Delta

Russlands dopingsaker ødela sjansene for å oppheve OL-suspensjonen

Den internasjonale olympiske komit (IOC) opphever ikke Russlands OL-utelukkelse. Russerne får dermed ikke delta under avslutningsseremonien under eget flagg.
Les mer om OL-suspensjonen.

IOC opphever ikke Russlands OL-suspensjon – får ikke delta under eget flagg i avslutningsseremonien

Den internasjonale olympiske komit (IOC) opphever ikke Russlands OL-utelukkelse, som dermed ikke får delta under avslutningsseremonien under eget flagg.
Putins vanskeligste oppgave: Å få velgerne til urnene
MURMANSK (VG) Putin er så godt som sikret en seier i det kommende presidentvalget, men hans store utfordring ligger i å få desillusjonerte russere til å delta.
Flyselskaper avslutter avtaler med NRA
Flyselskapene Delta Air Lines og United Airlines slutter seg til listen over selskaper som distanserer seg fra NRA i kjølvannet av skolemassakren i Florida.
Les mer om Florida og NRA.

Her er alt du trenger å vite før «Frogn på langs»

- Grip sjansen mens løypene klare, det er kanskje ti år til neste gang vi har nok snø til denne turen, skriver Frognmarkas venner (FV) på sine hjemmesider. Initiativet er FV sitt og å delta er gratis! Anbefalt start kl. 10.00.
Les mer om Frogn.
Normisjon med homonekt - vil ikkje ha homofile forkynnarar i fylket
På Sørlandet vart eit homofilt medlem nekta å delta i song og ungdomsarbeid. Heller ikkje i Sogn og Fjordane kan personar som lever i homofile forhold ha ei forkynnande rolle i Normisjon.
Les mer om Fjordane, Normisjon og Sogn.
- Dobbeltmoralsk å ikke ville arrangere OL
Mener Norge må ta mer OL-ansvar. - Det er dobbeltmoralsk av Norge å delta i vinter-OL, men ikke ville arrangere det selv. Det sier Høyrepolitiker og OL-forkjemper Kristin Vinje.
«Alle skal med i KAK
Kristiansund Atletklubb startar frå hausten det tre-årige prosjektet Alle skal med. Bakgrunnen er eit møte med kommunen, barnevernet, Nav og andre instansar, der det kom fram at mange barn lever under fattigdomsgrensa. No ønskjer KAK å opne dørene for barn som manglar toalettutstyr, handkle, undertøy og treningstøy. – Ingen barn skal bli hindra frå å delta i aktivitetar på grunn av familiens økonomi, seier leiar Tore Løvik.
Les mer om Alle, KAK, Nav og Tore Løvik.
Bedehuskor slutter å synge etter homonekt
Hele lovsangteamet på Iveland bedehus slutter i protest etter at et homofilt medlem ble nektet å delta i sang og ungdomsarbeid. Men bedehusstyret står fast på ekskluderingen.
Les mer om Iveland.
Louise Angelica Riise om «Farmen kjendis: – Overhodet ikke aktuelt
For tredje gang har «71 grader nord-aktuelle Jon Arne Riise fått tilbud om å delta i «Farmen kjendis. Men det er n ting som ikke kommer på tale for kona Louise Angelica.
Gjør seg klar til ny soulfestival
To tusen kommer til å delta på Oslo Soul Children Festival i Oslo i oktober. Der treffer du også Kristiansund Soul Children. Samlingen i hovedstaden er det store målet i år for gospelsangerne fra Kristiansund.
Slik fikk Mette og Karl-Erik mer forståelse for sin demenssyke mor
– Mange av fordommene mot demenssyke skyldes uvitenhet, mener søskenparet fra Sarpsborg. Selv har de lært mye om sykdommen som rammet moren ved å delta på pårørendeskole.
Les mer om Karl-Erik, Mette og Sarpsborg.
Slutter i protest
