Dublin

Alle om bord måpte da Ryanair-sjefen gjorde noe uventet

Ryanair-sjefen Michael O'Leary har aldri blitt beskyldt for å være gavmild. Sist helg rettet han opp inntrykket. I helgen var han skyld i at en av flyselskapets avganger ble forsinket fra Liverpool til Dublin.

Seks spisesteder du må innom i Dublin

Skal du på tur til Dublin er dette spisestedene du må sjekke ut. Dublin har mye å by på, også når det gjelder mat.
Les mer om Dublin.
- Jeg har holdt på lifelogging siden 2006
DUBLIN (Kampanje): Professor fotograferer og lagrer alt som skjer ham. Hvor mange bilder utgjør et liv? Å bygge opp en digital hukommelse eller minnebok har vært professor Gurrins prosjekt de siste 12 årene.
Stian Rasmussen er fersk norgesmester og vant 1,5 millioner rikere
Poker - Jeg har ikke ord, sier den ferske norgesmesteren. I år som i fjor var det nærmere 2000 nordmenn som hadde tatt turen til Dublin for å delta i Norgesmesterskapet i poker.
Les mer om Dublin, Jeg og Norgesmesterskapet.

Drammenser vant poker-NM

I forrige uke stakk drammenseren Børre Ludvigsen av med seieren i sin klasse i poker-NM. DRAMMEN: Konkurransen ble avholdt i Dublin, og Ludvigsen stilte til start i seniorklassen.
Mosjøværing ble norgesmester i poker
Helgelendingen] Robert Einar Kaggerud (29) fra Mosjøen har vist seg fram igjen rundt pokerbordene. NM i poker er akkurat over og Robert vant det som kalles Heads-Up. NM består av mange øvelser og har foregått i Dublin i fire dager.
Les mer om Dublin, Heads-Up, Mosjøen og Robert.
Stian Rasmussen (35) vant NM i poker
DUBLIN (TV 2): Bergenseren stikker av med førstepremien på 1,5 millioner kroner.
Stian Rasmussen (35) vant NM i poker
DUBLIN (TV 2): Bergenseren stikker av med førstepremien på 1,5 millioner kroner. Det var åtte gjenværende spillere da finalebordet startet opp klokken 14.00 lokal tid på Citywest Hotel i Dublin.
Les mer om Citywest Hotel og Dublin.
Anders Stai fra Hamar endte på sjetteplass i poker-NM
Hamarsingen var svært skuffet etter å ha mistet forspranget i finalen. Søndag ble Anders Stai nummer seks i poker-NM i Dublin, og vant dermed 200.000 kroner.
Les mer om Dublin og Hamar.
Rolf (67) spedde på pensjonen – vant 70.000 under Poker-NM i Dublin
67 år gamle Rolf Løe Bing kom på 19. plass under Poker NM i Dublin i helga. Det er pensjonisten fra Brandval godt fornøyd med. –Det blir et godt tilskudd til pensjonen, sa han.
Kristiansunder kjemper om 1,5 million kroner i poker-NM
I disse dager arrangeres norgesmesterskapet i poker i Dublin. Søndag 25. mars er siste dag i konkurransen, og innen Main Event står det igjen åtte konkurrenter.
Les mer om Dublin og Main Event.
Patrick Ånonli fra Snåsa klar for finalebord i poker-NM
Kjemper om digre summer. I disse dager kjempes det om tittelen norges beste pokerspiller, eller Norgesmester i poker Main Event i Dublin. Og etter tre dager med spilling er det endelig klart for årets finalebord.
Thor Hansen (70) fikk ny sjokkbeskjed av legene
DUBLIN (TV 2): Til tross for snart 300 cellegiftbehandlinger er norsk pokers «Gudfar» fortsatt å finne rundt bordene i NM. For de aller fleste som spiller poker i Norge er det et gledelig syn å møte på den joviale mannen og slå av en prat.
Les mer om Gudfar og Norge.
Thor Hansen (70) fikk ny sjokkbeskjed av legene
DUBLIN (TV 2): Til tross for snart 300 cellegiftbehandlinger er norsk pokers «Gudfar fortsatt å finne rundt bordene i NM.
Les mer om Gudfar.
Espen Lervaag har over 100.000 følgere på Instagram. Da han la ut dette bildet, tok det fyr i kommentarfeltet
NM i poker - Det er en krenketrend i Norge som er helt syk, sier Lervaag. DUBLIN (Side3): Espen Lervaag (40) har gått fra å være en relativt ukjent tekstforfatter til å bli en av Norges mest populære humorister på sosiale medier.
Les mer om Det, Instagram, Lervaag og Norge.
Felix (27) med muligheten for ny pokertriumf i NM
DUBLIN (TV 2): Flere pokerprofiler markerer seg under NM i poker. Det begynner å bli alvor for de gjenværende i den prestisjefulle hovedturneringen under NM i Poker i Dublin.
Les mer om Dublin og Poker.
Felix (27) med muligheten for ny pokertriumf i NM
DUBLIN (TV 2): Flere pokerprofiler markerer seg under NM i poker.
Vil gi Rikstoto «pokerlisens
Frps spillpolitiske talsperson, Morten Wold er i helgen observatør under NM i poker. Det går ikke av stabelen i Norge, men i Dublin.
Les mer om Dublin, Morten Wold, Norge og Rikstoto.
Vil gi Rikstotto «pokerlisens
Frps spillpolitiske talsperson, Morten Wold er i helgen observatør under NM i poker. Det går ikke av stabelen i Norge, men i Dublin.
I Oslo blir de møtt av stengte dører. Men norske pokerspillere har ikke kastet kortene.
DUBLIN (Aftenposten): Oslos illegale pokerklubber står ribbet tilbake etter politiets aksjon for tre uker siden. Spillerne har funnet sitt årlige fristed – 1200 kilometer unna.
Slik vil Frp gjøre pokerklubber lovlige
DUBLIN (TV 2): Frp ønsker prøveprosjekt med pokerklubber på norske travbaner. I disse dager er rundt 2000 nordmenn samlet i Dublin for å spille poker.
Les mer om Dublin og Frp.
Slik vil Frp gjøre pokerklubber lovlige
DUBLIN (TV 2): Frp ønsker prøveprosjekt med pokerklubber på norske travbaner.
Les mer om Frp.
Lise (48) fra Rørvik på tredjeplass i poker-NM
Har du et nyhetstips? DUBLIN: 48-åringen spilte seg fram til finalebordet sent onsdag kveld, og endte til slutt nummer tre av de 113 kvinnene som deltok. - I dag har jeg gått gjennom alt jeg gjorde i løpet av konkurransen.
Les mer om Rørvik.
Norgesmester i poker: - Helt ellevilt!
Kenneth Aspestrand fra Aremark vant NM-gull i pokergrenen 8-game i Dublin natt til torsdag. - Hvordan det føles? Sinnssykt! Helt, helt ellevilt, sier Aspestrand.
Les mer om Aremark, Aspestrand, Dublin og NM-gull.
Etterslokking etter storbrann i hotell i Dublin
Alle hotellgjestene kom seg i sikkerhet da det brøt ut en storbrann i et hotell i Irlands hovedstad Dublin onsdag kveld, ifølge lokale medier.
Les mer om Dublin.