Blåmanen

- Og vi er også klare for påske

Snøen har lavet ned. Vinteren er sprekere enn på lenge. Alt tyder og på at snøen blir der til påske og vel så det. Iallfall på 409 meters høyde - der søndagsåpne Brushytten ligger ved foten av Blåmanen.
Les mer om Blåmanen og Brushytten.

– Og vi er også klare for påske

Snøen har lavet ned. Vinteren er sprekere enn på lenge. Alt tyder og på at snøen blir der til påske og vel så det. Iallfall på 409 meters høyde – der søndagsåpne Brushytten ligger ved foten av Blåmanen.
Les mer om Blåmanen og Brushytten.
Folk trosser sperringene til Rundemanen og Blåmanen
Kommunen fraråder all ferdsel på veiene til Rundemanen og Blåmanen i flere dager fremover, men likevel trosser tur- og skigåere sperringene ved Brushytten.
Stor skredfare på veiene til Rundemanen og Blåmanen
Veiene til Rundemanen og Blåmanen kan bli stengt i flere dager. Skal du over Vidden, må du gå ned til Svartediket eller Jordalen.

Veiene til Rundemanen og Blåmanen stengt

Veiene til Rundemanen og Blåmanen kan bli stengt i flere dager. Skal du over Vidden, må du gå ned til Svartediket eller Jordalen.
Rundemanen og Blåmanen stengt
Veiene fra Rundemanen og Blåmanen kan bli stengt i flere dager.
Les mer om Blåmanen og Rundemanen.
Hvem har pyntet juletre på Blåmanen?
Mellom bakkar og berg oppå fjellet står et fullt pyntet juletre med en boks pepperkaker under. Til glede for alle som tar turen opp til Blåmanen.
Les mer om Blåmanen.
Turister har gått seg vill på fjellet
Politiets hundepatrulje er på vei til Blåmanen etter at to turister har gått seg vill.
Les mer om Blåmanen.
- Fantastisk med fri i dag
Kaos i går - kos i dag. jo hjelle I dag har bergenserne kunnet spenne på seg skiene utenfor stuedøren. Flere tok turen til Fløyen og videre oppover til både Rundemanen og Blåmanen.
Les mer om Blåmanen, Fløyen og Rundemanen.
Blåmanen, Rundemanen
To hester?
Les mer om Rundemanen.
Blåmanen gror igjen
Om noen tiår vil sus gjennom skjeggete graner erstatte dagens fabelaktige utsikt fra Blåmanen, Rundemanen, Løvstakken og delvis også Ulriken.