Drøy

Sundby tok NM-gull

Martin Johnsrud Sundby lurte konkurrentene med å stikke fra front en drøy kilometer før mål på NM-tremilen. Sundby holdt unna og tok gull foran Niklas Dyrhaug og Finn-Hågen Krogh.

Om en drøy måned er stortalentet RBK-spiller

Igho Ogbu er igjen tilbake i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Om en drøy måned er stortalentet RBK-spiller
Igho Ogbu er igjen tilbake i Trondheim.
Les mer om Trondheim.
Kane passerte Sheringham etter «to kjappe i FA-cupen
(Tottenham-AFC Wimbledon 3-0) Tottenham slet i en drøy time mot laget fra nivå tre, men avanserte i FA-cupen – som vanlig mye takket være Harry Kane (24).

– Utlendingene har trent steinbra

De norske løperne ble utklasset en drøy måned for OL.
Les mer om Utlendingene.
Treneren mener kritikken mot Norges stjerner har vært for drøy
OBERSTDORF (VG) Roar Hjelmeset sier at hans største stjerner fullfører Tour de Ski. Men han bedyrer at det ikke handler om presset de norske er utsatt for de siste dagene.
Les mer om Ski og Tour.
Selena Gomez droppet platina-looken
Selena Gomez (25) har vendt tilbake til sine mørke røtter etter kun en drøy måned som blondine.
Vil flytte passkontoret
Fylkesordfører Rune Hogsnes ber justis- og beredskapsminister Per Willy Amundsen vurdere om det er mulig å flytte passkontoret i Vestfold, skriver Sandefjords Blad. I dag ligger passkontoret ved politiets publikumssenter, en drøy kilometer fra Stokke sentrum. I et brev til statsråden skriver Hogsnes at en plassering nærmere jernbanestasjonen ville vært bedre.
Eminem satte drøy Billboard-rekord
Eminems nye album «Revival topper listen, og setter ny rekord for rapperen.
Les mer om Billboard-rekord og Revival.
E6 ut av Oslo åpnet igjen
Statens vegvesen meldte om stengingen av hovedveien ut av Oslo nordover ved 23.30-tiden. Like etter klokken 1 åpnet veien igjen i nordgående retning, og en drøy halvtime senere kunne også sørgående løp åpnes, melder Vegvesenet.
Les mer om Oslo og Vegvesenet.
Morgan Kane-saken: Ryan Wiik anmelder småaksjonær
Hans «Haffen Kjosmoens satiriske montasjer på nettet ble for drøy kost for gründeren av Morgan Kane-selskapet WR Entertainment. Nå har Ryan Wiik politianmeldt Kjosmoen.
Morgan Kane-saken: Ryan Wiik anmelder småaksjonær
Hans «Haffen Kjosmoens satiriske montasjer på nettet ble for drøy kost for gründeren av Morgan Kane-selskapet Wr Entertainment. Nå har Ryan Wiik politianmeldt Kjosmoen.
Morgan Kane-saken: Ryan Wiik anmelder småaksjonær
Hans «Haffen Kjosmoens satiriske montasjer på nettet ble for drøy kost for gründeren av Morgan Kane-selskapet Wr Entertainment. Nå har Ryan Wiik politianmeldt Kjosmoen.
Signalfeil rettet
En signalfeil i Oslotunnelen som oppsto i 6.20-tiden torsdag, ble rettet etter en drøy halvtime, opplyser Bane Nor. Selskapet fikk problemer med å få gitt grønt lys på Drammenbanen og Askerbanen og det ble forsinkelser.
Norsk kjempetalent (20) rekker EM: – Kan bli en av verdens beste
SOLLI (VG) Det er kun en drøy måned siden Magnus Abelvik Rød (20) ble operert for et brudd i hånden. Tirsdag ble han presentert i den norske EM-troppen.
Les mer om EM-troppen.
Kommer seint
Norwegian-flyet som skulle landet på Kristiansand lufthavn Kjevik klokka 22.40 søndag, er en drøy time forsinket, ifølge Avinor.
Les mer om Avinor, Kjevik og Kristiansand.
Forsinket fly
SAS-flyet fra Oslo, som skulle landet på Kristiansand lufthavn Kjevik klokka 9.30, er en drøy halvtime forsinket, melder Avinor.
Les mer om Avinor, Kjevik, Kristiansand og Oslo.
Tre norske medaljer på en drøy time: – Helt sykt
Susann Bjørnsen (24), Henrik Christiansen (21) og Tomoe Zenimoto Hvas (17) tok alle hver sin bronse i svømme-EM fredag kveld på 1 time og 12 minutter.
Syv elgpåkjørsler på en time
Politiet melder på Twitter om mange elgpåkjørsler, og Avisa Nordland har talt syv påkjørsler på en drøy time. – Vi ser spesielt at det er tidlig om morgenen og i skumringen at elgen beveger seg mot veien, sier operasjonsleder Tom Ove Hammer til avisen.
Dødsulykke på RV 111
Føreren av personbilen i ulykken på riksvei 111 er omkommet. Det bekreftet politiet for få minutter siden. Ulykken skjedde for en drøy halvtime siden. Det var en lastebil og en personbil som kolliderte, personbilføreren ble sittende fastklemt i bilen og det er også meldt om store materielle skader. Riksveien er stengt, men ifølge politiet er det manuell dirigering på stedet.
Trump gir sin fulle støtte til påstått barne-antaster Roy Moore
WASHINGTON, D.C. (VG) En drøy uke før det skal velges ny senator i et spesialvalg i Alabama, går presidenten ut på Twitter og ber velgerne stemme på Roy Moore. Han er anklaget for å ha tafset på mindreårige.
Les mer om Alabama, D.C, Roy Moore og Twitter.
Kongen til cupfinalen
Kong Harald kommer til cupfinalen mellom Sarpsborg 08 og Lillestrøm på søndag. Det melder NTB. Kongen var tidligere denne måneden innlagt på Rikshospitalet på grunn av en infeksjon, men ble utskrevet for en drøy uke siden.
Bitcoin nærmer seg 10.000 dollar: Tror thanksgiving står bak ellevill prisoppgang
For bare en drøy uke siden passerte prisen for n bitcoin 8.000 dollar for første gang. Nå nærmer den seg 10.000-dollarsmerket etter en kraftig oppgang under den amerikanske høytiden.
Det tok ikke lang tid før Paris Hiltons bløff ble grundig avslørt
Hotellarvingen kom med drøy påstand.
Slik røper de en spennende nyhet
Debuterer om en drøy uke.