Delvis

Vil bygge nytt operahus på plassen utenfor Grieghallen

Harmonien, Bergen Nasjonale Opera og Grieghallen vil bygge nytt opera- og konserthus vis-à-vis Grieghallen, delvis nedsenket under bakken.

Tre i vegen

Det ligg eit tre i vegen på riksveg 9, kring ein kilometer nord for Kile i Vennesla. Treet sperrar delvis vegbana i sørgåande retning, ifølgje ein tipsar.
Les mer om Kile og Vennesla.
Vogntog med problemer mot Dokka
To utenlandske vogntog står fast og sperrer delvis fylkesveg 250 ved Vingrom,. i retning Dokka.
Les mer om Dokka og Vingrom.
Lastebil har veltet
En lastebil har veltet delvis over en sykkelsti på Riksvei 9 Grendi i Setesdal. Det skal ikke ha vært folk på stien.
Les mer om Grendi, Riksvei og Setesdal.

Værmelding

Meteorologisk institutt melder at vinden i løpet av dagen vil øke til sørlig stiv kuling utsatte steder, og at den vil utvikles til lokalt sterk kuling i kveld. Det vil ellers bli lettskyet eller delvis skyet oppholdsvær.
Liten storm i Nordland
VG melder at det vil bli sterk storm i hele landet mandag. Vakthavende meteorolog hos Meteorologisk institutt, Jon Austerheim, forteller til NRK at det vil bli liten storm enkelte steder i Nordland. – Dette vil delvis merkes i fjellet, i fjorder, og på Helgelandskysten. Her kan det bli vind på rundt 22 m/s, sier han.
Best når de graver seg dypt ned i bluesen(pluss)
Delvis veldig sterkt album fra Trondheims beste bluesband.
Forfallet på Møllenberg kan stoppes
Det er lite vi kan gjøre, sier Trondheim kommune på spørsmål om hvorfor de ikke tar bedre vare på den verneverdige bebyggelsen på Møllenberg. Svaret er bare delvis riktig.
Les mer om Møllenberg og Trondheim.
E16 delvis stengt
E16 ved Røn er delvis stengt etter at en trailer har kjørt av vegen. Traileren blir berget og trafikken dirigeres forbi stedet. Ingen ble skadet.
Les mer om Røn.
Stillas løsnet delvis på Angelltrøa
Det melder politiet på Twitter.
Les mer om Angelltrøa og Twitter.
Pute-tv fra vestkanten
«Hvite gutter forsøker å gjøre narr av privilegert vestkantungdom. Det fungerer bare delvis.
Trebarnsfar erkjenner mishandling av kritisk skadd baby
Et foreldrepar er siktet for grov mishandling etter at datteren på tre måneder ble fraktet sykehus med livstruende skader. Faren erkjenner delvis straffskyld.
Branntilløp i komfyr
To personer er kjørt til legevakten i Askim for sjekk, etter et mindre branntilløp i en komfyr. Brannen var delvis slukket før brannvesenet kom til stedet. To beboere fikk i seg røyk.
Les mer om Askim.
Tunneler delvis stengt
Førstkommende helg blir det ene løpet av Oddernes- og Banehei-tunnelen på E18 i Kristiansand stengt. Det blir tovegstrafikk i ett tunnelløp på grunn av arbeid med blant annet nød-styringssystemer, opplyser Statens vegvesen.
Erkjente delvis straffskyld
En tidligere postmann i Halden erkjente straffskyld for nesten alle punktene i tiltalen da han møtte i tingretten i dag. Fra høsten 2015 til våren 2017 stjal han kredittkort og koder som ble sendt i posten til haldensere. Ifølge tiltalen tok han ut 152.000 kroner på kortene han stjal.
Les mer om Halden.
Anmeldte voldtekt i Aalborg
En 19 år gammel norsk kvinne ble funnet delvis avkledd ved havna i Aalborg sentrum natt til 1. nyttårsdag. Senere på natta anmeldte hun en voldtekt.
Les mer om Aalborg.
– Sørlending voldtatt i Danmark
Dansk politi etterforsker en voldtekt av en 19 år gammel kvinne fra Sørlandet, skriver Fædrelandsvennen. Kvinnen ble funnet delvis avkledd ved havna i Aalborg natt til 1. nyttårsdag. Gjerningsmannen er fortsatt ikke funnet.
Tre velta over E6
Et tre har velta over E6 nord for Biri og ligger delvis ut i vegbanen i sørgående kjørebane. Vegtrafikksentralen er varsla og politiet er på veg til stedet.
Les mer om Biri.
Riksrevisor Foss sier han skal forbedre seg
Gjenvalgt riksrevisor Per-Kristian Foss sier han er i full gang med å flikke på lederstil og informasjonsflyt etter kritikk i organisasjonen. Tillitsvalgt gir delvis medhold.
Kirkeveien delvis stengt ut uka
En stor vannlekkasje i Kirkeveien ved Ullevål sykehus i dag tidlig gjør at veien mellom Geitmyrsveien og innkjøringen til Ullevål sykehus holdes stengt i vestgående retning trolig helt frem til fredag. Trafikken vestover blir dirigert i østgående løp.
Stor vannlekkasje i Oslo – vei delvis stengt
En stor vannlekkasje i Kirkeveien ved Ullevål sykehus gjør at veien holdes stengt i vestgående retning, trolig hele første juledag.
Les mer om Kirkeveien, Oslo og Ullevål.
Stor vannlekkasje i Oslo
En stor vannlekkasje ved Ullevål sykehus skaper trafikkproblemer i morgentimene. Veien er delvis stengt og politiet frykter at veibanen kan bli svært glatt.
Les mer om Oslo og Ullevål.
Kirkeveien delvis stengt
Vannlekkasjen i Kirkeveien ved Ullevål sykehus gjør at veien er stengt i vestgående retning mellom Geitmyrsveien og innkjøringen til Ullevål sykehus, opplyser Tor Grøttum i Oslo politidistrikt til NTB. Stengingen vil trolig vare hele dagen.
Stor vannlekkasje i Oslo – vei delvis stengt
En stor vannlekkasje i Kirkeveien ved Ullevål sykehus gjør at veien holdes stengt i vestgående retning, trolig hele første juledag.
Les mer om Kirkeveien, Oslo og Ullevål.