Brandbu

Narkotikabesittelse på Brandbu

En mann i 30-årene ble anmeldt for bruk og besittelse av en mindre mengde narkotika på Brandbu i går kveld.
Les mer om Brandbu.

Blir 3. størst i landet

Gausdal Bruvoll kjøper Gran Tre, og blir den tredje største leverandøren av trelast i Norge.Gran Tre eies av de to allmenningene Gran Almenning og Brandbu og Tingelstad Almenning, mens Gausdal Bruvoll er en samvirkebedrift som blir eid av 1300 skogeiere.
Innbrudd enebolig
Politiet fikk søndag melding om innbrudd i en enebolig på Brandbu. Også en bil er stjålet. Det er en svart Mercedes med reg.nr. BR 92 414. Åstedsundersøkelse er foretatt.
Les mer om Brandbu.
Qaka klar for Albania
Brandbu-gutten Kamer Qaka ble mandag tatt ut på det albanske landslaget som møter Tyrkia til treningskamp 13. november. – Jeg er kjempestolt. Guttedrømmen min er oppfylt, sier Qaka, som nå spiller for Politehnica Iasi i Romania, til NRK.

To lettere skadd i kollisjon

To personer er lettere skadd i en kollisjon på fylkesveg 240 ved Grymyr, mellom Brandbu og Jevnaker. De to ble kjørt til legevakt for undersøkelse. Ifølge politiet er det glatt på stedet.
Les mer om Brandbu, Grymyr og Jevnaker.
Ulykke på Brandbu
En bred transport kjørte inn i campingvogna til en møtende bil på fylkesveg 34 i Brandbu i kveld. En kvinne har smerter i nakken, ellers er det ingen alvorlige personskader, melder politiet.
Les mer om Brandbu.
Bronse i slegge
Kjetil Røste Ringen fra Brandbu har tatt bronse i sleggekast under årets NM i friidrett. Ringens beste kast målte 61,12 meter.
Les mer om Brandbu.
Mann pågrepet med ladd pistol
Politiet på Vestoppland pågrep i formiddag en mann med en ladd pistol, mannen hadde kommet til en privatadresse på Brandbu. Mannen i 50-årene var beruset, og mistenkes for promillekjøring. Han er kjørt til arresten.
Les mer om Brandbu og Vestoppland.
Kvåle med sprintseier
Barbro Kvåle fra Brandbu, som går for Lillehammer Skiklub, vant fredagens sprintøvelse under Toppidrettsveka i Trondheim. Kvåle vant sprinten foran svenske Linn Sömskar og Heidi Weng.
Flere mistenkt for promillekjøring
Politiet har stanset flere bilførere etter mistanke om promillekjøring i natt. Det skjedde både i Elverum, Brandbu og Gjøvik. I Lillehammer er også en mc-fører mistenkt for kjøring med promille, etter å ha veltet i en rundkjøring i Gausdalsvegen.
Slo politibetjent
En mann i slutten av tenårene måtte tilbringe natta hos politiet etter at han skal ha slått en polititjenestemann i brystet. Ifølge politiet skjedde dette på Brandbu ved 02.45-tida i natt.
Les mer om Brandbu.
Fører ført til sjukehus
Føreren av bilen som var involvert i en ulykke i Brandbu er kjørt til Gjøvik sjukehus. Bilen har store skader.
Les mer om Brandbu og Gjøvik.
Trafikkulykke i Brandbu
Det har vært en trafikkulykke ved Eidsand camping i Brandbu. Det skal være en bil involvert i ulykka, nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Brandbu og Eidsand.
Trafikkulykke på Brandbu
Det har vært en trafikkulykke ved Eidsand camping på Brandbu. Det skal være en bil involvert i ulykka, nødetatene er på vei til stedet.
Les mer om Brandbu og Eidsand.
Trafikkulykke i Brandbu
Kollisjon mellom bil og moped i Brandbu i går kveld. Mopedfører fikk bruddskade og luftambulanse hentet den skadde.
Les mer om Brandbu.
Pågrepet etter pakketyveri
En mann i 20-årene ble pågrepet etter å ha stjålet en pakke fra post i butikk på Brandbu. Mannen var påvirket av narkotika og ble kjørt i arresten for å sove ut rusen.
Les mer om Brandbu.
02:20: Melding om brann i traktor
Kl. 02:20 fikk politiet meding om brann i en traktor på et brukgårdsbruk på Brandbu. Den ble slukket uten spredning til bygninger. Ingen personskade. Politiet har opprettet sak.
Les mer om Brandbu.
Kjørte av veien
Ei kvinne i 20-årene er fraktet til legevakt for sjekk etter en utforkjørsel i Brandbu rett før klokka 07 i dag tidlig. Politiet har opprettet sak mot den kvinnelige bilføreren.
Les mer om Brandbu.
Personbil gikk rundt
En person ble sendt til sykehus, etter at han kjørte av veien og bilen gikk rundt på Fylkesvei 240 ved Brandbu natt til søndag. Føreren skal være lettere skadd, og politiet har siktet han for promillekjøring.
Les mer om Brandbu og Fylkesvei.
Arrestert etter bruk av vold
En mann i 30 årene er kjørt i arrest etter en voldshendelse på en privat adresse i Brandbu kl. 04.30 i natt. Det melder politiet i Innlandet.
Les mer om Brandbu og Innlandet.
Dyrere skole på Brandbu
Gran kommune går på nok en millionsprekk i ombyggingen av Brandbu ungdomsskole. Politikerne som også i fjor måtte utvide kostnadsramma må inn med seks nye millioner. Det skriver avisa Hadeland.
Les mer om Brandbu og Hadeland.
Ryddet på Lygna
Riksvei 4 mellom Brandbu og Lygna er i all hovedsak ryddet. Politiet avslutter på stedet. Det står igjen noen vogntog som venter på kjettinger, men det skal ikke være trafikkproblemer av betydning der lenger.
Les mer om Brandbu og Lygna.
Brandbu-brann under kontroll
Grasbrannen som spredte seg raskt mot skogen i Brandbu er under kontroll, melder avisa Hadeland.
Les mer om Brandbu og Hadeland.
Brann ved Brandbu
Brannvesenet i Gran og Lunner er på vei for å slukke en grasbrann som sprer seg raskt mot skogen i Brandbu.
Les mer om Brandbu, Gran og Lunner.
Fjerde beste klubb
Sørild Friidrettsklubb frå Grimstad vart fjerde beste klubb under junior-NM i friidrett i helga. Sørlendingane tok fem gull, eitt sølv og ein bronsemedalje under meisterskapen på Brandbu.
Les mer om Brandbu og Grimstad.