Drapssiktet

Ba om at drapssiktet i Halden løslates

HALDEN/FREDRIKSTAD (NRK): Kvinnen som fortalte politiet at hun drepte sin tidligere ektemann i Halden i 2015 ønsker å bli løslatt fra varetekt.
Les mer om Halden.

Drapssiktet kvinne framstilles for ny varetektsfengsling

Halden tingrett er lukket mens kvinnen forklarer seg.
Tilsto to ganger for politiet før hun ble drapssiktet
HALDEN/OSLO (NRK): Kvinnen som er siktet for overlagt drap på sin tidligere ektemann i Halden, tilsto drap for politiet i fjor høst. Hun ble sluppet fri samme dag, etter det NRK får opplyst.
Les mer om Halden og NRK.
Tilsto to ganger for politiet før hun ble drapssiktet
HALDEN/OSLO (NRK) Kvinnen som er siktet for overlagt drap på sin tidligere ektemann i Halden tilsto drap for politiet i fjor høst, men hun ble sluppet fri samme dagen etter det NRK får opplyst.
Les mer om Halden og NRK.

Drapssiktet i Bergen på overvåkingsvideo

Den 43 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor på Landås i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet. Det bekrefter politiet til Bergens Tidende. 43-åringen har erkjent drapet.
Les mer om Bergen.
Drapssiktet i Bergen på overvåkingsvideo
Siktet for å ha drept sin egen mor.
Les mer om Bergen.
Drapssiktet i Bergen på overvåkingsvideo
Siktet for å ha drept sin egen mor. 43-åringen som er siktet for å ha drept sin mor i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet.
Les mer om Bergen.
Drapssiktet på overvåkingsvideo
43-åringen som er siktet for å ha drept sin 70 år gamle mor på Landås i Bergen, ble fanget opp av overvåkingskamera både før og etter det antatte drapstidspunktet, skriver BT. 43-åringen og moren skal ha bodd sammen i leiligheten i to år.
Les mer om Bergen.
Drapssiktet ville ut av varetekt for å få bilen på EU-kontroll
Den 21 år gamle mannen som er siktet for drap etter en kollisjon på E18 1. nyttårsdag, ba i Larvik tingrett om å bli løslatt for å få bilen sin på EU-kontroll.
Les mer om E18, EU-kontroll og Larvik.
Drapssiktet ville ut av varetekt for å få bilen på EU-kontroll
Den 21 år bergenseren som er siktet for drap etter en kollisjon på E18 1. nyttårsdag, ba i Larvik tingrett om å bli løslatt for å få bilen sin på EU-kontroll.
Les mer om E18, EU-kontroll og Larvik.
Drapssiktet var redd han skulle skade noen
Den 43 år gamle mannen som forrige uke ble siktet for å ha drept moren sin i Bergen fryktet han ville skade noen og ba om å få være innlagt på psykiatrisk avdeling.
Les mer om Bergen.
Finnsnes-drapet: Drapssiktet (21) fengslet i åtte nye uker
Den 21 år gamle kvinnen som er siktet for drapet på en 84 år gammel kvinne i Lenvik Troms i november i fjor, ble tirsdag varetektsfengslet i åtte nye uker.
Drapssiktet ektemann forblir varetektsfengslet
Hedmarken tingrett forlenget mandag varetektsfengslingen med fire uker av den drapssiktede 47 år gamle enkemannen etter Janne Jemtland. Det er i samsvar med begjæringen fra Innlandet politidistrikt.
Les mer om Innlandet og Janne Jemtland.
Fire uker i fengsel for drapssiktet 43-åring
Mannen (43) som er siktet for drapet på sin mor skal fengsles i fire uker. Mandag var det fengslingsmøte for 43-åringen som er siktet for drapet på en 70 år gammel kvinne i Landås i Bergen kommune.
Les mer om Bergen.
Drapssiktet (43) i Bergen godtar fengsling i fire uker
Den 43 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor i Bergen.
Les mer om Bergen.
Drap i Bergen - Drapssiktet (43) i Bergen godtar fengsling i fire uker
Den 43 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin mor i Bergen. BERGEN/OSLO (Dagbladet): Den 43-årige mannen som er siktet for å ha drept sin 70-årige mor i Bergen i helga, samtykker til fengsling.
Les mer om Bergen og Drapssiktet.
Drapssiktet mann i Bergen samtykker til varetektsfengsling
Den 43 år gamle mannen som er siktet for å ha drept sin 70 år gamle mor på Landås i Bergen i helgen, samtykker til varetektsfengsling. Fengslingsmøtet avholdes i Bergen tingrett tidlig mandag ettermiddag.
Les mer om Bergen.
Vil fengsle drapssiktet i Bergen
Politiet vil i dag fengsle 43-åringen som er siktet for drap på sin 70 år gamle mor. Fengslingsmøtet skjer klokken 12.45 i Bergen tingrett i dag. I helgen ble kvinnen funnet død i sin leilighet på Landås i Bergen.
Les mer om Bergen.
Ba om hjelp like før drapet
Mannen som er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død lørdag kveld, skal ha ønsket psykiatrisk hjelp for kort tid siden. Nå er han drapssiktet.
Drapssiktet ba om psykiatrisk hjelp - ble skrevet ut mot sin vilje
Mannen som er pågrepet etter at en kvinne ble funnet død lørdag kveld, skal ha ønsket psykiatrisk hjelp for kort tid siden.
Kvinne (70) funnet død i Bergen - mann (43) drapssiktet
Mannen som ble pågrepet etter funn av en død kvinne i Bergen lørdag kveld, er siktet for drap. Mannen hevder å ha blitt skrevet ut av psykiatrisk avdeling mot sin vilje.
Les mer om Bergen.
Kvinne (70) funnet død i Bergen - mann (43) drapssiktet
Mannen som ble pågrepet etter funn av en død kvinne i en leilighet på Landås i Bergen lørdag kveld, er siktet for drap. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding.
Les mer om Bergen og Vest.
Jemtland-saken: Drapssiktet ektemann godtar fire nye uker i varetekt
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar å bli sittende i varetekt i fire nye uker. Dermed blir det ikke noe fengslingsmøte i Hedmarken tingrett mandag.
Les mer om Hedmarken.
Jemtland-saken: Drapssiktet ektemann godtar fire nye uker i varetekt
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar å bli sittende i varetekt i fire nye uker. Dermed blir det ikke noe fengslingsmøte i Hedmarken tingrett mandag. Mandag har mannen sittet fire uker i varetekt.
Les mer om Hedmarken.
Drapssiktet ektemann godtar nye fire uker i varetekt
Janne Jemtlands drapssiktede ektemann godtar å bli sittende i varetekt. Mandag har mannen sittet i varetekt i fire uker.