Drøy

PFU mildnet fellelse av Budstikka til kritikk

Utvalget brukte en drøy time på å diskutere seg fram til et brudd med kritikk i stedet for sekretariatets innstilling om rent brudd.
Les mer om Budstikka.

13 snakket i håndholdt mobil mens de kjørte forbi skole

Politiet gjennomførte en kontroll ved Løkeberg skole onsdag morgen. Fra rundt klokken 9 og i en drøy time, gjennomførte politiet en kontroll i Bærumsveien ved Løkeberg skole der hovedfokuset var rettet mot mobilbruk.
Les mer om Bærumsveien og Løkeberg.
Slik bygger norske artister image: - Jeg vil bare være ærlig og ekte
POPSTJERNE: - Jeg føler imaget mitt er å være litt drøy og ufiltrert. Det er bare sånn jeg er, og alltid har vært, sier Fanny Andersen.
Les mer om Fanny Andersen.
Helgelandsbølge skyller inn over Kulturbadet lørdag
Les saken fra avisen 16. mars her. Image info: Reggaebandet Kaurin har base i Trondheim, og har fem sjuendedeler helgelendinger i besetninga. For ei drøy uke siden slapp de sin første singel. Lørdag 24. mars spiller de i Sandnessjøen.

Legen Bjarte er tilbake fra Etiopia: - Ting blir aldri helt som forventet

For en drøy måned siden dro Bjarte Andersen til Etiopia, slik han gjør et par ganger i året. - Høydepunktet var å møte Nakalengi, som jeg opererte for ti år siden, sier Andersen, som nå er vel hjemme på Tolvsrød.
Bleken-trykkene borte på en drøy halvtime
Her står de i kø for å få signatur.
Gruet seg til intime scener: - Rollen er veldig drøy
De erotiske partiene av thrilleren «En affære var krevende for skuespillerne Andrea Bræin Hovig og Tarjei Sandvik Moe.
NRK slår tilbake mot kritikken:-Dette er en svært drøy påstand
NRK ble kritisert for å ha favorisert Alexander Rybak under den norske MGP-finalen. Rebecca Thorsen sier hun ikke føler seg overkjørt.
Les mer om Alexander Rybak.
Woods nær å bryte seierstørken
Tiger Woods var veldig nær sin første PGA-turneringsseier siden 2013, men putten som ville tvunget fram omspill var en drøy halvmeter for kort. Paul Casey avsluttet med en 65-runde og tok sin første seier på PGA-touren siden 2009.
Serieåpningen i Bodø stoppet etter snøkaos
16 minutter ut i serieåpningen på Aspmyra sendte dommer Kristoffer Hagenes lagene i garderoben. En drøy halvtime senere er kampen fortsatt avbrutt.
Les mer om Aspmyra og Bodø.
Soldag i dag, midnattssol i april
Etter flere måneder i totalt mørke har lyset kommet gradvis tilbake til Svalbard.I dag ble soldagen feiret i Longyearbyen, og om en drøy måned er det lyst hele døgnet.
Les mer om Longyearbyen og Svalbard.I.
Kim Walls siste meldinger til kjæresten: «Jeg elsker deg!!
KØBENHAVNS BYRET (VG) Klokken 20.16, en drøy time ut i ubåtturen, sendte Kim Wall fire meldinger til sin danske kjæreste.
Les mer om Kim Wall.
Guds familie i enhet og menneskers frelse
Den nasjonale bønnekonferansen «Sammen for Hans ansikt 2018» på Grimerud gård samlet for en drøy uke siden 550 deltakere fra hele landet til bønn og lovsang. Samlingen var fulltegnet seks uker i forveien, og mange fikk ikke plass.
Les mer om Grimerud og Sammen.
King-scoring ga ett poeng
Joshua King så lenge ut til å bli matchvinner for Bournemouth, men nesten sju minutter på overtid utlignet hjemmelaget Leicester. Dermed holder Kings straffescoring etter en drøy halvtime kun til ett poeng.
Les mer om Bournemouth og Leicester.
Slik er statusen hos Aalesunds rivaler
Både glede og misnøye en drøy måned før seriestart.
Kjøpte tilbake konkursboet: – Tilbords-systemet var gått ut på dato
Tilbords har fått ny eier på plass, den samme som slo selskapet konkurs for en drøy uke siden.
Kjøpte tilbake konkursboet: – Tilbords-systemet var gått ut på dato
Tilbords har fått ny eier på plass, den samme som slo selskapet konkurs for en drøy uke siden.
En trøstende andreplate og en ølfarget eksklusiv vinyl
KONGSVINGER: Roger Græsberg om en drøy måned i Bastine, Mono og Big Dipper. Plata kommer også ut på ølfarget vinyl.
Les mer om Bastine, Big Dipper og Mono.
Mye fyll og bråk i Halden i natt
En beruset mann i slutten av tenårene blir bortvist fra Halden sentrum etter å ha kranglet med dørvakter på et utested ved 00.30 i natt. En drøy time senere rykker politiet ut til et annet utested i Halden etter melding om bråk. En beruset mann i 20-årene blir forsøkt bortvist, men mannen nekter å følge ordre og måtte dermed sove ut i drukkenskapsarresten. Og rett før klokken 03.00 i natt blir en mann anmeldt for urinering på offentlig sted, også det i Halden sentrum.
Les mer om Halden.
Vil ta «småtingene som gjenstår «etter hvert(pluss)
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil ha firefelts motorvei hele veien fra Trondheim til Oslo. Likevel skal en drøy mil av ny E6 sør for Støren bygges med lavere standard.
Les mer om Oslo, Støren og Trondheim.
Nedgang også på Oslo Børs etter rentehopp i USA
Hovedindeksen på Oslo Børs falt umiddelbart da aksjehandelen åpnet torsdag formiddag. Hovedindeksen var etter en drøy time ned 0,94 prosent til 804,65 poeng. Nedgangen på Oslo Børs var ventet etter fall både i USA onsdag og Asia torsdag.
Les mer om Asia og USA.
Oslo Børs åpner med nedgang
Hovedindeksen falt umiddelbart da Oslo Børs åpnet i dag. Etter en drøy time var den ned 0,94 prosent. Dette skjer etter nedgangen på børsen i Tokyo i natt, og gårsdagens fall på Wall Street.
Les mer om Tokyo og Wall Street.
Høydramatisk folkefest: Presidenten hadde knapt satt seg da publikum brølte av skuffelse
Jakten på den gode OL-stemninga endte i en hall i Gangneung. GANGNEUNG (Dagbladet): En drøy uke ut i de olympiske lekene i Pyeongchang, har vertsnasjonen fått mye kritikk.
Undersøker bilbranner
Årsakene til bilbrannene lørdag kveld er så langt ikke kjent, opplyser operasjonssentralen i Øst politidistrikt. To biler tok fyr i en brann på Råde stasjon i 22-tiden, mens en tredje bil brant i Slalombakken i Moss en drøy halvtime senere. – Vi har så langt ingen teorier å gå etter, opplyser politiet.
Les mer om Råde, Slalombakken og Øst.
Bård Tufte Johansens vits ble for drøy for «Nytt på nytt
- Det er jo noen grenser man ikke tråkker over.
Les mer om Nytt.