Dnb nor skadeforsikring

Sjekk alt som flyter før vinteren kommer

Slik unngr du trbbel som kan koste deg dyrt. Ved hjelp av enkelt vedlikehold på bilen før vinteren kommer, kan du unngå unødvendig trøbbel med bilen når kulda setter inn for fullt. Spesielt viktig er det å sjekke bilbatteriet, motorolje og frostvæske. Problemer med bilbatteriet Selv om nordmenn flest er blitt flinkere med vintervedlikeholdet, er det mange som slurver med å sjekke om batteriet er godt nok. En undersøkelse gjennomført av Respons Analyse for DnB NOR, viser at bare 32 prosent av norske bilister sjekker batteriet før vinteren. – Vi er dårlige på å sjekke batteriet, som er den årsaken som fø
Les mer om DnB NOR og Selv.

Har du dratt ut kontakten?

Mest brann i juli og august. Koffertene er ferdig pakket, kjøleskapet er tømt, søppelposene er kastet, fruktkurven er tømt, lysene er skrudd av og vinduer og dører er låst? Ja, da er vel alt klart, og det er bare å komme seg av gårde på tur? Vel, ikke helt. Du kan nemlig ha veldig godt av å huske på en ting til: - Trekk ut kontakten hvis det er meldt lyn eller om du drar på ferie, råder skadeleder i DnB NOR Skadeforsikring, Anne Stine Eger Mollestad, i en pressemelding. Sensommeren er høysesong for lyn og torden, spesielt etter perioder med høye temperaturer og mye fuktighet. Ifølge Sintef har gjennomsnittet for
Få vet hva reiseforsikringen dekker
Nesten alle har en reiseforsikring, men alt for mange vet ikke hva som dekkes når uhellet er ute. Det viser en undersøkelse gjort av DnB NOR Skadeforsikring. I undersøkelsen oppgir 85 prosent å ha en egen reiseforsikring.
Lynet slår ned i juli
Trekk ut kontakten hvis det er meldt lyn eller om du drar på ferie. Slik lyder det klare rådet fra skadeleder i DnB NOR Skadeforsikring, Anne Stine Eger Mollestad.

Lynet slår ned i juli

- Trekk ut kontakten hvis det er meldt lyn eller om du drar på ferie, råder skadeleder i DnB NOR Skadeforsikring, Anne Stine Eger Mollestad.
Sjekk kilometerstanden før ferien
Du kan f svi hvis kilometertelleren ikke er for hy. Alle som tegner bilforsikring antar at de kommer til å kjøre en bestemt lengde det neste året, men på langt nær alle husker hva hvor mange kilometer de faktisk oppga under kilometerlengde. Ifølge en pressemelding fra DnB Nor Skadeforsikring vise en undersøkelse utført av Respons Analyse at så mange som n av tre bileiere enten glemmer eller overser kilometerstanden, og allerede har passert grensen for hvor langt de kan kjøre i henhold til forsikringspapirene. Din plikt - Det er bilførers plikt å ha riktig forsikring, og før man legger ut på bilferie kan det være lurt
Grilling gjør store skader
DnB NOR skadeforsikring melder om at flere og flere innrapporterte skader skyldes uvettig bruk av grill. Forsikringsselskapene oppfordrer nå alle til å være forsiktige under grillsesongen.
Grilling gjør store skader
LINDA JOHNSEN ØRSTAVIK DnB NOR skadeforsikring melder om at flere og flere innrapporterte skader skyldes uvettig bruk av grill. Forsikringsselskapene oppfordrer nå alle til å være forsiktige
Disse forsikringskundene er minst fornøyde
Nykommeren DnB Nor scorer dårligst av selskapene og If gir minst verdi for pengene, viser en stor kundeundersøkelse av skadeforsikring. Gjensidige har de mest fornøyde privatkundene.
Svindel avslørt av forsikringsselskap
P4 (Lillehammer): Det var ansatte i If Skadeforsikring som avslørte svindelsaken, der ti personer ble siktet denne uken. Til sammen er nå over 20 personer siktet i saken, deriblant flere ansatte i DnB NOR og andre finansinstitusjoner.
DnB NOR satser på skade
Norges største finanskonsern vil bli blant de største også innen skadeforsikring. Nå legger DnB NOR full tyngde bak satsingen.
Les mer om DnB NOR.
DnB NOR starter med skadeforsikring
Norges største bank skal få flere ben å stå på.
DnB NOR får drive skadeforsikring
Kredittilsynet gir DnB NOR tillatelse til å drive skadeforsikringsvirksomhet.
Les mer om DnB NOR.
DnB Nor får drive skadeforsikring
Kredittilsynet gir DnB Nor tillatelse til å drive skadeforsikringsvirksomhet.
Les mer om DnB Nor.
DnB NOR får drive skadeforsikring
Kredittilsynet gir DnB NOR tillatelse til å drive skadeforsikringsvirksomhet.
Les mer om DnB NOR.
DnB NOR starter forsikringsselskap
DnB NOR etablerer eget skadeforsikringsselskap og vil erobre en betydelig andel av personkundemarkedet for skadeforsikring.
Starter skadeforsikringsselskap
DnB Nor vil sikre seg en større del av kaken i personkundemarkedet for skadeforsikring.
DnB Nor sultne på skadeforsikring
DnB Nor etablerer eget selskap i skadeforsikring, og vil ha en betydelig del av markedet.
DnB NOR starter skadeforsikringsselskap
DnB NOR skal kapre en stor andel av personkundemarkedet for skadeforsikring.