Dno

Martin Mølsæter gjør «75 millioners-comeback i DNO

– Siden jeg gikk ut har oljeprisen gått kraftig i været og aksjekursen har vært svak, sier Martin Mølsæter som forvalter fondet First Generator.

Selger alt i DNO

First-forvalter Martin Mølsæter har tjent store penger på oljeselskapet DNO. Nå kaster han kortene på grunn av de interne stridighetene mellom kurderne og Bagdad-regjeringen.
Les mer om Bagdad-regjeringen og DNO.
DNO får betalt fra Kurdistan
Til tross for økt uro i regionen og fallende eksport til Tyrkia får DNO nå sin augustbetaling på 50 millioner dollar.
Les mer om DNO, Kurdistan og Tyrkia.
DNO får betalt fra Kurdistan
Les mer om Kurdistan.

Resultatbyks for DNO - aksjen går i pluss

DNO leverer et solid hopp i resultatet etter at selskapet i tredje kvartal endelig fikk oppgjør for all oljen de ikke har fått betalt for.
Les mer om DNO.
Kjempebyks for DNO
DNO leverer et solid hopp i resultatet etter at selskapet i tredje kvartal endelig fikk oppgjør for all oljen de ikke har fått betalt for.
Les mer om DNO.
Kraftig hopp for DNO
Oljeselskapet DNO leverer et kraftig hopp i resultatet for tredje kvartal målt mot ett år siden, etter at Kurdistan gjorde opp gammel gjeld.
Les mer om DNO og Kurdistan.
DNO nekter å betale arbeidere i Jemen
Norske DNO har stanset oljevirksomheten i krigsherjede Jemen. Nærmere 200 ansatte har fått sparken og får ikke lønn de har til gode.
Les mer om Jemen.
DNO nekter å betale arbeidere i Jemen
Norske DNO har stanset oljevirksomheten i krigsherjede Jemen. Nærmere 200 ansatte har fått sparken og får ikke lønn de har til gode.
Les mer om Jemen.
- Dette er en kjøpsmulighet
DNO har falt 20 prosent den siste måneden på Oslo Børs. Analytiker men det nå er et godt tidspunkt å investere i aksjen.
Styremedlem i DNOs hovedeier frykter borgerkrig i Irak
USAs tidligere Irak-ambassadør og nåværende styremedlem i DNO-hovedeier Rak Petroleum, Zalmay Khalilzad, mener USA må insistere på forhandlinger slik at det ikke bryter ut langvarig borgerkrig i Nord-Irak.
Kurdiske pengeproblemer kan spenne ben på DNO
Analytikerne er enige om at selve driften til DNO er trygg, men irakisk kontroll over viktige kurdiske oljefelt vil bety problemer for Kurdistans betalingsevne. Det kan skape problemer for DNO.
Les mer om DNO.
– Det blir en del støy fremover rundt Kirkuk
Konflikten omkring Kirkuk får ingenting å si for oljeselskapet DNO direkte, men det blir mye «støy. Selskapet kan likevel få merke konsekvensene, tror de som følger selskapet.
Les mer om DNO, Det og Kirkuk.
DNO-aksjen er ikke noe for gamle folk
DNO-aksjen er uhyre risikabel og ren gift for enhver «sove godt om natten-portefølje.
Satser på DNO
Sparebank 1 Markets satser på oljeselskapet DNO. Aksjeplukkerne gjør fem endringer denne uken.
Les mer om DNO.
Analytiker om DNO: – Det er the name of the game
Situasjonen eskalerer videre i Kurdistan nord i Irak. DNO har enorme oljereserver i området, men det er ingen grunn til bekymring, ifølge Sparebank 1 Markets analytiker Teodor Sveen-Nilsen.
Kurdistan om Irak: Forbereder et storstilt angrep
Kurdistans regionale regjering (KRG) frykter at de føderale myndighetene i Irak planlegger et angrep på oljerike Kirkuk. DNO frykter ikke for sin oljeproduksjon i regionen.
Les mer om Irak og Kirkuk.
«Kan komme plutselig en natt, akkurat som i Syria
Det er folkeavstemning om uavhengighet i irakisk Kurdistan, der norske DNO har store interesser. Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan kaller folkeavstemningen ulovlig og sier Tyrkia vil ta grep nødvendig.
Analytiker tror spenning i Kurdistan ikke påvirker DNO
Det er folkeavstemning om uavhengighet i irakisk Kurdistan, der norske DNO har store interesser. Analytiker Trond Omdal venter økt spenning, men tror ikke oljeproduksjonen vil bli påvirket.
Les mer om DNO og Kurdistan.
– Pengene kommer
– Jeg ønsker å avlive myten om at pengene fra Den kurdiske regionale regjeringen (KRG) til DNO ikke kommer. De kommer, sier styreleder Bijan Mossavar-Rahmani i DNO
DNO-sjefen: – Foten tilbake på gassen
Oljeselskapet DNO har foten tilbake på gasspedalen i Nord-Irak etter at den kurdiske regjeringen innfridde gjelden sin, sier selskapets styreleder.
Les mer om Nord-Irak.
Nytt DNO-prosjekt i Irak
Det norske oljeselskapet DNO og Exxon Mobil har blitt enige om en avtale for en lisens i den kurdiske delen av Irak.
Les mer om DNO, Exxon Mobil og Irak.
Norsk oljeselskap kjøper seg opp i Irak
DNO blir operatør for nytt felt i Irak, etter å ha kjøpt deler av en andel fra Exxon Mobil. Tidligere er letearbeid i området blitt avbrutt etter sikkerhetsbekymringer.
Les mer om Exxon Mobil og Irak.
DNO blir operatør på nytt prosjekt i Irak
Oljeselskapet DNO har signert en avtale med Exxon Mobil som sikrer selskapet eier- og operatørskap i en ny lisens i Kurdistan i Irak.
Les mer om Exxon Mobil, Irak og Kurdistan.
Oljeaksjer gikk for bra - måtte selge
Oljeselskapet DNO er i medvind etter å ha festet grepet om et oljefelt i Irak. Det ble for positivt for en av aksjonærene.
Les mer om Irak.