Bjørgen

Vil du se Svindal og Bjørgen kjempe om OL-gull? Så tidlig må du stå opp
Tidspunktene for de respektive OL-øvelsene i Pyeongchang er nå klare. For alpinglade norske seere er det bare å forberede seg på en helt ny døgnrytme.
Her er Bjørgen på sponsoroppdrag med utestengte Johaug
Idrettsjurist Gunnar Martin Kjenner tror ikke en mindre populær utøver ville kunne stilt på sponsoroppdrag under dopingutestengelsen på samme måte som Therese Johaug.

Reagerer kraftig på at Johaug stilte på sponsoroppdrag med Bjørgen

Marit Bjørgen og dopingutestengte Therese Johaug stilte opp på sponsortreff i Vestby. TV 2 Sportens juridiske ekspert Robin Mackenzie-Robinson kan nesten ikke tro det er sant.
Tynn luft eller hjemme best?
TV 2 Sporten har denne uken satt fokus på høydetrening blant våre vinteridrettsutøvere. Marit Bjørgen, Petter Northug og Ole Einar Bjørndalen oppsøker den tynne luften - andre igjen rømmer fra den. Hva er rett vei til seierspallen?
Forundret Bjørgen etterlyser Smigun-svar fra CAS: - Hva er det som skjer egentlig?
Snart elleve måneder er gått siden Kristina Smigun skulle opp i CAS. Ett OL-gull og viktig idrettshistorie står på spill for Marit Bjørgen i saken som skaper stor forundring.
Forundret Bjørgen krever Smigun-svar fra CAS: - Hva er det som skjer egentlig?
Snart elleve måneder er gått siden Kristina Smigun skulle opp i CAS. Ett OL-gull og viktig idrettshistorie står på spill for Marit Bjørgen i saken som skaper stor forundring.
Bjørgens OL-motivasjon: Det er en drøm å ta Ole Einar
LIVIGNO (VG) Marit Bjørgen (37) har som motivasjon og drøm å bli større vinterolympier enn Ole Einar Bjørndalen (43). Det betyr at hun må vinne tre OL-gull mer enn han.
Bjørgen: - Hadde vært hyggelig å gå et siste VM med Therese
Utelukker ikke at karrieren fortsetter etter OL.
Les mer om Therese.
Bjørgen og co. med selvransakelse etter Johaugs dopingsak
Ett år etter at dopingsaken til Therese Johaug startet er landslaget tilbake i Seiser Alm og Livigno. – Vi har iallfall lært at vi ikke skal dømme andre før vi vet hva saken handler om, sier flere løpere.
Jacobsen om Nord-Korea skulle gå til krig under OL: – Da tipper jeg at hele idrettsverdenen er utslettet.
LIVIGNO (VG) Langrennsdronningen Marit Bjørgen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen er ikke helt sikre på at det blir OL i Sør-Korea neste år, men Jacobsen er sikker på at Nord-Korea kan utslette alle idrettsutøverne der, om de vil.
Bjørgen skremt av Nord-Korea: – Frykten er om det blir OL eller ikke
LIVIGNO/OSLO (NRK): OL-byen i Pyeongchang ligger kun sju mil fra grensen til Nord-Korea. Marit Bjørgen er redd landets militære opprustning kan true vinter-OL i Sør-Korea.
Legenden slapp fri i Johaugs situasjon. Overrasket Bjørgen:- Ble Veerpalu frikjent? Virkelig?
Andrus Veerpalu har blitt stemplet som doper i mange år, men han ble til slutt frikjent i CAS. Det er det få som har fått med seg. Frode Estil mener mange møter seg selv i døra nå.
«Petter Northug og Marit Bjørgen, dere får ha meg unnskyldt. Akkurat nå er Samuel den største.
KOMMENAR: Jeg tror vi kan ta sjansen på å kalle Samuel Adegbenro en bra fotbaillspæller. Han brukte mindre enn en halvtime på å score tre mål og bli Trøndelags største idrettshelt, skriver Kjetil Kroksæter.
«Northug og Bjørgen, dere får ha meg unnskyldt. Akkurat nå er Samuel den største!
KOMMENTAR: Jeg tror vi kan ta sjansen på å kalle Samuel Adegbenro en bra fotballspeller. Han brukte mindre enn en halvtime på å score tre mål og bli Trøndelags største idrettshelt.
«Northug og Bjørgen, dere får ha meg unnskyldt. Akkurat nå er Samuel den største!
KOMMENTAR: Jeg tror vi kan ta sjansen på å kalle Samuel Adegbenro en bra fotballspeller. Han brukte mindre enn en halvtime på å score tre mål og bli Trøndelags største idrettshelt.
Preget Bjørgen brøt sammen i tårer: - Det er vanskelig å finne ord
En tilstand av sjokk preger Skiforbundet etter at Johaug-dommen ble offentliggjort tirsdag.
Langrenns-Norge i sjokk. Bjørgen: - Dypt urettferdig
Langrennssjef Vidar Løfshus sier han er i sjokk etter at Therese Johaugs dopingdom ble satt til 18 måneder i CAS.
Bjørgen om Johaugs sjokkdom: – Dypt urettferdig
Therese Johaug mottar massive støtteerklæringer internt i norsk skisport etter at CAS utvidet straffen til 18 måneder.
Bjørgen etter Johaug-dommen: – Jeg har det vondt
Både landslagskollegene og støtteapparatet er knust etter at Den Internasjonale Voldgiftsdomstolen (CAS) bestemte at Therese Johaug ikke får gå OL i vinter.
Bjørgen om Johaug-dommen: - Dypt urettferdig
Marit Bjørgen og langrennsleiren reagerer med sjokk og vantro på at Therese Johaug er dømt til 18 måneders utestengelse av Idrettens Voldgiftsrett (CAS).
Marit Bjørgen: – Therese-saken har innimellom tatt bort litt av gleden med idretten
Johaug-saken har vært en vekker for lagvenninnene.
Skistjernene motsier Bjørgen og støtter FIS' kontroversielle behandling av Johaug
Flere utenlandske langrennsstjerner har vært kritiske til det de mener har vært særbehandling av norsk langrenn. Nå får de det som de vil. Offeret er Therese Johaug.