Drageset

Rapduoen i musikal

Rapduoen KløverKnekt og Skarre R har landa platekontrakt og lovar eit spennande 2015. Året startar dei med ein musikal. NAPOLEON: Kris Andre Drageset - alias Kløver Knekt har rolla som Napoleon. LES OGSÃ...

Rapduo står på scenen i musikal

- Dette er noe nytt, men det var helt naturlig for oss å bli med på prosjektet, sier Kris Andre Drageset (20), bedre kjent som KløverKnekt. Duoen har det siste året gått på musikklinjen ved Rønningen Folkehøgskole i Oslo.
Rappere som ikke banner
På Loddapalooza rappes og synges det på bergensk. Kløverknekt og Skarre-R har til og med droppet bannord. Rapperne Kløverknekt (t.h.) og Skarre-R alias Kris Andr Drageset og Daniel
Les mer om Daniel og Skarre-R.
Rødt trolig inn på Stortinget
- Vi skal være mer enn vaktbikkje, sier Truls Drageset Dydland. tor gunnar tollaksen På Rødts valgvake på Martinique på Nytorget steg jubelen da valgdagsmålingene viste at Rødt er inne

Pelsdyr ble Snapchat for Rødt

Det sier seg selv at alle ikke får godt nok stell, mener Rødt-politiker Truls Drageset Dydland om minkfarmen.
Les mer om Rødt og Snapchat.
Snapchattet om minkfarm
Det sier seg selv at alle ikke får godt nok stell, mener Rødt-politiker Truls Drageset Dydland om minkfarmen.
Snapchattet om minkfarm
Det sier seg selv at alle ikke får godt nok stell, mener Rødt-politiker Truls Drageset Dydland om minkfarmen.
Helrødt i dagens trøbilkonkurranse
Førstekandidat for Rødt i Rogaland, Truls Drageset Dydland, satt bak trøbilrattet i dag. Rødt-politiker Dydland hadde hatt god grunn til å juble dersom tiden han brukte ble årets valgresultat.
Les mer om Rogaland og Rødt.
Helrødt i dagens trøbilkonkurranse
Førstekandidat for Rødt i Rogaland, Truls Drageset Dydland, satt bak trøbilrattet i dag.
Les mer om Rogaland og Rødt.
Rødt-forslag kan være ulovlig
Truls Drageset Dydland (Rødt) vil ha 100 prosent skatt på all inntekt over 1,5 millioner. Dette kan være i strid med både Grunnloven og Menneskerettighetene, ifølge skatte-ekspert.
Gangstere fra strilelandet
Daniel Wiig Andersen og Kris Andr Drageset kjøpte synonymordbøker på ungdomsskolen for å bli flinkere til å rappe.
Kjemper for utskjelt kunst
Truls Drageset Dydland (Rødt) ønsker mandag kveld å gjøre grafitti til en kommunal oppgave i Stavanger. Truls Drageseth Dydland (Rødt).
Les mer om Stavanger.
Bieber-feberen herjar i Jølster
– Justin Bieber betyr alt for meg. Han kjem nok til å bety alt sjølv når eg blir vaksen, Silje Drageset Gjesdal (11).
Fryktar nedlegging i Davik
Butikken på Davik vil bli lagt ned om ikkje bygdefolket sjølv tek initiativ til å halde liv i den i framtida. Frode Drageset er tredje generasjons kjøpmann i Davik, og har drive butikken
Les mer om Davik.
- Hvorfor skal vi drikke bergensk øl i konserthuset?
Bystyrerepresentant Truls Drageset Dydland (Rødt) lar seg imponere av det nye konserthuset i Sandvigå. Han er derimot lite fornøyd med ølserveringen i bygget.
Les mer om Sandvigå.
Rødt-leder: - FpU lyver om 1. mai-vold
Rødt-politiker Truls Drageset Dydland sier Fremskrittspartiets ungdom farer med blank løgn når de sier de ble utsatt for vold i 1. mai-toget. Tirsdag skrev tv2.no om opptrinnet i Stavanger
Les mer om Stavanger.
Fersking får terningkast 4
Truls Drageset Dydland, partiet Rødts representant i bystyret, framstår som en politisk opprørsk rebell, men på en høflig og dannet måte. Rogalands Avis har vurdert innsatsen til 15
Gammal mjølkebil blei brannbil
Mjølkebilen blei ny brannbil Viser bilde 0 av 0 Etter åtte år og 400 000 kilometer langs vegen, har mjølkebilen fått nytt liv som brannbil. Brannsjef i Stryn, Jarle Drageset, er godt
Les mer om Etter, Jarle Drageset, Stryn og Viser.
60 demonstrerte mot lekser
I overkant av 60 elever demonstrerte mot en leksefri skole. Truls Drageset Dydland og andre representanter fra Rødt og Rød Ungdom under dagens demonstrasjon.
Les mer om Rød Ungdom og Rødt.
Rødt aksjonerer for leksefri skole
Rødts Truls Drageset Dydland ser ingen problemer med å bruke barn i et politisk spill om leksefri, uten skole eller foreldres samtykke.
Truer med rettsak om Giardia
– Jeg har aldri opplevd maken til saksbehandling, sier advokat Eva Drageset. 15 offer for Giardia-epidemien venter fortsatt på avklaring.
Vestlands trompet
BT drar i gang debatt- og bloggprosjekt på nett. Du må være med. frode bjerkestrand På Os, der jeg vokste opp, var den viktigste plassen for meningsytringer Drageset-hjørnet.
Les mer om Drageset-hjørnet.
Skal lede leir for hjelpearbeidere
Rune Drageset reiser om kort til det jordskjelvrammede Haiti. Foto: Privat Fra Lyngdal til katastrofen i Haiti Skal lede leir for hjelpearbeidere Store ødeleggelser og menneskelige lidelser venter Rune Drageset i det jordskjelvrammede Haiti .
Erstatningsekspert mener saksbehandlingen er mangelfull
- NAV svikter den allmenne veiledningsplikten og plikten til å sikre en forsvarlig behandling, mener advokat Eva Drageset.
Les mer om Eva Drageset.
En epoke er over for Drageset
Påskeaften er det kroken på døren for Drageset i Amfi Os.
Les mer om Drageset.