Canada

Storfornøyd Skarstein: - Jeg kunne ikke fått en bedre start

Birgit Skarstein fikk en sterk sesongåpning i langrennspigging for funksjonshemmede med 3. plass på lørdagens verdenscupsprint i Canmore i Canada.
Les mer om Canada og Canmore.

Skarstein på pallen i Canada

Birgit Skarstein ble nummer tre i sprinten i langrennspigging i Canmore lørdag. – Jeg kunne ikke fått en bedre start. Det er kult å være med å kjempe om pallplassene, sier Skarstein til NTB
Les mer om Canada, Canmore, NTB og Skarstein.
Sterk sesongåpning for Birgit Skarstein
På pallen i verdenscupåpningen i Canada.
Les mer om Birgit Skarstein og Canada.
Skuffa på lagtempo
Skøyteløpar Simen Spieler Nilsen frå Arendal og dei andre skøytegutta skuffa på lagtempo i verdscupen på skøyter i USA natt norsk tid. Det norske laget, som leiar verdscupen i lagtempo, vart til slutt berre nummer seks. Canada vann løpet.
Les mer om Arendal og USA.

Knuste verdsrekorden

Japans kvinnelag sette suveren verdsrekord på lagtempoen med 2.50,87. Det er nesten fem sekund betre enn den gamle. I klassen for menn leia Norges lag lenge, men junioren Allan Dahl Johansen fekk det tungt på slutten på lagtempoen. Norge enda på 6.-plass, medan Canada vann. På mennenes 500 m gjorde Håvard Holmefjord Lorentzen ein liten feil i første sving. Han fekk 34,44, ein hundredel bak den norske rekorden, og blei nr 11.
Barnier mener Canada-modellen er eneste alternativ for britene
En frihandelsavtale av samme type som den EU og Canada har inngått. Det er det eneste EUs sjefforhandler Michel Barnier ser på som realistisk for Storbritannia.
I 2010 dømte Aina (42) OL-finalen i ishockey foran 20.000 elleville fans. Nå er hun Norges første OL-uttatte til Pyeongchang.
Da hockeygigantene USA og Canada gjorde opp om OL-gullet i 2010, var linjedommerne amerikansk og kanadisk. Hoveddommeren var fra lilleputt-nasjonen Norge.
– Statoil har aldri vært interessert i å komme til bunns i Wendys sak
Statoil-sjef Eldar Sætre mener nedlatende behandling av kvinner er utilgivelig. Men i Canada blir oljeselskapet beskyldt for å feie beskyldninger om trakassering og diskriminering av en ansatt under teppet.
Les mer om Canada og Statoil.
Statoil ville ikke ha tribunalhøring i Canada
Anklagene fra Wendy Gaucher Bigcharles er i stor grad knyttet til Norge. Derfor kunne ikke Statoil se at saken skulle prøves i Canada.
Les mer om Canada, Norge og Statoil.
Lorentzen på tredje i Canada
Håvard Holmefjord Lorentzen gikk inn til 3. plass på lørdagens 1000 meter i verdenscupstevnet i Calgary på tiden 1.06,98. Vant gjorde nederlandske Kai Verbij.
Les mer om Calgary, Canada og Kai Verbij.
Lorentzen med personlig rekord - kom på tredjeplass i Canada
Uhyre jevnt på 1000-meteren i Calgary.
Les mer om Calgary og Canada.
Mowinckels lagvenninne mister OL etter kneskade
Ragnhild Mowinckel kjørte helskinnet ned utforløypa i Canada. Maria Tviberg falt og ødela korsbåndet.
Les mer om Canada.
Norsk alpinist skadd i Lake Louise
Maria Therese Tviberg (23) ble fraktet bort med et helikopter etter et fall under utfortrening i Lake Louise i Canada.
Les mer om Canada og Lake Louise.
Grusomme gavepakker av Norge da Canada vant 3-2
(Norge-Canada 2-3) De norske fotballjentene startet julen på forskudd. To rene gavepakker gjorde at Canada snudde kampen og vant 3-2 i Marbella tirsdag kveld.
