Den

Tre personer pågrepet etter tyveri

Politiet i Oslo har pågrepet tre personer de mistenker å stå bak flere grove tyverier fra gjester på hoteller den siste måneden. De tre ble tatt på fersken idet de rundstjal en kvinne i frokostsalen på Quality hotell på Gardermoen torsdag morgen.
Les mer om Gardermoen, Oslo og Quality.

Ingen skjønner hvem den mystiske kvinnen i vinduet kan være

I den første «Snømannen-traileren får vi se et glimt av en mystisk kvinne bak et vindu med gitter.
Amerikansk soldat IS-siktet
En amerikansk soldat er siktet av den føderale storjuryen i Hawaii for å ha forsøkt å bidra med materiell støtte til ekstremistgruppa IS. Mannen jobbet som flygeleder.
Les mer om Hawaii og IS-siktet.
– Det var som en demning som brast
En avistegning av Utøya var det som fikk frem følelsene til Jens Stoltenberg to dager etter terrorangrepene 22. juli. – Jeg mistet litt kontrollen på et vis, den morgenen.
Les mer om Det og Utøya.

– Boasson Hagen er den klare nummer n i det norske laget

Og om resultatene går Norges vei blir det ni ryttere i VM.
Les mer om Boasson Hagen.
Legenden hyller Edvald: – Utrolig imponerende
SALON-DE-PROVENCE (VG) Edvald Boasson Hagen (30) ble kanskje aldri «den nye Eddy Merckx. Men fredag var den belgiske legenden mektig imponert.
Les mer om Eddy Merckx og Edvald.
Fareed Zakaria: Etter seks måneder – president Trumps tapte mulighet
GJESTEKOMMENTAR: Det er mange måter å vurdere Donald Trumps presidentskap ved seksmånedersmerket. Det som slår meg er hvilken vei det ikke har tatt, den tapte muligheten.
Oslo-mann innrømmer å ha kjørt på 17-åring
Den 39 år gamle mannen, som i januar kjørte på en 17 år gammel og forlot henne livstruende skadet, innrømmer at det var han som kjørte bilen.
Høy musikk fra båt
Flere klaget på høy musikk fra en båt ved brygga i Tønsberg i natt. Vedkommende fikk et muntlig pålegg om å dempe musikken, eventuelt å slå den av, noe vedkommende tok hensyn til, melder politiet.
Les mer om Tønsberg.
Washington Post: Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
Den russiske ambassadøren til USA skal ha sagt at han diskuterte valget med justisminister Jeff Sessions da de to møttes i 2016, ifølge The Washington Post.
KOMMENTAR: Tre tegn på at TV-dekoderen snart er død
Og minst ett som gjør at vi fortsatt trenger den.
Les mer om TV-dekoderen.
- Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
Den russiske ambassadøren til USA skal ha sagt at han diskuterte valget med justisminister Jeff Sessions da de to møttes i 2016, ifølge The Washington Post.
Washington Post: Sessions skal ha diskutert valget med Kisljak
Den russiske ambassadøren til USA skal ha sagt at han diskuterte valget med justisminister Jeff Sessions da de to møttes i 2016, ifølge The Washington Post.
Tom Nordlie om Nrk-jobben, fotballjentene og den tunge tida
Tom Nordlie har aldri hatt det bedre enn nå, men husker også de tunge periodene. - Alle kan miste jobben. Men det tapet av verdighet, det er tøft for mange.
Les mer om Nrk-jobben.
Tysk familie betalte leie for ti dager på hytta – men den var aldri leid ut
Familien Lunde sin sørlandsferie tok brått en annen vending da en tysk familie banket på døra. De hadde papirer på at de skulle leie hytta i ti dager.
Turister svindlet for drømmeferien
Familien Lunde fra Skien ble overrasket da tyskere plutselig stod på døren og ville leie hytta. Turistene hadde betalt for å leie hytta. Det var bare ett problem – den var ikke til utlån. Les saken her.
Les mer om Skien.
– Då vi begynte å grave, spruta 6000 år gamle ting opp
Universitetsmuseet i Bergen held på med den største utgravinga dei nokon sinne har gjort. Bli med 6000 år tilbake i tid.
Les mer om Bergen.
Jusprofessor til VG: Trump setter personlig lojalitet foran loven
WASHINGTON, D.C. (VG) Jusprofessor Pauls Schiff Berman er usikker på om president Donald Trump ikke forstår loven, eller om han ikke bryr seg om den.
Les mer om D.C og Donald Trump.
På to uker har to hytter brent ned. Nå frykter bygd at en pyroman går løs
- Alle jeg snakker med, syns det er trist at den er borte.
To skadet i MC-ulykke i Oppland
Luftambulanse er på vei til riksvei 249 ved Redalen i Oppland etter at en MC kjørte inn i autovernet. n person er alvorlig skadd, den andre på MC-en har ukjent skadeomfang.
Les mer om MC-en, MC-ulykke, Oppland og Redalen.
Ny personlig rekord for Grøvdal
Karoline Grøvdal slo sin personlige rekord under 3000 meteren i Diamond League i kveld. Tiden 8.37, 58 er seks sekunder bak Grete Waitz' rekord. Mot svært gode motstandere endte den norske jenta som nummer ti. Hellen Obiri vant da hun tok årsrekorden.
Les mer om Diamond League og Grøvdal.
Russisk-kinesisk militærøvelse i gang i Østersjøen
Russland og Kina har begynt på en ukelang militærøvelse i Østersjøen. Fredag seilte den gigantiske russiske atomubåten Dmitrij Donskoj under Storebæltsbroen.
Kvinne funnen død på Sotra
Politiet trur den døde er den sakna kvinna i 60-åra.
Les mer om Sotra.
Kvinne funnet død på Sotra
Politiet tror det er den savnede Elina Brandt-Hansen.
Les mer om Elina Brandt-Hansen og Sotra.
Utenlandsk tyvebande stjal fra gjester på hotellfrokost – slik tok politiet dem
Torsdag tok politiet tre personer på fersken da de rundstjal en kvinnelig hotellgjest for store verdier. Banden mistenkes for å stå bak et tosifret antall grove tyverier fra hotellgjester i Oslo-området den siste tiden.
Les mer om Oslo-området.