Biskop

1018501 UiT ILP Byggherreombud og SHA-koordinator for utførelsesfasen (KU) H001

Anskaffelsesforskriften Alminnelig kunngjøring av konkurranse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser STATSBYGG 971278374 Biskop Gunnerus' gate 6 OSLO 0032 NO Kontaktperson: Per Mathisen E-post:

Rammeavtale for service og lekkasjekontroll av kjøleanlegg i Oppland og Hedmark

Anskaffelsesforskriften Kunngjøring av kontraktsinngåelse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Statsbygg Hovedkontor 971 278 374 Postbok 8106 Dep. (Biskop Gunnerusgt.
Kan yoga kristnast?
Biskop Halvor Nordhaug sa nyleg til NRK Sogn og Fjordane at når kristne driv med yoga, så kristnar dei yogaen.
Les mer om Fjordane.
Anskaffelse av WAN - kommunikasjonslinjer
Anskaffelsesforskriften Kunngjøring av kontraktsinngåelse EØS-kunngjøring Del I: Oppdragsgiver I.1) Navn og adresser Statsbygg Hovedkontor 971 278 374 Postbok 8106 Dep. (Biskop Gunnerusgt.

Først prost, så biskop

Fire av kandidatene som kan ta over Per Arne Dahls jobb som Tunsberg-biskop er proster. - Kan stå i veien for mangfoldet, mener kirkeutdanningsleder.
Les mer om Tunsberg-biskop.
Jan Otto Myrseth kan bli biskop
Jan Otto Myrseth fra Hundeidvik i Sykkylven er nominert til biskop i Tunsberg Bispedømme, Myseth er i dag domprost i Bergen. Det er fem nominerte. Den nye biskpen blir ansatt på Kirkemøtet i Tønsberg 6-8.juni
Domprosten i Bergen vil bli biskop i Tunsberg
Tre kvinner og to menn er nominert som kandidater ny biskop i Tunsberg etter at Per Arne Dahl (67) går av til sommeren.
Les mer om Bergen, Per Arne Dahl og Tunsberg.
Bispevalg i Tunsberg
To menn og tre kvinner er nominert til å overta jobben som biskop i Tunsberg bispedømme, som omfatter menighetene i Vestfolk og Buskerud. Den sittende biskopen gir seg etter fire år som biskop.
Les mer om Buskerud, Tunsberg og Vestfolk.
Kan bli biskop
Kjetil Haga er blant de fem som kan bli ny biskop i Tunsberg bispedømme i Den norske kirke. 50-åringen har tidligere blant annet vært prest i Kristiansand.
Les mer om Den, Kristiansand og Tunsberg.
Fem kjemper om å bli biskop i Tunsberg
Tre kvinner og to menn er nominert som kandidater ny biskop i Tunsberg etter at Per Arne Dahl (67) går av til sommeren. Tunsberg bispedømmeråd har i møte 12. mars nominert fem kandidater til ny biskop i Tunsberg.
Les mer om Per Arne Dahl og Tunsberg.
Bispevalg i Tunsberg
To menn og tre kvinner er nominert til å overta jobben som biskop i Tunsberg bispedømme, som omfatter menighetene i Vestfolk og Buskerud. Den sittende biskopen gir seg etter fire år som biskop.
Les mer om Buskerud, Tunsberg og Vestfolk.
Disse fem kan bli ny biskop
– De nominerte har ulike styrker, men alle besitter den kompetansen vi søker.
Vil bli biskop
Kjetil Haga er en av fem kandidater til å overta som biskop i Tunsberg bispedømme etter Per Arne Dahl. Haga er i dag domprost i Tønsberg, men har tidligere jobbet som avdelingssjef og spesialrådgiver ved Sykehuset Østfold. Han har også vært kirkefagsjef i Borg bispedømme og kapellan i Råde.
En av dem kan bli biskop i Tunsberg
Tunsberg bispedømmeråd har nominert fem kandidater til ny biskop etter Per Arne Dahl. De nominerte er: Kjetil Haga, domprost i Tønsberg, født 16. juli 1967. Ragnhild Jepsen, domprost i Nidaros, født 4.november 1969.
Disse fem kan bli ny biskop
- De nominerte har ulike styrker, men alle besitter den kompetansen vi søker. Tunsberg bispedømmeråd har i møte 12. mars nominert fem kandidater til ny biskop i Tunsberg.
Les mer om Tunsberg.
Nå kan endelig Jan Otto Myrseth bli biskop i Tunsberg: Er en av fem kandidater
Ved forrige bispeutnevnelse kom han helt til døra. Den gang var det Per Arne Dahl som kunne åpne den og tre inn som biskop. Men nå kan det være Jan Otto Myrseths tur.
Fem nominert til å bli ny biskop
Tunsberg bispedømmeråd har nominert fem kandidater til ny biskop i Tunsberg. De fem ble presentert på en pressekonferanse i dag, og er: Kjetil Haga (domprost i Tønsberg), Ragnhild Jepsen (domprost i Nidaros), Sølvi Kristin Lewin (prost i Larvik), Jan Otto Myrseth (domprost i Bergen) og Merete Thomassen (førsteamanuensis i liturgikk ved Det norske teologiske fakultet).
Biskopen kommer til Haugesund
Fungerende biskop Anne Lise Ådnøy besøker Vår Frelsers menighet denne uken.
I kveld skal biskopen preke på Fauske
Biskop Ann-Helen Fjeldstad Justad kommer til Fauske kirke for å holde kveldsgudstjeneste.
Les mer om Fauske.
- Slik taler makten når man har tatt feil
Justisministeren har viklet seg inn i en floke av selvmotsigelser i kirkeasylsaken, mener biskop Halvor Nordhaug. Heller ikke KrF er fornøyd med svaret fra Listhaug.
Les mer om Halvor Nordhaug, KrF og Listhaug.
Her avslører biskop i Jerusalem at verdenskjent «mirakel» er en bløff
Det ble ampert mellom en biskop og en munk i Den hellige gravs kirke da biskopen delte villig vekk hvordan de tenner «Den evige flamme».
Les mer om Den og Jerusalem.
Her avslører biskop i Jerusalem at verdenskjent «mirakel er en bløff
Det ble ampert mellom en biskop og en munk i Den hellige gravs kirke da biskopen delte villig vekk hvordan de tenner «Den evige flamme.
Les mer om Den og Jerusalem.
Per Arne Dahl: Vi må møte det ubehagelige med handling
- Som enkeltpersoner kan vi gjøre mye, og sammen kan vi gjøre enda mer, skriver biskop Per Arne Dahl i dette innlegget. Å se hvor urettferdig verden er, kan være ubehagelig.
Les mer om Per Arne Dahl.
'Grovt tjenestebrudd'
Tidligere biskop Tor B. Jørgensen mener Politiets utlendingsenhet (PU) brøt retningslinjene for kirkeasyl under aksjonen på Stord. - Ifølge retningslinjene, er dette en grov tjenesteforsømmelse fra PU.
Les mer om Stord og Tor B.
Kvinnekamp nytter
8. mars: Det er 25 år siden Rosemarie Köhn ble utnevnt til landets første kvinnelige biskop. I dag er halvparten av biskopene kvinner. Gratulerer med 8. mars.
Les mer om Rosemarie Köhn.