Drammen

Elverum seiret mot Drammen

Elverum håndball er tilbake på tabelltoppen etter å ha slått Drammen søndag ettermiddag. Kampen endte 34-36 i Elverums favør.
Les mer om Drammen.

Elverum snudde gigantduellen og inntok tabelltoppen

Drammen holdt på å løpe Elverum i senk, men klarte ikke å stå distansen.
Les mer om Elverum.
Elverum på tabelltopp etter seier i toppkampen
Elverum påførte Drammen sesongens første poengtap da hedmarkingene vant 36-34 i søndagens tungvektskamp i håndballens eliteserie for menn.
Les mer om Drammen.
Ellevilt håndballdrama: Elverum på topp i Norge også
DRAMMEN (VG) (Drammen-Elverum 34-36) Tre ganger ledet Drammen med fem mål, men til slutt var Champions League-suksessen Elverum best i toppkampen.
Les mer om Drammen og Norge.

Følg Sandefjord - Strømsgodset her

Kan Sandefjord reise seg etter tapet mot Haugesund sist? I kveld kommer naboene fra Drammen på besøk. Strømsgodset har fire strake seire i eliteserien.
Kjørte i ruset tilstand
En mann i 40-årene fra Drammen ble stanset og siktet for kjøring i ruset tilstand lørdag ettermiddag. Mannen ble stanset og må avgi blodprøve som følge av mistanken.
Les mer om Drammen.
Tog mot pels i flere byer
NOAH arrangerer fakkeltog mot den norske pelsdyrnæringa. Regjeringa vil gi næringa to millioner kr i 2018. For første gang blir det tog på Hønefoss i kveld. I tillegg stiller naturfotograf og SV-politiker Arne Nævra på Bragernes torg i Drammen.
Bestefar dømt for overgrep
En bestefar er i Drammen tingrett dømt til seks års fengsel for å ha misbrukt to av barnebarna sine over flere år.
Les mer om Drammen.
Dømt for overgrep mot barnebarn
En bestefar er i Drammen tingrett dømt til seks års fengsel for å ha misbrukt to av barnebarna sine over flere år, skriver Drammens Tidende. Mannen benektet det hele, og har ifølge forsvareren anket til lagmannsretten.
Les mer om Drammen.
Slo, sparket og spyttet
Politiet arresterte en mann etter at han hadde slått til to menn på Bragernes i Drammen natt. Han hadde også sparket en og spyttet på en annen, opplyser politiet. En av mennene ble kjørt til legevakt.
Les mer om Drammen.
Ber om tips etter speilskader
I løpet av natten har noen ødelagt utvendige speil på fem biler i Skogliveien i Drammen. Politiet ønsker tips på 02800.
Les mer om Drammen og Skogliveien.
Jaktet innbruddstyver med helikopter
Politiet søkte med store styrker etter nok et boliginnbrudd i Drammen.
Les mer om Drammen.
Stor politiaksjon i Drammen
Politiet benytter seg av helikopter og store styrker i jakten på innbruddstyver på Austad i Drammen. Det er andre innbruddet på kort tid i området, melder Drammen Live 24. Forrige søndag var det et innbrudd i samme område.
Les mer om Austad, Drammen Live og Drammen.
Mener 17-åring døde av narkotikaforgiftning
17 år gamle Eddy Singh døde etter en fest i Drammen tidligere i år. Nå er den endelige obduksjonsrapporten kommet.
Les mer om Drammen og Eddy Singh.
Nedjusterer siktelsen
Politiet nedjusterer siktelsen mot to menn etter at 17 år gamle Eddy Singh mistet livet etter en fest på Konnerud i Drammen i sommer. Obduksjonsrapporten konkluderer at Singh døde av MDMA-forgiftning. Siktelsen justeres fra grov kroppsskade til grov kroppskrenkelse.
Les mer om Drammen, Eddy Singh, Konnerud og Singh.
Gikk i Bragernestunnelen
Politiet fikk melding om det som skulle være en beruset mann til fots i Bragernestunnelen i Drammen. Det viste seg å være en eldre mann med uviss helsetilstand. Han er kjørt til legevakta.
Les mer om Bragernestunnelen og Drammen.
Etterforskningen pågår fortsatt
Det var 14 år gamle Rolf-Andr Ruth fra Lier som mistet livet i sykkelulykken på Holmenbrua i Drammen for en uke siden. Politiet sier at flere av klassekameratene som var vitne til ulykken er avhørt, men det gjenstår fremdeles noen. – Vi venter også på svar på tekniske undersøkelser, blant annet undersøkelser av den involverte lastebilen, sier politiadvokat Ingvild Lærum.
– Mange rykter etter dødsulykke
Politiet frigir navnet på den 14 år gamle gutten som døde på sykkeltur med klassen i Drammen i forrige uke, etter å ha blitt overkjørt av en lastebil. De ber folk å ikke spre rykter om årsaken til ulykken.
Les mer om Drammen og Mange.
Nok et innbrudd
Politiet har fått melding om nok et innbrudd i Drammen, denne gangen i et hus på Strømsø. De siste ukene har det vært over 50 innbrudd i regionen og tyvene er fortsatt på frifot. Sør-Øst politidistrikt har nå en egen gruppe som jobber med å oppklare innbruddene.
Les mer om Drammen og Strømsø.
– Bussjåførene har blitt mye flinkere
DRAMMEN (NRK): Et system som overvåker bussjåførenes kjørestil, har ført til færre bråbrems, raske akselereringer og brå svinger.
Les mer om Bussjåførene.
DHK møter Haslum
Drammen møter Haslum i semifinale i norgesmesterskapet i håndball for menn 15. november. Etter kvartfinalene er det nå fire lag igjen i kampen om en plass i NM-finalen i Oslo 29. desember. Drammen var i sin siste NM-finale i 2011, men har ikke vunnet siden 2007.
Les mer om Haslum, NM-finale, NM-finalen og Oslo.
Vil ha ski-NM til Lillehammer
Lillehammer Skiklub har meldt seg på i kampen om å få arrangere del 1 av NM i langrenn i 2020. Også Konnerud IL i Drammen vil ha arrangementet. Avgjørelsen faller i januar.
Les mer om Drammen og Lillehammer.
Hjemmekamp i semifinalen
Bodø håndballklubb møter Kolstad på hjemmebane i semifinalen av NM for menn. Kampen i Bodøhallen spilles 15. november, melder håndballforbundet. I den andre semifinalen møtes Drammen og Haslum.
Sendt til sykehus, en sjåfør avhørt
Kvinnen som ble påkjørt ved bybrua i Drammen er fraktet til sykehus for å ta røntgen. En sjåfør er avhørt på stedet, ifølge politiet. Førerkortet er ikke beslaglagt.
Les mer om Drammen.
Smerter i bena etter påkjørsel
En kvinne er påkjørt ved bybrua i Drammen nær Bragernes torg. Ambulanse og politiet er på stedet. Kvinnen er bevisst, men har smerter i bena.
Les mer om Drammen.