Denne

Flere sykkeltyverier

Politiet melder at flere sykler har bitt stjålet i natt. Ved Kongsberg skisenter er det stjålet fire sykler av merket Rocky Mountain. Disse har en verdi hver på 35.000 kroner og ble tatt fra en tilhenger. Ved Hokksund camping ble det tatt en sykkel til 54.000 kroner. Denne sto låst til et sykkelstativ på bil.
Les mer om Rocky Mountain.

KFUM-talentet Yassin nærmer seg comeback etter skrekkskaden

Yassin Rfifi (21) håper å være tilbake på fotballbanen denne høsten. Det var 11. juni fjor at det gikk fryktelig galt for fotballtalentet Yassin Rfifi.
Les mer om Yassin Rfifi.
- Alt dreier seg om H.C. Andersen i denne byen!
I Odense er det slett ikke vanskelig å finne sporene etter den store dikteren.
Les mer om H.C.
All-time high på Oslo Børs - men hvor lenge?
Oslo Børs nådde igjen all-time high denne uken, etter et turbulent første kvartal. Tradere spør seg om aksjene er overpriset.

Internasjonal V65-omgang fra Jarlsberg

Herlige løp i Tønsberg denne søndagen. Jeg spiller to bankere og drar frem flere svært lite spilte hester.
Les mer om Jarlsberg og Tønsberg.
Bortvisning og tur til legevakt nattas oppgaver for politiet
For andre natt på rad har det gått relativt fredelig for seg på Nordmøre. Operasjonsleder Per Åge Ferstad i Møre og Romsdal politidistrikt forteller at det bare er mindre forhold politiet har vært ute på denne natta.
Les mer om Møre, Nordmøre og Romsdal.
Seier til Lofoten-bilde
-- Seier til Lofoten-bilde HELGEBILDET: Paula Linges blinkskudd fra Sydalsfjellet i Lofoten dro hjem seieren denne uka.
10-12 personer i slåsskamp i Mo sentrum
Politiet rykket ut til sentrum av Mo i Rana etter melding om slåsskamp mellom 10-12 personer natt til søndag. Det melder Nordland politidistrikt på Twitter kvart over to denne natta.
Les mer om Nordland, Rana og Twitter.
- Regjeringen har skylda for Svalbard-striden
- Det er regjeringen som selv har satt landet i denne situasjonen, sier advokat om striden mellom Norge og EU om krabbefangst rundt Svalbard.
Svane stengte E6 - ellers stille helg hos politiet
En svane sørget lørdag kveld for at E6 en tid ble stengt i nordgående løp i Stange. Ellers var lørdag kveld og natt til søndag stille for for politiet på Hedmarken. Loggen fra politiet er tynnere enn normalt denne søndags morgenen.
Les mer om Hedmarken og Stange.
Senterungdommen åtvarar mot gapestokk
- Det må vere mogleg å handtere denne saken utan at det blir ein offentleg gapestokk. Det er uheldig om noko blir redde for å ta ansvar, seier Senterungdomsleiar Ada Arnstad om jakta på avsendaren av sex-meldinga.
Åsane-damene gikk på hjemmesmell
Både kvinner og menn har vært i aksjon i lavere divisjoner denne lørdagen.
Kristiansunder vant 14,6 millioner kroner
Norsk Tipping fikk kontakt med en paff og nybakt mangemillionær fra Kristiansund. Lørdag 21. april vil for alltid bli husket for en mann i 20-åra. Denne dagen var han alene om å ha sju rette i Lotto, melder Norsk Tipping lørdag kveld.
Denne ungdomsboka har det som skal til for å slå an
Solid ungdomsbokdebut om mobbing, ensomhet og voksne som svikter.
Fiskefartøy tatt på fersken av Kystverket: - Svært alvorlig
Mannskapet på fiskefartøyet Kirkella kastet flere gjenstander over bord. Lite ante de at Kystverkets overvåkningsfly filmet det hele. Tirsdag denne uken var Kystverkets overvåkningsfly ute på et kontrolloppdrag i Barentshavet.
- Alle gjer dumme ting i blant
Med mykje humor og varme snakka Tale Marie Krohn Engvik, betre kjend som Helsesista, om sjølvkjensle, porno, sex og å setje grenser. Denne veka har Helsesista møtt ungdomar og vaksne i Ulsteinvik på fleire arenaer.
Byrådsleder Raymond Johansen: – Denne planen ville jeg ikke vært bekjent av
Raymond Johansen reagerer kraftig på den danske gettoplanen. Han ber danskene komme til Oslo for å se en annen tilnærming.
Les mer om Oslo.
Vil behandle saken korrekt
– Kirken har ikke et behov for å være tause, men et ønske om å behandle saken korrekt, sier stiftsdirektør Steinar Skomedal i Agder og Telemark bispedømme til Lindesnes, i forbindelse med oppsigelsen av kantoren Tormod Lindland tidligere denne uka.
Nå er det 916 625 innvandrere i Norge
Mandag denne uken hørte jeg og et smekk fullt lokale på Lundetangen pub Jonas Gahr Støre som fortalte om sine politiske prioriteringer i «Mandagsforedraget».
Sola skinte på KIL-damene - full pott og nesten tabelltopp
KONGSVINGER: (KIL Damer - Frigg 2-1) Denne gangen måtte det slites for poengene, men damene viste akkurat mer styrke enn Frigg. Slik blir det poeng av.
Les mer om Frigg.
MIF jakter ny borteseier - Men det blir en helt annen utfordring
I fjor vant MIF først i det ellevte forsøket på bortebane i seriespillet. Denne sesongen ble det klaff i første forsøk, og søndag satser bruntrøyene på den andre strake bortetriumfen.
Les mer om MIF og Men.
Vil ha mindre papir, mer handling for å få innvandrere i jobb
- Se på denne bunken, vi trenger ikke flere utredninger, vi har nok fakta, sier Karin Andersen (SV).
Les mer om Karin Andersen.
Fant ampulle fra krigen
Kjell Lauritz Thorsnes gjorde akkurat det han skulle da han fant denne ampullen fra 2. verdenskrig mens han var ute og plukket søppel.
Reiten-mål sikret LSK-seier
Guro Reiten scoret kampens eneste mål da LSK Kvinner slo Stabæk lørdag. Det var hennes femte scoring på fire kamper, og LSK er fortsatt ubeseiret denne sesongen.
Les mer om LSK og Stabæk.
Slik har kameraene utviklet seg siden 1998
Det var helt andre tider i 1998, det skal være sikkert. Denne måneden fyller Dinside 20 år, og gjennom flere artikler har vi hatt tilbakeblikk på perioden som har gått.
Les mer om Dinside.