Brevik mc

Klart å få til et mekka for motorsykkelfolka

Brevik MC klubb er veldig stolte over at de har klart å bygge opp MC-messa, som de arrangerer annethvert år, til å bli en merkevare blant det kresne motorsykkelfolket.
Les mer om MC-messa.

- Du må holde guttungen i deg ved like

SKIEN: Den største mc-messa i Norge i år arrangeres denne helgen i Tennishallen i Porsgrunn. - Det er den åttende mc-messen Brevik MC har arrangert siden 2001, forteller Arnt Sivertsen i messekomiteen.
- Kjempesuksess med MC-messa
Over 2300 personer besøkte MC-messa i Tennishallen på Kjølnes i helga. Brevik MC Klubb er superfornøyd. - Kjempesuksess. En fantastisk bra messe, sier Ivar Hermann Karlsen når han skal
Fikk inn 18.500 på OL-parkering
Brevik MC-klubb tok inn 18.500 kroner på å ha ansvaret for parkeringsordningen under Vinter-OL i Brevik 11. og 12. februar. Inntektene fra parkering går rett i klubbkassa til den lokale
Les mer om Brevik, OL-parkering og Vinter-OL.

MC stjålet

En rød motorsykkel av typen Suzuki med kjennetegn XX1982 er stjålet fra Bjørkegata i Brevik. Politiet ønsker tips.
Les mer om Bjørkegata, Brevik og Suzuki.
MC-velt ved Norcem
En MC-fører fra Stathelle ble kjørt til Sykehuset Telemark med et stygt åpent brudd i ankelen etter å ha veltet på strekningen mellom Norcem og Korvetten i Brevik like etter klokka 10 mandag. - En person skal ligge i veibanen.
Skadd etter mc-utforkjøring
En mann er kjørt til sykehus etter en utforkjøring med en motorsykkel i Brevik i formiddag. Foto: ØRNULF HOLEN Tom Erik Holland Ulykken skjedde ved 10-tiden mandag.
Les mer om Brevik.
MC-ulykke på gamle E18
Rett etter klokken ti mandag var det en motorsykkelulykke på gamle E18. Ulykken skjedde mellom Norsem og Brevik. - Det er en MC som har veltet, opplyser operasjonsleder Gunnar Hanssen
Les mer om Brevik, E18, Gunnar Hanssen og Norsem.
Vårens vakreste eventyr
Jan Odinsen jan.odinsen@varden.no Mens snøen ennå herjer langs veiene, arrangerer Brevik MC-klubb i helgen stor MC-messe i Tennishallen på Kjølnes. Over 1200 betalende var inne på lørdag.