Birkebeinerløpet


Sterke tider i Oslo Maraton

Anne-Berit Vangen, her under Birkebeinerløpet, løp fort i Oslo hvor hun debuterte på helmaraton med tiden 3.07,08. Foto: Morten Aasen Line Foss og Anne-Berit Vangen, begge fra Lillehammer,

Mor og datter møttes til hard kamp i Birken

Mamma Anne og ynstedatteren Bente møttes til tøff duell i Birkebeinerløpet. I FORM: Bente Størmer Steira og mamma Anne er begge både kvikke i beina og utholdende. Det er ikke mange som holder følge med de tidligere tanadamene. Foto: Svein H .

Beste helgelending

Bjørn Arve Bønå har gjort det bra i løpskarusellen på Sør-Helgeland. Fort gikk det også med Vevelstad-gutten i Birkebeinerløpet. Bjørn Arve Bønå kom i mål som beste helgelending i Birkebeinerløpet

Så mange deltok i Birken

Med Birkebeinerløpet og LandeveisBirken på programmet, var det folkefest i lillehammerland nå i helgen. - Flott vær og gode forhold satte rammen, forteller Birken til Langrenn.com.

Til topps i Birkebeinerløpet

Lisa Kvamme fra Songe i Tvedestrand vant lørdag i Birkebeinerløpet på Lillehammer. Lisa Kvamme fra Songe tok gull i Bik/rkebeinerløpet lørdag. Lisa Kvamme gjennomførte et sterkt løp.

Hilde vant Birken

Hilde Borkmo fra Namsos var klart raskest i sin klasse, og fikk dermed sin aller første seier i Birkebeinerløpet i Lillehammer lørdag. FØRSTE SEIER: Namdal LK-løper Hilde Borkmo tok

Seiersreprise i Birken

Veronika Blom fra Vidar og Weidu Negash Gebretsadik fra BUL, vant dame- og herreklassen i Birkebeinerløpet, akkurat som i fjor. Veronika Blom vant for tredje året på rad. Foto: Morten

Strålende forhold i Birkebeinerløpet

Thomas Holmestad Foto: Tommy Gullord Marte Mæhlum Johansen Foto: tommy Gullord Birkebeinerløpere i innspurten.

Brødreduell fra Hernes IL i Birkebeinerløpet

Bare to minutter skilte brødrene, og det var yngstemann som stakk av med seieren. SE VIDEO AV BRØDRENE I ØVERSTE VINDU - Det har vært en fin tur. Slitsom, men bra, kunne Lars Enger forklare etter målgang.

Les mer om Birkebeinerløpet og Det.
Eide Pedersen blant de beste i Birkebeinerløpet

Team Coop-løper og tidligere vinner av Birkentrippelen, Morten Eide Pedersen, var svært nære pallen da Birkebeinerløpet gikk av stabelen lørdag.

Birkebeinerløpet med Falla på 4.-plass

OL-vinner Maiken Caspersen Falla endte høyt oppe på resultatlista under lørdagens Birkebeinerløp på Lillehammer.

Resultater Birkebeinerløpet 2014

Folkefesten Birkebeinerløpet gjennomføres med rundt 10.000 påmeldte løpere lørdag 14. juni 2014. Resultater oppdateres gjennom dagene.

Birkebeinerløpet samler 10 000 deltakere

Birken forbindes i et historisk perspektiv først og fremst med Birkebeinerrennet, og i nyere tid også med Birkebeinerrittet, men nå er lillebroren Birkebeinerløpet i ferd med å vokse seg snart like stor - Arrangørene har nemlig nær 10.000 påmeldte til lørdagens løp.

Dette er Birkebeinerløpet 2014

Birkebeinerløpet med tilhørende arrangementer går i år lørdag 14. juni. Disse 5 konkurransene inngår i joggeskoutgaven av Birken:

Les mer om Birkebeinerløpet og Birken.
OL-heltene Falla og Hattestad i Birkebeinerløpet

De begge vant OL-sprinten i Sotsji sist vinter, neste helg stiller de til start blant over 9.000 løpere i den 17. utgaven av den 21 kilometer lange løpeutgaven av Birken.

Slik er Birkebeinerløpet 2014

Birkebeinerløpene arrangeres i år lørdag 14. juni 2014 og dette er de 5 konkurransene som inngår i år:

Les mer om Birkebeinerløpet.
Birken snur i lisenssaken etter sterke reaksjoner

Deltakerne slipper å betale lisens - arrangørene tar regningen. 14. juni står 8000 Birkebeinerløpet-deltakere fra hele landet på startstreken. Men i forkant av løpet har ett tema skapt

Birken snur i lisenssaken

Etter å ha fått mange reaksjoner fra påmeldte løpere, snur arrangørene av Birkebeinerløpet. 8000 deltakere slipper å betale ekstraavgift for å få delta.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Lisens for Birkebeinerløpet dekkes av Birken

Det har vært en del frem og tilbake på grunn av ny lisensordning, men siste nytt fra arrangørene av Birkebeinerløpet er at de og Friidrettsforbundet har blitt enige om at Birken dekker lisensen.

Løper for medaljer

Kjell Vidar Norheim og Gunnar Thrana løper for medaljer i NM og Nordisk mesterskap. Gunnar Thrana med en sterk sjetteplass i Birkebeinerløpet på Lillehammer.

Skal ta trippelen

Lørdag er det klart for Birkebeinerrittet, og fem damer fra Helgeland er klare for å fullføre trippelen etter Birkebeinerrennet og Birkebeinerløpet. TRIPPEL: De konkurrerte i Hattrennet

Solide prestasjoner i Birken

Av Ivar Løvland, FRIIDRETT: Flere lokale løpere hevdet seg godt i Birkebeinerløpet på Lillehammer. To løpere kom sågar på seierspallen i sine klasser. GODT HALVLØP: John Grønås fra Storsteinnes ble nest best i sin klasse på Halvbirken.

Sømna-veteran imponerte

Gunnar Thrana imponerte da han løp inn til sjetteplass i en stor og sterk 50-54-årsklasse i Birkebeinerløpet. Gunnar Thrana med en sterk sjetteplass i Birkebeinerløpet på Lillehammer.

Hjertvik vant i Birkebeinerløpet

Kolbjørn Hjertvik vant sin klasse i Birkebeinerløpet. Averøyingen Kolbjørn Hjertvik vant sin klasse i Birkebeinerløpet.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Nustad Mauland vant Ultrabirken

Mari Nustad Mauland fra Stavanger vant lørdagens Ultrabirken i Birkebeinerløpet. AV: stavanger aftenblad Ultrabirken er det lengste alternativet i Birkebeinerløpet.
Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03 02 01 00 23