Bislett

– Begynner å ligne en korrupsjonssak

To ganger hadde Oslo kommune og Boligbygg forkjøpsrett til å sikre seg en bygård på Bislett. Likevel endte man opp med å kjøpe den samme bygården noen dager senere og 30 millioner kroner dyrere. – Som om man ville betale ekstra, sier BI-professor.

Betalte for mye for bygård

Oslo kommune betalte 33 millioner kroner for mye for en bygård på Bislett fordi de ikke benyttet seg av forkjøpsretten, skriver Dagens Næringsliv. Dette og andre kjøp blir nå gransket og det kommunale foretaket Boligbygg har stanset alle boliginnkjøp inntil videre.
Les mer om Bislett og Boligbygg.
Droppet forkjøpsrett – kjøpte for 33 mill. mer
Oslo kommune hadde mulighet til å sikre seg en bygård på Bislett med forkjøpsrett for 60 millioner kroner. I stedet kjøpte kommunen den samme bygården for 93 millioner av en konkursgjenganger og hans partner.
Les mer om Bislett.
Mann sparket ned og ranet
En mann i 20-årene ble sparket ned og ranet på Bislett i ettermiddag, melder Oslo politidistrikt. Fornærmede ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett hendelsen i Pilestredet rundt klokken 1520 i dag.
Les mer om Bislett, Oslo og Pilestredet.

Her skal tunnelbyggerne grave opp Oslo

Bislett og nedre del av Grünerløkka er områdene der ulempene for naboene trolig blir størst når Oslo skal bygge ny T-banetunnel.
Mann truet folk med kniv på gaten i Oslo
En mann ble pågrepet på Bislett i Oslo etter at han søndag kveld truet flere personer med kniv på Bislett i Oslo.
Les mer om Bislett og Oslo.
Truet folk på gaten med kjøkkenkniv
På Bislett er en mann pågrepet av politiet etter å ha truet forbipasserende med en stor kjøkkenkniv. – Folk løp unna i panikk, men ingen ble fysisk skadet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli.
Les mer om Gjermund Stokkli.
– Jeg gleder meg til å ligge å spy bak en stolpe på Bislett...
– Jeg er klar for mitt nye liv, sier Karsten Warholm, 21-åringen som ble verdensmester ti år før planen.
Les mer om Bislett, Jeg og Karsten Warholm.
Brann Bislett: To til legevakt
Åtte andre beboere ble sjekket av helsepersonell etter at det begynte å brenne i noen boder i Sofies gate. Brannvesenet har kontroll på brannen.
– Dette har jeg lyst på igjen
200 kroner og en halvtime på Bislett Kebab House gjorde Salt og Pepper matsteine og fornøyde.
– Dette har jeg lyst på igjen
200 kroner og en halvtime på Bislett Kebab House gjorde Salt og Pepper matsteine og fornøyde.
KK-mila skaper trafikkutfordringer
Den årlige KK-mila startet på Bislett i Oslo klokken 12 i dag. Det vil føre til redusert fremkommelighet i trafikken fram til klokken 18, ifølge politiet.
Les mer om Bislett, KK-mila og Oslo.
Etter NM-suksessen kan Sandnes få en miniutgave av Bislett Games
Over 12.000 mennesker opplevde tre glade NM-dager med internasjonale og lokale prestasjoner spisset av esset Jakob Ingebrigtsen. Sandnes IL vil følge opp med elitestevne i mai 2018.
Tiltalt for knivstikking
Mandag starter rettssaken mot en 57 år gammel mann som er tiltalt for å ha knivstukket en mann på Bislett i november i fjor. Ifølge tiltalen skal han ha knivstukket mannen en rekke ganger. Han skal også slått og kvalt ham.
Les mer om Bislett.
Dobbel straff ulovlig også for doping
Dopingdømte som har sonet, kan ikke utestenges fra viktige stevner. Det gjelder også VM-gullvinner Gatlin, som Bislett Games-sjef Hoen ikke vil invitere.
Fryktløse Warholm er Norges største VM-håp: En klar gullkandidat
BISLETT (VG) Norge har kun tatt gull i ett VM siden 1997. Nå ligger Norges håp om gull hos en uredd 21-åring fra Ulsteinvik.
Les mer om Ulsteinvik og VM-håp.
Festival må skru ned lyden
Findings-festivalen på Bislett i august må enten senke lyden eller tilby naboene erstatningsbolig, mens musikkfestivalen pågår. I 2015 viste kommunens målinger at lydnivået lå godt over den anbefalte grensen, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten og Bislett.
VG: Tidligere Bislett-general under internasjonal gransking etter dopinganklager
Svein Arne Hansen har de siste månedene blitt beskyldt for å trikse med utøveres dopingprøver på 80-tallet. Nå skal en intern gruppe i Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) ha startet gransking av nordmannen.
Les mer om Det.
Tilfredstillende bistrostemning på Bislett
Kolonialen Bislett er elegant, men kunne overraskelset mer.
Les mer om Bislett.
Rolf Falk-Larssen sto i sentrum for den kanskje største skandalen i norsk vinteridrettshistorie. Nå snakker han ut
Rolf Falk Larssen om:*Ville stoppe fem meter fra mål og peke nese til publikum*Rømte Bislett - måtte komme seg i sikkerhet*Ensomhetsfølelsen*Fembarnspappaen så bekymret for økonomien at det gikk ut over resultatene*Måtte gi ungene tøff beskjed; «har ikke råd til å finansiere idrettskarrierene deres*Angsten for å dø*Fysisk forfall etter karrieren*Plaget med øresus*Om skøyte-Norge:*Dårlig ledelse - har vært høy på seg selv
Les mer om Bislett.
Jakob Ingebrigtsen avfeier dopinganklagene mot broren
BISLETT (VG) – Ingen grunn til å være bekymret, mener Jakob Ingebrigtsen etter nyheten om at broren Henrik står på en liste over 46 utøvere som det internasjonale friidrettsforbundet skal ha mistenkt for å bruke doping.
Les mer om Henrik og Jakob Ingebrigtsen.
Perset med nesten ett minutt
Jakob Ingebrigtsen løp inn til 13,49,48 på 5000-meteren under et stevne på Bislett torsdag. Det er klart under U20-EM-kravet på 14,30. Det er også klart under Ingebrigtsens tidligere personlige rekord, som var på 14,38,67.
Les mer om Bislett.
Warholm videre til finale
Karsten Warholm så ut til å løpe kontrollert inn til finaleplass på 400 meter hekk i lag-EM fredag. Etter en tjuvstart kom nordmannen greit i gang i første kvalikheat og sikret tredjeplassen med tiden 50.25, to sekunder svakere enn på Bislett.
Les mer om Bislett.
Warholm løp inn 160.000 kroner – og sponsorinteressen øker
STOCKHOLM/OSLO (VG) Karsten Warholm (21) viste at seieren på Bislett ikke var et blaff. Søndag slo han nok en gang et sterkt felt, og vant sin andre Diamond League-konkurranse på få dager. Det er også gode nyheter for «Warholm AS.
Karsten Warholm vann igjen
Karsten Warholm tok sin andre Diamond League-siger på tre dagar då han vann 400 m hekk i Stockholm med tida 48,82. Tida er 57 hundredeler bak resultatet frå Bislett. Han var klart framfor Rasmus Magi, som blei nr to på 49,16.