Drammen

Symbolstraff med negativ effekt

Drammen sykehus er ilagt en foretaksbot på 1 million kroner fordi avdeling for patologi har beregnet seg for høye takster og dermed fått flere DRG-poeng enn de var berettiget til.

Kolliderte ved ny rundkjøring - politiet måtte hjelpe å fylle ut skademelding

DRAMMEN: En drosje og en bil kolliderte ved den nye og midlertidige rundkjøringen i krysset Bjørnstjerne Bjørnsons gate/Blichs gate i dag tidlig. Trafikkuhellet skjedde klokken fem, og politiet rykket ut til stedet.
Hvorfor dobbeltspor ved Steinberg?
Jernbaneverket bør tenke langsiktig, og spørre seg selv om det virkelig er behov for å bygge dobbeltspor hele strekningen mellom Drammen og Hokksund.
Les mer om Drammen, Hokksund og Steinberg.
To fulle menn bortvist fra jernbanestasjonen: - Plaget andre reisende
To berusede menn ble bortvist fra jernbanestasjonen mandag kveld. DRAMMEN: - De pleier vanligvis å holde til der, sier operasjonsleder Marianne Mørch.
Les mer om Marianne Mørch.

Bortvist fra jernbanestasjonen

To menn i 50-60-årene er bortvist fra togstasjonen i Drammen. Ifølge politiet var de beruset og plaget andre reisende.
Les mer om Drammen.
Tiltalt for bildrap på Frida
En 59 år gammel mann møter tirsdag i Drammen tingrett tiltalt for bildrap på Frida Bjerkelund (19). RØYKEN/HURUM: Frida døde i en frontkollisjon i Grodalen i Røyken i slutten av april i fjor. En Tesla traff bilen hennes under en forbikjøring.
Stenger jernbanen mellom Asker og Drammen
Bane NOR skal bruke påsken til vedlikehold i Lieråsen tunnel. Det betyr buss for tog hele påsken mellom Asker og Drammen. Det melder Bane NOR.
Les mer om Asker, Bane NOR, Drammen og Lieråsen.
Rykker ut etter melding om takbrann i sentrum
DRAMMEN: Alle nødetatene rykker ut etter melding om takbrann i Amtmand Bloms gate i Drammen sentrum klokken 16.45 mandag ettermiddag. Politiet melder om sort røyk fra bygning på Bragernes. Nødetater er på stedet.
Les mer om Drammen.
Røyk fra bygning i Drammen
Røyk fra bygning i Drammen
Les mer om Drammen.
Tatt for nasking av Red Bull - blir trolig utvist fra landet
Mannen oppholder seg ulovlig i landet. Mandag ble han tatt for å naske i en matbutikk og blir trolig utvist fra landet. DRAMMEN: En mann i 20-årene fra Øst-Europa ble tatt for å ha nasket Red Bull i en matbutikk på Åssiden.
Les mer om Red Bull, Åssiden og Øst-Europa.
Trøbbel i Oslofjordtunnelen - flere tunneler stengt
Et vogntog har fått stans i Oslofjordtunnelen, og den er nå stengt i retning Drammen, melder Vegtrafikksentralen klokken 14.50 mandag ettermiddag.
Avdelingsleder går på dagen
Avdelingslederen i Drammen kommune, som det er kommet varsel mot, har sagt opp stillingen sin og går på dagen. DRAMMEN: Det melder Dagsavisen Fremtiden. - Det har jeg ingen kommentar til, sier avdelingslederen til Drammens Tidende.
Oslofjordtunnelen stengt
Et vogntog har fått stans i Oslofjordtunnelen, og den er nå stengt i retning Drammen, melder Vegtrafikksentralen klokken 14.50 mandag ettermiddag.
Oslofjordtunnelen stengt i ett felt
HURUM: Oslofjordtunnelen er stengt i retning Drammen etter at et vogntog fikk stans inne i tunnelen. Dette melder veitrafikksentralen øst klokken 14.50 mandag ettermiddag. Saken oppdateres
Les mer om Drammen.
Har sagt opp stilling
Avdelingslederen som det er varslet mot i Drammen kommune, har sagt opp sin stilling med umiddelbar virkning. Etter det NRK erfarer, er dette lederen til mannen som tidligere har sagt opp sin stilling i kommunen på grunn av mistanke om voldtekt og trakassering. Kommunaldirektør Sten Petter Aamodt kan bekrefte at en avdelingsleder i kommunen har sagt opp, men vil ikke si i hvilken avdeling.
Les mer om Drammen og NRK.
Avdelingsleder går på dagen
Avdelingslederen i Drammen kommune som det er varslet mot har sagt opp sin stilling og går på dagen. Anbefalte saker De ansatte i avdelingen skal være orientert på et allmøte mandag. Saken oppdateres. Extra-info:
Les mer om Drammen.
Nå blir det glatt å være fotgjenger
I natt var det snaue ti kuldegrader i Drammen, men det er varmere dager i vente. Det betyr også at det blir svært glatt for deg som er fotgjenger.
Les mer om Drammen.
Gulljubel for Drammen
Sirens Cheerdanceklubb fra Drammen hadde full klaff og tok hele fire gull i senior- og juniorklassene under NM-helga.
Les mer om Drammen og NM-helga.
Nå blir det glatt å å være fotgjenger
I natt var det snaue ti kuldegrader i Drammen, men det er varmere dager i vente. Det betyr også at det blir svært glatt for deg som er fotgjenger.
Les mer om Drammen.
Vil sikre nynorsk i grunnlova
Norsk Målungdom vil sikre nynorsk slik dei samiske språka er sikra i grunnlova. (NPK): Norsk Målungdom heldt landsmøte i Drammen i helga. Der vedtok organisasjonen eit nytt arbeidsprogram for perioden som kjem.
Les mer om Drammen.
Øvre Eiker svømmeklubb tiltrakk seg nesten 140 svømmere til stevne i Hokksund
Bassenget og svømmehallen var søndag full av svømmere og tilskuere fra klubber blant annet fra Eiker, Modum, Drammen og Kongsberg.
Velkommen til Byggmagasinet i Drammen
Byggmagasinet i Drammen presenterer et lite spekter av den utrolige bredden som finnes innenfor byggebransjen i Drammen. Bygg- og anleggsnæringen er Norges nest største næring, målt i verdiskapning. Bare oljen er større.
Les mer om Byggmagasinet og Drammen.
Folkestyre i nye Drammen kommune
I byggingen av nye Drammen kommune, blir det å sørge for et sterkest mulig folkestyre viktig. Ingen ønsker et elitestyrt velde bestående av personer sentrert rundt bykjernen i Drammen by.
Les mer om Drammen.
Mange flere blodgivere enn normalt
Etter at Blodbanken varslet om krisetomme lagre, har dobbelt så mange som vanlig meldt seg som blodgivere i Oslo og Drammen. MANGE VIL BIDRA: Mange flere enn vanlig har meldt seg som blodgiver, etter at Blodbanken meldte om tomme lagre.
Les mer om Blodbanken, Drammen og Oslo.
Rana og utsett for vald
To ungdommar i Drammen skal ha blitt rana og utsett for vald, og politiet trur det kan vere fleire ofre. Det skriv Drammens Tidende. Det fyrste ranet skjedde i begynnelsen av februar og det siste i mars. To menn, ein på 20 år og ein på 18 er varetekstsfengla for rana.
Les mer om Drammen.