Birkebeinerløpet


Løper for medaljer

Kjell Vidar Norheim og Gunnar Thrana løper for medaljer i NM og Nordisk mesterskap. Gunnar Thrana med en sterk sjetteplass i Birkebeinerløpet på Lillehammer.

Skal ta trippelen

Lørdag er det klart for Birkebeinerrittet, og fem damer fra Helgeland er klare for å fullføre trippelen etter Birkebeinerrennet og Birkebeinerløpet. TRIPPEL: De konkurrerte i Hattrennet

Solide prestasjoner i Birken

Av Ivar Løvland, FRIIDRETT: Flere lokale løpere hevdet seg godt i Birkebeinerløpet på Lillehammer. To løpere kom sågar på seierspallen i sine klasser. GODT HALVLØP: John Grønås fra Storsteinnes ble nest best i sin klasse på Halvbirken.

Sømna-veteran imponerte

Gunnar Thrana imponerte da han løp inn til sjetteplass i en stor og sterk 50-54-årsklasse i Birkebeinerløpet. Gunnar Thrana med en sterk sjetteplass i Birkebeinerløpet på Lillehammer.

Hjertvik vant i Birkebeinerløpet

Kolbjørn Hjertvik vant sin klasse i Birkebeinerløpet. Averøyingen Kolbjørn Hjertvik vant sin klasse i Birkebeinerløpet.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Nustad Mauland vant Ultrabirken

Mari Nustad Mauland fra Stavanger vant lørdagens Ultrabirken i Birkebeinerløpet. AV: stavanger aftenblad Ultrabirken er det lengste alternativet i Birkebeinerløpet.

Ny rekord i Birkebeinerløpet - både på herre og damesiden

Den sekstende utgaven av Birkebeinerløpet gikk av stabelen lørdag morgen. Ny og utbedret trase resulterte i ny rekordtid, både på dame og herresiden. Ny løyperekord i Birkebeinerløpet.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Bodø-løper med sterkt Birkebeinerløp

Tesfayohannes Mesfun Fisehatsion fra Bodø kom inn på en sterk andreplass i årets Birkebeinerløp. Foto: Stefan Revang Den 16. utgaven av Birkebeinerløpet gikk i strålende sol på Lillehammer

Ny rekord i Birkebeinerløpet

Den sekstende utgaven av Birkebeinerløpet gikk av stabelen lørdag morgen. Ny og utbedret trasse resulterte i ny rekordtid, både på dame og herresiden.

Les mer om Birkebeinerløpet.
- Moelven er heldig som får deg som sjef

Modølen begynte i lederjobben i 2005. Siden da har han vært ansvarlig for alle arrangementene i forbindelse med Birkebeinerrennet og Birkebeinerløpet.

Flytting ga deltagervekst

Tre måneder tidligere enn før er Birkebeinerløpet mer populært enn noengang.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Anders Aukland vant Birken

Anders Aukland (40) tok sin fjerde seier i Birkebeinerløpet lørdag.

Les mer om Birkebeinerløpet og Birken.
Anders Aukland vant Birken

Anders Aukland (40) tok sin fjerde seier i Birkebeinerløpet lørdag.

Les mer om Birkebeinerløpet og Birken.
Anders Aukland vant Birken

Anders Aukland (40) tok sin fjerde seier i Birkebeinerløpet lørdag.

Les mer om Birkebeinerløpet og Birken.
Her er Birken-resultatene

OA-sporten har dypdykket i resultatlistene og funnet alle distriktets lokale deltakere i Birkebeinerløpet. Se hvordan det gikk med dem.

12. plass i Birkebeinerløpet

Gunnar Thrana fra Sømna har en 6. plass fra før, men plasseringen hans i år imponerer. LØP GODT: Både Gunnar Thrana (t.v.) og Mikael Bønå løp godt i Birken. Gunnar løp på 1.23.50 i den nye traseen i Birkebeinerløpet.

Tidligere toppsak hos Nettavisen:
- Birkebeinerløpet flyttes

Kan ha vært siste gang Birkebeinerløpet er i september.

Les mer om Birkebeinerløpet.
På pallen i Birken

Kathrine G. Hovd fra Namdal LK sørget for namdalsk pallplassering i Birkebeinerløpet lørdag. PÅ PALLEN: Kathrine G. Hovd sørget for pallplassering til Namdal LK i Birkebeinerløpet, da hun ble nummer tre i klassen på Halvbirken.

Tidligere toppsak hos DN:
Vant Birken med 4 sekunder

Det ble en tett duell mellom de to beste herreløperne i Birkebeinerløpet lørdag.

Les mer om Birkebeinerløpet.
Den nye Birken-løypa tar pusten fra deg

Birkebeiner-legender har testet traseen som 10.000 skal løpe til høsten. Her er deres dom. Bli medlem i TV 2 Sporty - vinn proff pulsklokke I år arrangeres Birkebeinerløpet for 15. gang. Men når startskuddet går 15.

Birkenløpet legges om

P4 (Lillehammer): Birkebeinerløpet legges i år helt om. Starten blir flyttet fra Sjusjøen til Birkebeineren skistadion og traseen blir ny. Årsaken er blant annet at terrengløypa stadig

Les mer om Birkebeineren og Sjusjøen.
Ny tras i Birkebeinerløpet

Det gjøres store endringer på løypetraseen. Løypa er på 20,3 km og har færre høydemeter enn tidligere løypetraseer. - Opprinnelig tras med start på Sjusjøen begynner å bli utslitt.

Skikkelige Birkebeinere

Mange lokale var med i årets utgave av Birkebeinerløpet. For Thomas Axelsen ble opplevelsen ekstra morsom, siden han med sitt løp fullførte trippelen som Birkebeiner.

Ingen stoppet Alf (81) i Birken

Av Ivar Løvland, BARDU: Alf Hartik Austvik lot ikke en gang et stygt fall ødelegge en suveren klasseseier i Birkebeinerløpet. BEST I BIRKEN: Alf Hartvik Austvik fra Bardu IL vant sin

Sprek Birken-veteran

Bjørn Tvedt fra Veldre fortsetter å sanke merker i Birkebeinerløpet. I helga tok han sitt 14. merke på like mange forsøk, men 73-åringen var ikke helt fornøyd med løpet. I helga ble

Les mer om Birkebeinerløpet og Veldre.Siste nyheterWebavisen - Nyheter på ett sted
Webavisen er en nyhetsagent og søkemotor som henter inn nyheter fra norske aviser. Hos oss kan du raskt lese dagsaktuelle nyheter eller gjøre søk flere år tilbake.
Kontakt
post@webavisen.no

Siste 24 timer
02 01 00 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 09 08 07 06 05 04 03