Brækhus stevnet

Brækhus om sitt elleville år: – Fullstendig galskap

Cecilia Brækhus trekker fram stevnet i Bergen og knockouten mot Mikaela Laurn fra det som har vært et innholdsrikt 2017 for Norges suverene boksedronning.
Les mer om Bergen og Mikaela Laurn.

Brækhus om sitt elleville år: – Fullstendig galskap

Cecilia Brækhus trekker fram stevnet i Bergen og knockouten mot Mikaela Laurn fra det som har vært et innholdsrikt 2017 for Norges suverene boksedronning.
Les mer om Bergen og Mikaela Laurn.
Bokser dopet under Brækhus-stevne: - Det er trist
Den tsjekkiske bokseren Dominika Novotnikova, som bokset på stevnet til Cecilia Brækhus i Stokke i oktober, er tatt i doping.
Tatt i doping
Den tsjekkiske bokseren Dominika Novotnikova - som bokset på stevnet til Cecilia Brækhus i Stokke i oktober - er tatt i doping. Hun testet positivt på Stanozolol.
Brækhus-stevnet kan gå ni millioner kroner i minus
TØNSBERG (VG) Den fjerde boksekampen til Cecilia Brækhus (36) på norsk jord er i ferd med å bli et mareritt for arrangørene. Ryddesjauen etterpå kan bli en skikkelig slåsskamp om fordelingen av milliontapet.
Misnøye på Brækhus-stevnet. Tre kamper avlyst. Glemte å varsle arrangøren
Arrangøren føler seg dårlig informert av promoteringsselskapet til boksestjernen.
Les mer om Brækhus-stevnet.
«Journeyman hentes til Brækhus-stevnet – møter Anders Eggan
TØNSBERG (VG) Briten Lewis van Poetsch (27) tar turen fra England på kort varsel, og skal møte Anders Eggan (20) på lørdagens boksestevne der Cecilia Brækhus og Mikaela Laurn går hovedkampen.
Eggan får likevel kamp under Brækhus-stevnet
Briten Lewis van Poetsch flyr inn fra England og berger Anders Eggans kamp under Cecilia Brækhus-stevnet i Stokke.
Tre dager før Brækhus skal bokse i Bergen er stevnet fortsatt ikke godkjent
- Helt uproblematisk, hevder daglig leder.
Les mer om Bergen.
Markerte seg i bokseringen
Hadi Srour og Anabelle Bruun, som begge bokser for Tønsberg-Kameratene, vant sine kamper i Oslo Spektrum fredag kveld. Begge møtte svensk motstand i stevnet før Cecilia Brækhus sin tittelkamp.
Forrige Brækhus-kamp var gratis - nå må du punge ut om du vil se boksedronningen på TV
Nesten hele stevnet skal gå på åpen TV-kanal. Til Cecilia Brækhus entrer ringen...
Les mer om TV-kanal.
Brækhus-sykdom slo Proff-Melhus økonomisk knockout
Cecilia Brækhus (35) sykdom og utsettelsen av «The Nordic Rumble ble kostbar for Kevin Melhus (27). Proffbokseren har ikke penger til å trene en ekstra måned og har måttet trekke seg fra sin andre proffkamp Brækhus-stevnet i Spektrum 24. februar.
Ferdigtrent Lihaug om utsettelsen: - Det var en sinnssykt kjip melding å få
Tim-Robin Lihaug pakket snippesken og reiste rett hjem til Bergen da beskjeden kom om at Cecilia Brækhus var syk og stevnet i Spektrum ble utsatt en måned.
Les mer om Bergen og Spektrum.
Kampene utsettes
Alexander Hagen og Kai Robin Havnaas første proffkamper på norsk jord må utsettes. Årsaken er at stevnet «The Nordic Rumble sin hovedbokser Cecilia Brækhus er ute med sykdom. Kampene som skulle bokses førstkommende lørdag i Oslo spektrum er flyttet til fredag 25. februar.
Les mer om Oslo og The Nordic Rumble.
Mangler godkjenning til Brækhus-stevnet i januar: – Uproblematisk
Det er solgt flere tusen billetter til kampen der Cecilia Brækhus (35) forsvarer VM-titlene sine mot svenske Klara Svensson (29), men First Lady Promotion har foreløpig ikke søkt om å få stevnet godkjent.
Full forvirring rundt «slaktoffer før Brækhus-stevnet
Det er under en måned til Kevin Melhus (27) skal i bokseringen på et nytt storstevne i Oslo Spektrum. Marko Angermann (40), som har tapt hele 21 kamper på rad, står fortsatt oppført som motstander.
«Lukkøye tror det norske folk vil ha mer proffboksing
Ole Klemetsen forstår skepsisen, men tror det norske folk fikk mersmak etter Cecilia Brækhus-stevnet.
Brækhus om det norske stortalentet: – Hun er noe helt spesielt
Madeleine Angelsen (18) sikret seg i dag medalje i junior-EM, og håper på å være fersk europamester når hun går i ringen foran tusenvis av norske tilskuere på det historiske stevnet i Oslo Spektrum sammen med Cecilia Brækhus (34) 1. oktober.
Les mer om Oslo Spektrum.
Brækhus-kamp kan være truet
Den første proffkampen til Cecilia Brækhus i Norge står i fare på grunn av en konflikt mellom Norges Profesjonelle Bokseforbund og selskapet First Lady Promotion, skriver Nettavisen. Bakgrunnen skal være at First Lady Promotion bruker et tysk bokseforbund til å arrangere stevnet i Oslo Spektrum.
Brækhus satser på kamp 27. februar
Det var meningen at hun skulle ha bokset under VM-stevnet mellom Vladimir Klitsjko og Tyson Fury i fjor, men en skade stoppet henne da også.Nå ser det imidlertid ut som om det kan være lys i enden av tunnelen. 27. februar skal det vært storstevne i tyske Halle med K 2 som arrangør, og der vil Brækhus tilbake i ringen. Motstander er ikke bestemt.
Brækhus bekrefter: Dropper storkamp
Dropper VM-stevnet.