Det

Nye Dark Room-tall: Nå er 84 personer avslørt

BERGEN SENTRUM (NRK): Politiet går ut med fersk informasjon om personene som er identifisert for overgrep mot barn og deling av bilder i chatter på «det mørke nettet.

Selvsagt er Totti en av tidenes største

«Han har jo ikke vunnet så mye, er det noen som sier om Francesco Totti. Men er det bare dt fotballspillere skal måles på?
Les mer om Francesco Totti og Totti.
Kollisjon og krangel med balltre og skytevåpen
To personer er pågrepet etter en slåsskamp på Grorud i Oslo mandag kveld. Det ble trolig avfyrt skudd på stedet, og politiet har pågrepet to menn.
Les mer om Grorud og Oslo.
Fyllekjørte med barn i baksetet
En 53- åring som fyllekjørte med sin lille sønn i baksetet i Hemsedal, er dømt til fengsel i 21 dager og fikk en bot på 200.000 kroner. Ifølge Hallingdølen var det samboeren som tipset politiet om fyllekjøringen. Oslo-mannen oppgav en inntekt på 1,6 millioner derfor ble boten så høy.
Les mer om Hemsedal.

Leif Arne Moi Nilsen: - De vil feie problemene under teppet, eller helst under sofaen

– Shafana har rett. Vi trenger et varslerombud. Det kan kun bli bedre.
Stans i Bjørvikatunnelen
I Bjørvikatunellen, vestgående i midterste felt v/avkjøring til VTS, er det en ny kjøretøystans, ifølge politiet. En bil har mistet et hjul. Politiet er på vei til stedet.
Les mer om Bjørvikatunnelen.
Foreslår Familiens Hus i sentrum
Rådmannen mener det er lurt å kjøpe Lysverkgården for sju millioner, slik at Familiens Hus kan få nye lokaler raskere.
Les mer om Lysverkgården.
Uendret varekonsum
Husholdningenes varekonsum økte 0,1 prosent fra mars til april 2017, viser sesongjusterte tall. Det var en nedgang i bilkjøpene, mens det var en tilsvarende økning i konsumet av andre varer.
Kino fremdeles på kulturtoppen
Fortsatt er det slik at det kulturtilbudet de aller fleste av oss har et aktivt forhold til, er kinoen. Nesten tre fjerdedeler av oss går på kino minst en gang i året.
- Rapportene på Bendtner fra garderoben er bra. På banen er det ikke mye å skryte av
Nicklas Bendtner (29) lider av at kollektivet Rosenborg ikke fungerer, mener ekspertene. Her er plussene og minusene ved stjerna 86 dager etter sjokkovergangen fra Nottingham.
Les mer om Bendtner, Nottingham og Rosenborg.
Rygge Airport betaler tilbake
Selskapet Rygge Airport skal snarlig betale tilbake penger som ble samlet inn til prosjektet med å gjenåpne Moss lufthavn Rygge. Det skriver styreleder Ole Kristian Sivertsen i en melding til NRK. Rygge Airport fikk inn rundt 2,5 millioner kroner i form av aksjeinnskudd og gaver, men flyplassen er nå kjøpt av et annet selskap.
Frustrert Pedersen: - Det går utover selvtilliten
Marcus Pedersen mener han er inne i sin verste måltørke i karrieren.
– Vi vet det er umulig å få null selvmord. Men vi må arbeide for at det blir så få som mulig.
Onsdag vedtar bystyret at Bergen skal ha en nullvisjon for selvmord. – Banebrytende, mener Kjell Roger Solheim i LEVE.
Skolebuss veltet på Nelaug
En skolebuss har veltet på vei mot Selåsvatn i Åmli. Det var fire passasjerer og en sjåfør i bussen, og alle skal ha kommet seg ut av bussen uskadet, ifølge politiet.
Les mer om Nelaug, Selåsvatn og Åmli.
Kollapsen fortsetter for Noble Group – laveste aksjekurs siden 2001
Det problemforfulgte råvareselskapet faller på nytt på Singapore-børsen.
Skal avdekke kriminalitet
Fredag åpner et eget senter som skal avdekke arbeidskriminalitet i Buskerud, Vestfold og Telemark. Til sammen 20 personer fra blant annet Arbeidstilsynet, Nav, politiet og Skatteetaten skal samarbeide ved det nye sentret i Tønsberg.
Brenner fortsatt
Det brenner fortsatt på Nordstrand i Oslo. Brannvesenet har kontroll etter at bygningen sto i full fyr. Det er ikke fare for spredning til andre bygg.
Les mer om Nordstrand og Oslo.
Skal gjerde inn salteplasser
Før beitesesongen skal rundt 600 salteplasser i Nordfjella gjerdes inn for å hindre smitte fra skrantesyk villrein til sau, skriver Hallingdølen. Det er fortsatt uvisst om sau kan smittes. Men Mattilsynet har bestemt at alle salteplasser skal avskjermes for villrein og hjortevilt.
Les mer om Hallingdølen og Nordfjella.
Flomvern ferdig på Kvam
Flomsikringen på Kvam er ferdig og det markeres idag.140 millioner kroner er brukt, blant annet på landets første bunnlastsperre.Dette skal stoppe jord og masser under en framtidig flom.
Les mer om Kvam.
Dette beviset bør du ha i hanskerommet
Det kan spare deg for mange problemer.
Ryddet etter tilhengervelt
Det er ryddet ved Ulvensplitten på Ring 3 etter at tilhengeren til en lastebil veltet tidligere i morges.
Les mer om Ring og Ulvensplitten.