Bjørn sellæg

Høyesterett avviser anker - Sellæg må i fengsel

Høyesterett har forkastet ankene til både påtalemyndigheten og eks-meglertopp Bjørn Sellæg, skriver Finansavisen.

Sellæg må sone tre år

Høyesterett vil ikke se på straffeutmålingen i saken der Bjørn Sellæg er dømt for både skattesvik og grov utroskap mot en tidligere klient.
Les mer om Bjørn Sellæg.
Fikk halv pris for Sellægs Spania-villa
Foreldrene til den fallerte finansmannen Bjørn Sellæg kan fortsette å feriere i det nesten 300 kvadratmeter store huset ved Spanias solkyst etter å ha bladd opp 1,6 millioner kroner.
Les mer om Bjørn Sellæg.
Sellægs konkursbo vil selge aksjer gjennom rubrikkannonse
Siden Bjørn Sellæg ble slått konkurs i januar har konkursboet slitt med å finne ut hva aksjene hans i et gjødselprosjekt i Nigeria er verdt.
Les mer om Nigeria.

Mener Sellæg har sluppet for billig unna

Statsadvokaten i Oslo anker straffeutmålingen i skatte- og bedragerisaken mot Bjørn Sellæg, den tidligere derivatsjefen i SEB Enskilda. - Vi mener straffen er for mild, sier statsadvokaten.
Les mer om Bjørn Sellæg og Oslo.
Redusert straff for Sellæg
Lagmannsretten satte ned straffen for tidlligere meglertopp Bjørn Sellæg, som er dømt for grov utroskap og skattejuks.
Les mer om Bjørn Sellæg og Sellæg.
Vurderer å selge Sellægs Spania-luksus til foreldrene
Foreldrene til Bjørn Sellæg ønsker å kjøpe den konkursrammende sønnens Spania-eiendom. Nå reiser bostyret til Spania for å finne ut hva huset egentlig er verdt.
Sellæg: - Jeg var blendet
SEB Enskildas tidligere derivatsjef Bjørn Sellæg mener fortsatt at han er uskyldig dømt for skattesvindel og økonomisk utroskap. Men i lagmannsretten er det kun kortere fengselsstraff Sellæg kjemper om.
Les mer om Bjørn Sellæg og Sellæg.
Reitan bygget om for mer enn 100 millioner kroner
Først kjøpte Ole Robert Reitan og hans kone Monica Reitan en av Oslos mest påkostede byvillaer av Bjørn Sellæg. Så pusset de opp og bygget om for nærmere 109 millioner kroner. Men ikke alle fikk betalt som forventet.
Krever 60 mill. av Sellæg
Mens tidligere SEB Enskilda-sjef Bjørn Sellæg jobber for å få konkursen mot han opphevet, strømmer kravene inn i konkursboet.
Les mer om Sellæg.
Dømt for grovt utroskap
P4 (Lillehammer): En tidligere meglertopp er dømt for det største personlige skattebedraget i Norge noensinne. I Oslo tingrett er Bjørn Arne Fredrik Sellæg funnet skyldig i å ha unndratt
- Gikk fra kurtasje til apanasje
Aktor Ragnvald Brekke mener tidligere derivatsjef Bjørn Sellæg måtte ha en kongelig form for avlønning for å finansiere et overdådig luksusliv. Han krever fem års ubetinget fengsel for den tidligere finanstoppen.
Les mer om Bjørn Sellæg.
Sellæg: -Jeg hadde dårlig bakkekontakt
Øko-tiltalte Bjørn Sellæg la ut om en oppussing av et tusen kvadratmeter stort hus hvor dørene ble gjort like høye til enn pris av 50.000 kroner pr. dør.
Sellæg: -Jeg hadde dårlig bakkekontakt
Øko-tiltalte Bjørn Sellæg la ut om en oppussing av et tusen kvadratmeter stort hus hvor dørene ble gjort like høye til enn pris av 50.000 kroner pr. dør. einar haakaas - Jeg hadde liten
Les mer om Jeg.
Sellæg: -Jeg hadde dårlig bakkekontakt (kl.18:54)
Øko-tiltalte Bjørn Sellæg la ut om en oppussing av et tusen kvadratmeter stort hus hvor dørene ble gjort like høye til enn pris av 50.000 kroner pr. dør. AV: einar haakaas - Jeg hadde
Les mer om Jeg.
Fortalte retten om overdådig pengebruk
En forlovelsesring til n million kroner, en Audi A4 cabriolet i julegave til kjæresten og et 70-årslag for far med en innleid Lill-Babs til over 800 000 kroner var blant ingrediensene da eksmegler Bjørn Sellæg møtte i retten mandag.
Les mer om Audi A4 og Bjørn Sellæg.
Sendte regningen til Monaco
Et oppsiktsvekkende pengeforbruk som blant annet forårsaket en artikkel i Kapital er noe av bakgrunnen til at tidligere SEB-topp Bjørn Sellæg måtte møte i Oslo tingrett i dag.
Les mer om Kapital, Monaco og Oslo.
Sellæg og SEB tapte blankt mot Ditlevsen
Rederarving Lars Ditlevsen fikk fullt medhold i Oslo tingrett. Bjørn Sellæg og SEB Enskilda må totalt ut med over 18 millioner kroner til Ditlevsen.
Les mer om Ditlevsen, Oslo og SEB.
Bryllup og diamantring betalt fra skatteparadis
Bjørn Sellæg hadde millioninntekter som Kjell Inge Røkkes hoffmegler. Nå er han tiltalt for grovt skattesvik.
Tvinger megler til å selge luksushytte
Tidligere Enskilda-sjef Bjørn Sellægs luksushytte på Hafjell tvangsselges av Storebrand Bank. I løpet av de siste to årene har Sellæg solgt en villa og en annen hytte for 52,5 millioner kroner.
Må betale for vinsamling
Tidligere Enskilda-sjef Bjørn Sellæg har igjen tapt i striden om en eksklusiv vinsamling.
Reitan kjøper praktvilla
Ole Robert Reitan skal ha bladd opp nesten 40 millioner for Frogner-villaen til den bedragerisiktede eksmegleren Bjørn Sellæg.
Priskutt fra 70 til 42 mill.
Skattesvikmistenkte Bjørn Sellæg gjør tidenes priskutt for å kvitte seg med luksusvilla
Priskutt fra 70 til 42 mill.
Skattesvikmistenkte Bjørn Sellæg gjør tidenes priskutt for å kvitte seg med luksusvilla