Borge

Vil bruke like mye penger på halvparten så mange reisende i Borge

Kristoffer Hagen utfordrer Østfold kollektivtrafikk: - Hvorfor vil dere gi bedre busstilbud til 600 personer på Moenfeltet enn til 1200 i Kjølbergskogen når kostnaden og avstanden til byen er den samme?

Manuell dirigering på Fv 110

Fv 110 i Fredrikstad er sperret ved YX- stasjonen ved Borge kirke fordi et vogntog har mistet hengeren. Det er kø i området, men personbiler kan kjøre via bensinstasjonen, ifølge tips.
Les mer om Borge, Fredrikstad og YXstasjonen.
Varebil veltet på Torp
Nødetatene har rykket ut etter meldinger om en trafikkulykke på Roald Amundsens vei ved Borge sykehjem. En varebil ligger veltet midt i veien.
Les mer om Borge og Torp.
Rykker ut til trafikkulykke i Borge
Nødetatene har rykket ut etter meldinger om en trafikkulykke på Roald Amundsens vei ved Borge sykehjem.
Les mer om Borge.

Varebil av veien

En varebil har kjørt av veien og ligger på siden. Ulykken skal ha skjedd på FV 111 ikke langt fra Borge Sykehjem. Nødetatene på vei, ifølge politiet.
Les mer om Borge Sykehjem.
Hudpleie-aktør samler inn penger for å snu tap
Per Egil Borge tror han har løsningen på hvordan Wahwah kan snus fra tapssluk til lønnsom suksess. En del av planen går ut på å hente risikokapital gjennom folkefinansiering.
Les mer om Wahwah.
Har mareritt etter dramatisk brann
– Jeg sjekker alltid om brannalarmen fungerer og jeg vil ikke bo over tredje etasje, sier Dan Borge, som overlevde brannen i Tollbodgata i Kristiansand for ett år siden. En person er siktet for uaktsomhet med ild.
Vil nekte båtfolk å drite i fjorden
PURA ønsker å forby septiktømming fra fritidsbåt i Bunnefjorden for å heve vannkvaliteten i Oslofjorden. - Aller helst ønsker jeg et nasjonalt forbud, sier vannområdeleder Anita Borge.
Hytter og hus, men ingen borge
Kulturradikalismen er sykdommen til døden når Kaj Skagen skal fortelle historien om Norge.
Les mer om Kaj Skagen og Norge.
Her er en av seks uføretrygdede: – Bedre å leve her enn andre steder i fylket
Ordfører i Hvaler, Eivind Norman Borge (Frp), vil legge til rette for at eldre på Hvaler i større grad kan hjelpe seg selv.
Trafikkuhell på riksvei 111
To biler er innblandet i et trafikkuhell på riksvei 111 ved Vesten i Borge. En bil er påkjørt bakfra, men det er trolig ikke personskader, melder politiet.
Les mer om Borge og Vesten.
Ja til barnehage i Nord-Borge
Vestvågøy kommunestyre sa tirsdag ja til at Karijanne Lund Methi tidligst neste høst kan starte familiebarnehage i Nord-Borge.
Vil nekte båtfolk å drite i fjorden
PURA ønsker å forby septiktømming fra fritidsbåt i Bunnefjorden for å heve vannkvaliteten i Oslofjorden. - Aller helst ønsker jeg et nasjonalt forbud, sier vannområdeleder Anita Borge.
– Bør utgjøre 1,75 prosent av inntektene
Professor og leder av teknisk beretningsutvalg for kommunal- og fylkeskommunal økonomi, Lars Erik Borge sier at netto driftsresultat for kommunene samlet over tid bør utgjøre 1,75 prosent av inntektene.
Les mer om Bør.
Mari og Herman tok medaljer på NM-stafetten
Sveneløperne Mari Wetterhus og Herman Dramdal Borge var med på sikre Buskerud henholdsvis sølv og bronse på NM-stafetten for mikslag på Voss søndag.
Sigrid Borge klarte EM-kravet i spyd
Sigrid Borge fra Osterøy kastet 62,42 meter i spyd under et kaststevne i Leiria i Portugal lørdag. Lengden er godt over EM-kravet på 59 meter.
Borge tok EM-kravet
Sigrid Borge kastet 62,42 meter i spyd lørdag. Dermed tok hun EM-kravet på 59 meter, melder NTB. – Kjempegøy å få en slik start på sesongen, sa Borge til friidrett.no.
Les mer om Borge, EM-kravet og NTB.
Teige nominert
Trude Teige er eneste kvinne i flokken når de fem nominerte til Rivertonprisen 2017 gjøres kjent. Vinneren offentliggjøres 15. mars på Litteraturhuset i Oslo, og Trude Teige er nominert i selskap med Aslak Nore, Øistein Borge, Lars Mæhle og Kurt Aust. Trude Teige har funnet veien inn på nominasjonslisten for krimromanen «Pasienten.
Borge ungdomsskole tok seg til landsfinalen i Klassequizen
Onsdag møttes 10.-klassingene fra fem ungdomsskoler til en Østfold-finale i Klassequizen. De to beste lagene skal representere Østfold i landsfinalene. Det er NRK som hvert år arrangerer Klassequiz for alle landets ungdomsskoler.
Kruseløkka vant finalen
Kruseløkka ungdomsskole fikk flest poeng, og skal til landsfinalen i Klassequizen sammen med Borge ungdomsskole. NRK skal kåre Norges smarteste 10-klassing, og Kruseløkka og Borge skal altså representere Østfold i år.
Elever fra Borge og Kråkerøy med i fylkesfinalen på NRK i Klassequisen!
I fjor var det elever fra Gressvik ungdomsskole som var de smarteste 10. klassingene i Norge.
Ferd-sjefen: – Mye er høyt priset, både gode og ikke så gode investeringsobjekter
Ferd har lagt bak seg et godt år og har milliarder i investeringskapasitet. Konsernsjef Morten Borge tror selskapets fortrinn kan styrkes dersom markedene faller.
Ferd-sjefen: – Mye er høyt priset, både gode og ikke så gode investeringsobjekter
Ferd har lagt bak seg et godt år, og har milliarder i investeringskapasitet. Konsernsjef Morten Borge tror selskapets fortrinn kan styrkes dersom markedene faller.
Frykter helsekonsekvenser av deponi
Beboere nær et deponi i Borge i Fredrikstad er urolige for mulig langsiktige konsekvenser av lagring av lavradioaktiv avfall. Det kommer fram i en fersk utredning om mulige helsekonsekvenser av deponiet. Utredningen er bestilt som følge av det sterke folkelige engasjementet, men om utredningen får konsekvenser for deponiet er ennå ikke avklart.
Les mer om Borge og Fredrikstad.
Slik er menneskehandel i Norge
Kripos advarer: Menneskehandel ute av kontroll. Image-text: MENNESKEHANDEL: Eivind Borge og Helene Forsland Widerberg i Kripos med rapport om menneskehandel. De har ikke oversikt over antall ofre. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet