Canada

Tyskland var 56 sekunder unna det store OL-sjokket

OAR vant OL-finalen i ishockey. Det gjør at Norge fortsatt kan bli beste OL-nasjon. OAR - Tyskland 3-3 (4-3 etter forlengning) Da Tyskland beseiret Canada i OL-semifinalen, trodde ishockey-verden knapt hva de så.

Tyskland har flere gull enn Norge

Tyskland tok gull i firerbob i natt og har nå gått forbi Norge på medaljestatistikken. De har nå tatt like mange gull som Canada gjorde i Vancouver i 2010, som er tidenes beste gullfangst i et vinter-OL.
Les mer om Canada, Norge og Vancouver.
Tyskland tidenes mestvinnende i et vinter-OL etter bobtriumf
Helt siden skøytegutta tok gull i lagkonkurransen onsdag, har det vært snakket om at de norske utøverne skulle overta tronen som tidenes mestvinnende i et vinter-OL fra Canada. Nå er det plutselig tyskerne Norge må overgå.
Les mer om Canada og Norge.
Tyskland legger press på Norge – bob-gutta sørget for gull nummer 14
Tyskland har tangert Canada sin OL-rekord fra Vancouver i 2010. Nå må vi ha gull på tremila hvis Norge skal vinne medaljekampen.
Les mer om Canada, Norge, OL-rekord og Vancouver.

Da Canada invaderte USA

USA regnet med en lett seier mot Canada. I stedet ble Washington erobret og Det hvite hus brent ned.
Les mer om Canada, Det, USA og Washington.
Ingen pris til filmen Los Bando
Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen.
Ingen pris til «Los Bando»
Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen.
Canada sikret OL-bronse
Tittelforsvarer Canada kom seg etter sjokktapet mot Tyskland i ishockeysemifinalen. Tsjekkia ble slått 6-4 i en rotete bronsekamp. Finalen i ishockey mellom Tyskland og OAR er den siste øvelsen før avslutningsseremonien Pyeongchang søndag.
Canada sikret OL-bronse
Tittelforsvarer Canada kom seg etter sjokktapet mot Tyskland i ishockeysemifinalen. Tsjekkia ble slått 6-4 i en rotete bronsekamp. Finalen i ishockey mellom Tyskland og OAR er den siste øvelsen før avslutningsseremonien Pyeongchang søndag.
Hysterisk melding fra myndighetene etter sensasjonen: - Klem en canadier
Canada var favoritter til å vinne hockeygullet. Tapet mot Tyskland fikk myndighetene til å be folk dempe jubelen.
Les mer om Tyskland.
Hysterisk melding fra myndighetene etter sensasjonen: - Klem en canadier
Canada var favoritter til å vinne hockeygullet. Tapet mot Tyskland fikk myndighetene til å be folk dempe jubelen. * Semifinale, ishockey: Canada - Tyskland 3-4.
Les mer om Semifinale og Tyskland.
USA boikotter verdenscupen i Russland – det vil ikke Norge
PYEONGCHANG (NRK): USA gjør som Canada og protesterer mot at russiske Tjumen får arrangere renn. Men Norge vil ikke boikotte før alle de beste nasjonene gjør det samme.
Les mer om Canada, Norge, Russland og Tjumen.
Bergrem falt fra OL-medalje
Torgeir Bergrem (26) var best av alle i finalen i snøbrett Big Air i sitt første run, men etter fall i både sitt andre- og tredje run, ble det ingen topplassering for mannen fra Harstad. Sebastian Toutant fra Canada vant OL-gullet.
Fikk tilsendt hasj i brettspill-pakker
Moldemann i 20-åra er dømt til ett års fengsel for å ha innført over 3,3 kg marihuana. Mannen bestilte store mengder narkotika fra Canada på nettet, og to av forsendelsene var så store at de kommer under kategorien grov narkotikaforbrytelse.
Les mer om Canada.
Tyskland overrasket stort - slo Canada i OL
Kommentatorene ble svært overrasket over utviklingen. CANADA-TYSKLAND 3-4 Canada vant ishockeyturneringen for menn i både Vancouver- og Sotsji-OL. Men fredag sa det stopp i Pyeongchang. Canadierne tapte 3-4 for Tyskland i semifinalen.
Tyskland til sensasjonell finale
Tyskland slo sensasjonelt Canada med 4-3 i OL-semifinalen i ishockey. De olympiske utøverne fra Russland blir motstander i søndagens finale.
Tyskland overrasket stort - slo Canada i OL
Kommentatorene ble svært overrasket over utviklingen.
Les mer om Canada.
Tyskland fortsatte historisk innsats - slo Canada ut av OL
- Dette her er helt vilt. Tyskland er meget oppsiktsvekkende videre til finale i OLs ishockeyturnering. Det ble klart etter at laget slo stormakten Canada i fredagens semifinale. Nå venter det utrolig nok finale mot russerne og OAR.
Les mer om Canada og OAR.
Tyskland til sensasjonell ishockeyfinale
Tyskland slo sensasjonelt Canada med 4-3 i OL-semifinalen i ishockey. De olympiske utøverne fra Russland blir motstander i søndagens finale. Canada har vunnet OL i ishockey de to siste gangene, så den tyske seieren sjokkerte alle.
Tyskland overrasket stort og slo Canada i OL
Kommentatorene ble svært overrasket over utviklingen. CANADA-TYSKLAND 3-4 Canada vant ishockeyturneringen for menn i både Vancouver- og Sotsji-OL. Men fredag sa det stopp i Pyeongchang. Canadierne tapte for Tyskland i semifinalen.
Canada slått av Tyskland
Canadas hockeylag nådde ikke finalen i OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen søndag. Bronsekampen mellom Canada og Tsjekkia spilles lørdag.
Les mer om Canada, OUR, Tsjekkia og Tyskland.
Tyskland overrasket stort og slo Canada i OL
Kommentatorene ble svært overrasket over utviklingen.
Les mer om Canada.
Canada utslått av Tyskland
Canadas hockeylag er ute av OL etter et sensasjonelt nederlag for Tyskland i semifinalen fredag. Tyskland vant 4-3 og møter OUR i finalen.
Les mer om OUR og Tyskland.
Slaktes for oppførsel da hun fikk sølv: - Skam deg
Tok medaljen demonstrativt av seg. Nå beklager den canadiske hockeyspilleren: - Jeg er ikke sånn. PYEONGCHANG (Dagbladet): USA ble torsdag olympisk mester i ishockey for kvinner. Finalen mot Canada kulminerte i en thriller.
Les mer om Canada.
OUR klare for hockeyfinale
De russiske hockeyherrene er klar for OL-finalen etter 3-0-seier over Tsjekkia i semifinalen. Nikita Gusev, Vladislav Gavrikov og Ilja Kovaltsjuk scoret målene for OUR. I finalen venter Canada eller Tyskland.