Bye

Bombehunder på plass i Oslo

Bombehunder på plass ved leiligheten som de mistenker kan inneholde eksplosiver. Flere personer skal ha blitt evakuert fra området. Foto: Øyvind Bye SKille / NRK
Les mer om NRK og Oslo.
Lise Bye Jøntvedt og Runar Johansen: Barnas interesser i byutviklingen
Runar Johansen og Lise Bye Jøntvedt oppfordrer til å huske barnas interesser når Hønefoss skal utvikles.
Kommunenes overskudd øker stadig
Kommunene i Rogaland sitt netto driftsresultat øker stadig. Ifølge økonomidirektør i KS, Rune Bye er grunnen til dette skatteinntekter og omlegging av regnskapsføring i kommunene.
Les mer om Rogaland og Rune Bye.

Langrennsgutta tok sølv i stafett

De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Frankrike tok gullet. Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1. Det var 22,5 sekunder bak gullvinner Frankrike.
Paralympics-sølv til Norge og Ulset
De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Tingvollgjeldingen Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1 i stafetten 4 x 2,5 km.
Slet med nerver før stafettsølvet: – Ville gjemme meg under dyna
PYEONGCHANG (NRK): Eirik Bye var så nervøs at han helst ville gjemme seg under dyna før dagens stafett. Men ankermannen gikk en kanonetappe og sikret Norges sølv
Paralympics-sølv til stafettgutta
Det ble stafett-sølv til de norske langrennsgutta i Paralympics i natt. Bare Frankrike var raskere enn det norske laget som besto av Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye.
Langrennsgutta sikret sølvet i åpen stafett i Paralympics
De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Frankrike tok gullet. Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1 i stafetten 4 x 2,5 km.
Slet med nerver før stafettsølvet: – Ville gjemme meg under dyna
PYEONGCHANG (NRK): Eirik Bye var så nervøs at han helst ville gjemme seg under dyna før dagens stafett. Men ankermannen gikk en kanonetappe og sikret Norges sølv
Langrennsgutta tok sølv i åpen stafett i Paralympics
De tre nordmennene stakk av med sølvmedaljen i åpen stafett i Paralympics i Sør-Korea søndag. Frankrike tok gullet. Nils-Erik Ulset, Håkon Olsrud og Eirik Bye gikk i mål med tiden 23.09,1. Det var 22,5 sekunder bak gullvinneren.
Byes prikkskyting spolerte for RBK
Rosenborg snudde kampen med to mål like etter pause, men innbytter Bendik Bye sikret Kristiansund et uventet 2-2-resultat på Lerkendal lørdag. Bye utlignet med en skikkelig suser i det 80. minutt.
Bendik Bye sjokkerte RBK
Med ti minutter igjen av kampen sendte steinkjerbyggen i vei et kanonskudd og sikret dermed poengdeling på Lerkendal mellom RBK og Kristiansund.
Les mer om Kristiansund, Lerkendal og RBK.
Kristiansund forverret Rosenborgs seriestart: – Ris til egen bak
TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Kristiansund 2–2) Ett poeng på de to første kampene er fasit for seriemester Rosenborg. Lørdag ødela trønderen Bendik Bye festen på Lerkendal.
Kristiansund forverret Rosenborgs seriestart: - Ris til egen bak
TRONDHEIM (VG) (Rosenborg-Kristiansund 2-2) Ett poeng på de to første kampene er fasit for seriemester Rosenborg. Lørdag ødela trønderen Bendik Bye festen på Lerkendal. Rosenborg hadde spilt 140 minutter i Eliteserien uten scoring.
RBK hadde snudd kampen - så våknet en 27-åring fra Steinkjer
Ti minutter før slutt stilnet Bendik Bye Lerkendal. Dermed jakter RBK fortsatt årets første seier.
Variert langrennsdag i Paralympics: Birgit Skarstein og Vilde Nilsen utenfor pallen
Slik gikk det i natt. Vilde Nilsen sikret norsk femteplass, mens det ble sjuendeplasser på Eirik Bye, Håkon Olsrud og Birgit Skarstein i lørdagens mange langrennsløp i Paralympics.
Variert langrennsdag i Paralympics
Vilde Nilsen sørget for norsk femteplass, mens Eirik Bye og Håkon Olsrud begge gikk inn til sjuendeplasser, da flere langrennsløp ble arrangert i Paralympics.
Les mer om Eirik Bye og Håkon Olsrud.
Variert langrennsdag i Paralympics
Vilde Nilsen sørget for norsk femteplass, mens Eirik Bye og Håkon Olsrud begge gikk inn til sjuendeplasser, da flere langrennsløp ble arrangert i Paralympics.
Les mer om Eirik Bye og Håkon Olsrud.
Bye endte på sjuendeplass
Eirik Bye gikk inn til en sjuendeplass i 10 kilometer klassisk langrenn for synshemmede i natt. Det var canadiske Brian McEever som stakk av med seieren. Bye, med ledsager Arvid Nelson, gikk i mål 2 minutter og 46 sekunder etter førsteplassen.
Ønsker elevene på Vestmyra velkommen til skidag i Sulis
Næringslivet i Fauske har bidratt som sponsorer. Neste fredag kan Magnus Bye i Sulitjelma Fjellandsby ønske Vestmyra skole velkommen i bakken.
Bronsevinneren fikk Paralympics slettet fra hukommelsen etter ekkel skade
- Det har vært noen tunge stunder, sier Eirik Bye. Onsdag jublet han for bronse sammen med bestekompisen. PYEONGCHANG: Svaksynte Eirik Bye (22) og ledsager Arvid Nelson (22) trener sammen hver dag. Men en høstdag i fjor gikk det galt.
Les mer om Arvid Nelson og Eirik Bye.
Bronsevinneren fikk Paralympics slettet fra hukommelsen etter ekkel skade
– Det har vært noen tunge stunder, sier Eirik Bye. Onsdag jublet han for bronse sammen med bestekompisen.
Les mer om Eirik Bye.
Protest ga OL-bronsje
Svaksynte Erik Bye og ledsager Arvid Nelson, fra Lardal, gikk inn til fjerdeplass i finalen i klassisk sprint i Paralympics i dag. Men Arvid Nelson og Norge la i etterkant inn protest mot amerikanske Jake Adicoff. Protesten om at Adicoff hadde skøytet ble tatt til følge. Bye rykket dermed opp til bronseplass. Det skriver Aftenposten.
Eirik Bye tok bronse på sprinten
PYEONGCHANG: Eirik Bye tok bronse i dagens klassiske sprint i Paralympics. Bye og ledsager Arvid Nelson endte på fjerdeplass i finalen, men Oppegård-løperen ble senere tilkjent bronsemedaljen.