Blostrupmoen

Flest utenfra på Trestokkfestival

80 prosent av de som var med på Trestokkfestivalen i Åsnes-Finnskog i helga kommer ikke fra Hedmark. Det sier festivalleder Lars Håkon Blostrupmoen. Han er godt fornøyd med premieren på festivalen, men vil ikke si hvor mange som løste billett.

Flyktninger ga gevinst

Lars Håkon Blostrupmoen (42) tjente godt på fjorårets flyktningkrise. – Hadde jeg tapt penger ville jeg likevel blitt kalt for asylbaron, sier Blostrupmoen.
Les mer om Blostrupmoen.
– Galt å kalle oss asylbaroner
Lars Håkon Blostrupmoen driver tre akuttasylmottak. Han mener det er mobbing å bli kalt for asylbaron.
Les mer om Galt.
Blostrupmoen tråkker på bremsen
KONGSVINGER/DAL: Hjertestarterfirmaet slår kontra og legger ned satsingen på Kongsvinger. RYGGER: Adm.dir. Lars Håkon Blostrupmoen (t.v.) og salgsdirektør Henrik Mohn i Blostrupmoen.

Blostrupmoen tråkker på bremsen

KONGSVINGER: Hjertestarterfirmaet slår kontra og legger ned satsingen på Kongsvinger.
Les mer om Kongsvinger.
10 nye arbeidsplasser i sør
KONGSVINGER: De etablerer ti nye arbeidsplasser - til og med på sørsiden av Glomma. Hjertestarterfirmaet Blostrupmoen har inntatt Kongsvinger. KURSING: Blostrupmoens åpner salgsavdeling
Les mer om Glomma og Kongsvinger.
Firma med jobben som hjertesak
Firmaet Blostrupmoen slår seg ned i Kongsvinger med Henrik Mohn som salgsdirektør.
Les mer om Henrik Mohn og Kongsvinger.
Eksansatte i opprør mot Blostrupmoen
DAL: Instruktør Trond Plaat og flere tidligere ansatte i hjertestarter-firmaet Blostrupmoen Medical Equipment har varslet Arbeidstilsynet om utilbørlige arbeidsforhold. - Bedriften er i et økonomisk og ledelsesmessig kaos, sier han.
Blostrupmoen har blitt fredet
Rudolf Blostrupmoen er et kjent navn for de fleste. Nå har Riksantikvaren fredet gården med samme navn, nemlig Blostrupmoen gård og seter i Alvdal.
Ber deg la være å hjelpe
Hjertestartergründer Lars Håkon Blostrupmoen mener privatpersoner som bidrar for å redde liv ved akutthendelser får så dårlig oppfølging at han ber folk la være å hjelpe.
- Lukk øynene og gå forbi om du kommer først til en ulykke eller oppdager en livløs person
Hjertestartergründer Lars Håkon Blostrupmoen mener privatpersoner som bidrar for å redde liv ved akutthendelser får så dårlig oppfølging at han ber folk la være å hjelpe.
Ber deg la være å hjelpe
Hjertestartergründer Lars Håkon Blostrupmoen mener privatpersoner som bidrar for å redde liv ved akutthendelser får så dårlig oppfølging at han ber folk la være å hjelpe. ?
Tom Nordlie: - Det er tøft å finne sin egen far død
Derfor ville trenerprofilen ha sin nye jobb. Del med andre: Tom Nordlie har blitt salgsdirektør og organisasjonsutvikler i firmaet Blostrupmoen, som selger hjertestartere.
Les mer om Blostrupmoen.
Trener hjertelaget
Fotballtrener Tom Nordlie er nyansatt i hjertestarterbedriften Blostrupmoen Medical Equipment. Han skal løfte bedriften til en ny divisjon, mener gründer Lars Håkon Blostrupmoen.
Tid til å være medmenneske
Vi er ofte redd det ukjente. Eidsvollbedriften Blostrupmoen Medical Equipments (BME) gjorde noe de aller færreste våger. De ansatte Andr Holter, en 20-årig gutt med diagnosene Aspergers
Les mer om Andr Holter.
500 hjertestartere skal redde liv
Råholt-firmaet Blostrupmoen Medical Equipment har inngått en avtale med Statoil – som kan innebære salg av 500 hjertestartere og opplæring av bensinstasjonsansatte over hele landet.
Les mer om Statoil.
Blostrupmoen redder Alvdal
Eidsvolls svar på racerbilføreren fra Alvdal, Lars Håkon Blostrupmoen, redder liv i Alvdal.
Les mer om Alvdal.
Vil frede Blostrupmoen
Les mer om Blostrupmoen.
Fra 0 til 600 på seks måneder
For to år siden var Lars Håkon Blostrupmoen sengeliggende med sykdom. Det siste halvåret har hans nystartede firma vokst med 22 ansatte og 600 kunder.