Bodø

Henter islandsk landslagsspiller

Bodø/Glimt og Breiablik er enige om en overgang for midtbanespilleren Oliver Sigurjnsson. Torsdag ettermiddag ble klubbene enige om en overgang for Olviler Sigurjnsson fra Island. Midtbanespilleren har to landskamper for Island og har spilt store deler av sin karriere i laget fra Kpavogur, Breiablik. Medisinsk test og enighet om de personlige betingelsene er det eneste som gjenstår før overgangen kan bli et faktum.

Lokalaviser: – Morten Konradsen klar for Rosenborg

Lillebror Konradsen er blitt koblet til Rosenborg og torsdag meldte to lokalaviser i Bodø at unggutten har signert for trønderne.
Les mer om Bodø og Rosenborg.
Bodø/Glimt-spiller klar for Premier League-klubb
Mathias Normann ble presentert som Brighton-spiller torsdag.
– Glimt-spiller til Rosenborg
Ifølge Bodø Nu er Morten Konradsen på vei til Rosenborg. Kontrakten til 21-åringen løper opprinnelig ut ved nyttår, men de siste seks månedene av kontrakten kan han fritt forhandle med andre klubber. Etter det Bodø Nu erfarer har han nå kommet til enighet med Rosenborg og vil signere for klubben i løpet av uken.

Normann til England

Premier League-klubben Brigthon bekrefter i dag at de har signert Bodø/Glimts unge midtbanespiller Mathias Normann. 21-åringen har skrevet under på en treårskontrakt.
Les mer om England.
Politimann på ferie sørget for stort narkobeslag
Tre personer er siktet for oppbevaring av fem kilo hasj. Det var en politimann på vei på ferie som oppdaget en mann som oppførte seg svært merkelig på flyplassen i Bodø.
Les mer om Bodø.
Politiet fant en koffert med hasj
Tre personer i Bodø er siktet for oppbevaring av fem kilo hasj. Det var en politimann på vei på ferie som oppdaget en mann som oppførte seg svært merkelig på flyplassen i Bodø. Politiet dro hjem til mannen, der de fant en koffert hasj til en gateverdi på 750 000 kroner. To andre personer ble også siktet i saken, og er avhørt og løslatt i dag.
Les mer om Bodø.
Pågrepet for trusler
Den ene av to personer som gikk i veibanen i Saltdal er pågrepet for trusler og ordensforstyrrelse og kjøres til arresten i Bodø, melder politiet. Den andre personen er rolig og grei, dimitteres.
Les mer om Bodø og Saltdal.
Hkeem og Temur brukte første lønning på regninger
BODØ (VG) Guttene bak «Fy Faen-hiten «kan kjøpe ting nå etter en vår med 23 millioner spotify-strømminger, men de ser likevel ikke noen grunn til å flytte hjemmefra ennå.
Les mer om Fy Faen-hiten og Temur.
Koste seg på VG-lista
Vennegjengen fra Saltdal var storfornøyd med det VG-listeshowet leverte i Solparken i Bodø onsdag kveld.
Gjør nytt for søk på Vågakallen
Et Sea King redningshelikopter fra Bodø er straks fremme ved Vågakallen. Sammen med Svolvær Alpine Redningsgruppe vil mannskapene gjøre et nytt forsøk på på berge ned to klatrere som har sittet fast på ei fjellhylle siden i morges.
Cezinando: – Jeg vil ha noe som er privat
BODØ (VG) Artisten legger ikke skjul på at tekstene tidvis er personlige, men samtidig vil han ikke at folk skal vite alt om han.
Synlig politi i Bodø
Det gjøres klart til VG-lista både i Solparken og i Rensåsparken. Grunnet arrangementet vil synlig politi være til stedet i Bodø.
Dømt for sex med pasienter
En mannlig sykepleier fra Bodø er dømt til tre års fengsel for samleie med pasienter. Sykepleieren skal flere ganger ha hatt sex med en pasient i en fire års lang periode.
Les mer om Bodø.
Setter opp buss for tog mellom Fauske og Bodø
NSB varsler allerede nå om at de i september vil sette opp buss for tog mellom Fauske og Bodø.
Les mer om Bodø og Fauske.
112 km/t i 80-sonen
En laserkontroll på Fylkesvei 17 ved Valnes, Bodø resulterte i 10 forenklede forelegg fra politiet. Høyeste hastighet ble målt til 112 km/t i 80-sonen.
Les mer om Bodø og Fylkesvei.
Bodø-syklist til EM
August Jensen er tatt ut i den norske troppen til EM i landeveissykling i Danmark. Jensen er med på laget som sykler fellesstarten 11. august.
Les mer om Danmark.
Bevæpnet politi
Politiet i Bodø stiller bevæpnet under VG-lista i morgen. Det skriver BodøNu. Rundt 12.000 publikummere er ventet til showet i Solparken.
Les mer om Bodø, BodøNu, Solparken og VG-lista.
Kampfly-alarmen går oftere: – Kan skyldes økt Nato-aktivitet i Østersjøen
Jagerfly ved Bodø hovedflystasjon har allerede rykket ut til like mange oppdrag som i hele 2016. Russlandekspert peker på de nye Nato-soldatene i Østersjøen som årsak.
To mister førerkortet
To personer fikk sent i går kveld førerkortet beslaglagt under en fartskontroll i Sørdalstunnelen utenfor Bodø. 16 personer fikk også bot i kontrollen. Den høyeste målte hastigheten var 124 kilometer i timen.
Les mer om Bodø og Sørdalstunnelen.
Lettere skadet etter elgkrasj
Den mannlige føreren i midten av 20-årene som kolliderte med en elg på Tverlandet, Bodø har lettere skader på en hånd. Han får behandling på stedet av ambulansepersonell, opplyser politiet til NRK. Elgen er skadet, viltnemda er varslet og på vei.
Les mer om Bodø, NRK og Tverlandet.
Bil har kollidert med elg
En personbil skal ha kjørt på en elg ved Tverlandet, Bodø. Det er uvisst om fører er skadet, samt hvordan elgens tilstand er etter sammenstøtet. Nødetatene er på vei til stedet. Viltnemda er varslet, det opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Tverlandet og Twitter.
MC-fører kolliderte med elg
En MC-fører skal ha kjørt på en elg ved Tverlandet, Bodø. Det er uvisst om fører er skadet. Elgens tilstand etter sammenstøtet er ennå ukjent. Nødetatene er på vei til stedet. Viltnemda er varslet, det opplyser politiet på Twitter.
Les mer om Bodø, Tverlandet og Twitter.
Stanset mopedfører uten førerkort
En mopedfører i Bodø ble stanset etter mistanke om ruspåvirket kjøring. Føreren stanset ikke for kontroll, men ble innhentet av politiet kort tid etter. Det viste seg at personen kjørte uten førerkort.
Les mer om Bodø.