Breivik

Hobøl-ordføreren gjenvalgt som styreleder i Viken Skog

For femte året på rad er Olav Breivik gjenvalgt som styreleder i Norges største skogeiersamvirke.
Les mer om Olav Breivik og Viken Skog.

Fortsetter som skog-topp

Olav Breivik er gjenvalgt som styreleder i Viken Skog. Dermed er han klar for sitt femte år i jobben. - Takk! Dette var skikkelig moro.
Les mer om Viken Skog.
Dødsfallet er en gåte
Politiet finner ikke svar på om John Arve Breivik ble utsatt for en forbrytelse. Nå har statsadvokaten besluttet å henlegge saken.
Les mer om John Arve Breivik.
Dødsfallet er en gåte
Politiet finner ikke svar på om John Arve Breivik ble utsatt for en forbrytelse. Nå har statsadvokaten besluttet å henlegge saken. De etterlatte klager nå til Riksadvokaten. De vil ha svar på hva som skjedde med 54-åringen.

Grande gjenvalgt med trampeklapp

Venstre-leder Trine Skei Grande og nestlederne Terje Breivik og Ola Elvestuen er enstemmig gjenvalgt. Petter Toldnæs vant kampen om en plass i sentralstyret.
Grande gjenvalgt med trampeklapp
Venstre-leder Trine Skei Grande og nestlederne Terje Breivik og Ola Elvestuen er enstemmig gjenvalgt. Petter Toldnæs vant kampen om en plass i sentralstyret. - Venstre har hatt mange høvdinger.
Pål Farstad tapte kampen om plass i sentralstyret
Venstres ledertrio ble gjenvalgt - Pål Farstad tapte kampen mot Petter Toldnæs om en plass i sentralstyret. Venstre-leder Trine Skei Grande og nestlederne Terje Breivik og Ola Elvestuen er enstemmig gjenvalgt.
Grande gjenvalgt med trampeklapp
Venstre-leder Trine Skei Grande og nestlederne Terje Breivik og Ola Elvestuen er enstemmig gjenvalgt. Petter Toldnæs vant kampen om en plass i sentralstyret.
Grande gjenvalgt med trampeklapp
Venstre-leder Trine Skei Grande ble gjenvalgt med trampeklapp på Venstres landsmøte lørdag. Også nestlederne Terje Breivik og Ola Elvestuen ble gjenvalgt.
Vant NM i janitsjar: - Følelsen var ekstatisk
Magnus Breivik Løvseth begynte i skolekorpset på Fauske. Nå er han blant Norgesmesterne i janitsjarkorps.
Les mer om Fauske og Norgesmesterne.
Lillehammer overtar kunsten på Kvam
- Gi heller kunsten til noen som har peiling, sier kultursjefen i Lillehammer. Han vil plassere møkksprederen med tømmerstokk og stein på Lilletorget. I bytte skal kvamværene få skulpturen "Gorilla" av Bård Breivik.
Dobbelt så mange unge sparer til pensjon
ÅLESUND/OSLO (VG) Andelen unge som sparer til pensjon, er doblet på fem år. – Vi legger av 4000 kroner i måneden og skal da ha fire millioner kroner til pensjon om 25 år, sier ekteparet Christian Skuggen (38) og Kristin Breivik (37).
Om «dumme» FrPere og «hatet» mot Ap
Etter den grusomme terroren på Utøya konkluderte jeg i kronikken, " Konservativ revolusjonær", i VG 5. oktober 2011, med at det nye hatet mot Arbeiderpartiet ble båret opp og representert ved massemorderen Anders Behring Breivik.
NRK klippet bort Breivik-referanser fra påskekrim
Tre sekvenser hvor det refereres til 22. juli-terroristen er borte fra den kommende britiske krimserien «Shetland, en serie NRK har kjøpt inn fra ITV i Storbritannia.
Slik vil dei nye kinesiske stålsøylene på Torgallmenningen sjå ut
Til påske blir det bestilt nye Breivik-søyler frå Beijing. Dei skal setje punktum for den 20 år lange soga om eit av Bergens mest kontroversielle kunstverk.
Breivik: Ikke et enkelt spørsmål for KrF
To måneder i regjering kan være alt Venstre fikk i denne omgang, dersom KrF tirsdag stemmer for mistillit mot justisministeren. - Jeg har stor respekt for at KrF nå skal behandle et spørsmål som ikke er enkelt.
Les mer om KrF og Venstre.
– Jeg vil slett ikke gjøre vurderingene for dem
Venstre-leder Terje Breivik sier han har stor respekt for vurderingene som Kristelig Folkeparti nå skal gjøre i saken om mistillit mot statsråd Sylvi Listhaug.
AP som landssvikere?
Anders Behring Breivik så på AP som landssvikere sier Hanne Skartveit i vedlagte artikkel. https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/kaynq6/sylvi-listhaug-og-konspirasjonsteoriene Vel det var vel på tide at saken «kom ut av skapet» som det heter.
Les mer om Hanne Skartveit.
Venstre støtter ikke daddelvedtak
- Venstre kommer ikke til å støtte daddelvedtaket som etter alt å dømme blir vedtatt i dag, men det er helt forståelig at et slikt vedtak blir gjort, sier Terje Breivik (V) på talerstolen på Stortinget i dag.
Les mer om Stortinget og Terje Breivik.
Etter flere år med kommunal brøyting sa det stopp i vinter. Nå har det dukket opp et gammelt dokument
– Heldigvis var det lite snø i år, sier beboer Øystein Breivik som i vinter fikk beskjed om at kommunen ikke lenger ville brøyte gata hans. Nå har de snudd.
Les mer om Øystein Breivik.
Bodøgutt på landslaget
BHK har fått nok en spiller på aldersbestemt landslag. Guttelandslaget (LM02) skal til Frankrike hvor både trening og kamper står på programmet. Der er Bodø-gutten Odin Breivik med.
Utøya-overlevende: - Oppfatter det ikke som en beklagelse
- Som å slå noen i magen og deretter beklage at det gjorde vondt, sier Utøya-overlevende Tarjei Jensen Bech om justisministerens kommentar til kritikken. Bech ble skutt i beinet av Anders Behring Breivik under terrorangrepet på Utøya 22.
SV-Kaski: - Frp forteller den samme historien som Breivik
Justisminister Sylvi Listhaug og Frp forteller den samme historien om Arbeiderpartiet som var bakgrunn for terrorangrepet 22. juli, mener SVs Kari Elisabeth Kaski.
Les mer om Arbeiderpartiet, Breivik og Frp.
Steinar leide ut huset sitt til NAV – fikk sjokk da han fikk det tilbake
Øygarden kommune vil ikke fikse skadene. – Som privatperson mot det mektige offentlige føler jeg meg helt hjelpeløs, sier Steinar Breivik.
Les mer om NAV og Steinar Breivik.