Document

- Hvem er Europa for? For hele verden eller Europas folkeslag?

Stillbilde: YouTube Douglas Murrays uunnværlige bok «The Strange Death of Europe» - som i midten av mai vil bli utgitt på norsk av Document med tittelen Europas underlige død - utgis i disse dager på fransk av forlaget L'artilleur,

Som om vi ikke har lært noenting av historien

For noen år siden utga Document forlag Walter Laqueur The terrible secret under tittelen Det ufattelige var sant.
Hege forhåndsanmelder Douglas Murray
Hege Storhaug har skrevet en begeistret anmeldelse av Douglas Murrays bok Europas underlige død, som snart kommer på Document forlag.
Les mer om Document.
Ungarn som en «svulst» eller et sunt immunsystem?
På Document kunne vi lese at utenriksministeren i Luxemburg Jean Asselborn etter det konservative brak-valget i Ungarn mente at den «svulsten» det landet og Polen representerer kan spre seg; implisitt til flere EU land. Og skape frykt.

Det er fortsatt trangt i den politisk korrekte sandkassen

Masseinnvandringen og islams frammarsj i Europa er skjebnespørsmål for hele vårt kontinent. Her gjør nettstedene Resett, Document og Rights en utmerket, livsviktig jobb med små ressurser.
Les mer om Document, Europa og Resett.
Faktisk helt feil: Ap har ikke snudd i saken om fremmedkrigere og statsborgerskap
Påstanden til Document.no om at Ap har snudd i saken om å frata fremmedkrigere statsborgerskapet, stemmer ikke. Det dreier seg om to ulike lovforslag.
Les mer om Document.no.
Nei, Ap har ikke snudd i saken om å frata fremmedkrigere norsk statsborgerskap
Nettstedet Document hevdet at Arbeiderpartiet endret mening i saken om å frata fremmedkrigere norsk statsborgerskap. Nå viser det seg at de blandet to ulike lovforslag.
Les mer om Arbeiderpartiet.
Faktisk helt feil: To år etterpå har Ap snudd i saken om å frata fremmedkrigere statsborgerskapet
Nei, Arbeiderpartiet har ikke snudd i saken om å frata fremmedkrigere det norske statsborgerskapet. Her blander Document to ulike lovforslag.
Les mer om Arbeiderpartiet og Document.
Red.: Om moderering, takt og tone og sunn fornuft
Høyt antall lesere tiltrekker seg mer oppmerksomhet. Vi får flere henvendelser i uken om folk som gjerne vil bruke Document som plattform. Spill er det vanligste. Her svarer vi konsekvent: We don't do gambling.
Les mer om Document.
Et kulturelt raseringsprosjekt
Overskriften i dag er faktisk de tre siste ordene i avslutningen til Paul Grøtvedts fabelaktige kronikk på Document under tittelen Definisjonsmakt som marxistisk frigjørings-prosjekt som avkledde de venstrevriddes skjulte makt i Norge.
Eivind Trædals forsvarstale hos NRK blir latterliggjort i kommentarfeltet
Eivind Trædal har nylig skrevet en forsvarstale som har kommet på trykk i statskanalen der han henger ut NRK, Resett og Document.
Les mer om Document, NRK og Resett.
Red.: Takker staben og spiller ballen videre til leserne
Document har den siste tiden opplevd en fantastisk vekst i trafikken. Suksess er en stimulans. Det er flinke medarbeidere som har gjort dette mulig. Et fantastisk teamarbeid.
Oslo MDG: - Eivind Trædal brøler gjerne for å ta et oppgjør med hatet resett.no og document.no står for. Vi sier "Nei takk!" til politikere og nettsider som nør
mar 20, 2018 @ 9:39 am Takk for at du leser Resett. For å kunne fortsette å produsere kvalitetsmateriale avhenger vi av din støtte. Klikk her for å finne ut hvordan du kan støtte oss. The following two tabs change content below.
Les mer om Nei, Resett og Takk.
Oppmuntring fra leserne!
Redaksjonen setter stor pris på tilbakemeldinger fra leserne. De kan muntre opp, som denne: Etter at jeg oppdaget Document i desember i fjor har jeg vært daglig leser!! Jeg har også tilskyndet mange bekjente å holde seg oppdatert der.
Les mer om Document.
Ibsen i dyp erindring
Utsyn fra festningsvollen. Foto: Document. Henrik Ibsen skrev diktet Paa Akershus i 1851, da han var 23 år. Her formidles dystre episoder i Norges historie, fremstilt som drømmende glimt fra festningens indre.
Faktisk helt feil: Gud omtales ikke som «hen i ny svensk liturgibok
Nettstedet Document.no påstår at Gud blir omtalt som «hen i en ny kirkehåndbok. Det er faktisk helt feil.
Les mer om Gud.
Slik lurer du algoritmene (tror jeg)
For noen år siden ble forestillinga «Påfuglen anmeldt av nettstedet Document.no. Og jeg klikka meg inn og leste. Til høyre på det høyreekstreme nettstedet ser jeg et bilde av Hurtigruta skridende inn i en smellvakker fjord.
Mens venstresiden var ute og badet, kom høyresiden og stjal mediekritikken deres.
FRIPENN: Mens venstresiden var ute og badet, kom høyresiden og stjal mediekritikken deres. Nå lyder Document.no som en gjeng gamle raddiser.
Les mer om Document.no.
De som hater journalister
Mens venstresiden var ute og badet, kom høyresiden og stjal mediekritikken deres. Nå lyder Document.no som en gjeng gamle raddiser.
Les mer om Document.no.
Omdal: De som hater journalister
FRIPENN: Mens venstresiden var ute og badet, kom høyresiden og stjal mediekritikken deres. Nå lyder Document.no som en gjeng gamle raddiser.
Les mer om Document.no.
Islamkritiske nettsteder deles mye
De islamkritiske nettstedene Document og Human Rights Service gjør det godt på listen over medier som har flest delte saker i sosiale medier.
Les mer om Document.
Sammenligninger mest populært i Acrobat DC
Adobe fornyer Acrobat Document Cloud-programmet. De viktigste forbedringene er skjedd innen digital signering og sammenligning av PDF-dokumenter.
Including land as a balance sheet item in the Norwegian National Accounts
This document discusses the definition and scope of land as an asset, and how to register land, esp. rented land in the balance sheets.
Slik bytter du dynetrekk på under 15 sekunder
Det kan faktisk g s fort ... Å bytte på senga kan ofte være en strevsom og kjedelig prosess - spesielt når det må skje rett før du skal legge seg. Men ved å bruke trikset i videoen under, trenger det faktisk ikke være så slitsomt og tidkrevende som du ser for deg. Du trenger heller ikke ende opp svett og bustete etter å ha surret rundt inni dynetrekket med et mål om å få hjørnene inn i riktig hjørne. LES OGSÅ: Slik vasker du dyner og puter Slik gjør du det (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = //connec
Les mer om Slik.
Welfare Core Survey
This report builds upon experience gained jointly with development partners in several national statistical offices, mainly in Angola, Malawi, Mozambique and South Sudan over a period of 15 years and demonstrates how to build a survey to document a given set of information needs in a regular manner with a core survey.