Borge

Kobberløpet 2018: Fauske/Sprint: - Vi gleder oss til å få Åge på besøk i hallen

Styreleder Ronny Borge i Fauske/Sprint gleder seg til å få testet klubbens storstue som konsertarena - og skal spille selv.
Les mer om Åge.

Kobberløpet 2018: Fauske/Sprint: - Vi gleder oss til å få Åge på besøk i hallen

Styreleder Ronny Borge i Fauske/Sprint gleder seg til å få testet klubbens storstue som konsertarena - og skal spille selv.
Les mer om Åge.
Hærverk på kirkegård
Uvedkommende har veltet gravstøtter på Borge Gravlund i Fredrikstad. Det skriver Fredriksstad Blad. Pyntegjenstander som har stått ved gravene, skal også ha blitt kastet rundt.
Til sykehus etter traktor-uhell
En person er fraktet til sykehuset på Kalnes etter å ha fått armen i klem på baklemmen på en traktortilhenger. Uhellet skjedde utenfor Borge barneskole i Fredrikstad. Flere ambulanser og en luftambulanse ble sendt til stedet. Det falt ut store mengder korn fra tilhengeren.
Les mer om Borge og Fredrikstad.

Er redd for helsen ved Borge-deponi

Borge pukkverk i Fredrikstad må utrede mulige helsekonsekvenser av at det lagres radioaktive masser i et deponi på området. Bedriften har fått tillatelse fra både Statens strålevern og fylkesmannen, men folk er likevel engstelige. Det forteller leder i Skjærviken lokalsamfunnsutvalg, Knut Andr Haugen. Han håper en konsekvensutredning kan gi svar på hva som kan skje.
Ferd har passert 30 milliarder
Johan H. Andresens investeringer er for første gang verdt over 30 milliarder kroner. Ny Ferd-sjef Morten Borge har begynt med å selge deler av virksomheten innen bolig og næringsbygg.
– Mye av skolevalget er rettet mot å sosialisere ungdom inn i en norm som sier at det er viktig å delta i valg, men som ikke sier hvorfor
Skolene må motivere ungdom til å stemme av andre grunner enn plikt, mener Julie Ane Ødegaard Borge som har skrevet doktorgrad om skolevalget.
Legger ned asylmottak i Lofoten
Tre asylmottak skal legges ned i Lofoten. De ansatte skal ha blitt informert torsdag formiddag, skriver Lofotposten. Det gjelder Vestvågøy mottakssenter i Stamsund, Vestvågøy mottak for enslige mindreårige i Borge, samt det ordinære mottaket i Svolvær. Årsaken til nedleggelsen er historisk lave asylankomster til Norge, ifølge Tor Brekke i Hero.
Vil du teste arresten?
- Vi vil ufarliggjøre hva vi er. Vi gjør så mye mer enn å skrive bøter, sier politioverbetjent Ronny Borge.
Les mer om Ronny Borge.
Norman Borge forsvarer eiendomsskatten
Hvaler-ordfører Eivind Norman Borge (Frp) sier alternativet til å fjerne eiendomsskatten er å senke forventninger og krav til det kommunen leverer.
Frp-ordfører forsvarer eiendomsskatten
Hvaler-ordfører Eivind Norman Borge (Frp) sier alternativet til å fjerne eiendomsskatten er å senke forventninger og krav til det kommunen leverer.
– Kan bli ruskete stemning i markedet denne uken
Trump kan mandag starte en etterforskning som kan begrense kinesisk handel. Det kan forverre vekstutsiktene for verdensøkonomien, ifølge strateg Ingvild Borge Gjerde i Nordea Markets. – Og det er av stor betydning for utsiktene i aksjemarkedet, mener hun.
Les mer om Ingvild Borge Gjerde og Kan.
Borge sjanseløs på finaleplass: – Jeg våget ikke nok
Spydtalentet Sigrid Borge lot seg prege av alvoret og var langt unna å få ut sitt potensial i VM-debuten. 21-åringen slet tungt i søndagens kvalifisering.
Les mer om VM-debuten.
Norges spydtalent fikk det tøft i kvalifiseringen
Som ventet kom spydtalentet Sigrid Borge til kort i søndagens forsøk på å ta seg til en VM-finale. 21-åringen var langt unna å klare kvalifiseringskravet.
Les mer om Sigrid Borge og VM-finale.
Borge sjanseløs på finale
Sigrid Borge kastet 55,08 i sitt beste kast i spydkvalifiseringen i VM. Dermed var hun ikke i nærhet av finale i sin VM-debut.
Les mer om VM-debut.
– Turistskatt? Verste jeg har hørt!
Hvalers Frp-ordfører Eivind Norman Borge avviser tvert å innføre en turistskatt for å finansiere de økte utgiftene turistene påfører øykommunen, når VG spør ham i dag. Ideen er satt fram av ordføreren i Flakstad i Lofoten, avfalls- og parkeringsproblemer storinnrykk av turister fører med seg. – Vi har nok en jobb å gjøre, men at den skal gjøres i form av turistbeskatning, høres helt spinnvilt ut for meg, sier Borge til avisen.
Borge på delt tredjeplass
Celine Borge fra Vestfold golfklubb ligger nå på delt tredjeplass i første runde av kvinnenes europeiske amatørmesterskap i golf. Hun avsluttet sin runde med to slag under par. Mesterskapet, som foregår i sveitsiske Lausanne, avsluttes førstkommende lørdag
Les mer om Lausanne og Vestfold.
Sigrid klar for VM: – På en god dag kan det gå skikkelig langt
Sigrid Borge syns det er «helt sykt at hun skal kaste spyd for Norge i VM. Men hun vil ikke feire VM-plassen før etter mesterskapet.
Les mer om Norge og VM-plassen.
Person skal ha falt i Muldalsfossen
En mann av utenlandsk opprinnelse skal ha falt i Muldalsfossen i Møre og Romsdal. – Han har tydeligvis sklidd og falt ved elva, og forsvant ned ved elvekanten. Det var rett ved selve fossefallet, sier operasjonsleder Borge Amdam i Vest politidistrikt til VG.
Sigrid Borge valgte studier for å takle idretten. Nå skal hun til VM.
– Jeg måtte ha noe annet å tenke på.
Sigrid Borge med enda en spydrekord: - Dette er kjempegøy
Jubeldager for norsk friidrett.
Ny pers av Borge
Spydkasteren Sigrid Borge fortsetter framgangen og satte ny personlig rekord med 63,28 i et stevne på Nadderud lørdag kveld. Med det er hun nummer seks på europastatistikken i 2017.
Les mer om Borge og Nadderud.
Den nye Ferd-sjefens vei til toppen
I august tar 35 år gamle Morten Borge over et av Norges største investeringsselskaper.
Les mer om Morten Borge.
Felles fartsgrense på kysten
Ordfører på Hvaler, Eivind Normann Borge, ønsker felles regler for kjøring av båt og vannskuter langs østfoldkysten for å dempe farten. Han har derfor bedt rådmannen kontakte de andre kystkommunene i Østfold, for å se om de kan enes om en felles forskrift for Østfoldkysten.