Bing

«White Christmas: Derfor ville ikke Bing Crosby synge tidenes julehit foran soldatene

- Jeg hadde ikke kommet den lange veien for å gjøre dem triste.
Les mer om Bing Crosby.

Ap anklager Høyre for negativ reklame

Søker du på «partiprogram Ap på bing.com, får du annonse for Høyre. – De fremste til å drive negativ kampanje, mener Ap-politiker Anniken Huitfeldt.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.

NSM: Tar hemmelige adresser fra nettleseren – publiserer dem på nett

Microsoft har trolig plukket ut adresser til privat informasjon fra brukernes nettleser. Privat informasjon fra en lang rekke tjenester er gjort søkbar i Bing.
Les mer om Bing.
Vil granske Microsoft
Fødselsnummer, kontonummer og andre personopplysninger ligger åpent på internett via søkemotoren Bing. Nasjonal sikkerhetsmyndighet (NSM) reagerer på at Microsoft ikke tar ansvar for saken.
Les mer om Bing og Microsoft.
Datatilsynet vil granske Microsoft for personopplysninger på nett
Via søkemotoren Bing ligger en rekke personopplysninger åpent på internett. Datatilsynet vil granske Microsoft og mener de har ansvar for sikkerhetshullet.
Les mer om Bing og Microsoft.
Felleskjøpet la kundeopplysninger på nett – beklager
En rekke kundedokumenter fra Felleskjøpets innloggingstjeneste lå tilgjengelig ute på nett via søkemotoren Bing ved en feil. – Beklagelig, og skal ikke skje, svarer Felleskjøpet.
Les mer om Bing og Felleskjøpet.
Datatilsynet vil etterforske Microsoft etter datalekkasje
Sensitive persondata ligger tilgjengelige i søkemotoren Bing.
Les mer om Bing og Microsoft.
Microsoft spår MGP-seier
Bing Predictions-teamet i Microsoft har tatt i bruk avanserte dataanalyser for å kunne forutsi hvem som vinner Melodi Grand Prix-finalen i Kiev.
Windows 10 S stenger døra for Chrome og co
Veien til internett går gjennom Edge og Bing. Punktum.
Les mer om Bing, Chrome og Edge.
Mener kommunen har brutt regler
Flybåten AS klager på kravene Nøtterøy kommune satte for å få levere tilbud om transport til Østre Bolæren. Flybåten mener kravet om at fergen måtte være godkjent fem måneder før seilingen startet hindret rederiet i å levere tilbud, siden deres egen ferge lå til reparasjon. Assisterende rådmann Per Ole Bing-Jacobsen mener kommunen har holdt seg til reglene.
Har Microsoft allerede funnet vinneren av fotball-EM?
Forsøker på nytt med Bing Predicts. Les hele saken
Making a Murderer spesial: - Disse avhørsmetodene er bannlyst i Norge og store deler av Europa
Netflix-serien Making a Murderer har tatt verden med storm. I ti episoder graver serieskaperne i historien til amerikaneren Steven Avery som satt 18 år i fengsel, uskyldig dømt for voldtekt. Kort tid etter frifinnelsen blir Avery arrestert og anklaget for mord. Hva gikk galt i saken med Steven Avery og nevøen Brendan Dassey? Er det grunn til å tro at de er skyldige? Hvilke feil gjorde etterforskerne? Fikk de et godt nok forsvar? Aftenposten inviterte et ekspertpanel bestående av avhørsekspert og forsker ved Norsk Senter for Menneskerettigheter, Asbjørn Rachlew, advokat i Bing Hodneland, Jon Wessel-Aas og dokumentarfilmskaper Tommy Gulliksen, som slukte ti e
Italiensk i teten
Startnr 6 Giandomenico Salvadori har opna best og er i teten på 2,1 – to sekund framfor Thomas Bing.
Trekker seg fra styret i Norske Skog
Ole Enger og Karin Bing Orgland ønsker å trekke seg fra styret i Norske Skog med virkning fra utgangen av 6. januar.
Nei, polet er ikke åpent på nyttårsaften i år heller!
