Drapssiktet

Drapssiktet: – Fikk pedofile servert på en tallerken

HØNEFOSS (NRK): 56-åringen som er tiltalt for å ha drept en overgrepsdømt medfange i Ringerike fengsel, hevder at han i over 20 år har planlagt å drepe pedofile.
Les mer om Ringerike.

Skjebneuker for drapssiktet ektemann

Siden juni har 48-åringen vært siktet for konedrap. De neste ukene blir avgjørende for ham.
Kari Hilde French: Savnet info fra UD
Joshua Frenchs mor sier hun opplevde at hun fikk lite informasjon fra norsk UD den første tiden etter at sønnen ble pågrepet og drapssiktet i Kongo.
Les mer om Kongo.
Forsvarer: Mener drapssiktet 21-åring er for syk til å møte i retten
Men politiet mener fengslingsmøtet må gå som planlagt.

Politiet fikk medhold i ønsket om å tvangsinnlegge drapssiktet kvinne

Politiet har fått medhold i begjæringen om å tvangsinnlegge en 42 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far.
Drapssiktet kvinne tvangsinnlagt
Politiet har fått medhold i begjæringen om å tvangsinnlegge en 42 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept sin tidligere samboer og sin far, skriver Dagbladet. Kvinnens forsvarer, Olav Sylte, sier at de sannsynligvis kommer til å anke.
Les mer om Dagbladet og Olav Sylte.
Vil tvangsinnlegge drapssiktet
Politiet i Kristiansand ønsker å tvangsinnlegge en 42 år gamle kvinnen som er siktet for to drap. Kvinna ble pågrepet i september i år, siktet for drap på sin ekssamboer og sin far i 2002. Forsvareren mener innleggelse ikke er nødvendig, skriver VG.
Les mer om Kristiansand.
Ålgård-drapet: Drapssiktet kvinne løslatt fra varetekt
Den 21 år gamle kvinnen som er siktet for drapet på en 26 år gammel mann på Ålgård i Rogaland, er løslatt fra varetekt. Kvinnen er fortsatt siktet i saken.
Les mer om Rogaland og Ålgård.
Drapssiktet 21-åring løslatt fra varetekt
ÅLGÅRD: Kvinnen som sammen med en 29 år gammel mann er siktet for å ha drept en annen mann på Ålgård, er nå løslatt fra varetekt.
Les mer om Ålgård.
Advokat nektes å forsvare drapssiktet
Kvinnen som er siktet for to drap i Kristiansand, må bytte forsvarer.
Les mer om Kristiansand.
Agenter etterforsket kvinne
I etterforskningen av en 42 år gamle drapssiktet kvinne fra Kristiansand skal politiet ha brukt agenter for å infiltrere miljøet rundt henne, ifølge VG.
Les mer om Kristiansand.
Politiet brukte agenter i etterforskningen av drapssiktet kvinne
I etterforskningen av en 42 år gamle drapssiktet kvinne fra Kristiansand skal politiet ha brukt agenter for å infiltrere miljøet rundt henne, ifølge VG.
Les mer om Kristiansand.
Drapssiktet må sitte i varetekt
En 42 år gammel kvinne som er siktet for å ha drept både sin tidligere samboer og sin egen far, må bli sittende i varetekt. Det har lagmannsretten slått fast etter at kvinnen tidligere anket varetektsfengslingen, melder VG.
Drapssiktet fengsles i fire uker
Kvinnen som er siktet for å ha drept mannen sin med kniv på Grefsen i juli, er varetektsfengslet i fire nye uker. Kvinnens to tenåringsbarn var til stede i leiligheten knivstikkingen skjedde, og det var n av dem som meldte fra til politiet.
Les mer om Grefsen.
Drapssiktet var likevel psykotisk
En ny rettspsykiatrisk rapport slår fast at 21-åringen som er siktet for å ha drept sin far i Asker i november 2016 var psykotisk i gjerningsøyeblikket, skriver Budstikka. Psykiaterne mente først at mannen var tilregnelig, men har nå snudd.
Les mer om Asker og Budstikka.
Drapssiktet mann varetektsfengslet
En mann i 30-årene ble natt til tirsdag siktet for drap eller medvirkning til drap på sin kone i en leilighet på Gausel i Stavanger. – Han ikke har gjort noe straffbart, sier mannens forsvarer.
Les mer om Gausel og Stavanger.
Drapssiktet vil ikke forklare seg
Den 42 år gamle kvinnen som er varetektsfengslet og siktet for to drap i Kristiansand, har så langt nektet å la seg avhøre av politiet. – Det er etter råd fra oss, sier 42-åringens forsvarer, advokat Ole Andreas Thrana, til NTB tirsdag.
Les mer om Kristiansand og NTB.
Drapssiktet får ekstra forsvarer
Den 42-årige kvinnen som tidligere denne uken ble siktet for to drap i Kristiansand, får en ekstra forsvarer, melder Fædrelandsvennen. Tidligere oppnevnt forsvarer Ole Andreas Thrana, får med seg advokat Olav Sylte som ble oppnevnt som forsvarer fredag.
Hotelldirektør til drapssiktet syvbarnsmor: «Hallo, hva gjør du her? Og hvor er Øystein?
KRISTIANSAND (VG) Kvelden før Øystein Hagel Pedersen (66) ble funnet død i hotellsengen, gikk brannalarmen. Da skal den nå drapssiktede kvinnen ha kommet ut i resepsjonen. Ekssamboeren Øystein kom aldri ut fra rommet, ifølge vitne.
Venn av drapssiktet kvinne sier han ble avlyttet
En venn av den dobbeltdrapsiktede kvinnen i Kristiansand sier han har blitt avhørt en rekke ganger og avlyttet i fire måneder.
Les mer om Kristiansand.
Tror drapssiktet kvinne (42) forgiftet ekssamboer med sovemedisin
KRISTIANSAND (TV 2): Fant tabletter strødd utover nattbordet på hotellrom.
Drapssiktet kvinne og eks-samboer kjempet om barna
KRISTIANSAND (VG) Den drapssiktede kvinnen (42) og hennes tidligere samboer kjempet i flere år en rettslig kamp om barna. I 2014 ble eksen funnet død på et hotellrom.
Drapssiktet kvinne ble ilagt besøksforbud mot ekssamboeren
I 2011 ble kvinnen ilagt besøksforbud mot sin tidligere samboer. Nå er hun siktet for å ha drept ham.
Drapssiktet kvinne ble ilagt besøksforbud mot ekssamboeren
I 2011 ble kvinnen ilagt besøksforbud mot sin tidligere samboer. Nå er hun siktet for å ha drept ham.
Drapssiktet kvinne (42) ble ilagt besøksforbud mot ekssamboeren
Ble også anmeldt for å ramponere bilen hans og bruke bankkortet hans samme natt som han døde.