor Thomas Bing.
Trekker seg fra styret i Norske Skog
Ole Enger og Karin Bing Orgland ønsker å trekke seg fra styret i Norske Skog med virkning fra utgangen av 6. januar.
Nei, polet er ikke åpent på nyttårsaften i år heller!
Selv om loven er banket gjennom, holder polet stengt. I 2014 banket den blå regjeringen gjennom at Vinmonopolet skulle få selge alkohol på en rekke dager hvor de tidligere holdt stengt: Påskeaften Pinseaften Valgdager Nyttårsaften Loven trådde i kraft 1. januar i år, så du trodde kanskje at årets nyttårsfeiring kunne starte på polet? - Nei, på nyttårsaften holder vi stengt, forteller kommunikasjonsdirektør Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet til Dinside. LES OGSÅ: Kan du forskjellen mellom champagne, prosecco, cava og crmant? Må forhandle med ansatte Problemet er dette: Noen må jobbe på polet om det sk
– Vi må bli vande med grøne juler
I desse dagar drøymer vi saman med Bing Crosby om ei kvit jul. Men er det slik at kvite juler berre vil vere nettopp det, ein draum, i åra som kjem?
Les mer om Bing Crosby.
Vil kaste tre Norske Skog-styremedlemmer
Det amerikanske kjempefondet Blackstone vil kaste ut Ole Enger, Karin Bing Orgland og Siri Beate Hatlen fra styret i Norske Skog, og vil komme med sitt eget refinansieringsforslag for selskapet.