Les mer om Canada, Marbella og Norge.
Norge ledet 2-0, men så raknet det fullstendig
Norges kvinnelandslag i fotball avsluttet et tungt år ved å miste 2-0-ledelse ved pause og tape 2-3 for Canada i Sør-Spania.
Les mer om Canada og Sør-Spania.
Kvinnelandslaget raknet og tapte for Canada
Norges kvinnelandslag i fotball avsluttet et tungt år ved å miste 2-0-ledelse ved pause og tape 2-3 for Canada i Sør-Spania.
Les mer om Canada og Sør-Spania.
Grusomme gavepakker av Norge da Canada vant 3-2
(Norge-Canada 2-3) De norske fotballjentene startet julen på forskudd. To rene gavepakker gjorde at Canada snudde kampen og vant 3-2 i Marbella tirsdag kveld.
Les mer om Canada, Marbella og Norge.
Gausdal debuterer for Norge
Kolbotn-spiller Ina Gausdal får sin landslagsdebut når Norge møter Canada på Marbella. Dette er årets siste test for landslagssjef Martin Sjögren, som stiller med følgende lag: Cecilie Fiskestrand - Ingrid Moe Wold, Ina Gausdal, Maria Thorirsdottir, Kristine Minde - Guro Reiten, Frida Maanum, Maren Mjelde, Caroline Graham Hansen - Lise-Marie Utland, Isabell Herlovsen.
Kjetil Jansrud vant
Kjetil Jansrud vant super-G-rennet i Lake Louise i Canada. Han startet tidlig, men ingen greide å utfordre tiden hans. Max Franz fra Østerrike ble nr. 2.
Les mer om Canada, Lake Louise og Østerrike.
Kjetil Jansrud i ledelsen
Kjetil Jansrud leder super-G-rennet i Lake Louise i Canada, vel tre hundredeler for Hannes Reichelt fra Østerrike. Men det står mange igjen på startstreken.
Les mer om Canada, Lake Louise og Østerrike.
Braaten vant i Stubai
Øystein Braaten vant søndagens verdenscuprenn i slopestyle i Stubai (Østerrike). Han hadde best poengsum i begge omganger. I første omgang ble det 88 poeng, og i 2. omgang økte han til 91.40. Evan McEachran (Canada) ble toer med 86,2 poeng.
Les mer om Stubai.
Svindal starter i Lake Louise
11 menn og åtte kvinner er tatt ut på alpinlaget som kjører verdenscup i Canada og USA førstkommende helg. I Lake Louise er både Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted tilbake etter skade.
Svindal verdenscupåpner
11 menn og åtte kvinner er tatt ut på alpinlaget som kjører verdenscup i Canada og USA førstkommende helg. I Lake Louise er både Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted tilbake etter skade. Hele troppen og oversikten.
Flere verdenscupåpner
11 menn og åtte kvinner er tatt ut på alpinlaget som kjører verdenscup i Canada og USA førstkommende helg. I Lake Louise er både Aksel Lund Svindal, Aleksander Aamodt Kilde og Adrian Smiseth Sejersted tilbake etter skade. Hele troppen og oversikten på Skiforbundets hjemmeside.
Er det likevel håp for Northug? Skiforbundet hemmeligholder reservelista
I mars var langrennssjef Vidar Løfshus åpen om hvem som var første- og andrereserve til minitouren i Canada. Nå hemmeligholder Norges Skiforbund reservelista.
Les mer om Canada og Northug.
1.  Bitcoin fiasko?

2.  Brudd etter 27 år: Selger seg ut av Norges største oppkjøpsfond

3.  Så mye vil det koste

4.  Europeiske land advarer mot Trumps skattereform

5.  Nesten frivillig

6.  Neppe smart med usmarte årsrapporter

7.  DN mener: IA-avtalen er en dyr sovepute

8.  Kreativitet mot skatteplanlegging

9.  60 Venstre-medlemmer har meldt seg ut siden lørdag

10. Økokrim er bra for næringslivet