Brevik

100-årsjubilerer med konserter

Brevik Musikkorps er en høyst oppegående 100-årsjubilant, og kommer til å markere jubileet med en rekke konserter utover året. Tirsdag kveld var det konsert i Brevik kulturhus. Bø ungdomskorps var inviterte gjester til tirsdagskonserten.
Les mer om Brevik.

Trues med tvangsmulkt

Porsgrunn kommune truer eieren av Skipper Sørensens hus i Brevik med tvangsmulkt, dersom han ikke tilbakefører deler av restaureringsarbeidet han har utført på det som var en falleferdig bygning.
Les mer om Brevik.
Nei til deponi fra Heistad
Heistad Arbeiderlag mener at Grenland Havn har tatt så stort samfunnsansvar med miljøbelastninger gjennom mange år, at det ikke er aktuelt å støtte at et eventetuelt avfallsdeponi blir lagt til Brevik.
Les mer om Brevik, Grenland Havn og Heistad.
Tommy: – 20 mann må krige for hverandre
(Lillehammer-Sparta 2–1 etter spilleforlengelse) Den andre NM-semifinalen ble en ny gedigen nedtur for Sparta. For andre gang på rad tapte Brevik-laget i spilleforlengelse.

Dag Lunde skal tale i Brevik

Dag-Magne Lunde skal holde hovedtalen ved minnestøtten i Brevik på Frihets- og veterandagen 8. mai. Dag-Magne Lunde er president i Norges Veteranforbund for internasjonale operasjoner, NVIO.
Les mer om Brevik og Frihetsog.
Savnet kvinne funnet i god behold
Politiet sendte tirsdag ut en savnetmelding på ei kvinne. Kvinnen ble sist sett ved sin bopel i Hjersingsvei på Brevik klokka 10.30.
Les mer om Brevik og Hjersingsvei.
Kvinne funnet i god behold
Politiet skriver på Twitter at kvinnen som ble meldt savnet fra Brevik i Sarpsborg har kommet til rette. Kvinnen er i god behold, opplyser politiet.
Les mer om Brevik, Sarpsborg og Twitter.
Politiet leter etter savnet kvinne
Politiet har sendt ut en savnetmelding på ei kvinne mandag ettermiddag. Kvinnen ble sist ved sin bopel i Hjersingsvei på Brevik klokka 10.30.
Les mer om Brevik og Hjersingsvei.
Kvinne savnet
En 32 år gammel kvinne av kurdisk opphav er meldt savnet fra sitt bosted i Hjersings vei på Brevik i Sarpsborg, melder politiet på Twitter. Hun er 160 cm høy og har en mørk blå jakke og sort lue. Hun ble sist sett kl. 10.30 i formiddag. Politiet ønsker tips på 02800.
Les mer om Brevik, Sarpsborg og Twitter.
NRK-sporten: Olympiatoppen bommer | Hanne Marie Brevik, Anders Sårheim - NRK Sport
Olympiatoppen hevder at NRK Sport driver tendensiøs og spekulativ journalistikk om bruken av astmamedisin. Det kjenner vi oss ikke igjen i.
Les mer om Hanne Marie Brevik.
Blir vi presset inn i et hjørne?
Hvis vi ikke hekter oss på det vi kan kalle «ny teknologi-sporet» snarest, er vi redd for at Brevik eller Nesset kommune, mot sin vilje, blir pålagt å huse det fryktede giftdeponiet når Langøya er fullt i 2022.
Les mer om Brevik, Langøya og Nesset.
Skagerak graver på torget for å reparere kabelfeil
Skagerak Energi holder på med graving etter strømkabler i bakken ved Bybrua ved Fisketorget i Brevik. Det er reparasjoner etter strømbruddet i helga.
Les mer om Brevik, Bybrua og Fisketorget.
Useriøst konsept på Raudsand
I et offentlig høringssvar til Klima- og miljødepartementet ang. deponiplanene for Brevik, berører Bellona også Raudsand-alternativet.
