Bjerke

- Min største seier

- Dette er min klart største seier, sa Renate Aarlie fra Røyse etter at stallhesten Patrimony vant på Bjerke lørdag. - Jeg har gjort alt med denne hesten selv.

Poltoranin blir lei å hanskes med

Sportspills øvrige fredags/lørdagsmeny: Oddsdobbel: Herlig odds på nedrykkstruede Mainz Oddstips Championship: Hull og Diomande må ha tre poeng V75 Bjerke: Enorm V75-omgang med Gulljackpot V65 Biri: Herlig V65-jackpot med solid
Enorm V75-omgang med Gulljackpot
Meget spennende V75-Gulljackpot på Bjerke! Vår banker blir trolig ikke noe mer enn et 2-valg... Her jaktes storcashen, og dette gleder vi oss til!
Les mer om Bjerke og Gulljackpot.
Strålende V76-omgang på Bjerke
Som vanlig er det spillemessig meget interessant, når det er snakk om V76 på Bjerke.
Les mer om Bjerke og V76.

Rune Bjerke på Instagram: Håpløst

Makt krever verdighet. Runes instagramkonto @RuneErKul er uverdig. Elin Ørjasæter er redaktør i Arbeidsnytt. Konsernsjef Rune Bjerke i DnB er kul. Ifølge seg selv.
Les mer om Arbeidsnytt, DnB og Instagram.
Trolsk stemning i Hafjell Ski Marathon
- Vi måtte låne startnummerfra andre klasser for å imøtekomme interessen, sier Espen Harald Bjerke om den populære familieklassen i Hafjell Ski Marathon. Nå inntar trollene rennet.
Siv (37) oppdaget larver i knekkebrødposen: – Jeg ble kvalm
Siv Bjerke (37) fikk mer enn hun hadde betalt for da hun skulle spise frokost i dag tidlig.
Spennende lunsj på Bjerke
Åpen V4-lunsj uten noen klare bankere! Vi byr på snadder i jakten på tusenlappene, og dette gleder vi oss stort til!
Les mer om Bjerke.
Seiersmaskinen lar seg ikke stoppe
Hyperkapable Bråtnesfaks jakter sin femte strake seier i V76-1 på Bjerke i kveld. Vi tror på ny seier og bankerspiller i en herlig V76-omgang. Onsdagens travmeny består som vanlig av V4-lunsj fra Sverige og V76-omgang fra Bjerke her hjemme.
Les mer om Bjerke, Sverige og V4-lunsj.
Traff blink i Bjerkesprinten
Bjerke: Østre Totens unge skiskyttere tapetserte pallen i Bjerkesprinten i helga.
Les mer om Bjerkesprinten.
Traff blink i Bjerkesprinten
Bjerke: Østre Totens unge skiskyttere tapetserte pallen i Bjerkesprinten i helga. Skiskytterne fra Østre Toten Skilag traff både blink og gikk fort i skisporet på Nordåsen skistadion i helga.
Kvasnes fikser V65-kronene på Bjerke
Bankeren så enorm ut i årsdebuten! Helfrekk ide som gikk enormt etter galopp sist... Nytt snadder er jobbet frem til Bjerke!
Les mer om Bjerke.
Kvier seg for Oslo-oppdrag: – Våre ansatte bruker gjerne n til to timer av dagen på å lete etter parkeringsplass
Parkeringsproblemer og køer gjør at stadig flere håndverkere fra Romerike nå styrer unna oppdrag i Oslo. Snekkermester Per Bjerke AS i har ikke noe valg.
Les mer om Oslo-oppdrag, Oslo og Romerike.
Bjerke med stor internasjonal V4-lunsj
Bjerke byr på torsdagens V4-lunsj med internasjonalt spill og stor omsetning kan ventes. Torsdagens travmeny innledes som vanlig med norsk internasjonal V4-omgang og også denne torsdagen er det Bjerke travbane som er vertskap.
Les mer om Bjerke, V4-lunsj og V4-omgang.
Nettavisen jakter ny Bjerke-suksess
Det har vært mange flott gevinster på Bjerke de siste månedene og i kveld jakter vi ny V76-suksess. Onsdagens travmeny består som vanlig av V4-lunsj fra Sverige og V76-omgang fra Bjerke her hjemme.
Les mer om Bjerke, Sverige og V4-lunsj.
DNB-sjef Rune Bjerke ser på DNB som en av verdens mest solide banker
DNBs tap minsket med 5 mrd. kroner i fjor og boligmarkedet friskner til. Dermed kan Rune Bjerke utrope DNB til en av klodens mest solide banker.
Les mer om DNB og Rune Bjerke.
Arvesølvet er vårt
Debatten om Norges tilknytning til EUs energibyrå Acer preges av mange feilaktige påstander. En av dem er at vi vil miste kontrollen over de verdifulle fornybare energiressursene våre. (Ludvig Bjerke-Narud i HA 31. januar).
Les mer om Acer.
Innlandet og arvesølv
Det har vært innlegg i HA hvor flere utrykker bekymring over regjeringens forslag om at «Norge skal avgi suverenitet over våre kraftressurser til EUs energibyrå ACER» (Ludvig Bjerke-Narud, HA 30. januar).
Les mer om Norge.
DNB-sjefen spår tøft marked for rigg og supply i 2018
Mens det er «gryende og sterk optimisme i enkelte deler av leverandørindustrien sliter fortsatt segmenter som rigg og supply, sier DNB-sjef Rune Bjerke.
Ny målfest med Barcelona
Sportspills øvrige torsdagsmeny: V4 Bjerke: Magnus fikser ny Bjerkesuksess OL Pyeongchang: Her er programmet for vinter-OL Fotball: Her er alle Deadline Day-overgangene Eurojackpot: Tidenes rekordpott i Eurojackpot Premier League: Alle
Rune Bjerke har banket inn 176 mrd kroner
Han begynte med å legge frem det beste resultatet i bankens historie i 2007. Det skulle gå fem år før han toppet det, med 17,5 milliarder kroner i 2015, men etter det har resultatene i snitt ligget oppunder 22 milliarder kroner i året.
Magnus fikser ny Bjerkesuksess
Det ble nye flotte gevinster på Bjerke onsdag. I torsdagens lunsj på Bjerke setter vi igjen pengene på Magnus Teien Gundersen.
Les mer om Bjerke.
Meglerhuset skuffer Rune Bjerke
Meglerhuset DNB Markets leverer et resultat før skatt på 946 millioner kroner i fjerde kvartal. Dette er svakere enn i foregående kvartal, og lever ikke opp til konsernsjef Rune Bjerkes forventninger
Les mer om Rune Bjerke.
Bjerkekveld med bonuspott
Det er superonsdag på Bjerke i kveld. Bonuspotten på 1 033 364 kr skal fordeles på alle med sju rette.
Les mer om Bjerke.
Livet med Andr Bjerke: – Enten var det drama, eller så var det solskinn
I dag ville Andr Bjerke ha fylt 100 år om han hadde levd. En av dem som kjente ham best forteller om livet med en av Norges største diktere.
Les mer om Andr Bjerke.