Bislett

Sterkt norsk slipp til Findings

Cezinando, Julie Bergan, Ina Wroldsen, Sushi & Kobe og Sonny Alven kommer til Bislett-festen Findings, som går av stabelen 18.– 19. august. Les mer HER.

Bislett erstatter fossilgigant med miljøorganisasjon

Etter 29 år takker oljeselskapet ExxonMobil for seg som tittelsponsor for Bislett Games. Nå tar stevnet det grønne skiftet helt ut og vil sende deltagerne med trikken til Bislett.
Les mer om Bislett og ExxonMobil.
Bislett Games fra olje til grønt
Etter 29 år bytter Bislett Games hovedsponsor fra oljeselskapet Exxon til miljøstiftelsen ZERO, melder de i en pressemelding. Målet er å bli verdens mest bærekraftige internasjonale friidrettsstevne, ifølge stevnedirektør Steinar Hoen.
Les mer om Exxon og Steinar Hoen.
Bislett erstatter fossilgigant med miljøalibi
Etter 29 år takker oljeselskapet ExxonMobil for seg som tittelsponsor for Bislett Games. Nå tar stevnet det grønne skiftet helt ut og vil sende deltagerne med trikken til Bislett.
Les mer om Bislett og ExxonMobil.

Verdenseliten tvinges til å bli grønne

Oslo Bislett Games foretar et grønt skifte. Nå skal verdenseliten sendes med tog, trikk og elbil.
Nederlandsk skøyteess vil ha tilbake Bislett-brølet
Skøyteløper Ard Schenk fra Nederland vil ha utendørs skøytebane på Bislett igjen. Slik håper han at framtidige gullvinnere igjen kan kjenne på publikumsbruset på det gamle stadionet i Oslo.
Friidrettshåp tilbake
Friidrettshåpet Even Meinseth fra Fevik i Grimstad, vant de to 60-meterne i Sandneshallen, skriver Agderposten. Dette var Meinseths første løp siden NM innendørs i fjor. Utendørssesongen gikk i vasken på grunn av begynnende tretthetsbrudd. Under Bislett Games 2015, vant Meinseth EM-bronse i U20-klassen.
Pågrepet for fyllekjøring
Mannen er også mistenkt for å ha kjørt på og skadet tre parkerte biler på Bislett. En av bilene har store skader. Det var et vitne som så at en bilfører kjørte på bilene. Han meldte fra til politet og fulgte etter bilen til Korsvoll.
Les mer om Bislett og Korsvoll.
Veikaos: – Glattere enn skøyteisen på Bislett i gamle dager
Underkjølt regn gjør at det er fullstendig kaos på E6.
Les mer om Bislett.
Veikaos: – Glattere enn skøyteisen på Bislett i gamledager
Underkjølt regn gjør at det er fullstendig kaos på E6.
Les mer om Bislett.
Hvordan løse en budsjettkrise
Sinne og servietter, dikt og drittslenging. Og en dekkleilighet på Bislett. Det er mange måter å lose et statsbudsjett i havn på.
Les mer om Bislett.
Skadet etter knivstikking
En mann er skadet i en arm etter å ha blitt stukket med kniv i en leilighet på Bislett i Oslo. En mann er pågrepet av politiet.
Les mer om Bislett og Oslo.
Alvorlig skadd i knivepisode
En person er kjørt til sykehus med alvorlige skader etter knivstikking på Bislett i Oslo. En antatt gjerningsmann er pågrepet, opplyser politiet.
Les mer om Bislett og Oslo.
Alvorlig skadet etter knivstikking
En person har fått alvorlige skader etter å ha blitt stukket med kniv i en leilighet på Bislett i Oslo. En mann er pågrepet av politiet.
Les mer om Bislett og Oslo.
Mann pågrepet etter væpnet ran i Oslo
En mann er pågrepet mistenkt for å stå bak det væpnede ranet på en storkiosk på Holbergs plass i Oslo, samt et innbrudd på Bislett.
Les mer om Bislett og Oslo.
Pågrepet etter ran og innbrudd
En mann på sykkel ble innhentet av politiets hundepatrulje etter melding om innbrudd i Eugenies gate på Bislett i Oslo. Han er også mistenkt for å stå bak ranet av en storkiosk på Holbergs plass, og er nå kjørt til arresten, opplyser politiet.
Les mer om Bislett og Oslo.
Truet med kniv
To personer er tatt hånd om av politiet, etter at de skal ha truet en eller flere personer med kniv på Bislett i Oslo. Begge bar kniv da politiet ankom stedet. Ingen er skadet.
Les mer om Bislett og Oslo.
Bevisstløse etter GHB-overdose
To personer ble funnet bevisstløse på gata på Bislett i Oslo rundt klokka halv tolv i går kveld. De hadde trolig tatt en overdose GHB, opplyser politiet. Begge to ble tatt hånd om av helsepersonell, og er ikke livstruende skadd.
Les mer om Bislett, GHB og Oslo.
Unge menn funnet bevisstløse
To unge menn ble funnet bevisstløse på Bislett i Oslo fredag kveld. Politiet tror de kan ha tatt en overdose.
Les mer om Bislett og Oslo.
Brødrene bak Bislett Kebab solgte kebab for 76,5 millioner i fjor
På 20 år har brødrene Aziz bygget opp et hundremillioners kebabimperium i Oslo.
Les mer om Aziz, Bislett Kebab og Oslo.
Falt i bakken fra vindu
En person får behandling av helsepersonell etter å ha hoppet eller falt ut av et vindu i Dalsbergstien på Bislett i Oslo. Politiet fikk melding om hendelsen ved 13-tiden i dag. Det er foreløpig uklart hva som har skjedd og politiet oppretter sak.
Les mer om Bislett, Dalsbergstien og Oslo.
Baard (48) var den eneste som la inn bud på det lave murhuset på Bislett
Hvis veggene i leiligheten hans hadde kunnet snakke, ville de fortalt litt av et eventyr.
Les mer om Bislett.
Gatlin buet på før OL-finalen: – Det er det beste signalet til utøvere som tenker på å jukse
Justin Gatlin ble møtt med buing før 100-meterfinalen. Bislett Games-general Steinar Hoen håper unge utøvere over hele verden fikk med seg markeringen.
Les mer om OL-finalen.
Brann i hospits i natt
Det har brent i en av leilighetene i et hospits i Dalsbergstien på Bislett i natt. En person ble tatt med til legevakten etter brannen. De andre beboerne evakuerte seg selv. Brannvesenet var raskt på stedet og slukket brannen.
Les mer om Bislett og Dalsbergstien.
Ekspert anbefaler super boremaskin
En ekspert i tunnelbygging anbefaler i følge Aftenposten, at Oslo bruker samme tunnelboremaskin som London, når de skal bygge nye tunnel til t-banen og Fornebubanen. Med TBM går det raskere og man slipper å rive Bislett og Byporten, men det er dyrt for hver av disse maskinen koster 100 millioner kroner.