Breivik

Har anmeldt trusler

Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, har anmeldt truslene han fikk etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik og politiets rolle på Utøya. Truslene skal komme både fra folk på Sørlandet og fra andre steder i landet. Les mer.

Partileder anmelder trusler

Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, fikk mange trusler etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik og terrorangrepet på Utøya. Nå har han anmeldt saken.
Partileder i møte med PST
Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, har vært i møte med Politiets sikkerhetstjeneste for å få vurdert sin egen risiko, skriver VG. Kasheikal skal ha mottatt trusler etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik. – Hadde det vært opp til meg, burde Breivik blitt skutt og drept under terrorangrepet på Utøya, sa Kasheikal i et intervju med VG.
Demokratene-leder ønsket Breivik drept – ble voldstruet
Partileder i Demokratene, Makvan Kasheikal, ba om å få møte Politiets sikkerhetstjeneste etter voldstrusler i kjølvannet av et intervju i VG-serien Det hvite raseriet.

Joddski til Breivik

Det blir minifestival på Breivik samfunnshus.
Les mer om Breivik.
Joddski til Breivik
Det blir minifestival på Breivik samfunnshus.
Les mer om Breivik.
Støttet Breivik: Kastet ut av partiet Demokratene
Etter at Kjersti Margrethe Adelheid Gilje lot seg intervjue i VG om støtten til Anders Behring Breivik, ble hun ekskludert som fylkesleder i Demokratene.
Støttet Breivik: Kastes ut av partiet Demokratene
Etter at Kjersti Margrethe Adelheid Gilje lot seg intervjue i VG om støtten til Anders Behring Breivik, ble hun ekskludert som fylkesleder i Demokratene.
Navnet frigitt etter drukning i Breivik
Det var den 43 år gamle Vladimir Edelberg som ble funnet omkommet i sjøen ved Breivik i Stavanger lørdag kveld.
Fant død mann under kai
Politiet har funnet en død person under en kai like ved Breivik i Stavanger under en leteaksjon etter en 43 år gammel savnet båtfører.
Les mer om Breivik og Stavanger.
Nekter å drive valgkamp for Breivik
Os Venstre er så opprørt over fylkeslagets håndtering av Hordfast-saken at de har bestemt seg for ikke å drive valgkamp.
Les mer om Breivik og Hordfast-saken.
Krever bedre E16-prosjekt
Arna-Trengereid, veistrekningen som utsatte hele E16/Vossabanen, er den som skal få «tyvstarte byggingen. Ikke godt nok, mener Terje Breivik (V).
Les mer om Terje Breivik.
Venstre krever flere tiltaksplasser
Per A. Thorbjørnsen (V) er strålende fornøyd med å vunnet gjennom mot nestleder og finanspolitisk talsmann i partiet, Terje Breivik. Venstre vil ha flere tiltaksplasser.
Les mer om Terje Breivik.
Denne mannen kan avgjøre Venstres skjebnevalg
I kampen mot sperregrensen er det n person som fort blir avgjørende for Venstre, førstekandidat Terje Breivik fra Hordaland. Han flytter til Bergen i innspurten.
De skal få deg til å flire mye i Kobbelv
Humoristen og NRK-veteranen Tore Skoglund, optimisten Sverre Breivik, og stand-up magikeren Axel Radini tar turen til Sørfold på fredag.
Skattekamp i Venstre
Oslo Venstre og Unge Venstre vil mangedoble skatten på boligen din. – Nei, roper partifellene Terje Breivik og Abid Raja.
Hoppstjernen hyller kompisen Andreas (19) etter gjennombruddet: – Han har det lille som de fleste mangler for å bli god
Andreas Varsi Breivik har trent mye med kompisen Johann Forfang. Nå vil han bli den neste storhopperen fra «talentfabrikken i Tromsø.
Les mer om Johann Forfang og Tromsø.
Ikke støtte til Rygge Airport
Et overveldende flertall i Hobøl kommunestyre gikk imot rådmannens anbefaling om å bidra med en krone per innbygger til gjenåpning av Rygge. – Vi ser ikke at dette er en oppgave for kommunene. Vi vil heller bruke pengene på skolen, sier ordfører Olav Breivik (H).
Ekskludert som leder av Demokratene etter Breivik-sympati
Kjersti Margrethe Adelheid Gilje, leder for fylkeslaget til Demokratene i Rogaland, er ekskludert av partiledelsen fordi hun sympatiserer med Anders Behring Breivik.
- Vi kan ikke godta at dette skjer
Sverre Breivik frykter at nedleggelsen av Rognan mottakssenter vil ramme næringslivet.
Les mer om Rognan.
Ga bort forlovelsesring til tiggere: - Jeg har «driti på draget
John Breivik (49) var uheldig og ga bort forlovelsesringen sin, da han skulle være snill å tømme lomma for mynter til tiggere på Karl Johan.
Les mer om Karl Johan.
Slik er soningsregimet Breivik mener er ulovlig
Terroristen har PC, Playstation, og kjøleskap, og bruker tre celler: n for trening, en for studier og n hvor han bor.
Les mer om Breivik og Playstation.
For frisk og for farlig
Breivik er fortsatt en gedigen sikkerhetstrussel. Dermed må han tåle ekstreme soningsforhold – mens han venter på neste rettsrunde.
Breivik tapte i retten: – Viser at rettsstaten fungerer
– Godt å vite at vi ikke skal møte ham igjen i en rettssal, sier leder for støttegruppa etter 22. juli.
En glassklar og riktig dom
Lagmannsretten har slått fast det som burde være en selvfølge: Staten har ikke brutt menneskerettighetene til Anders Behring Breivik.