Hele lovsangteamet på Iveland bedehus slutter etter at et homofilt medlem ble nektet å delta i sang og ungdomsarbeid. Styret bekrefter historien, men vil ikke kommentere saken, skriver Fædrelandsvennen.
Les mer om Fædrelandsvennen og Iveland.
Dømt for promillekjøring for tredje gang - slipper å sone
Mysen-mannen har trøbbel med dette med alkohol og bilkjøring. Nå har han sagt seg villig til å delta i et promilleprogram.
Utnyttet systemet og tok seg til OL - endte siste i kvalifiseringen
Nå kan det bli endring i reglene etter at Elizabeth Swaney fikk delta i OL. Se Swaney i OL-kvalifiseringen i Sportsnyhetene øverst på siden!
Utnyttet systemet og tok seg til OL – endte siste i kvalifiseringen
Nå kan det bli endring i reglene etter at Elizabeth Swaney fikk delta i OL.
Les mer om Elizabeth Swaney.
Prinsessen til Sarpsborg
Prinsesse Märtha Louise kommer til avdeling Regnbuen på Kurland skole i Sarpsborg i forbindelse med avdelingens 20-års jubileum onsdag 7. mars. Regnbuen er en avdeling spesielt tilrettelagt for elever med store og sammensatte funksjonshemninger. I forbindelse med besøket vil prinsessen møte elever og ansatte på avdelingen og delta i feiring av 20-årsjubileet.
Les mer om Kurland, Regnbuen og Sarpsborg.
Siste sjanse til å bli med på UKM
Disse ungdommene skal delta i UKM. Det er fortsatt mulig å slenge seg med om du er rask. Det hele vil skje i Kongsberg musikkteater 10. mars. Påmeldingsfristen for scene og kunstbidrag er satt til onsdag 21. februar.
Les mer om Kongsberg og UKM.
Etter et halvt arbeidsliv mistet Torbjørn Nilsson (50) fra Eidsberg jobben som mekaniker – men det å være arbeidsledig var uaktuelt
Etter fireogtyve år i samme bransje, og ti år i Delta mistet Torbjørn Nilsson jobben som mekaniker i 2009, grunnet lite arbeid.
Reagerer på OL-uttaket:- Så seg blinde på meritter
Team Ulsrud har slitt i starten, men har hentet seg inn igjen etter dagens to kamper. (Dagbladet): Til tross for et meget godt år i 2017 ble ikke Minera Skifer tatt ut til å delta for Norge under OL i Pyeongchang.
Kvartal 8 vil ha storbyuniversitetet
Eiendomsutvikleren Lillestrøm Delta tilbyr Oslomet Storbyuniversitet sitt Kvartal 8 dersom det blir flytting fra Kjeller til Lillestrøm sentrum. Samtidig har Bjørn Rune Gjelsten blitt med på laget.
Kvartal 8 vil ha storbyuniversitetet – Bjørn Rune Gjelsten har kjøpt seg inn i prosjektet
Eiendomsutvikleren Lillestrøm Delta tilbyr Oslomet Storbyuniversitet sitt Kvartal 8 dersom det blir flytting fra Kjeller til Lillestrøm sentrum. Samtidig har Bjørn Rune Gjelsten blitt med på laget.
OL-ikonet Pita (34): - Skulle gjerne gått femmila. Det er bare ett problem
Pita Taufatofua (34) er kanskje mest kjent for sin bare overkropp, men drømmer om å skrive historie med å delta i tre OL i tre forskjellige idretter.
OL-ikonet Pita (34): - Skulle gjerne gått femmila. Det er bare ett problem
Pita Taufatofua (34) er kanskje mest kjent for sin bare overkropp, men drømmer om å skrive historie med å delta i tre OL i tre forskjellige idretter.
EUs militære ambisjoner trappes kraftig opp. Norsk industri frykter de kan bli stengt ute.
MÜNCHEN (Aftenposten): Frankrikes forsvarsminister mener Europa må være i stand til å handle militært uten USA. Landet er skeptisk til å la Norge delta i det nye EU-samarbeidet.
Les mer om EU-samarbeidet, Europa, Norge og USA.