Brann lysaker

Brann i ubebodd hus

Politi og brannvesen er på Lysaker der det har vært brann i kjelleren til et hus underoppføring. Huset er ubebodd, og brannen er slukket. Brannvesenet gjennomsøker nå huset.
Les mer om Lysaker.

Holdt asylplaner i Bærum hemmelig for å hindre brann

Frykten for ildspåsettelse var blant årsakene til at Utlendingsdirektoratet ikke gikk ut med planene om asylmottak på Lysaker før to uker før innflytting.
Fryktet asylbrann i Bærum - holdt mottaksplaner hemmelig
Frykten for brann var blant årsakene til at UDI ikke gikk ut med planene om asylmottak på Lysaker før det var to uker igjen til innflytting.
Les mer om Bærum, Lysaker og UDI.
Fryktet påsatt brann
Frykt for at noen ville sette fyr på asylmottaket, var n av grunnene til at UDI ikke informerte om mottak i det gamle Tandberg-bygget på Lysaker før i forrige uke, skriver Budstikka. Mottaket åpner 18. desember.

Ingen brann på Lysaker

Brannvesenet har søkt gjennom leilighetene på Lysaker Brygge og finner ingen brann. Nødetatene rykket ut etter melding om røyklukt i en av oppgangene.
Les mer om Lysaker Brygge og Lysaker.
Ingen togbrann på Lysaker stasjon
Politiet meldte om røykutviklingen i 12.15-tiden. Ti minutter senere kunne brannvesenet i Asker og Bærum melde at det ikke var brann, men at røykutviklingen kom fra et lysstoffrør.
Les mer om Asker, Bærum og Lysaker.
Røykutvikling i tog på Lysaker
Ifølge politiet er det ikke snakk om brann på toget. Nødetatene har rykket ut til Lysaker stasjon utenfor Oslo etter melding om røykutvikling. - De som har vært om bord, er evakuert.
Les mer om Lysaker og Oslo.
Kortslutning utløste togbrann-alarm
Nødetatene rykket til Lysaker stasjon etter melding om røykutvikling i et togsett. Brann- og redningsetaten i Asker og Bærum sendte fem enheter til Lysaker stasjon litt etter klokken 12.10 tirsdag, etter melding om brann i et tog.
Les mer om Asker, Bærum og Lysaker.
Røykutvikling på tog
Et tog ved Lysaker stasjon ble evakuert etter mistanke om brann. Brannvesenet fant raskt ut at det dreide som om røykutvikling i en lampe. Toget står nå ved stasjonen.
Les mer om Lysaker.
Full stans i togtrafikken
Togene står mellom Oslo S og Lysaker etter en brann i formiddag. Ifølge Oslo brann- og redningsetat har det brent i en kabel som går over toglinjen, men brannen er nå slukket. Også Drammensveien mellom Bygdøy all og Sigurd Syrs gate blir avsperret en periode på grunn av brannen.
Les mer om Bygdøy og Lysaker.
Mann døde etter brann på Lysaker
En 81 år gammel mann døde onsdag morgen av skadene han pådro seg i en brann i en leilighet på Lysaker Brygge i Bærum tirsdag kveld.
Les mer om Bærum, Lysaker Brygge og Lysaker.
Omkom i Lysaker-brann
En 81 år gammel mann omkom i brannen i en leilighet på Lysaker brygge tirsdag kveld. Han døde på Ullevål sykehus i morges, opplyser Asker og Bærum politidistrikt. Ingen andre personer
81-åring omkom i brann på Lysaker
En 81 år gammel mann døde onsdag morgen av skadene han pådro seg i en brann i en leilighet på Lysaker Brygge i Bærum tirsdag kveld.
Les mer om Bærum, Lysaker Brygge og Lysaker.
Omkom i Lysaker-brann
En 81 år gammel mann omkom i brannen i en leilighet på Lysaker brygge tirsdag kveld. Han døde på Ullevål sykehus i morges, opplyser Asker og Bærum politidistrikt. Ingen andre personer ble skadet i brannen.
Eldre mann hentet ut fra leilighet etter brann
Mann i 80-årene kritisk skadd etter brann på Lysaker brygge tirsdag kveld. Meldingen om brannen kom klokken 20.57, og tre minutter senere var de første politipatruljen fremme.
Les mer om Lysaker.
Mann kritisk skadd i brann på Lysaker
Mannen ble kjørt i ambulanse til Ullevål sykehus i Oslo. Tilstanden hans er kritisk, opplyser Asker og Bærum politidistrikt på Twitter. Brannvesenet var raskt på plass med røykdykkere
Kritisk for eldre mann etter brann
Tilstanden er kritisk for mannen som ble hentet ut fra leiligheten som brant på Lysaker brygge. Han blir kjørt til Ullevål sykehus nå, melder politiet.
Les mer om Lysaker og Ullevål.
Brann i leilighet på Lysaker
Fem enheter fra brannvesenet er på en leilighetsbrann på Lysaker brygge. Brannen er delvis slukket. Brannvesenet har ikke funnet noen personer inne i leiligheten, opplyser operasjonslederen
Les mer om Lysaker.
Brann Lysaker brygge 1
Meny Ekspandr Nyheter Ekspandr Distrikt Lukk meny Brann Lysaker brygge Siste meldinger
Les mer om Brann Lysaker og Siste.
Brann i leilighet på Lysaker
Fem enheter fra brannvesenet er på en leilighetsbrann på Lysaker brygge. Brannen er delvis slukket. Brannvesenet har ikke funnet noen personer inne i leiligheten, opplyser operasjonslederen i Asker og Bærum politidistrikt.
Les mer om Asker, Bærum og Lysaker.
Rykker ut til storbrann i Lysaker
Alle nødetatene i området rykker ut til en stor brann i Lyssaker i Akershus. Det opplyser politiet i Asker og Bærum. Artikkelen oppdateres.
Les mer om Asker, Bærum, Lysaker og Lyssaker.
Bærums-skole i brann
Storutrykning til Lysaker. RALF LOFSTAD ARNHILD AASS KRISTIANSEN UNDER OPPUSSING: Lysaker skole er for tida under oppussing, og ingen elever var innge i bygningene.
Les mer om Lysaker.
Skolebrann i Bærum
Lysaker skole i Bærum ble påført store skader i en brann onsdag ettermiddag. NTB Brannen startet i en av bygningene som tilhører Lysaker skole, ved siden av Stabekk videregående skole
Les mer om Bærum, Lysaker og Stabekk.
Lysaker skole i brann
FULL UTRYKNING: Store styrker rykket ut for å slokke brannen på Lysaker skole. brann bærum
Les mer om Lysaker.
Brann på skole i Bærum
Store styrker kjemper mot flammene på Lysaker skole i Bærum.
Les mer om Bærum og Lysaker.