Borge

Ferd-sjefen: – Mye er høyt priset, både gode og ikke så gode investeringsobjekter

Ferd har lagt bak seg et godt år og har milliarder i investeringskapasitet. Konsernsjef Morten Borge tror selskapets fortrinn kan styrkes dersom markedene faller.

Ferd-sjefen: – Mye er høyt priset, både gode og ikke så gode investeringsobjekter

Ferd har lagt bak seg et godt år, og har milliarder i investeringskapasitet. Konsernsjef Morten Borge tror selskapets fortrinn kan styrkes dersom markedene faller.
Frykter helsekonsekvenser av deponi
Beboere nær et deponi i Borge i Fredrikstad er urolige for mulig langsiktige konsekvenser av lagring av lavradioaktiv avfall. Det kommer fram i en fersk utredning om mulige helsekonsekvenser av deponiet. Utredningen er bestilt som følge av det sterke folkelige engasjementet, men om utredningen får konsekvenser for deponiet er ennå ikke avklart.
Les mer om Borge og Fredrikstad.
Slik er menneskehandel i Norge
Kripos advarer: Menneskehandel ute av kontroll. Image-text: MENNESKEHANDEL: Eivind Borge og Helene Forsland Widerberg i Kripos med rapport om menneskehandel. De har ikke oversikt over antall ofre. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Haldenser norgesmester i innendørs roing

16-åringen Håkon Borge fra Haldens Roklub er ny norgesmester i roing for juniorer. Det gikk på hengende håret for Håkon Borge i Tindlundhallen i Sarpsborg lørdag.
Dyre Hvaler-skoler
Hvaler driver skolene for dyrt og det er derfor billigere å samle alt på ett sted. Det sier FrP-ordfører Eivind Normann Borge til Fredriksstad Blad. Rett før jul snudde FrP og sikret flertall for å samle tre skoler på Asmaløy, noe som har ført til kraftige reaksjoner fra foreldre. Foreldreaksjonen vil beholde dagens tre skoler, men i følge Borge er det umulig å snu enda en gang, slik flere foreldre nå krever.
Sterk debut i golf
Celine Borge fra Vestfold golfklubb ligger på en foreløpig 9. plass i sin debut på kvinnenes europatour. Borge spilte sin første runde på 71 slag, to under banens par. Borges klubbvenninner Tonje Daffinrud og Madelene Stavnar er også med i turneringa i Australia og ligger på henholdsvis 26. og 65. plass
Kollisjon på Vetatoppen
To biler har kollidert på fv. 532, på Vetatoppen i Borge. Ifølge politiet skal alle være ute av bilene. Man må påregne trafikale problemer. Nødetatene er på vei.
Les mer om Borge og Vetatoppen.
Har forståelse for at rådmannen slutter
Ronny Borge (H) synes rådmann Geir Mikkelsen har gjort en god innsats i Fauske kommune, men skjønner jobben er vanskelig.
Les mer om Fauske og Geir Mikkelsen.
– Farligere på veiene når tankanlegg langs kysten blir nedlagt
La mer av den farlige lasten gå med skip langs kysten i stedet for å bli fraktet på trange vestlandsveier. Det mener direktør Tor Arne Borge i Kystrederiene.
RV 111 er stengt
Riksvei 111 blir helt stengt en periode framover som en følge av en trafikkulykke ved Vesten i Borge. Det melder Statens vegvesen.
Les mer om Borge og Vesten.
Bil mot vogntog i Borge
Det har skjedd en trafikkulykke på riksvei 111 ved Vesten i Fredrikstad. En personbil og en trailer er involvert, melder politiet på Twitter. Nødetatene er på vei til stedet. En person sitter fastklemt.
Les mer om Borge, Fredrikstad, Twitter og Vesten.
RV 111 blir stengt
Riksvei 111 blir helt stengt en periode framover som en følge av en trafikkulykke ved Vesten i Borge. Det melder Statens vegvesen.
Les mer om Borge og Vesten.
Lastebil står i veien
Fylkesveien mellom Årum og Borge kirke er veldig glatt, ifølge tips fra bilister. En personbil har kjørt i grøfta og en lastebil står i veien med varsellys påslått.
Les mer om Borge og Årum.
Fraktes til Gravdal sykehus
To personer fraktes til Gravdal sykehus etter trafikkulykken på Borge i Lofoten, melder politiet. Ingen av dem er alvorlig skadet.
Les mer om Borge, Gravdal og Lofoten.
Fire biler i trafikkulykke
Politiet har fått en melding om en trafikkulykke på Borge i Vest-Lofoten. Fire personbiler skal være involvert, og nødetatene er på stedet.
Les mer om Borge og Vest-Lofoten.
Trafikkulykke i Vest-Lofoten
Politiet har fått en melding om en trafikkulykke på Borge i Vest-Lofoten. 4 biler skal være involvert, og nødetatene er på stedet.
Les mer om Borge og Vest-Lofoten.
Tre Vestfoldinger til Europa
Madelen Stavnar og Celine Borge fra Vestfold golfklubb har kvalifisert seg for europatouren nesten år. Begge måtte gjennom kvalifisering og kapret de to siste plassene, skriver Norsk golf. Tonje Daffinrud, også hun fra Vestfold golfklubb er kvalifisert for å spille på europatouren neste år.
På nattbordet: Anders Borge
RV 111 blir stengt en stund
Ulykkesgruppa til Statens vegvesen er kalt ut til riksvei 111 etter ulykken. Vegen blir stengt lenge, melder Statens vegvesen. det er omkjøringsmulighet via Borge kirke på Fv 110.
Les mer om Borge.
Sunn og god eksamensmat
Nå er det for mange eksamen- og tentamensperiode. Da er det ikke alltid like lett å vite hva slags mat man burde ta med seg. I dag har Wenche hatt besøk av fysioterapistudent Maria Borge Svinø (22) som viser deg tips og triks til matpakken, enten du skal på biblioteket eller inn i selve eksamenslokalet.
Les mer om Maria Borge Svinø og Wenche.
- Den verste økonomimeldingen jeg har sett i min politiske karriere
Ronny Borge (H) er svært bekymret for hvordan Fauske kommune skal komme seg ut av det økonomiske uføret som nå truer.
Les mer om Fauske.
- Den verste økonomimeldingen jeg har sett i min politiske karriere
Ronny Borge (H) er svært bekymret for hvordan Fauske kommune skal komme seg ut av det økonomiske uføret som nå truer.
Les mer om Fauske.
Biskopen i Borge går imot obligatorisk skolegudstjeneste
Biskopen i Borge er kritisk til KrFs forslag om å tvinge skolene til å arrangere skolegudstjeneste. Han får støtte av Human-Etisk Forbund.
Les mer om Borge og Human-Etisk Forbund.
– Dørvakten anbefalte meg å ta med legeerklæring siden jeg har et uvanlig utseende
Det som skulle bli en hyggelig lørdagskveld på byen, endte med tårer og fortvilelse for brannskadde Bjørn Cato Borge og konen Terese Vorland.