Breaking bad

– Jeg tror karrieren hans er over nå

– Jeg tror karrieren hans er over, sier «Breaking Bad-skuespilleren om Spacey, og går samtidig knallhardt ut mot maktmisbruk i Hollywood.

«Breaking bad: Får fellesstraff

25-åringen som Agderlagmannsrett dømte til sju års fengselfor grove narkotikaforbrytelser, får en fellesdom for flere saker. Lagmannsretten dømte nylig lyngdølen til sju års fengsel. I september ble han dømt i en annen narkosak til fengsel i ett år og seks måneder.
Les mer om Agderlagmannsrett.
«Breaking Bad-liga: Dømt til fengsel
En 25 år gammel mann fra Lyngdal er dømt til sju års fengsel i den såkalte «Breaking Bad-saken. Agder lagmannsrett ga mannen seks måneders kortere fengselsstraff enn i tingretten.
Lyngdøl dømt til sju års fengsel
En 25 år gammel mann fra Lyngdal er dømt til sju års fengsel i den såkalte «Breaking Bad-ligaen. Agder lagmannsrett ga mannen seks måneder kortere fengselsstraff enn i tingretten. Tre menn var tiltalt for blant annet omsetning av hasj og amfetamin. Les mer.

Delte babynyhet på Instagram

«Breaking Bad-skuespiller Aaron Paul og kona venter sitt første barn sammen.
Les mer om Instagram.
Hvitvasking av narkopenger
Påtalemyndigheten mener å ha bevis for at en 23-åring fra Hægebostad var med på å hvitvaske store pengesummer som «Breaking Bad-ligaen hadde tjent på narkotikaomsetning, skriver Lister24. Saken skal behandles i Kristiansand tingrett i desember.
«Breaking Bad-stjernen ble fersket for å ha sex på toget
- Barna foran bilen vår snudde seg og bestemoren deres sa: «Nei, nei, nei, nei.
«Breaking Bad-leder tiltalt igjen
En 24-åring som er tidligere dømt for å ha ledet den såkalte «Breaking Bad-ligaen og hans 23 år gamle medhjelper er tiltalt for å ha fraktet 990 gram amfetamin, skriver Lister24. Begge er fra Lyngdal.
«Breaking Bad-liga tiltalt igjen
En 24-åring som tidligere var dømt for å ha ledet den såkalte «Breaking Bad-ligaen og hans 23 år gamle medhjelper er tiltalt for å ha fraktet 900 gram amfetamin, skriver Lister24. Begge er fra Lyngdal.
Apple ansetter Sonys Breaking Bad-team
De to tidligere Sony-toppene står bak utviklingen av suksess-serier som «Breaking Bad og «The Crown. Nå hinter Apple om at de har noe banebrytende på gang.
Flere unge prøver amfetamin
Stadig flere svært unge prøver amfetamin. Det sier sorenskriver i Lister, Robert Versland. Han sier til Lister24 at mange har blitt rekruttert inn i ligaen som ble kalt «Breaking Bad. Nylig er flere dømt for salg og distribusjon.
Flere pågrepet i narkotikasak
Flere personer ble pågrepet natt til i går i en større narkotikasak i Lyngdal og Kristiansand. Tre personer blir framstilt for varetektsfengsling i dag. Etter det NRK forstår skal noen av de siktede ha tilknytning til den såkalte Breaking-bad-ligaen.
Flere pågrepet i narkotikasak
Flere personer ble pågrepet natt til i går i en større narkotikasak i Lyngdal og Kristiansand. Tre personer blir framstilt for varetektsfengsling i dag. Etter det NRK forstår skal noen av de siktede ha tilknytning til den såkalte Breaking-bad-ligaen.
Breaking Bad-stjerne til Trump: – Ikke piss i suppa som vi alle skal spise
Flere av skuespillerne valgte å snakke politikk da de mottok priser under SAG Awards i helgen.
Les mer om Trump.
Sveriges svar på Breaking bad er tilbake – klart for mer Gåsmamman på TV 2
Vi har blitt med på innspillingen av den brutale thrillerserien på et nedlagt likhus i Stockholm.
Les mer om Breaking, Gåsmamman og Stockholm.
«Breaking Bad-dømt anker
Hovedmannen i den såkalte «Breaking Bad-ligaen er dømt til fengsel i sju og et halvt år. De to andre ble også dømt til fengselsstraffer.
Breaking Bad-ligaen: Dømt til fengsel
Hovedmannen i den såkalte «Breaking Bad-ligaen er dømt til fengsel i sju og et halvt år. De to andre ble også dømt til fengselsstraffer.
Dom i «Breaking Bad- ligaen
En 24 år gammel mann fra Lyngdal er dømt til fengsel i sju og et halvt år for omsetning av amfetamin. En annen 24-åring ble dømt til fengsel i fire år og tre måneder, mens en mandalsmann ble dømt til fengsel i tre og et halvt år. Advokat Eirik Glad Balchen representerer en 51-åringog han sier de vurderer å anke dommen.
Dom i Breaking Bad-saken
Hovedmannen i Breaking-Bad-ligaen ble dømt til fengsel i 7,5 år for omsetning av amfetamin. De to andre fikk 3,5 år i fengsel og fire år og tre måneder. Advokat Eirik Glad Balchen representerer en 51-åring fra Mandal sier de vurderer å anke dommen på tre og et halvt års fengsel.
Dødssyk fembarnsfar tatt med over 47 kilo metamfetamin – skulle forsørge familien
Anthony John Scott (45) er dømt til 19 års fengsel i virkelighetens «Breaking Bad.
Les mer om Breaking Bad.
Ba om åtte års fengsel
Aktor ba i dag tingretten om å dømme en 24 år gammel mann fra Lyngdal til fengsel i åtte år for narkotikalovbrudd, melder Lister24. Mannen blir omtalt som hovedmannen i den såkalte Breaking Bad-ligaen.
Ble forlatt av foreldrene som 11-åring
- Det er verre enn om de hadde dødd i en bilulykke, sier «Breaking Bad-stjernen.
Beksvart drama om utstøtt krigsveteran
Quarry gir et klaustrofobisk, trøstesløst bilde av en plaget mann, på en måte som sender tankene til Breaking Bad.
Les mer om Breaking Bad.
Breaking Bad-produsenten fullroser Norge: - Vil gjerne komme tilbake og lage mer film her
Vil tipse andre produsenter om Norge.
Les mer om Norge.
Hektet på tv-serier
Visesentralbanksjef Egil Matsen har vært hektet på «Breaking Bad og «House of Cards, neste serie ut kan være «True Detective.