Selv om loven er banket gjennom, holder polet stengt. I 2014 banket den blå regjeringen gjennom at Vinmonopolet skulle få selge alkohol på en rekke dager hvor de tidligere holdt stengt: Påskeaften Pinseaften Valgdager Nyttårsaften Loven trådde i kraft 1. januar i år, så du trodde kanskje at årets nyttårsfeiring kunne starte på polet? - Nei, på nyttårsaften holder vi stengt, forteller kommunikasjonsdirektør Halvor Bing Lorentzen i Vinmonopolet til Dinside. LES OGSÅ: Kan du forskjellen mellom champagne, prosecco, cava og crmant? Må forhandle med ansatte Problemet er dette: Noen må jobbe på polet om det sk
– Vi må bli vande med grøne juler
I desse dagar drøymer vi saman med Bing Crosby om ei kvit jul. Men er det slik at kvite juler berre vil vere nettopp det, ein draum, i åra som kjem?
Les mer om Bing Crosby.
Vil kaste tre Norske Skog-styremedlemmer
Det amerikanske kjempefondet Blackstone vil kaste ut Ole Enger, Karin Bing Orgland og Siri Beate Hatlen fra styret i Norske Skog, og vil komme med sitt eget refinansieringsforslag for selskapet.
Plagsom nabo kan gi prisavslag
En slitsom nabo kan forringe bokvaliteten voldsomt, mener partner Paal I. Haugaard i advokatfirmaet Bing Hodneland.
Les mer om Bing Hodneland og Paal I.
Plagsom nabo – grunnlag for prisavslag
Partner i advokatfirmaet Bing Hodneland mener det krever en del, men at det er mulig, å få prisavslag ved kjøp av bolig med en særlig vanskelig nabo.
Les mer om Bing Hodneland.
Slik bytter du søkemotor i Microsoft Edge
Det er fullt mulig, men krever et lite grep. Med Windows 10 har du også fått en ny nettleser. Den heter Microsoft Edge, og er arvtakeren til Internet Explorer, som har vært med oss i over 20 år. Sikrere Nettleseren skal ifølge Microsoft ikke bare være mye raskere enn den aldrende forgjengeren, den skal også være mye sikrere. En av årsakene er imidlertid åpenbar; Edge støtter foreløpig ikke noen utvidelser fra tredjepart overhodet. Vi kan skrive under på at Edge både starter og leter opp sider raskt, men mange opplever at søk fra adresselinjen ikke fungerer like godt som i nettlesere som Google Chrome og Firefox. Å
Windows 10 foreslår svindelsider til Chrome-nedlastere
Kriminelle kjper annonser for lure deg. - Og folk gr p, mener Norsis. Etter det første døgnet skal ferske Windows 10 ha blitt installert på 14 millioner PC-er verden over. Og hver dag gjør tusenvis av nye PC-brukere det samme. Mange velger en «ren installasjon, og neste skritt for mange blir da å laste ned favoritt-nettleseren. For 46 prosent av Dinsides Windows-brukere er dette Googles Chrome. Dette gjør man ved å søke etter Chrome i nettleseren som følger med, Edge, som igjen bruker Microsofts egen søkemotor Bing. Og du får mange resultater. Problemet er bare at de tre første resultatene prøver å lokke deg til farl
- Vi er gode venner etter bruddet
Kate Hudson og eks-forloveden Matthew Bellamy gjør alt de kan for å gi sønnen Bing (2) en så god oppvekst som mulig.
Les mer om Bing og Matthew Bellamy.
Microsoft gir vekk 100 GB med OneDrive-lagringsplass
Dette kan det vre vanskelig si nei til. Nettlagringstjenestene kommer stadig med nye påfunn for å lokke til seg kunder eller holde på de eksisterende. Gjerne i form av mer lagringsplass. Microsofts nye tilbud er av den svært forlokkende sorten. De gir nå vekk 100 GB gratis lagringsplass i sin OneDrive-tjeneste dersom du melder deg inn i Bing Rewards-programmet. Tilbudet varer riktignok bare i to år, så dersom du fyller opp lagringsplassen, er det stor sannsynlighet for at du til slutt ender opp med å betale for det. I skrivende stund tar Microsoft 14 kroner i måneden for 100 GB lagringsplass, eller 168 kroner i året. For å få 100 G