Bislett

Stafett sperrer veier

Mange veier blir sperret for trafikk i dag på grunn av Holmenkollstafetten. Klokken 11 stenges mye rundt Bislett stadion og klokken 12 stenges områdene rundt resten av løypa, som går forbi Blindern, opp mot Holmenkollen, gjennom Frognerparken og til Bislett.

Slik stjeler Ingebrigtsen-brødrene showet før Bislett Games

Som den hensynsløse trioen fra Sandnes skal Team Ingebrigtsen til Bislett for å erobre hovedstaden.
«Bislett et dopingreir, skal vi tro på det?
Kommentar: Det er ville påstander som rettes mot friidrettssjef Svein Arne Hansen. Men så var det også ville tilstander, skriver Ola Bernhus.
Les mer om Svein Arne Hansen.
– Hansen skrøt av dopingtriksing
Ifølge VG skal friidrettstopp Svein Arne Hansen ha sagt at han selv urinerte på prøveglass for å erstatte utøveres dopingprøver på 80-tallet. – Jeg har selv hørt han si det, sier tidligere pressesjef i Bislett Games, Anne Lise Hammer, til avisen. Hansen innrømmer at han har sagt det, men hevder det ikke var seriøst ment. – Det var sleivete sagt, men jeg har ikke gjort noe slikt, sier dagens president i Det europeiske friidrettsforbundet.

Norsk friidrettstopp sa han tisset for utøver

KJELLER (VG) Tidligere Bislett Games-sjef Svein Arne Hansen (71) skrøt av at han selv urinerte for å erstatte utøveres dopingprøver. Dette påstår to nye kilder helt uavhengig av hverandre. Ifølge Hansen var ikke uttalelsen seriøst ment.
Syklist skadet på Bislett
En bil og en syklist var involvert i en trafikkulykke i krysset Pilestredet og Sporveisgata i Oslo. Syklisten er alvorlig skadet, og sendt til sykehus. All trafikk er sperret på stedet.
Rodal tror ikke på Sjöbergs dopinganklager
OL-mester Vebjørn Rodal mener det er usannsynlig at det ble gjort betalte kontroller for å skjule doping under Bislett Games på 1980- og 90-tallet.
Svensk friidrettsprofil med grove beskyldninger mot Svein Arne Hansen
Den svenske høydelegenden Patrik Sjöberg (52) beskylder Svein Arne Hansen for å ha tuklet med dopingtestingen i Bislett Games på 1980- og 90-tallet.
Svensk høydehoppslegende med grove anklager mot norsk friidrettstopp
Patrik Sjöberg hevder Svein-Arne Hansen prøvde å skjule doping som sjef for Bislett Games. Hansen mener beskyldningene er fryktelige.
Les mer om Svein-Arne Hansen.
Lindblad til Findings
Findings-festivalen bekrefter at Alessandro Alesso Lindblad kommer til Bislett i august. Lindblad har 700 millioner strømminger på Spotify. Bildet er fra den amerikanske festivalen Coachella i 2015.
Jakter VM-kravet når hun løper mot Bislett-stjernene
Går det som Hedda Hynne ønsker, sikrer hun seg VM-billett under Bislett Games.
Verdensstjerne klar for Bislett Games
– Dette var et herlig trekkplaster å få signert, sier Bislett-sjef Steinar Hoen.
Sprintstjerne klar for Bislett
Den canadiske sprinteren Andre De Grasse kommer til Bislett Games for å løpe 100-meteren. 22-åringen anses av mange for å være Usain Bolts tøffeste konkurrent under VM i London i august. De Grasse har bronse på distansen fra både VM og OL.
«Sprintkronprinsen klar for Bislett Games
I friidretts-VM i London er Andre De Grasse (22) regnet som sprintkonge Usain Bolts (30) argeste konkurrent. I går kveld ble det klart at han løper 100 meter på Bislett 15. juni.
Sterkt norsk slipp til Findings
Cezinando, Julie Bergan, Ina Wroldsen, Sushi & Kobe og Sonny Alven kommer til Bislett-festen Findings, som går av stabelen 18.– 19. august. Les mer HER.
Bislett erstatter fossilgigant med miljøorganisasjon
Etter 29 år takker oljeselskapet ExxonMobil for seg som tittelsponsor for Bislett Games. Nå tar stevnet det grønne skiftet helt ut og vil sende deltagerne med trikken til Bislett.
Les mer om Bislett og ExxonMobil.
Bislett Games fra olje til grønt
Etter 29 år bytter Bislett Games hovedsponsor fra oljeselskapet Exxon til miljøstiftelsen ZERO, melder de i en pressemelding. Målet er å bli verdens mest bærekraftige internasjonale friidrettsstevne, ifølge stevnedirektør Steinar Hoen.
Les mer om Exxon og Steinar Hoen.
Bislett erstatter fossilgigant med miljøalibi
Etter 29 år takker oljeselskapet ExxonMobil for seg som tittelsponsor for Bislett Games. Nå tar stevnet det grønne skiftet helt ut og vil sende deltagerne med trikken til Bislett.
Les mer om Bislett og ExxonMobil.
Verdenseliten tvinges til å bli grønne
Oslo Bislett Games foretar et grønt skifte. Nå skal verdenseliten sendes med tog, trikk og elbil.
Nederlandsk skøyteess vil ha tilbake Bislett-brølet
Skøyteløper Ard Schenk fra Nederland vil ha utendørs skøytebane på Bislett igjen. Slik håper han at framtidige gullvinnere igjen kan kjenne på publikumsbruset på det gamle stadionet i Oslo.
Friidrettshåp tilbake
Friidrettshåpet Even Meinseth fra Fevik i Grimstad, vant de to 60-meterne i Sandneshallen, skriver Agderposten. Dette var Meinseths første løp siden NM innendørs i fjor. Utendørssesongen gikk i vasken på grunn av begynnende tretthetsbrudd. Under Bislett Games 2015, vant Meinseth EM-bronse i U20-klassen.
Pågrepet for fyllekjøring
Mannen er også mistenkt for å ha kjørt på og skadet tre parkerte biler på Bislett. En av bilene har store skader. Det var et vitne som så at en bilfører kjørte på bilene. Han meldte fra til politet og fulgte etter bilen til Korsvoll.
Les mer om Bislett og Korsvoll.
Veikaos: – Glattere enn skøyteisen på Bislett i gamle dager
Underkjølt regn gjør at det er fullstendig kaos på E6.
Les mer om Bislett.
Veikaos: – Glattere enn skøyteisen på Bislett i gamledager
Underkjølt regn gjør at det er fullstendig kaos på E6.
Les mer om Bislett.