Brødre

TOSLO-2017-182937

Spørsmål om gyldigheten av vedtak og beslutninger fattet av Utlendingsnemnda vedrørende to iranske brødre. Saken reiser 5 hovedspørsmål: 1) Er brødrene statsløse? 2) Risikerer brødrene forfølgelse ved retur til Iran?
Les mer om Iran og Utlendingsnemnda.

IS halshogde tre brødre i Afghanistan

Den ytterliggående islamistgruppa IS har halshogd tre brødre øst i Afghanistan, alle helsearbeidere. Brødrenes far, som var lege, led samme skjebne i fjor.
Les mer om Afghanistan.
Skal vi følge Jesus?
La oss lese hva Bibelen sier om dette første møtet mellom Jesus og disiplene i Matteus 4:18-20: "En gang Jesus gikk langs Galilea-sjøen, fikk han se to brødre: Simon, som også har navnet Peter, og hans bror Andreas.
Les mer om Bibelen, Galilea-sjøen og Peter.
Gikk seg vill i LSD-rus
To unge brødre, ruset på LSD, gikk seg vill i skogen i Kongsberg i natt. Politiet ble oppringt av den ene. Han fant ikke broren og visste ikke hvor han var. De ble funnet etter at folk hadde meldt om rop inne i skogen like ved et boligområde.
Les mer om Kongsberg og LSD.
Ble frikjent for å ha voldtatt 13-åring, tre brødre får erstatning
De tre syriske brødrene som ble frifunnet for å ha voldtatt ei 13 år gammel jente i Haugesund, får alle oppreisning av staten.
Les mer om Haugesund.
Jose Richard og Jose Richard er brødre – akkurat det samme heter forresten broren deres, også
Møt to blad Jose Richard Reyes fra Askim. De er mer enn navnebrødre. Og når du har møtt dem har du likevel bare møtt halvparten av dem.
Les mer om Askim og Jose Richard.
Tiltale: Brødre voldtok 14-åring flere ganger
To rumenske brødre er tiltalt for flere grove voldtekter av en jente i Møre og Romsdal. Den første voldtekten skal ha funnet sted i 2015, like etter at jenta hadde fylt 14 år, skriver NRK.
Les mer om Møre, NRK og Romsdal.
Brødre tiltalt for voldtekt
Et brødrepar fra Romania er tiltalt for gjentatte voldtekter av en 14 år gammel jente i Møre og Romsdal. Den første voldtekten skal ha skjedd i juni 2015. Den eldste mannen er også tiltalt for å ha voldtatt en annen kvinne.
Les mer om Møre, Romania og Romsdal.
Brødre tiltalt for voldtekt
To rumenske brødre er tiltalt for flere voldtekter av en 14 år gammel jente i Møre og Romsdal. De tiltalte ble utlevert fra England i fjor høst.
Les mer om England, Møre og Romsdal.
Brødre tiltalt for grove voldtekter av 14-åring i Romsdal
To utenlandske brødre er tiltalt for å ha voldtatt en tenåringsjente gjentatte ganger. Det er NRK Møre og Romsdal som melder at det nå er tatt ut tiltale i saka.
Les mer om Romsdal.
Brødre tiltalt for flere voldtekter i romsdalskommune
Ein 19-åring på sommerjobb i en romsdalskommune er tiltalt for å ha voldtatt ei tenåringsjente flere ganger i 2015. Året etter skal også den eldre broren ha kommet tilbake og voldtatt jenta. Han er også tiltalt for å ha voldtatt en annen jente.
Tiltale: Brødre voldtok 14-åring flere ganger
To rumenske brødre er tiltalt for flere grove voldtekter av en jente i Møre og Romsdal.
Les mer om Møre og Romsdal.
Gjerstad-brødre topp fem sammenlagt i stort etapperitt
Magnus Sørbø (16) og Halvor Sørbø (13) kjempet i toppen av sine respektive klasser i Rogaland 3 Etappers, mens en ung trio også fikk prøve seg.
Les mer om Halvor Sørbø og Rogaland.
Tiltale: Brødre voldtok 14-åring flere ganger
Den første voldtekten skal ha funnet sted i 2015, like etter at jenta hadde fylt 14 år, skriver NRK.
Les mer om NRK.
Tiltale: Brødre voldtok 14-åring flere ganger
To rumenske brødre er tiltalt for flere grove voldtekter av en jente i Møre og Romsdal.
Les mer om Møre og Romsdal.
Drapsfrikjente brødre besøkte SKUP
De svenske brødrene som fem og sju år gamle fikk skylden for å ha drept fire år gamle Kevin i 1998, kom fredag til journalistkonferansen SKUP i Tønsberg. De to dukket overraskende opp på konferansens Late night-show fredag kveld.
Les mer om Kevin, Late og Tønsberg.
Brødre har cashet inn 208 mill. på stillaser
- Det er ikke noe hokuspokus, sier Espen Aspenes, som sammen med broren har bygget opp en gullkantet stillasproduksjon.
Frifunnet for drap etter 20 år
To brødre på fem og syv år ble i 1998 dømt for mordet på fire år gamle Kevin Hjalmarsson. Nå er de frifunnet, etter at en dokumentar rettet kritisk søkelys mot politiets fremgangsmåte under etterforskningen. Rettsskandalen har rystet Sverige.
Les mer om Kevin Hjalmarsson og Sverige.
– Du ser etter de som er sårbare
Mikael Ali var i mange år en av Oslos verste gjengmedlemmer. – Vi kaller dem «brødre ganske tidlig, men holder tilbake virkeligheten, sier han om det å rekruttere unge til kriminelle miljøer.
– Du ser etter de som er sårbare
Mikael Ali var i mange år en av Oslos verste gjengmedlemmer. – Vi kaller dem «brødre ganske tidlig, men holder tilbake virkeligheten, sier han om det å rekruttere unge til kriminelle miljøer.
Brødre renvaskes for drapet på Kevin (4)
I nesten 20 år har et brødrepar levd med mistanken om at de drepte fireårige Kevin. Det svenske brødreparet som fikk skylden for dødsfallet til fire år gamle Kevin i 1998, er renvasket, melder SVT.
Les mer om Kevin og SVT.
Brødre fra Andøya kjøper svensk selskap med 8000 ansatte
Brødrene Kristian og Roger Adolfsen kjøper svenske Frösunda omsorg til 1,25 milliarder kroner.
Høyt lysende Salomos betrodde brødre del II
Som vi skrev 26. februar, etter den siste budsjettsprekken i Stortingets megalomane byggeprosjekt, måtte Stortingspresidenten og nr. 2 bare etter kongen og nr.
Tolv spillere som alltid vil leve i skyggen av sin bror
Fotballen er full av mindre kjente brødre, som Joël Cantona. Her ser vi på tolv spillere som alltid vil være i skyggen av sin bror.