Demokratene

Demokrater krever svar fra Deutsche Bank om Trump-bånd til Russland

Demokratene i kongressens finanskomit har skrevet et åpent brev til den tyske storbanken. De lurer på om Russland har gitt Trump lånegarantier.

Frp sier at de jobber imot bompenger, noe som er tydelig at de ikke gjør

DEBATT: Bløffingen til Frp vil ingen ende ta. De sier at de er det eneste partiet som er alene i kampen mot bompenger, det stemmer ikke. Demokratene i Norge og flere andre partier er imot bompenger.
Les mer om Frp og Norge.
Har anmeldt trusler
Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, har anmeldt truslene han fikk etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik og politiets rolle på Utøya. Truslene skal komme både fra folk på Sørlandet og fra andre steder i landet. Les mer.

Partileder anmelder trusler

Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, fikk mange trusler etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik og terrorangrepet på Utøya. Nå har han anmeldt saken.
Partileder i møte med PST
Leder for Demokratene, Makvan Kasheikal, har vært i møte med Politiets sikkerhetstjeneste for å få vurdert sin egen risiko, skriver VG. Kasheikal skal ha mottatt trusler etter at han uttalte seg om Anders Behring Breivik. – Hadde det vært opp til meg, burde Breivik blitt skutt og drept under terrorangrepet på Utøya, sa Kasheikal i et intervju med VG.
Demokratene-leder ønsket Breivik drept – ble voldstruet
Partileder i Demokratene, Makvan Kasheikal, ba om å få møte Politiets sikkerhetstjeneste etter voldstrusler i kjølvannet av et intervju i VG-serien Det hvite raseriet.
To valglister er levert inn under samme navn. Begge hevder at de er de ekte Demokratene i Norge.
Maktkamper og splittelse preger småpartiene i Hordaland. Hele 19 lister vil stille til valg i fylket, flere av dem med samme navn.
Les mer om Demokratene, Hordaland og Norge.
To valglister fra Demokratene
I flere fylker har partiet Demokratene levert inn to lister til stortingsvalget. Begge hevder at de representererer partiet.
Les mer om Demokratene.
To valglister fra Demokratene i Hordaland
Både i Hordaland og Oslo har partiet Demokratene levert inn to lister til stortingsvalget. Begge hevder at de representererer partiet.
Les mer om Demokratene, Hordaland og Oslo.
Tiggedebatt blusser opp etter Brennpunkt-dokumentar
Bystyret i Kristiansand bevilget 220.000 kroner til å bygge et tak over en markedsplass i Romania. Bystyrerepresentant for Demokratene, Vidar Kleppe, mener pengene nå må stoppes.
Vil stoppe penger til Romania
Bystyret i Kristiansand bevilget 220.000 kroner til å bygge et tak over en markedsplass i Romania. Bystyrerepresentant for Demokratene, Vidar Kleppe, mener pengene nå må stoppes. Les mer.
Trump risikerer å få sin første velgersmell
Hvis demokratene klarer å erobre en bunnsolid republikansk valgkrets kan det åpne for flere indre opprør mot Donald Trump.
Les mer om Donald Trump.
Obamas «private hær som skal redde presidentens ettermæle
Millioner av amerikanere protesterer mot president Donald Trump. Titusener av dem tilhører Barack Obamas private nettverk av aktivister. Men de har også havnet på kant med Demokratene.
Les mer om Demokratene og Donald Trump.
Støttet Breivik: Kastet ut av partiet Demokratene
Etter at Kjersti Margrethe Adelheid Gilje lot seg intervjue i VG om støtten til Anders Behring Breivik, ble hun ekskludert som fylkesleder i Demokratene.
Støttet Breivik: Kastes ut av partiet Demokratene
Etter at Kjersti Margrethe Adelheid Gilje lot seg intervjue i VG om støtten til Anders Behring Breivik, ble hun ekskludert som fylkesleder i Demokratene.
Republikanerne brukte «the nuclear option
Demokratene i Senatet blokkerte nominasjonen av Neil Gorsuch som ny høyesterettsdommer. Så kontret republikanerne.
Les mer om Neil Gorsuch og Senatet.
Demokratene i Senatet blokkerte godkjenning av Trumps dommerkandidat
Demokratene i Senatet har i en avstemning blokkert nominasjonen av Neil Gorsuch som ny høyesterettsdommer.
Les mer om Neil Gorsuch og Senatet.
Blokkerte godkjenning av Trumps dommerkandidat
Demokratene i Senatet har i en avstemning blokkert nominasjonen av Neil Gorsuch som ny høyesterettsdommer.
Les mer om Neil Gorsuch og Senatet.
Før hadde Donald Trump rett når det gjelder helsevesenet; nå bør han komme Demokratene i møte og fikse det
KOMMENTAR: Det nylige republikanske fiaskoen om helsereformen kan vise seg å bli en mulighet for Donald Trump til å løse krisen i det amerikanske helsevesenet.
Les mer om Demokratene og Donald Trump.
Trump-administrasjonen villig til å endre reglene for å få høyesterettsdommeren de vil ha
Demokratene vil ikke ha Neil Gorsuch som høyesterettsdommer.
Les mer om Neil Gorsuch.
Vil blokkere Trumps dommerkandidat
Demokratene i Senatet skal ha nok stemmer til å blokkere Neil Gorsuch, mannen Donald Trump ønsker som høyesterettsdommer.
Demokratene fikk nok stemmer til å blokkere for Trumps valg av høyesterettssdommer
NEW YORK (VG) Det blir drama til siste slutt i nominasjonen av høyesterettsdommer Neil Gorsuch, men mye tyder på at republikanerne endrer reglene for å ham godkjent.
Les mer om Neil Gorsuch.
Fra Frp til Demokratene
Ingart Blikra (t.v.), som ble ekskludert fra Aust-Agder Frp, har meldt seg inn i Demokratene og står på andreplass på valglista til Stortinget. Arne-Johnny Ufsvatn-Nerdal, som nylig meldte seg ut av partiet etter den interne striden, har fått fjerdeplassen.
Demokratene-partileder: – Nasjonalisme er bra
– Det er ikke noe galt med å kalle seg verken nasjonalist eller patriot, mener Makvan Kasheikal, partileder i det innvandrerkritiske partiet Demokratene.