Bislett

Dobbel straff ulovlig også for doping

Dopingdømte som har sonet, kan ikke utestenges fra viktige stevner. Det gjelder også VM-gullvinner Gatlin, som Bislett Games-sjef Hoen ikke vil invitere.

Fryktløse Warholm er Norges største VM-håp: En klar gullkandidat

BISLETT (VG) Norge har kun tatt gull i ett VM siden 1997. Nå ligger Norges håp om gull hos en uredd 21-åring fra Ulsteinvik.
Les mer om Ulsteinvik og VM-håp.
Festival må skru ned lyden
Findings-festivalen på Bislett i august må enten senke lyden eller tilby naboene erstatningsbolig, mens musikkfestivalen pågår. I 2015 viste kommunens målinger at lydnivået lå godt over den anbefalte grensen, skriver Aftenposten.
Les mer om Aftenposten og Bislett.
VG: Tidligere Bislett-general under internasjonal gransking etter dopinganklager
Svein Arne Hansen har de siste månedene blitt beskyldt for å trikse med utøveres dopingprøver på 80-tallet. Nå skal en intern gruppe i Det internasjonale friidrettsforbundet (IAAF) ha startet gransking av nordmannen.
Les mer om Det.

Tilfredstillende bistrostemning på Bislett

Kolonialen Bislett er elegant, men kunne overraskelset mer.
Les mer om Bislett.
Rolf Falk-Larssen sto i sentrum for den kanskje største skandalen i norsk vinteridrettshistorie. Nå snakker han ut
Rolf Falk Larssen om:*Ville stoppe fem meter fra mål og peke nese til publikum*Rømte Bislett - måtte komme seg i sikkerhet*Ensomhetsfølelsen*Fembarnspappaen så bekymret for økonomien at det gikk ut over resultatene*Måtte gi ungene tøff beskjed; «har ikke råd til å finansiere idrettskarrierene deres*Angsten for å dø*Fysisk forfall etter karrieren*Plaget med øresus*Om skøyte-Norge:*Dårlig ledelse - har vært høy på seg selv
Les mer om Bislett.
Jakob Ingebrigtsen avfeier dopinganklagene mot broren
BISLETT (VG) – Ingen grunn til å være bekymret, mener Jakob Ingebrigtsen etter nyheten om at broren Henrik står på en liste over 46 utøvere som det internasjonale friidrettsforbundet skal ha mistenkt for å bruke doping.
Les mer om Henrik og Jakob Ingebrigtsen.
Perset med nesten ett minutt
Jakob Ingebrigtsen løp inn til 13,49,48 på 5000-meteren under et stevne på Bislett torsdag. Det er klart under U20-EM-kravet på 14,30. Det er også klart under Ingebrigtsens tidligere personlige rekord, som var på 14,38,67.
Les mer om Bislett.
Warholm videre til finale
Karsten Warholm så ut til å løpe kontrollert inn til finaleplass på 400 meter hekk i lag-EM fredag. Etter en tjuvstart kom nordmannen greit i gang i første kvalikheat og sikret tredjeplassen med tiden 50.25, to sekunder svakere enn på Bislett.
Les mer om Bislett.
Warholm løp inn 160.000 kroner – og sponsorinteressen øker
STOCKHOLM/OSLO (VG) Karsten Warholm (21) viste at seieren på Bislett ikke var et blaff. Søndag slo han nok en gang et sterkt felt, og vant sin andre Diamond League-konkurranse på få dager. Det er også gode nyheter for «Warholm AS.
Karsten Warholm vann igjen
Karsten Warholm tok sin andre Diamond League-siger på tre dagar då han vann 400 m hekk i Stockholm med tida 48,82. Tida er 57 hundredeler bak resultatet frå Bislett. Han var klart framfor Rasmus Magi, som blei nr to på 49,16.
Friidrettskometen Warholm satte verdenseliten på plass – igjen
Torsdag satte han ny norsk rekord på Bislett. Søndag fulgte fenomenet Karsen Warholm opp den eventyrlige suksessen under Diamond League i Stockholm.
Samboerne presset hverandre til nye rekorder på Bislett
Etterpå lå en av dem som et slakt på bakken.
Les mer om Bislett.
Warholm om gullsnakk: – Ser ikke på meg selv som stjerne
– Du må være dum om du ikke regner Karsten Warholm som gullkandidat i VM, sier Bislett-general Steinar Hoen. Selv er 21-åringen så opptatt av bakkekontakt at han tar toget til Stockholm.
Sørlending med kjempeløp på Bislett etter to ukers sykdom: - Det var utrolig gøy
Ingvild Meinseth (18) leverte et av sine aller beste løp i karrieren da hun vant 200 meter på Bislett torsdag.
Les mer om Bislett.
Bislett Games-generalen mener Warholm kan ta VM-gull i sommer
– Han kan bli den største norske idrettsprofilen, sier Steinar Hoen til TV 2.
Les mer om Steinar Hoen, VM-gull og Warholm.
Jakob Ingebrigtsen om rekordene: – Vil ikke kalle det rekorder
BISLETT STADION (NRK): Jakob Ingebrigtsen (16) kommer ikke til å tenke veldig mye på at han satte ny verdensrekord på Bislett. Han har større mål i sikte, og det første alt om to dager.
Les mer om Bislett.
Sportssjefen etter norsk idretts superkveld: - Veldig, veldig gøy
Friidrettsforbundets sportssjef Håvard Tjørhom fikk se at de norske håpene leverte på rekke og rad under Bislett Games. Det gledet ham stort.
Les mer om Håvard Tjørhom.
Sportssjefen etter norsk idretts superkveld: - Veldig, veldig gøy
Friidrettsforbundets sportssjef Håvard Tjørhom fikk se at de norske håpene leverte på rekke og rad under Bislett Games. Det gledet ham stort.
Les mer om Håvard Tjørhom.
Rekord-Warholm med legende-fleip: – Hans tur til å oppsøke meg
BISLETT STADION (VG) Karsten Warholm (21) var i strålende humør etter rekordløpet, og slo fast med glimt i øyet at nå er det legenden Edwin Moses (61) som må jobbe for å få tak i ham.
Pappa Gjert i ekstase: – Jakob er kvalifisert til OL med den tiden
BISLETT (NRK): Gjert Ingebrigtsen trodde ikke sine egne øyne da sønnen Jakob (16) satte ny verdensrekord for 16-åringer for andre gang på drøyt to uker.
Les mer om Jakob.
Ny rekord av Jakob (16) på drømmemila
BISLETT STADION (VG) Jakob Ingebrigtsen senket sin egen rekord på en engelsk mile med nesten to sekunder på Bislett.
Les mer om Bislett og Jakob.
Svensk OL-mester har aldri opplevd maken til Jakobs (16) superløp
BISLETT STADION (VG) Anders Gärderud (70) tar i bruk de aller største ordene når han skal beskrive rekordløpet til Jakob Ingebrigtsen (16). Pappa og trener Gjert Ingebrigtsen var også enormt fornøyd med sønnen.
Ny vrekord av Jakob (16) på drømmemila
BISLETT STADION (VG) Jakob Ingebrigtsen senket sin egen verdensrekord på en engelsk mile med nesten to sekunder på Bislett.
Les mer om Bislett og Jakob.