Drammen

BHK tapte mot Drammen

Bodø håndballklubb tapte kveldens kamp borte mot Drammen. Kampen endte med 35-21, og Bodø-laget ligger på åttende plass på tabellen.
Les mer om Bodø-laget og Drammen.

Mann hentet ut fra restaurant

En beruset mann i 50-årene ble hentet av politiet på en restaurant i Drammen lørdag kveld. Mannen er nå i arresten og anmeldt for ordensforstyrrelse.
Les mer om Drammen.
Traff stolpe i Skoger
En bil har kjørt av veien og truffet en lyktestolpe på Jarlsbergveien i Skoger utenfor Drammen. Ingen personer er skadet i uhellet. Politiet er på vei til stedet.
Les mer om Drammen, Jarlsbergveien og Skoger.
Hoppet ut at bil i fart
Politiet har vært ute på flere hendelser i Drammen i natt. Blant annet rykket de ut etter å ha fått melding om at en kvinne hadde hoppet ut av en bil i fart på Holmenbrua. Kvinnen hadde ikke synlige skader, men var trolig ruspåvirket og ble kjørt til legevakta for kontroll, ifølge politiet.
Les mer om Drammen og Holmenbrua.

Lange køer på E18

Det er lange køer på E18 etter at en lastebil har fått stans inne i Kleivenetunnelen i Drammen i sørgående retning. Køene strekker seg over til Lier og i retning Asker.
14-åringer tatt for tyveri
Tre 14 år gamle gutter er anmeldt for tyveri av godteri i en butikk i Drammen. Foreldrene er varslet.
Les mer om Drammen.
Kan bli mer effektive
På lista over Norges mest effektive kommuner kommer Drammen på en tredje plass. Det er kommunaldepartementets nye kommunebarometer som sammenligner hvor effektivt kommuner som ligner hverandre utfører sine kommunale tjenester.
Les mer om Drammen.
Beklager leietabbe
Politiet inngikk en ulovlig leieavtale av politihuset i Drammen og betaler til sammen 100 millioner kroner for en avtale som ikke var godkjent. Justisministeren beskriver saken som svært alvorlig. Politimester i Sør-Øst politidistrikt, Christine Fossen, beklager det som har skjedd. Hun var ikke sjef da avtalen ble inngått.
Leietabbe til 100 millioner
Politiet inngikk en ulovlig avtale om leie av politihuset i Drammen. Nå betaler de til sammen 100 millioner kroner for en avtale som ikke var godkjent.
Les mer om Drammen.
Tatt i ruskontroll
En bilfører påvirket av amfetamin, er fremstilt for legevakt etter en kontroll i Rosenkrantzgata i Drammen. I tillegg til å kjøre i ruset tilstand, hadde føreren heller ikke førerkort. Til sammen 42 biler ble stanset i kontrollen.
Les mer om Drammen og Rosenkrantzgata.
Fyllingen er fortsatt ubeseiret i egen hall: - Det skal være et ekkelt sted å være
Selv ikke topplaget Drammen klarte å hamle opp med Fyllingen i Framohallen.
Les mer om Drammen, Framohallen og Fyllingen.
Fyllingen er fortsatt ubeseiret i egen hall
Selv ikke topplaget Drammen klarte å hamle opp med Fyllingen i Framohallen.
Les mer om Drammen, Framohallen og Fyllingen.
Gjerde veltet over bil
En bil har fått skader etter at et gjerde på en byggeplass i Drammen sentrum veltet. Gjerde veltet over bilen, opplyser politiet som har vært på stedet.
Les mer om Drammen.
Lyset viser rødt hele tiden
Politiet har fått flere meldinger om at lyskrysset ved Kiwi på Åssiden i Drammen har låst seg på rødt. Statens vegvesen har fått melding om det.
Les mer om Drammen, Kiwi og Åssiden.
Ødegaard ute med brudd i foten
Martin Ødegaard fra Drammen vil ikke spille mer for nederlandske Heerenveen før jul. 18-åringen har pådratt seg et brudd i foten. Det bekrefter pappa Hans Erik Ødegaard til Aftenposten mandag. Martin Ødegaard går dermed glipp av de siste tre seriekampene før julepausen.
Drammen travbane legges ned
Drammen travbane legges ned, det bekrefter Endre Storhaug som leder Buskerud Travforbund, overfor Drammens Tidende. – På ordinær generalforsamling skal vi legge fram hvordan vi går videre, sier han. Det handler blant annet om hvor man skal etablere en erstatningsbane for Drammen travbane. Mest aktuelt er Myrmoen i Øvre Eiker.
Trafikkulykke i Drammen
Nødetatene i Drammen rykker ut til en trafikkulykke i sentrum.
Les mer om Drammen.
Ville være nærmere elevene
En mattelærer ved Drammen videregående skole har tatt grep for å være mer tilgjengelig for elevene. Tor Arne Smith Fremming syntes han så for lite til elevene og flyttet rett og slett kontoret sitt ut i fellesområdet.
Les mer om Drammen.
Utløste væpnet politiaksjon
To softguns er beslaglagt og fire ungdommer ble innbrakt av politiet etter en slåsskamp mellom flere ungdommer i Drammen i går kveld. Politiet rykket ut med våpen og store styrker til jernbanestasjonen fordi det kom melding om skudd. Alle de mistenkte er under 18 år.
Les mer om Drammen.
17-åring mistenkt for vold
En 17 år gammel gutt er mistenkt for å ha utøvd vold mot en annen gutt ved jernbanestasjonen i Drammen i kveld. Han er også mistenkt for å ha truet flere ungdommer med en pistollignende gjenstand. Ifølge politiet, skal det være sjalusi som er bakgrunnen for at gutten slåss og truet andre.
Les mer om Drammen.
Mattelærar Tor Arne flytta kontoret ut blant elevane
DRAMMEN (NRK): Tor Arne Smith Fremming synest han såg for lite til elevane og flytta kontoret ut i fellesområdet. Nå håpar han å inspirere andre.
Flere ungdommer pågrepet etter væpnet aksjon
Flere ungdommer er tatt med til politistasjonen etter en væpnet aksjon ved Drammen jernbanestasjon søndag kveld. Ungdommene skal ha
Les mer om Drammen.
Har pågrepet flere ungdommer
Politiet har tatt hånd om flere ungdommer midt i tenårene etter melding om slåssing på Drammen jernbanestasjon i kveld. Vitner har forklart at de så ungdommer med kniv og våpen. Politiet har funnet et lekevåpen. Togene går som normalt igjen.
Les mer om Drammen.
Væpnet politiaksjon etter meldinger om at ungdom med kniv sloss
Ungdommer ned i 14-årsalderen måtte bli med til politistasjonen i Drammen.
Les mer om Drammen.
Leter etter ungdommer med våpen
Politiet søker etter noen ungdommer etter at de fikk melding om at flere ungdommer skal ha vært i slåsskamp på Drammen jernbanestasjon. Vitner har forklart at de så kniv og skytevåpen.
Les mer om Drammen.