Over 1000 kunder uten strøm - Brevik og Sandøya rammet
Strømbrudd har rammet 1066 kunder i Porsgrunn. Det er i Brevik og på Sandøya problemet har oppstått, ifølge Skagerak Energi. De melder om en feil i strømnettet, og det jobbes på spreng med å lokalisere feilen.
Vil ikke ha deponi på Raudsand
Miljøorganisasjonen Bellona går inn for Brevik som nytt deponi for farlig avfall. I et høringsnotat stiller miljøorganisasjonen seg kritisk til det konkurrerende alternativet. De karakteriserer forslaget fra Bergmesteren i Nesset, som direkte useriøst. Daglig leder i Bergmesteren AS, Harald Storvik, mener høringsnotatet er uten betydning fordi det er for tette bånd mellom Bellona og NOAH.
Klart å få til et mekka for motorsykkelfolka
Brevik MC klubb er veldig stolte over at de har klart å bygge opp MC-messa, som de arrangerer annethvert år, til å bli en merkevare blant det kresne motorsykkelfolket.
Les mer om MC-messa.
Parkering på fortau i Østre bydel: – Det skal ikke skje!
Anleggsleder Lars-Gunnar Brevik vil ha slutt på at lastebiler parkerer på fortau i området rundt det gamle SA-bygget og Kirkegata skole.
Les mer om Kirkegata, SA-bygget og Østre.
Bamble sier nei til deponi
Kommunestyret i Bamble sa som ventet enstemmig nei til videre statlig prosess for mulig etablering av deponi i Dalen gruve i Brevik. Det ble med andre ord ingen debatt om høringsinnspillet.
Les mer om Bamble, Brevik og Dalen.
- Kom og syng på allsangkonsert
- Vi vil gjerne vise oss fram i Brevik og få flere til å få lyst til å begynne å synge i Brevik Blanda kor, sier styreleder Gro Bakke Eriksen. Onsdag 14. februar blir det allsangkveld.
Malmström i 500: – En fin måte å feire jubileet på
(MS-Sparta 1-2) Henrik Malmström (39) spilte sin kamp nummer 500 for Sparta da Brevik-klubben sikret seg medalje i eliteserien gjennom å ta tre poeng mot MS.
Les mer om Brevik-klubben og Sparta.
- Du må holde guttungen i deg ved like
SKIEN: Den største mc-messa i Norge i år arrangeres denne helgen i Tennishallen i Porsgrunn. - Det er den åttende mc-messen Brevik MC har arrangert siden 2001, forteller Arnt Sivertsen i messekomiteen.
Sarping på salgstoppen
Henning Brevik (42) hos Dahles Auto på Tunejordet har gjennom flere år vært en av dem som selger flest Skodaer i Norge.
Les mer om Norge, Skodaer og Tunejordet.
Dette sier Norcem om deponiplanene: - Forutsetningene er vesentlig endret i forhold til tidligere vurderinger
PORSGRUNN: Høringsfristen for planprogram for deponi i Brevik gikk ut 31. januar. Nå begynner høringssvarene å trille inn. Det har vært knyttet spenning til hva Norcem selv vil skrive i sitt høringssvar til Klima- og miljødepartementet.
Les mer om Brevik, Klimaog og Norcem.
Rakel (14) endte på legevakta med andregrads forbrenning etter frisørtime
Trondheims-jenta Rakel Bye Brevik (14) endte opp med store smerter og ødelagt hår etter en frisørtime. Salongen mente det skyldtes allergi, og tilkalte vektere da faren klaget.
Rakel måtte til legevakta etter å ha vært hos frisøren(pluss)
Rakel Bye Brevik (14) ønsket seg gavekort på hårbehandling til jul. 3. juledag ble hun behandlet for andregrads forbrenning i hodebunnen.