Bodø laget

Tap for Sandefjord

Bodø/Glimt slo Sandefjord 2–1 i dagens treningskamp på Marbella. Glimt tok ledelsen etter tjue minutter. To minutter senere scoret Lars Grorud for Sandefjord. Rett før pause tok Glimt ledelsen på ny med en scoring fra Endre Kupen. Generalprøven før seriestart skal spilles når laget er tilbake i Norge, søndag 4. mars borte mot Odd.

Tror gullet glapp

ØIF-spiller Sondre Paulsen tror seriegullet glapp da laget tapte mot Bodø på hjemmebane søndag kveld.
Les mer om Bodø.
Bodø/Glimt tapte i Sverige
Bodø/Glimt spilte årets fjerde treningskamp i Sverige. På motsatt banehalvdel stod Djurgården, laget som endte på tredjeplass i Allsvenskan i fjor. Glimt tapte kampen 2-1, målet ble scoret av Håkon Evjen.
BHK tapte mot Drammen
Bodø håndballklubb tapte kveldens kamp borte mot Drammen. Kampen endte med 35-21, og Bodø-laget ligger på åttende plass på tabellen.
Les mer om Bodø-laget og Drammen.

BHK vant mot Nøtterøy

Bodø Håndballklubb vant 34–17 hjemme mot Nøtterøy i kveld. BHK og Nøtterøy ligger på henholdsvis 10. og 12. plass. Avisa Nordland skriver at laget tidlig gikk raskt opp i ledelsen, og at bortelaget aldri var i nærheten av å hente opp ledelsen.
Les mer om Nøtterøy.
Falk vant, men Nøtterøy tapte
Falk Horten vant 27–36 mot Bodø i eliteserien i håndball for menn i kveld. Laget ligger nå på niende plass av totalt 12 lag i serien. Nøtterøy derimot tapte 32–24 over Fyllingen i Bergen. Det betyr at Nøtterøy ligger helt sist – de har tapt alle 11 kampene som er spilt hittil i sesongen.
Les mer om Bergen, Bodø, Fyllingen og Nøtterøy.
Angel forlenger med Glimt
Jos Angel har signert en ny toårskontrakt med Bodø/Glimt, melder klubben på sine hjemmesider. Midtbanespilleren var en viktig brikke på Glimt-laget som rykket opp til Eliteserien i år.
Les mer om Eliteserien, Glimt-laget og Glimt.
Vant finale i First Lego League
Septem fra Bodø og Steigen vant Skandinavisk finale i FIRST LEGO League – verdens største kunnskapsturnering for barn og unge. 45 lag fra Norge, Sverige, Danmark, Færøyene og Island konkurrerte i dag på Fornebu. Laget skal nå konkurrere i den globale finalen i USA.
– Jeg oppnådde alle målene mine på Farmen
BODØ (TV 2): Geir Magne Haukås (47) laget seg fem bud før Farmen-oppholdet.
Les mer om Farmen-oppholdet, Farmen og Jeg.
Bjørkan ferdig som trener i Bodø/Glimt. Knutsen overtar
Aasmund Bjørkan førte Bodø/Glimt til opprykk, men trener ikke laget i Eliteserien. Det skal dagens assistent Kjetil Knutsen gjøre, mens Bjørkan blir sportssjef.
Grand Bodø med viktig seier
De rødkledde fra Bodø tok en viktig seier da de slo Urædd 4-0 på bortebane i den første kvalikkampen. Det gir laget et godt utgangspunkt før returkampen som spilles den 19. november i Nordlandshallen.
Les mer om Bodø, Nordlandshallen og Urædd.
Seier for BHK mot trønderne
Bodø Håndballklubb slo i kveld Trondheim-laget Kolstad borte 26-29, skriver Avisa Nordland. De tre foregående kampene har alle endt med tap mot Drammen, Elverum og mot Sandnes. Etter fem kamper står BHK nå med fire poeng i eliteserien for menn.
Kun usannsynlig teori kan frata Bodø/Glimt eliteserieplass
