Det

Trump åpenhjertig om hårsveisen: – Det er hardt arbeid

Da Donald Trump åpenhjertig vitset om sin mye omtalte hårmanke, innrømmet USAs president at han lider av et vanlig mannfolkfenomen – voksende måne.

Kvaliteten på litteraturen

Det er ikke så lenge siden forlagene kostet på seg trådheftet innbinding og offset-trykk når en ny roman skulle i trykken. Nå er digitaltrykk og limfresing i ryggen den nye normen. Bøker - Det er litt nedslående, faktisk.
Les mer om Det.
Oslo tar grep mot arbeidskrim
STYRKAR: Oslo-politiet sender ein ekstra politibetent til det tverretatlege senteret som skal avdekka arbeidslivskriminalitet og flyttar ansvaret for oppfølging av politiets rolle.
The Killers er tilbake i Norge etter fem års turnpause
Det amerikanske rockebandet The Killers er glade for å være tilbake på turn etter fem års pause. Og Norge er første stopp i denne runden.
Les mer om Norge.

Kickstart for Odd Nordstoga

Odd Nordstoga fikk en forrykende start på sin Norges-turn i Sarpsborg. Og det med masse nytt drivstoff på tanken.
Omkampen om Flytoget er i gang: Ap ber Røe Isaksen holde fingrene av fatet
– Flytoget er en viktig del av infrastrukturen til Norges hovedflyplass Gardermoen. Regjeringen tapte den saken i forrige periode og vil gjøre det igjen, sier Aps næringspolitisk talsperson, Terje Aasland.
Tilbakeskritt for pelsdyrene
Det er besluttet av regjeringen at pelsdyrnæringen skal legges ned. Venstre og dyrevernaktivister ser det som en stor seier at en hel næring, med mange Cruella De Ville-er, endelig er beseiret.
Matkastelov utan meining
Når vanlege forbrukarar er dei som kastar mesteparten av maten, er det vanskeleg å sjå kva me skal med ein matkastelov som råkar industri og butikkar.
Listhaug skremmer
Venstre forsvarer Listhaugs oppnevnelse av et utvalg som skal vurdere å sette folkestyret til side i fredstid. Oppnevnelsen av utvalget er et angrep på det norske demokratiet.
Ett hel%&%#$$ Ikea-besøk fra en sekser
HUMORANMELDELSE: Det kan da umulig være nok med to DNB-kvelder med Hans Morten Hansen, som nesten holder til sekseren.
Les mer om Ikea-besøk.
Svakt nyboligsalg over hele landet
De siste to månedene har det blitt solgt 2.142 nye boliger, ifølge Samfunnsøkomisk analyse.
Les mer om Samfunnsøkomisk.
Kaoslandet som har gått under radaren. Nå kan alt rakne
- Den politiske krisen kan løses, men det er mye som gjenstår i Etiopia.
Les mer om Etiopia.
Advokat: Det kan bli risikabelt å være styremedlem
Tidligere har overtredelsegebyrer blitt gitt til foretaket. Nå ønsker Regjeringen å kunne gi bøter opptil 44 millioner til enkeltpersoner.
Les mer om Regjeringen.
Første oljevekst på fire år: – Skaper ny optimisme
I fire år har oljebransjen barbert kostnader, og nå viser ferske tall at oljeinvesteringene stiger igjen. – Det skaper ny optimisme, sier oljeministeren.
Kilde: Ingen FN-avstemning om Syria fredag
Det blir ingen avstemning om et resolusjonsforslag om en våpenhvile i Syria fredag, ifølge en kilde i det svenske utenriksdepartementet. Ifølge kilden nyhetsbyrået TT har snakket med, vil de fortsette diskusjonen lørdag. (NTB)
Les mer om Syria.
«Brosundtunnelen er et byutviklings- og miljøtiltak av dimensjoner»
hadde Sunnmørsposten en artikkel med overskriften «Giftbombe på Ysteneset må vekk.» Her er det påvist forurensning i verste klasse «rød/svært dårlig» i kategori fem som er «farlig avfall».
Unntakstilstand i Etiopia - Kaoslandet som har gått under radaren. Nå kan alt rakne
- Den politiske krisen kan løses, men det er mye som gjenstår i Etiopia. (Dagbladet): Tette bånd til USA, en vestlig religionskultur og en viktig brikke i kampen mot terror, men likevel preget av ekstrem politisk uro og etniske kamper.
Les mer om Etiopia, Kaoslandet og USA.
Høyretopp: Kan bli ny gransking av Stortingets byggesprekk
Det kan bli aktuelt å be Riksrevisjonen gjenoppta granskingen av overskridelsene i Stortingets byggeprosjekt, mener finanskomiteens leder Henrik Asheim.
«Stans forureininga av Storfjorden»
Det var vondt å lese det som var skrive i Sunnmørsposten onsdag den 7. februar om det planlagde kloakkanlegget på Kvasneset. Kloakk frå 70.000 menneske skal «reinsast» for så å gå i rør ut i Storfjorden.
Fra 1. mars får 97.000 bilister en bot som svir
Fra 1. mars vil det koste 150 kroner døgnet dersom du ikke har forsikret bilen. 1. mars innfører myndighetene gebyr for alle som ikke har lovpålagt forsikring på kjøretøyet sitt. Det dreier seg om 97.000 bilister, viser ferske tall.
UP advarer: - Nå blir det flere kontroller
Ferske undersøkelser viser at nesten annen hver nordmann kjører for fort. [Broom] Ferske undersøkelser viser at bare 55 prosent av alle norske bilister holder seg innenfor fartsgrensene.
Les mer om Ferske.
Bryter tausheten om da han ble presset ut som landslagssjef
Livet har bydd på både oppturer og nedturer for Per-Mathias Høgmo (58). Det har gjort ham god på å gå videre.
Takker av som Hind-leder
- Friidretten han dominert våre liv. Nå har vi kommet til et veiskille. Det sier IK Hinds leder Tor-Charles Holmgren, og ser bort på kona Anne Kristiansen.
Gardermoen: Evakuerte fly etter røykutvikling
Et fly på Oslo lufthavn ble evakuert etter røykutvikling i kabinen i kveld. Flyet var fra selskapet Swiss Airlines. Passasjerene ble evakuert, men det er så langt usikkert hva som var årsaken til røykutviklingen.
Les mer om Oslo.
Kan vinne Berlin-pris
Lørdag kan regissør Erik Poppes «Utøya 22. juli vinne hovedkonkurransen under filmfestivalen i Berlin. Det er totalt 24 filmer i årets hovedkonkurranse, av dem er 19 nominert til de gjeveste prisene, Gullbjørnen og Sølvbjørnen. «Utøya 22. juli, som har norsk premiere 9. mars, ble vist under filmfestivalen i Berlin mandag denne uka. (NTB)