Bratsberg brygge

Brann på Bratsberg brygge

Alle nødetatene rykker ut til stedet. - En person brant noen papirer. Det er ikke fare for omgivelsene, melder operasjonssentralen ved Telemark politidistrikt til TA.no.
Les mer om Bratsberg, TA.no og Telemark.

Truet taxisjåfør med kniv

Drosjen kjørte fra Storgata og i retning Down Town forbi Bratsberg brygge da han stoppet for en mann som sto langs veien. Da han spurte mannen om han trengte transport dro den fremmede mannen i stedet frem en kniv.
Les mer om Bratsberg, Down Town og Storgata.
Jakter innbruddstyv
Politiet jakter søndag kveld etter en mørkkledd person med cap og hettegenser etter et innbrudd i Porsgrunn. Ifølge Politiet kom de over en innbruddstyv, i det han kom ut av et knust vindu på Bratsberg brygge. Politiet bruker hund i søket etter mannen.
Les mer om Bratsberg og Porsgrunn.
Skjærfast i elva
PORSGRUNN: Både politi og brannvesen har rykket ut for å hjelpe en båtfører, som har satt seg fast ved Strømtangskjæret like utenfor Bratsberg brygge. Det er en 20 fots fritidsbåt som

Båt stjålet i Porsgrunn

En hvit 16 fots Wesling med 60 hk Evinrude-påhengsmotor ble i går stjålet fra Bratsberg brygge i Porsgrunn sentrum, melder politiet.
Der er båten min, jo!
Jarle Jakobsen (47) våknet opp til stjålet båt. Litt seinere satte han seg på Bratsberg Brygge og så kjeltringen frese forbi i stjålet farkost!
Les mer om Bratsberg Brygge.
- Å bruke 12 millioner er ikke noe man gjør hver dag
Etter at annonsen for Porsgrunns dyreste leilighet på Bratsberg brygge ble offentlig, har interessen vært stor.
Les mer om Bratsberg.
Viktig å fullføre Bratsberg brygge
PORSGRUNN: Overingeniør Einar Barosen har jobbet med Bratsberg bryggeprosjektet i over 15 år, og mener det er viktig å få det fullendt med en øy i elva.
Les mer om Bratsberg.
Tok sjansen på en dukkert
Ingen deltakere var tørre da lørdagens moroarrangement ved Bratsberg brygge i Porsgrunn var vel overstått.
Les mer om Bratsberg og Porsgrunn.
Kjørte utan førarkort
Ein mann i 30 åra frå Porsgrunn er meldt for å ha kjørt moped utan å ha gyldig førerkort på Bratsberg brygge i Porsgrunn.
Les mer om Bratsberg og Porsgrunn.
Nå varsler hun ny øy-kamp
Det brygger opp til en ny strid om utbyggingsavtalen for Bratsberg Brygge. Petter Øygarden & co vil ha forlenget fristen for den omstridte øya til 2019. Dette blir i så fall 21 år etter
Les mer om Bratsberg Brygge.
Ikke endelig godkjent
PORSGRUNN: Bratsberg brygge-utbyggerne ønsker seg ferdigattest. Kommunen vil ikke gi den - enda. Porsgrunn kommune har tidligere denne måneden forhåndsvarslet om tilbaketrekking av ansvarsrett i forbindelse med byggingen av Bratsberg brygge .
Les mer om Bratsberg.
Folkefest på brygga
PORSGRUNN: Store og små flokket til Bratsberg Brygge for å få med seg Ta Sjansen-konkurransen under elvefesten i formiddag. En Boble etter modell av smått legendariske Herbie stuper
Trakk flere tusen til våt moro
Bratsberg brygge var helt full da Radio Grenland inviterte til Elvefest lørdag.
Les mer om Elvefest og Radio Grenland.
Bra initiativ av Radio Grenland
I dag arrangerer Radio Grenland elvefest i området ved Bratsberg Brygge. Daglig leder Geir Friberg lover en skikkelig byfest for store og små, og han håper at dette kan bli et årlig
Tabbe til over n million
Politikernes kuvending i bussaken får store konsekvenser - også økonomisk. I tillegg må kommunen legge ny asfalt på toppen av brusteinen ved Bratsberg Brygge - og slå av gatevarmen.
Les mer om Bratsberg Brygge.
Beruset person var til sjenanse
Ved 17-tida mandag sjekket en politipatrulje en beruset person som var til sjenanse for de næringsdrivende på Bratsberg Brygge. - Det viste seg at han var etterlyst for ikke å ha møtt
Les mer om Bratsberg Brygge.
Hiver ut bussene
Det er stor politisk iver etter å fjerne bussene fra nedre del av Storgata og forbi Bratsberg Brygge. Per Arne Rennestraum De store blå doningene kan være borte fra strekningen fra Meieritorget til Franklintorget allerede før sommeren.
Skal fylle opp Bratsberg Brygge
Bratsberg Brygge sliter med tomme lokaler. Flere hundre kvadratmeter venter på nye leietakere. Per Arne Rennestraum Det handler det om til sammen sju butikklokaler.
Les mer om Bratsberg Brygge.
Død svane ved Peppes
Ved 16.30-tida søndag oppdaget en kvinne at det lå en død svane ved elvebredden like ved Peppes Pizza på Bratsberg Brygge. Viltnemnda i Porsgrunn ble varslet og ville ta seg av fuglen,
50 personer evakuert
En av toppleilighetene i Bratsberg Brygge i Porsgrunn begynte å brenne natt til 1. januar.
- Her er det helt Texas
Ved Bratsberg Brygge kan bilene parkere på fortauene. Fotgjengerne må gå i kjørebanen. Her står Hans Martin Gullhaug og ser at biler står parkert på fortauet på andre siden av gata.
Kamp om å drive spisested
Big Horn Steakhouse er blant flere restauranter som ønsker seg inn i dette lokalet ved Bratsberg Brygge. Men saken er ennå ikke biff.
Les mer om Bratsberg Brygge.
Pizza-bøter blir politiker-mat
Problemene med pizzalevering i nedre bydel blir mat for formannskapet. Fra parkeringsoffensiven ved Bratsberg Brygge for 14 dager siden. Jan Rune Orkås var en av de som ble bøtelagt.
Les mer om Bratsberg Brygge.
PMB støtter Dolly Dimple s
Nå har også Porsgrunn Min By kommet på banen for å støtte Dolly Dimple s kjøretrøbbel ved Bratsberg Brygge. Daglig leder Lars Iver Larsen vil ikke sitte stille og se på at pizzarestaurantens