Den

Hans Olav Syversen (KrF) kritisk til regelverket i a-krimsentrene:- Berlinmurer mellom etatene

Hans Olav Syversen (KrF) går hardt ut mot den lange behandlingstiden av taushetsbestemmelsene i a-krimsentrene.

Statens vegvesen får kritikk etter stridsvognulykken i Snåsa

I en ny rapport fra Statens havarikommisjon for transport kommer det frem at Statens vegvesen blant annet ga Forsvaret fritak fra krav til ledsagerbil for kjøring med den brede stridsvognen.
Les mer om Forsvaret og Snåsa.
Uber stenger i Danmark
Etter snart tre år stenges dørene for Uber i Danmark, og den 18. april kan ikke danskene lenger benytte seg av den omstridte taxi-tjenesten.
Les mer om Danmark og Uber.

Slakter videodømming: – Det dreper spillet

Videoteknologi i fotball skaper debatt etter den historiske privatlandskampen i Paris.
«Jeg er stort sett den som skaper flest sjanser – uansett hvor dårlig jeg er
På Rosenborgs 60 siste seriekamper, har Pål Andr Helland kun spilt 15 hele matcher.
Les mer om Pål Andr Helland.
«Pirates of the Caribbean 5 vist for første gang: – Morsom og overraskende
Nå kommer de første reaksjonene på «Pirates of the Caribbean 5, som den norske regissør-duoen Espen Sandberg og Joachim Rønningen, står bak.
Chrissy Teigen (31) raser mot Fox News: – Jeg avskyr dere
Den amerikanske stjernen ble ikke spesielt glad for å bli nevnt av TV-kanalen.
Les mer om TV-kanalen.
Hareide: – Sitter langt inne å avgradere hemmelig rapport
KrF-leder Knut Arild Hareide sier det vil sitte langt inne å avgradere den hemmeligstemplede rapporten om terrorsikring.
Hvordan beskytte pengene dine i en korreksjon; Jim Cramer-style
Aksjeshowmannen Jim Cramer på CNBC er kanskje gal, men han har noen meget tilregnelige råd til deg som investor om hvordan beskytte pengene dine i en korreksjon som den vi nå går gjennom.
Les mer om Jim Cramer-style.
Sju år med Galaxy S - i dag kommer neste modell
Fra den spede begynnelsen til toppen av Android-verdenen.
Les mer om Android-verdenen.
Baby-boom etter Islands EM-suksess
Ni måneder etter at Island slo England ut av fotball-EM er det satt fødselsrekord på landets sykehus. Mye kan dermed tyde på at islendingene feiret den sensasjonelle EM-suksessen med å lage barn, skriver danske BT.
Les mer om EM-suksessen, England og Island.
Ny styreleder om historisk krise: – Mærsk finner alltid nye veier
For første gang letter A.P. Møller – Mærsks nye styreleder, Jim Hagemann Snabe, på sløret for hvordan den store danske bedriften skal få suksess i den nye digitale fremtiden.
Les mer om A.P og Jim Hagemann Snabe.
n av ti norske ungdommer har oppfordret til vold på nett – eller kjenner noen som har gjort det
Politiet oppdager stadig oftere brutal ungdomsvold på sosiale medier og beslaglagte mobiltelefoner. Voldelig innhold på nett fremprovoserer vold i den virkelige verden, ifølge ny engelsk forskning.
– Det er flott å se at så mange er oppegående
Tirsdag møtte mange uniformskledde veteraner fra Tysklandsbrigaden opp i Håkonshallen til minnemarkering, 70 år etter at den norske Hæren deltok i den allierte okkupasjonen av Tyskland.
Vurderer ny bomstasjon
Fylkesrådet i Nordland innstiller på at det etableres en tredje bomstasjon på E6 Helgeland nord, skriver Helgelendingen. Årsaken er ifølge saksfremlegget den store kostnadsøkningen på prosjektet. Fylkesrådet foreslår også at innkrevingsperioden for bompenger blir forlenget fra 15 til 18 år.
Les mer om Helgelendingen og Nordland.
Russland og Norge møtes i nord
I dag er jeg i Arkhangelsk for å delta på den russiske arktiske konferanse som i år har fått tittelen «Arktis: Dialogens territorium. Det er en tittel som markerer målsettingen for samarbeidet i nordområdene, både med Russland og de andre Arktiske landene.
Pundet faller på brexit-dagen
Usikkerhet rundt Skottland og mulighetene for en «hard brexit svekker den britiske valutaen når Storbritannia formelt melder seg ut av EU.
Les mer om Skottland og Storbritannia.
Brasil er klar for fotball-VM
Brasil er klar for fotball-VM 2018 etter 3-0 over Paraguay i den søramerikanske VM-kvalifiseringen tirsdag. Etter at Uruguay også tapte 2-1 for Peru ble det klart at Brasil hadde sikret VM-plassen. Målscorere for Brasil var Coutinho, Neymar og Marcelo.
Statsminister May har signert brexit-brevet
Storbritannia innleder med dette den formelle prosessen med å forlate EU. Brevsigneringen tirsdag førte til at pundet svekket seg.
Brasil klar for fotball-VM
Brasils landslag i fotball er allerede klar for fotball-VM 2018 i Russland etter 3-0 over Paraguay i den søramerikanske VM-kvalifiseringen tirsdag. Målscorere for Brasil var Coutinho, Neymar og Marcelo.
Mor dømt for vold mot sønn
Ei kvinne er i Salten tingrett dømt til ti måneders fengsel for å ha mishandla sin egen sønn over mange år, skriver Avisa Nordland. Den dømte kvinna må også betale 70 tusen kroner i oppreisningserstatning til sønnen.
Les mer om Avisa Nordland og Salten.
Nå kan du spørre om DAB
I dag kommer Radiovogna til Buskerud. Radiovogna har siden oktober kjørt rundt i hele landet med folk som kan svare på det du måtte lure på i forbindelse med at bl.a. NRKs radiokanaler går over til DAB. I dag kjører den fra Kongsberg til Lampeland.
Ungekull gir nytt håp for indokinatigeren
Opptak fra kamerafeller i jungelen i Thailand viser seks indokinatigerunger. Dette gir nytt håp for den sjeldne underarten.
Les mer om Thailand.