Bislett

Nordstad Moen svarer på dopingmeldingene: – Skjønte det ville komme

BISLETT (VG) Da Sondre Nordstad Moen (26) løp i mål på 59,48 på halvmaraton i Valencia, skjønte han at ordet «doping ville dukke opp. Etterpå valgte treneren å svare de som mistenkte nordmannen.
Les mer om Valencia.

Nordstad Moens trener svarte på dopingmeldingene

BISLETT (VG) Da Sondre Nordstad Moen (26) løp i mål på 59,48 på halvmaraton i Valencia, skjønte han at ordet «doping ville dukke opp. Etterpå valgte treneren å svare de som mistenkte nordmannen.
Les mer om Valencia.
Nordstad Moen svarer på dopingmeldingene: – Skjønte jo det ville komme
BISLETT (VG) Da Sondre Nordstad Moen (26) løp i mål på 59,48 på halvmaraton i Valencia, skjønte han at ordet «doping ville dukke opp. Etterpå valgte treneren å svare på mistenkeliggjøring på et nettforum.
Les mer om Valencia.
Nordstad Moen til Bislett Games
Sondre Nordstad Moen skal løpe 10 000-meter på Bislett Games neste sommer, opplyser arrangøren mandag. Da blir målet å slå Are Nakkims norske rekord på 27.32,52 fra 1990. Det er første gang siden 1997 at det arrangeres 10 000-meter under Bislett-lekene.
Les mer om Bislett-lekene.

Fant mann med slagskader

På Bislett i Oslo fant politiet en mann med diverse slagskader i en oppgang. Mannen har blitt kjørt til sykehus. Politiet etterforsker hva som har skjedd, og foretar sundersøkelser på stedet.
Les mer om Oslo.
«Skal vi danse: – Jeg føler at jeg ikke har noe å tape
BISLETT (VG) Etter finalen lørdag har Helene Olafsen (27) flere TV-prosjekter ventende, blant annet OL. Cengiz Al (20) derimot, har fått nok av TV for en stund.
Da Joy Neville hørte at ingen kvinne noen gang ville få dømme et mannlig rugbylag, ble hun dommer
Denne kvinnen inntar Bislett stadion 28. oktober. Hun er en av rugbyens største barrièrebrytere.
Les mer om Bislett.
Lyn rotet bort opprykket
Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Stabæks 2.-lag sikret opprykket til 2. divisjon på bedre målforskjell etter at begge endte på 63 poeng. De slo Redalen 8–0.
Les mer om Bislett, Korsvoll og Redalen.
Lyn rotet bort opprykket
Lyn ledet to ganger, men måtte likevel se opprykket til 2. divisjon glippe etter 2–2 hjemme mot Korsvoll på Bislett stadion lørdag. Hjemmeseier mot Korsvoll ville sendt Lyn tilbake på tredje nivå i norsk fotball.
Les mer om Bislett, Korsvoll og Lyn.
Poengstraffen ble skjebnesvanger for Lyn
Lyn spilte kun uavgjort hjemme mot Korsvoll på Bislett lørdag. Dermed rykket Stabæk 2 opp på bedre målforskjell.
Les mer om Bislett, Korsvoll, Lyn og Stabæk.
– Begynner å ligne en korrupsjonssak
To ganger hadde Oslo kommune og Boligbygg forkjøpsrett til å sikre seg en bygård på Bislett. Likevel endte man opp med å kjøpe den samme bygården noen dager senere og 30 millioner kroner dyrere. – Som om man ville betale ekstra, sier BI-professor.
Betalte for mye for bygård
Oslo kommune betalte 33 millioner kroner for mye for en bygård på Bislett fordi de ikke benyttet seg av forkjøpsretten, skriver Dagens Næringsliv. Dette og andre kjøp blir nå gransket og det kommunale foretaket Boligbygg har stanset alle boliginnkjøp inntil videre.
Les mer om Bislett og Boligbygg.
Droppet forkjøpsrett – kjøpte for 33 mill. mer
Oslo kommune hadde mulighet til å sikre seg en bygård på Bislett med forkjøpsrett for 60 millioner kroner. I stedet kjøpte kommunen den samme bygården for 93 millioner av en konkursgjenganger og hans partner.
Les mer om Bislett.
Mann sparket ned og ranet
En mann i 20-årene ble sparket ned og ranet på Bislett i ettermiddag, melder Oslo politidistrikt. Fornærmede ble kjørt til legevakt for sjekk. Politiet etterlyser nå tips fra publikum som kan ha sett hendelsen i Pilestredet rundt klokken 1520 i dag.
Les mer om Bislett, Oslo og Pilestredet.
Her skal tunnelbyggerne grave opp Oslo
Bislett og nedre del av Grünerløkka er områdene der ulempene for naboene trolig blir størst når Oslo skal bygge ny T-banetunnel.
Mann truet folk med kniv på gaten i Oslo
En mann ble pågrepet på Bislett i Oslo etter at han søndag kveld truet flere personer med kniv på Bislett i Oslo.
Les mer om Bislett og Oslo.
Truet folk på gaten med kjøkkenkniv
På Bislett er en mann pågrepet av politiet etter å ha truet forbipasserende med en stor kjøkkenkniv. – Folk løp unna i panikk, men ingen ble fysisk skadet, sier operasjonsleder Gjermund Stokkli.
Les mer om Gjermund Stokkli.
– Jeg gleder meg til å ligge å spy bak en stolpe på Bislett...
– Jeg er klar for mitt nye liv, sier Karsten Warholm, 21-åringen som ble verdensmester ti år før planen.
Les mer om Bislett, Jeg og Karsten Warholm.
Brann Bislett: To til legevakt
Åtte andre beboere ble sjekket av helsepersonell etter at det begynte å brenne i noen boder i Sofies gate. Brannvesenet har kontroll på brannen.
– Dette har jeg lyst på igjen
200 kroner og en halvtime på Bislett Kebab House gjorde Salt og Pepper matsteine og fornøyde.
– Dette har jeg lyst på igjen
200 kroner og en halvtime på Bislett Kebab House gjorde Salt og Pepper matsteine og fornøyde.
KK-mila skaper trafikkutfordringer
Den årlige KK-mila startet på Bislett i Oslo klokken 12 i dag. Det vil føre til redusert fremkommelighet i trafikken fram til klokken 18, ifølge politiet.
Les mer om Bislett, KK-mila og Oslo.
Etter NM-suksessen kan Sandnes få en miniutgave av Bislett Games
Over 12.000 mennesker opplevde tre glade NM-dager med internasjonale og lokale prestasjoner spisset av esset Jakob Ingebrigtsen. Sandnes IL vil følge opp med elitestevne i mai 2018.
Tiltalt for knivstikking
Mandag starter rettssaken mot en 57 år gammel mann som er tiltalt for å ha knivstukket en mann på Bislett i november i fjor. Ifølge tiltalen skal han ha knivstukket mannen en rekke ganger. Han skal også slått og kvalt ham.
Les mer om Bislett.
Dobbel straff ulovlig også for doping
Dopingdømte som har sonet, kan ikke utestenges fra viktige stevner. Det gjelder også VM-gullvinner Gatlin, som Bislett Games-sjef Hoen ikke vil invitere.