Brandbu

Nytt styre inviterer til æftasjazz lørdag

Lørdag arrangerer Hadeland Jazzforum æftasjazz på Huset i Brandbu - med meget erfarne gjester på besøk.

Bussruta Brandbu-Oslo delvis tilbake igjen

BRANDBU: Fylkespolitikerne snur og vil videreføre bussruta Brandbu-Oslo.
Les mer om Brandbu-Oslo.
Bussruta Brandbu-Oslo delvis tilbake igjen
BRANDBU: Fylkespolitikerne snur og vil videreføre bussruta Brandbu-Oslo. Fylkestinget har tidligere fjernet denne ruta. Nå kommer den delvis tilbake, fra tre til én avgang begge veier.
Les mer om Brandbu-Oslo.
Marta Marie (81) angrer på at hun ikke la inn bredbånd
Gamle bilder på Facebook er en av mange ting som gleder Marta Marie Skiaker Jørgensen fra Brandbu. Marta Marie (81) er ei dame med mange jern i ilden. Den driftige dama er født og oppvokst på Egge i Brandbu, men flyttet til Eina i 1972.

Brandbus 16-åringer imponerte i fotballcup på Hamar

16-årslaget til Brandbu fotball spilte seg fram til semifinale i A-sluttspillet i ØG-cupen i helgen - i hard konkurranse med gode lag fra hele Østlandet.
Bortvist av politiet etter bråk
Politiet måtte sende flere personer hjem etter bråk i natt. Både i Lillehammer, Hafjell, Roa, Fagernes, Brandbu Trysil og Hamar ble personer bortvist etter å ha lagd bråk eller oppført seg ufint. Flere av forholdene vil bli anmeldt.
Hadelending mot Noreg
Kamer Qaka frå Brandbu skal spele for Albania mot Noreg i privatlandskampen i kveld. Han har 36 aldersbestemte landskampar for Noreg, men har valt å spele A-landslagsfotball for Albania. Martin Linnes frå Sør-Odal sit på benken for Noreg.
Line (27) og Jan (53) har mye på hjertet - nå vil de dele det med Hadelands lesere
Sammen med åtte andre har Line Frøyhov Ødegård fra Brandbu og Jan Romsaas fra Jevnaker deltatt på kurs for frilansjournalister i avisen Hadeland. Nå gjenstår det bare en ting - å levere den første saken til redaksjonen.
Elvelangs 2018: Trenger DEG til høsten
Elvelangs 2017 ble en solid suksess og arrangementskomiteen håper enda flere blir med i år.- Vi ønsker at hele Gran blir med til Brandbu, sier Veronica Stokkvold i Frivilligsentralen.
Anne (16) gikk så fort i KM at hun ville vunnet 18-årsklassen
KM klassisk distanse (langrenn) ble avholdt på Trabelia søndag. Ti Hadelandsløpere fra Svea skilag, Harestua IL, Brandbu IF og Gran IL deltok. Anna Heggen, J16, Svea skilag, tok KM-gull med en svært bra tid.
8. klassinger på oppdrag for Hapro
Brandbu ungdomsskole og Hapro har samarbeidet om å finne løsninger på konkrete spørsmål Hapro har hatt knyttet til egen organisasjon.
Les mer om Hapro.
Skulle bare kjøpe garn – endte opp med hele butikken
Etter åtte og et halvt år med garnbutikk i Brandbu, overlater Siw Aaserud strikkepinnen til Jenserud Foto.
Eldar og Vazelina spiller på årets Oktoberfest
– Det blir et litt annerledes show i Brandbu enn for eksempel i Rogaland, for å si det slik, ler Eldar Vågan.
Eldar og Vazelina spiller på årets Oktoberfest
- Det blir et litt annerledes show i Brandbu enn for eksempel i Rogaland, for å si det slik, ler Eldar Vågan. I snart 40 år har Vazelina Bilopphøggers holdt det gående.
Eivind Aarseth til Huset i Brandbu
Eivind Aarseth spilte hos Hadeland Jazzforum i 2008, på en sånn måte at mange har spurt siden den gangen om ikke det er på tide å få han tilbake.
Brassgull til Brandbu
Brandbu skolekorps kapret førsteplassen foran erkerivalen Brøttum på lørdagens HO-mesterskap for ungdomskorps. – Jaaaaaaaa, jublet korpset da seieren var et faktum.
Maren (86) - en «evig tigger» på stand for kreftaksjonen
Maren Skari (86) er blant mange kvinner i bygdekvinnelag som fredag og lørdag samler inn penger for årets «Krafttak mot kreft». Maren er medlem i Brandbu bygdekvinnelag og har vært det lenge.
Les mer om Brandbu og Krafttak.
Skotøy på godt og vondt!
Etter mange års bruk var dei gamle skistøvla mine helt utslitine, og je drog tel Brandbu Sport for å kjøpe nye, - prøvde flere par før 'n Asbjørn fant non han meinte ville bli bra.
Les mer om Asbjørn og Brandbu Sport.
Tedros maste og pugget seg til jobb på Rema
Da det ble en ledig jobb på Rema i Brandbu, lærte Tedros Yakob seg alle kodene på frukt og grønt for å imponere butikksjefen.
Les mer om Brandbu og Rema.
Kjøpte Lillehammer-eiendom til 51 mill. kroner: – Vi merker økt konkurranse fra Oslo
Halvard Moe Jacobsen fra Brandbu er en eiendomsinvestor med mange jern i ilden både lokalt og regionalt. Han forteller om et stadig tøffere marked når penger skal omsettes i eiendom.
Les mer om Brandbu og Oslo.
Oda nummer fire i landskamp
Oda Utsi Onstad steg over 13 meter, men måtte nøye seg med fjerdeplass i Nordenkampen. Erik Lund endte på sjetteplass. Oda Utsi Onstad fra Fagernes og Erik Lund fra Brandbu deltok i nordisk landskamp i Uppsala, Sverige søndag.
Narkotikabesittelse på Brandbu
En mann i 30-årene ble anmeldt for bruk og besittelse av en mindre mengde narkotika på Brandbu i går kveld.
Les mer om Brandbu.
Blir 3. størst i landet
Gausdal Bruvoll kjøper Gran Tre, og blir den tredje største leverandøren av trelast i Norge.Gran Tre eies av de to allmenningene Gran Almenning og Brandbu og Tingelstad Almenning, mens Gausdal Bruvoll er en samvirkebedrift som blir eid av 1300 skogeiere.
Innbrudd enebolig
Politiet fikk søndag melding om innbrudd i en enebolig på Brandbu. Også en bil er stjålet. Det er en svart Mercedes med reg.nr. BR 92 414. Åstedsundersøkelse er foretatt.
Les mer om Brandbu.
Qaka klar for Albania
Brandbu-gutten Kamer Qaka ble mandag tatt ut på det albanske landslaget som møter Tyrkia til treningskamp 13. november. – Jeg er kjempestolt. Guttedrømmen min er oppfylt, sier Qaka, som nå spiller for Politehnica Iasi i Romania, til NRK.