Brumunddal

Kvernvolden fikk være med på ydmykelsen av Vålerenga

Vålerenga-Lillestrøm 0-5) I serieåpningen mot seriefavoritten fra Oslo øst fikk Ingrid B. Kvernvolden 16 minutter for kanarifuglene. I hard konkurranse om spissplassen måtte U23-landslagsspilleren fra Brumunddal starte på innbytterbenken.

- Er på rett veg

Skjetten-Brumunddal 1-2) Dala reiste til Skjetten for å se statusen før seriestarten. Dala tok turen til en av hovedstadens forsteder for å ku bedre forberedt til den kommende seriestarten, og å kunne nyte en fortjent påskeferie.
Les mer om Skjetten.
Nybu daglig leder i Dala
Brumunddølen Bjørn Nybu (53) er ansatt som ny daglig leder i Brumunddal Fotball. Han erstatter Morten Svalstad som sa opp i fjor høst. Nybu håper å begynne på Sveum i løpet av våren.
Bjørn Nybu ny daglig leder i Brumunddal Fotball
Brumunddal Fotball har fått på plass ny daglig leder og det er Bjørn Nybu. Dette melder klubben fredag.

Jentenes festkveld under filmprisutdeling

Det ble jentenes festkveld. De tok alle prisene under mobiltelefonfilmprisutdelingen i Teatersalen i Brumunddal torsdag kveld. PRIS: Filmen «Avhengig av en skjerm» fikk pris i klassen «Beste historie».
Les mer om Beste, Brumunddal og Teatersalen.
Jentenes festkveld under filmprisutdeling
Det ble jentenes festkveld. De tok alle prisene under mobiltelefonfilmprisutdelingen i Teatersalen i Brumunddal torsdag kveld. To av jentene, Aiste Gedrimaite og Mariann Beausire fra Nes ungdomsskole, tok tre priser hver.
Kvernvolden er tatt ut på U23-landslaget
Ingrid Byrøygard Kvernvolden fra Brumunddal blir med Norges U23-tropp på samling på La Manga i april. Torsdag ettermiddag ble det bekreftet at LSK-spilleren fra Brumunddal får være med U23-landslaget på samling.
Les mer om Brumunddal og La Manga.
Trafikkulykke på Ringsakervegen
Tre personer er kjørt til sykehus for sjekk etter en trafikkulykke på Ringsakervegen, mellom Brumunddal og Rudshøgda. Et barn som var i den ene bilen er uskadd. Årsaken til ulykka er ikke kjent.
Dette skriver HA om i dag
Kronprinsen i Løten. En trio som tjente til sammen 600 millioner kroner i fjor. Ny skole i Brumunddal. Mobiltelefonfilmfestival. Og ganske sikkert mer hockey. Det er noe av saken HA jobber med i dag. God morgen!
Les mer om Brumunddal og Løten.
Overveldende respons etter å ha søkt etter reservemamma til morløst føll på Facebook
RINGSAKER: Et lite føll som mistet mor under tragiske omstendigheter førte til at eier Per Sandbakken, som driver oppdrett av travhester i Brumunddal, ba venninnen Kristin Randgaard etterlyse amme til den nyfødte på Facebook.
Se her hva som skjer 21. mars del 2
Stiftelsen Grobunn Ilseng har åpen butikk onsdag klokka .00 og torsdag og fredag klokka 10.00-17.00. Alt økologisk, noe biodynamisk. Engelsktreff i biblioteket i Brumunddal torsdag klokka 13.30-15.30.
Les mer om Brumunddal.
Innlandets stolthet jubler igjen
Brumunddal IBK - Lillehammer IBK 4-2) Brumunddal IBK har vunnet 2. divisjon, og er innlandets innebandy-stolthet for damer.
Les mer om Lillehammer IBK.
Nyvalgt fylkesleder KrF
