Bocuse

Ifølge Norges håp i EM for kokker finnes det bare n regel for en god kokk.

Han har gull i et utall kokkekonkurranser bak seg. I 2018 skal Christian Andr Pettersen representere Norge i Bocuse d Or.

Mesterkokk skal gjøre Speilsalen på Britannia til topprestaurant

Bocuse dOr-sølvvinner Christopher Davidsen får ansvaret for restaurant i Speilsalen.
Stjernekokk Christopher W. Davidsen til Odd Reitans Britannia
Christopher W. Davidsen, sølvvinneren fra årets Bocuse d`Or, får frie tøyler når han snart sjekker inn på Rema-eier Odd Reitans luksushotell Britannia i Trondheim. Målet er å skape en av Norges beste restauranter.
Les mer om Bocuse, Britannia og Trondheim.
Strøken og overveldende kokkekunst
25 år har gått siden Bent Stiansen vant Bocuse d Or – og etter snart 20 år med Michelin-stjerne på Statholdergaarden er nivået like høyt.

Vil servere laks over hele verden

Bocuse d'Or-vinner og kokk Geir Skeie åpner onsdag første Pink Fish-restaurant på Steen https://twitter.com/share?url=http%3a%2f%2fwww.dn.no%2fnyheter%2f2017%2f10%2f31%2f1828%2fHandel%2fvil-servere-laks-over-hele-verdensize=largetext=Bocuse+d'Or-vinner+og+kokk+Geir+Skeie+%c3%a5pner+onsdag+f%c3%b8rste+Pink+Fish-restaurant+p%c3%a5+Steen+%26amp%3b+Str%c3%b8m+i+Oslo.+Gr%c3%bcnderne+jakter+penger+til+1000+hurtigmatrestauranter+verden+over+som+skal+servere+norsk+laks. title=Del på Twitter target=_blank>
To retter i n: røkt kjøttpølse med kålrotstuing og pytt i panne
Sølvvinneren i årets Bocuse d Or, viser hvordan du kan lage to smarte hverdagsretter av samme base. Denne gangen: røkt kjøttpølse
Les mer om Bocuse.
To retter i n: fårikål og frikass
Er kjøttet ordentlig, kan hvem som helst lage god fårikål – bare spør årets sølvvinner i Bocuse d Or.
Les mer om Bocuse.
Kjøkkensjef fra Mondo i Sandnes ble årets kokk
Christian Andre Pettersen fra Bodø er Norges kandidat til Bocuse d'Or; verdens vanskelige og mest prestisjefylt kokkekonkurranse.
Les mer om Bocuse, Bodø og Mondo.
Bodøværing ble Årets Kokk
Fem kandidater ble valgt ut til å konkurrere om å bli årets kokk i Norge. Vinneren skal representere Norge i den internasjonale konkurransen Bocuse d Or. Ifølge Avisa Nordland gikk den gjeve tittelen til Christian Andre Pettersen fra Bodø.
Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or
Med en oppvekst i fosterhjem og på institusjoner har Cristopher Davidsen spist flere middagsvarianter enn de fleste. Nå utgir sølvvinneren i årets Bocuse d'Or kokebok.
Fra fosterhjem til sølv i Bocuse d'Or
Med en oppvekst i fosterhjem og på institusjoner har Cristopher Davidsen spist flere middagsvarianter enn de fleste. Nå utgir sølvvinneren i årets Bocuse d'Or kokebok.
Fornyet hverdagsklassiker
I januar tok Christopher Davidsen sølv i Bocuse Dor, og satte da Norge nok en gang på det internasjonale kokkekartet. I dag besøkte han Wenche på kjøkkenet og lagde stekt sei med saltkokte poteter.
Mesterkokk til Sørlandet
I 2003 vant han den prestisjetunge kokkekonkurransen Bocuse dOr i Frankrike. Nå kommer Charles Tjessem til Sørlandet for å drive kjøkkenet ved Boen Gård i Kristiansand.
Bocuse d Or-vinner ny kjøkkensjef ved sørlandsk praktgård
Bocuse d Or-vinner Charles Tjessem overtar roret ved Boen gård utenfor Kristiansand.
Les mer om Boen, Kristiansand og Or-vinner.
Tre lokale kokker kniver om å bli Norges neste Bocuse d Or-finalist
Filip August Bendi på NB Sørensen i Stavanger og Christian Andr Pettersen på Mondo i Sandnes er blant de fem finalistene som er plukket ut til finalen i Årets kokk.
- Tøffere å vinne den norske finalen enn å komme på podiet i Lyon
Slik har du aldri spist tørrfisk før. Prøv deg på en av rettene som konkurrerer om å bli med i neste Bocuse d'Or.
Les mer om Bocuse og Lyon.
Svakere Bocuse d Or-effekt på Austevoll
Da Ørjan Johannessen ble verdensmester i kokkekunst, ville alle til Bekkjarvik Gjestgiveri på Austevoll for å smake. Nå har interessen dabbet av, og det merker gjestgiveriet på pengepungen.
Sølvvinneren gleder seg til å komme hjem til hverdagen
Foran Restaurant Paul Bocuse i Lyon er navnene til alle som har tatt medalje i Bocuse d Or inngravert i bakken. Allerede torsdag morgen var navnet til Christopher fra Stavanger på plass.
Les mer om Bocuse, Christopher, Lyon og Stavanger.
Hellstrøm: - Den som vinner, er den som tåler smerten best
Å konkurrere i Bocuse d Or krever hardt arbeid og mange forsakelser. Er det verd slitet? Geir Skeie, Charles Tjessem og Eyvind Hellstrøm svarer ubetinget ja.
Les mer om Bocuse og Eyvind Hellstrøm.
Norsk fest i Lyon og fransk fest hos Wenche
I går kom Christopher Davidsen 2. plass i Bocuse d'Or og det vil Wenche feire med en fantastisk fransk fiskerett, akkompagnert av en nydelig hjemmelaget hollandaisesaus. I tillegg er vinkjenner Christer Berens på besøk med viner som passer perfekt til Wenches herlige måltid.
Purrelauken som blei sølvlauk
Denne purrelauken ville aldri nådd norske butikkar, men den nådde sølvfatet til Christopher W. Davidsen under Bocuse d'Or.
Les mer om Bocuse og Christopher W.
- Alt gikk hundre prosent etter planen
Christopher W. Davidsen vant årets Bocuse dOr, det uoffesielle verdensmesterskapet for kokker, i kveld.
Les mer om Bocuse.
Norsk kokkesølv i verdensfinalen
Christopher William Davidsen sørget for norsk sølv i den presitsjetunge kokkekonkurransen Bocuse d'Or i Lyon i Frankrike onsdag.
Les mer om Bocuse, Frankrike og Lyon.
Christopher W. Davidsen tok sølv i Bocuse d'Or
Christopher W. Davidsen jubler for sølv i kokke-VM Bocuse d'Or.
Les mer om Bocuse.
Andreplass til Christopher i Bocuse d'Or
Christopher W. Davidsen og det norske laget fikk sølv.
Les mer om Bocuse og Christopher.