Dommerne

Vipers vant toppkampen: Storhamar-treneren ut mot dommerne etter Løkes røde kort

Storhamar-trener Arne Senstad var ikke nådig med dommerne.

Sparta-frustrasjon etter tap i spilleforlengelse

(Sparta-Lillehammer 2–3 etter spilleforlengelse) Sparta var frustrert over dommerne etter at de tapte den første semifinalen etter spilleforlengelse.
Sparta-kaptein ut mot dommerne etter tap: – Blir j*vlig frustrert
(Sparta Sarpsborg – Lillehammer 2–3) Sparta ledet 2–0, men Lillehammer kom tilbake og vant det første semifinaleoppgjøret mellom lagene i NM-sluttspillet. Etter kampen var ikke Sparta-kaptein og landslagsspiller Niklas Roest (31) nådig i beskrivelsen av dommernes innsats.

Nazitoppen som løy seg unna galgen og ble folkehelt

Albert Speer narret dommerne, historikerne og velvillige nordmenn til å tro på at han egentlig var et menneske med ren samvittighet. Ei ny bok avdekker et grotesk bilde av en sjarmerende massemorder.
Tor (18) og Espen (17) fra Gjerstad vant tre priser i Kristiansand
De to gjersdølingene imponerte dommerne med sine smikunster og engasjement.
Les mer om Espen, Gjerstad og Kristiansand.
Tor og Espen fra Gjerstad vant tre priser for ungdomsbedriften sin
De to gjersdølingene imponerte dommerne med sine smikunster og engasjement.
Les mer om Espen og Gjerstad.
I kveld kan du se Gøril fra Bodø på tv-skjermen
Gøril Johansen fra Bodø imponerte dommerne på Norske Talenter under audition-rundene i januar. I kveld kjemper hun om en billett til semifinalen og livesendingene.
Les mer om Bodø, Gøril og Norske Talenter.
I dag faller dommen
Høyesterett med plenumsdom om retten til Finnmarks natur. I snart to måneder har alle dommerne i Høyesterett vurdert hvem som har rett til å bestemme over utmarksressursene i Nesseby i Finnmark. Fredag faller dommen.
Les mer om Finnmark, Høyesterett og Nesseby.
Høyesterett med plenumsdom om retten til Finnmarks natur
I snart to måneder har alle dommerne i Høyesterett vurdert hvem som har rett til å bestemme over utmarksressursene i Nesseby i Finnmark. Fredag faller dommen.
Les mer om Finnmark, Høyesterett og Nesseby.
Høyesterett med plenumsdom om retten til Finnmarks natur
I snart to måneder har alle dommerne i Høyesterett vurdert hvem som har rett til å bestemme over utmarksressursene i Nesseby i Finnmark. Fredag faller dommen.
Les mer om Finnmark, Høyesterett og Nesseby.
Arnds klar for ny runde i «Norske Talenter
– Totalt uventet, sa Arnds (17) da hun gikk videre i «Norske talenter. Fredag skal hun på nytt forsøke å sjarmere dommerne.
Les mer om Norske og Norske Talenter.
Ble igjen felt av utvisninger – mener Storhamar fikk dommerhjelp
(Storhamar–Lørenskog 3-2, 3–0 i kamper). Kenneth Larsen måtte se 2-0-ledelsen smuldre bort. Det mener Lørenskog-treneren dommerne hadde en for stor del av.
Avviser at Edvartsen står bak forslag
Hamar IL stilte med hele åtte forslag til NFFs forbundsting i helgen. Ingen av forslagene ble vedtatt. Flere av forslagene handlet om dommerne, men HIL avviser at Svein-Erik Edvartsen står bak forslagene.
Madsen-sponsor står fram: - Han kan finne på de merkeligste ting for å få pressens oppmerksomhet
På torsdag starter rettssaken mot ubåtkapteinen, som trolig vil forklare seg for dommerne.
Drapet på Kim Wall: - Madsen-sponsor står fram: - Han kan finne på de merkeligste ting for å få pressens oppmerksomhet
På torsdag starter rettssaken mot ubåtkapteinen, som trolig vil forklare seg for dommerne. (Dagbladet): Om fire dager starter rettssaken mot den danske ubåt- og rakettbyggeren, Peter Madsen (47) i København.
Edvartsen står som «forfatter på forslag til NFF-tinget
ULLEVAAL (VG) Flere av forslagene som Hamar IL Fotball kom med på helgens fotballting – og som for en stor del handlet om dommerne, har Svein-Erik Edvartsen som «forfatter på dokumentet. Men klubben benekter at det var Edvartsen som sto bak forslagene.
- Det har vært en stygg sak i lang tid
Roy Johansen klager på det han mener er filmende Lillehammer-spillere. Vålerenga-Lillehammer 1-2: Dommerne måtte ta video til hjelp for å se om målet som sikret Lillehammer 2-1-seier borte mot Vålerenga skulle godkjennes.
Mathias fra Sortland gikk videre i Norske talenter
Mathias (21) leverte et ellevilt jojo-show, imponerte dommerne og gikk videre i Norske talenter fredag kveld.
Les mer om Norske og Sortland.
Kritikk mot tiltalte i kjennelse
Dommerne konstaterer at 46-åringen unnlater å følge «gjentatte innspill.
FN-domstolen i Haag: Rettferdighet uten forsoning
Ratko Mladi beordret i 1995 massakre av 8000 bosniakiske menn. Han var den siste som fikk sin straff før dommerne nylig pakket sammen for godt. Domstolen i Haag sørget for rettferdighet.
Les mer om Haag.
Videodømming skal hjelpe legene
Det er ikke bare dommerne som får dra nytte av videoteknologi under fotball-VM. Lagenes leger skal få hjelp til å evaluere skader, skriver NTB. Kamper kan stoppes i tre minutter for å evaluere hodeskader. Foto: Delebekk, Bjørn S. / VG
Les mer om NTB.
Videodømming skal hjelpe legene
Det er ikke bare dommerne som får dra nytte av videoteknologi under fotball-VM. Lagenes leger skal få hjelp til å evaluere skader, skriver NTB. Kamper kan stoppes i tre minutter for å evaluere hodeskader.
Les mer om NTB.
Valdres-saken - Rettssaken stoppet: - En vanskelig situasjon for retten
Hovedforhandlingen er utsatt til torsdag. SISTE: Noen minutter over klokka 13 kom partene og dommerne ut fra møtet med retten og forsvaret.
Les mer om Rettssaken.
Sølv til Ingrid H. Kleven
KIF-jenta Ingrid Hordvik Kleven kunne smile for sølv i Hovedlandsrennet i hopp på Raufoss lørdag. KIF-jenta hoppet 49 og 52 meter i Lønneberget på Raufoss og fikk 164,5 poeng av dommerne.