Bygdøy

800 000 besøkende – ville fjerne alle p-plassene

Plan- og bygningsetatens id om at ingen skal kjøre bil til det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy ble for drøy selv for det sykkelglade Oslo-byrådet.

800 000 besøkende – ville fjerne alle p-plassene

Plan- og bygningsetatens id om at ingen skal kjøre bil til det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy ble for drøy selv for det sykkelglade Oslo-byrådet.
Begynn med få, men kostbare objekter
– Å konsentrere seg om færre, men mer kostbare objekter er en god strategi for de som vil starte som kunstinvestorer, mener Pål Sagen i Galleri Bygdøy all.
Forsvarsadvokat slått ned - raser mot politiet i Oslo
Ann Turid Bugge tok direkte kontakt med politimesteren og mener det var dette som fikk politiet til å etterforske saken. Morgenen 6. oktober 2017 var den profilerte advokaten på tur i Kongeskogen på Bygdøy utenfor Oslo sentrum.
Les mer om Bygdøy, Kongeskogen og Oslo.

Øvelse i Oslofjorden

Det pågår nå en øvelse i Indre Oslofjord mellom Bygdøy og Fornebu, opplyser politiet. Det er en samarbeidsøvelse mellom lokale redningsressurser i Oslo. Det er både båter og redningshelikopter med.
Vikingtidsmuseet kan bli forsinket
Det nye museet for vikingskipene og de andre skattene på Bygdøy kan bli ett år forsinket.
Les mer om Bygdøy.
Vikingtidsmuseet kan bli forsinket
Det nye Vikingtidsmuseet på Bygdøy kan bli ett år forsinket fordi Oslo kommune bruker lang tid på å behandle sin del av planene. Reguleringsplanen må vedtas senest i mai for at museet skal med på statsbudsjettet, ifølge Statsbygg.
Kastanjetrærne er reddet
Et enstemmig bystyre vedtok i kveld å pleie kastanjetrærne i Bygdøy All og erstatte dem med nye etter behov. Oslo kommune har vurdert å hogge trærne fordi de er skadet av veisalt og for å slippe bussen og myke trafikanter lettere frem.
Les mer om Bygdøy All.
Frogner Ap vil gjøre Bygdøy allé til strøksgate à la Bogstadveien
Frogner-politikerne er glade for at byrådet har skrotet planene om trikk i Bygdøy allé. Men Frogner Ap har flere planer for å løfte bydelen. Anbefalte saker Arbeiderpartiet i Bydel Frogner ønsker å binde sammen bydelene på en ny måte.
Seks biler skadet i trafikkuhell
Seks biler ble skadd da en mann i 40-årene som luktet alkohol forsøkte å manøvrere seg gjennom Bygdøy All i Oslo. Føreren har ingen åpenbare skader, men er fraktet til sykehus.
Les mer om Bygdøy All og Oslo.
Flere biler ødelagt etter mistanke om fyllekjøring i fasjonabel Oslo-gate
Seks biler ble skadd da en mann som luktet alkohol forsøkte å manøvrere seg gjennom Bygdøy Allé i Oslo. Hendelsen skjedde ved 20-tiden lørdag kveld.
Les mer om Bygdøy All, Oslo-gate og Oslo.
Storkrasj i Oslo: - Seks biler skadd - politiet mistenker fyllekjøring
Seks biler ble skadd, mens minst én person regnes som fornærmet i saken. (Dagbladet): Lørdag kveld fikk politiet melding om at en bil skal ha begynt å skli, for så å snurret 360 grader og krasjet med minst tre biler i Bygdøy allé i Oslo.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Kristin er isfast i eget hus
På Bygdøy skinner sola, men beinamputerte Kristin må nyte solstrålene innendørs. Ute er det speilblankt og tjukk is. - Jeg går med livet som innsats. Anbefalte saker - Jeg står på ski, jeg går på ski.
Les mer om Jeg og Kristin.
Thingnes Bø klar for et nytt gulltokt: – Du føler deg som en gladiator
BYGDØY/ PYEONGCHANG (VG) Johannes Thingnes Bø (24) skal ut på tokt. Nå vil han ha med seg gull hjem fra OL i Sør-Korea - og klokken 12.15 smeller det.
Les mer om Sør-Korea.
Kjøper ut enda en Bygdøy-nabo
Suksessgründer Odd Johnny «O.J. Winge har gitt 119 millioner kroner for boligeiendommer på Bygdøy som han vil jevne med jorden for å bygge ny gigantbolig.
Les mer om Bygdøy og Bygdøy-nabo.
Har fjernet mulig eksplosiv gjenstand i Oslo
En beboer på Bygdøy fant i ettermiddag en gjenstand politiet mener er mistenkelig.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Gjenstanden er fjernet
Bombegruppen har fjernet gjenstanden og alle sperringer er opphevet ved Strømsborgveien på Bygdøy. Så langt kan vi ikke bekrefte hva gjenstanden er, skriver Politiet i Oslo på Twitter.
Politiet har fjernet granatlignende gjenstand i Oslo
Politiet har fjernet den granatlignende gjenstanden som ble funnet på Bygdøy i Oslo, og har opphevet alle sperringene i området.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Funn av granatlignende gjenstand i Oslo
Politiets bombegruppe er på Strømsborgveien på Bygdøy i Oslo for å undersøke en granatlignende gjenstand som ble funnet lørdag kveld.
Les mer om Bygdøy, Oslo og Strømsborgveien.
Bombegruppen er på stedet
Bombegruppen er på stedet, og foretar undersøkelser av gjenstanden som ble funnet på Bygdøy i Oslo. Så langt er dette ikke avklart, og sperringene opprettholdes derfor inntil videre, skriver politiet på Twitter.
Les mer om Bygdøy, Oslo og Twitter.
Politiet: Mulig funn av eksplosiver i Oslo
Politiet i Oslo er på Bygdøy i Oslo i forbindelse med funn av en granatlignende gjenstand. Gjenstanden er nå fjernet.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Mulig håndgranat på Bygdøy
Politiet forteller at det var en beboer i Strømsborgveien som varslet dem etter å ha funnet noe som likner på en håndgranat. Bombegruppa er nå på stedet for å avklare om det virkelig er eksplosiver. Området er sperret i en radius på 100 meter.
Les mer om Bygdøy og Strømsborgveien.
Mulig funn av håndgranat i Oslo
Politiet er på Bygdøy etter mulig funn av en granat. En sikkerhetsgrense på hundre meter er etablert. Bombegruppen er på stedet for å håndtere gjenstanden.
Les mer om Bygdøy og Oslo.
Funn av mulig eksplosiver på Bygdøy
Politiet er ved Strømsborgveien på Bygdøy etter funn av mulig eksplosiver. Bombegruppe er på vei, skriver politiet på Twitter.
Har gjort funn av mulige eksplosiver i Oslo
En beboer på Bygdøy har funnet en gjenstand politiet mener er mistenkelig.
Les mer om Bygdøy og Oslo.