Bodø Glimt er så godt som klare for Eliteserien neste år etter 5–2-seier over Ull/Kisa tirsdag. Nå er det kun syltynn teori som kan frata Bodø-laget opprykk.
Les mer om Bodø-laget og Eliteserien.
Kun usannsynlig teori kan frata Bodø/Glimt eliteserieplass
Bodø Glimt er så godt som klare for Eliteserien neste år etter 5-0-seier over Ull/Kisa tirsdag. Nå er det kun syltynn teori som kan frata Bodø-laget opprykk.
Les mer om Bodø-laget og Eliteserien.
Glimt kun teori unna Eliteserien
Bodø/Glimt slo Ullensaker/Kisa 5-2 tirsdag. Bodø-laget leder nå 1. divisjon 13 og 15 poeng foran Start og Sandnes Ulf. Om Glimts opprykk skal ryke, må Sandnes Ulf altså ta igjen 15 poeng og score minst 27 mål på de fem siste kampene.
Les mer om Eliteserien og Start.
Glimt stormer mot opprykk
Bodø Glimt er så godt som klare for Eliteserien neste år etter 5-0-seier over Ull/Kisa tirsdag. Nå er det kun syltynn teori som kan frata Bodø-laget opprykk. Mer på TV2.no.
Les mer om Bodø-laget og Eliteserien.
Laget straffe og ble utvist i Start-debuten: – Jeg håper supporterne ikke dømmer meg etter dette
Damion Lowe kom i fokus i 2–2-kampen mot Bodø/Glimt søndag.
Les mer om Start-debuten.
Finnbogason reddet poeng for Start
Bodø/Glimt var på vei mot seier, men måtte nøye seg med 2-2 mot Start. Steffen Lie Skålevik sendte Start i føringen, før Martin Bjørnbak utlignet. Kristian Fardal Opseth sendte laget fra Bodø foran, men Kristjan Floki Finnbogason sørget for at det ble poengdeling i Kristiansand.
Hauge får proffkontrakt
Runar Hauge har signert sin første proffkontrakt med Bodø/Glimt og vil spille seg til fast plass på laget, skriver Glimt.no. Hauge har de siste årene hyppig frekventert på Glimts akademilag. Der har han levert såpass godt at han nå belønnes med proffkontrakt.
Les mer om Glimt.no.
Sandnes Ulf sløste med sjansene, men sikret knallsterkt bortepoeng i toppkampen
Sandnes Ulf hadde store muligheter til å avgjøre og ta tre poeng mot Bodø/Glimt på Aspmyra. I stedet måtte laget takke keeper Saku-Pekka Sahlgren for 0–0.
Henter islandsk landslagsspiller
Bodø/Glimt og Breiablik er enige om en overgang for midtbanespilleren Oliver Sigurjnsson. Torsdag ettermiddag ble klubbene enige om en overgang for Olviler Sigurjnsson fra Island. Midtbanespilleren har to landskamper for Island og har spilt store deler av sin karriere i laget fra Kpavogur, Breiablik. Medisinsk test og enighet om de personlige betingelsene er det eneste som gjenstår før overgangen kan bli et faktum.
Bodø-syklist til EM
August Jensen er tatt ut i den norske troppen til EM i landeveissykling i Danmark. Jensen er med på laget som sykler fellesstarten 11. august.
Les mer om Danmark.
Arendal tapte mot Bodø/Glimt
Stillingen ble 1-3 i favør Bodø/Glimt etter full tid. Det så lovende ut for Arendal etter et vakkert åpningsmål, men det viste seg at Bodø/Glimt var det beste laget på Arendal Idrettspark i dag.
Anmeldes for ordensforstyrrelse
En mann som laget kvalm i Solparken i Bodø er innbrakt for ordensforstyrrelse. Mannen blir anmeldt, melder politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Solparken og Twitter.
Reo-Coker starter på benken - her er Starts lag mot Ull/Kisa
Steinar Pedersen gjør ingen endringer på laget som tapte 2–3 i Bodø sist.
Les mer om Bodø.