Oluf Maurud ble enstemmig valgt som ny leder av kristelig folkeparti i Hedmark på partiets fylkesårsmøte i dag. Maurud (60) er fra Brumunddal, og sitter i kommunestyret på Ringsaker.
Les mer om Brumunddal, Hedmark, KrF og Ringsaker.
Se her hva som skjer, del 2
bruktsalg NMS Gjenbruk i Gammelgata 27 i Brumunddal er åpent tirsdag-fredag klokka .00 og lørdag klokka 11.00-15.00. Salg av møbler og bruks- og pyntegjenstander.
Les mer om Brumunddal og Gammelgata.
En gladmelding fra Solvik-Olsen
Dobbeltsporet skal bygges mellom Hamar og Brumunddal.Dette er en opplagt konklusjon.
Se her hva som skjer, del 1
brukshåndverk Salgsbua Hamar i tidligere sybutikken i Bekkegata er fredag og lørdag klokka .00. AO-tjenesten i Ringsaker har Snella butikkutsalg i Brumunddal åpent mandag, tirsdag, onsdag og fredag klokka 09.00-15.00.
Ellevill kattevask for Baktus (3) i Brumunddal
Sidsel Storihle fikk seg en overraskelse da hun åpnet panseret etter handletur og bilvask i Brumunddal.
Les mer om Brumunddal.
Tamt mellom Ottestad og Dala
Begge lag skal være glad det er lenge til seriestart, for det lagene presterte, var ikke bra. Ottestad - Brumunddal 0-0 Både Ottestad og Brumunddal har langt igjen før formen sitter i laget. Kun enkeltspillere var gode.
Fullt hus på eldrefest
Teatersalen i Brumunddal var fullsatt da den lokale Lions-klubben arrangerte fest for pensjonister for 50. år på rad. - Vi kommer fordi det er så veldig trivelig, og for den gode underholdningen, sier Eva Olafsen.
Årsak til kollaps av tak ikke klar
Det er for tidlig å si hvorfor taket på et kyllingfjøs i Brumunddal raste sammen i går ettermiddag. Det opplyser politiet i Innlandet. I bygget var det 21 000 nyklekka kyllinger, som alle måtte bøte med livet. Det var mye snø på taket og vind.
Les mer om Brumunddal og Innlandet.
Ingen kyllinger vil overleve
Politiet opplyser at det fortsatt er levende kyllinger i det sammenraste fjøset i Brumunddal, men at man ikke kommer inn til dem fordi bygningen kan rase ytterligere. Kyllingene vil heller ikke tåle kulda, ifølge veterinær på stedet. Totalt var det 21.000 kyllinger i fjøset.
Les mer om Brumunddal.
21 000 kyllinger døde etter at tak raste sammen
Titusenvis av kyllinger måtte avlives da taket på et fjøs raste sammen i Brumunddal i Hedmark i ettermiddag. Politiet sier at Ingen personer ble skadet i ulykken.
Les mer om Brumunddal, Hedmark og Ingen.
Fjøs med 21.000 kyllinger raste sammen i Brumunddal
Taket på et fjøs med 21.000 kyllinger raste sammen i Brumunddal tirsdag ettermiddag. Det er ikke mulig å redde noen av dem.
Les mer om Brumunddal.
21.000 kyllinger avlives
Redningsetatene rykket ut til et fjøsbygg i Brumunddal etter melding om et tak som hadde falt sammen. Etter en vurdering av Mattilsynet ble alle de 21.000 kyllingene avlivet.
Les mer om Brumunddal og Mattilsynet.
21.000 nyklekkede kyllinger avlives etter at tak raste sammen
Redningsetatene rykket ut til et fjøsbygg i Brumunddal etter melding om et tak som hadde falt sammen. Klokken 15.00 tirsdag ettermiddag fikk politiet melding om et tak som hadde rast sammen i Brumunddal i Hedmark.
Les mer om Brumunddal og Hedmark.