E16

Bil i grøfta i Sør-Aurdal

En bil kjørte søndag ettermiddag i grøfta på E16 ved Garthus i Sør-Aurdal. To personer er fraktet til sykehuset i Hønefoss, melder politiet.
Les mer om E16 og Sør-Aurdal.

Lastebil kjørte inn i autovernet

En lastebil med steinlast har kjørt inn i autovernet på E16 mellom Nestunellen og rasteplassen. Bilen har kjørt videre uten å stoppe.
Les mer om E16 og Nestunellen.
Brann i campingbuss
Det brenner i en campingbuss ved Veslevatnet langs E16. Det skal ikke være noen personer som er skadet, skriver politiet.
Les mer om E16 og Veslevatnet.
39 kontrollert for promille
Politiet har holdt promillekontroll på E16 ved Hvervenkastet. 39 førere ble kontrollert. kontrollert. Ingen av dem hadde promille.
Les mer om E16 og Hvervenkastet.

Tett trafikk

Både på E16 mellom Sollighøgda og Hønefoss (nordgående) og E18 mellom Lier og Drammen (sørgående) er det nå tett trafikk og stedvis saktegående kø, melder Vegtrafikksentralen.
– Hemmeleghald hindra ny E16 i komande stortingsperiode
Fornyinga av den rasfarlege E16 i Hordaland kunne ha kome i gang tidlegare, dersom regjeringa hadde fortalt om budsjettsprekken med det same, meiner opposisjonen. No viser det seg at fleire visste om hemmelegheita.
Les mer om E16, Hemmeleghald og Hordaland.
Billigere E6 og E16?
Utbyggingen av E6 Ringebu - Otta og E16 Slomarka-Nybakk kan bli 30 prosent billigere. Innspill fra Statens Vegvesen og Nye Veier AS viser at blant annet tidlig involvering av entreprenør kan redusere kostnadene, melder Samferdselsdepartementet.
90 i 60-sone
UP har hatt fartskontroll i 60-sonen på E16 i Vestre Slidre. 4 fikk forelegg, mens en kjørte i 90. Det resulterte i beslaglagt førerkort og avskilting av bilen, melder politiet.
Les mer om E16 og Vestre Slidre.
Trafikkuhell på E16
To biler var involvert i et trafikkuhell på E16 ved innkjøringen til Jevnaker kirke i ettermiddag. Ingen skal ha blitt skadet. Trafikken blir dirigert forbi stedet.
Les mer om E16 og Jevnaker.
E16 åpen etter dirigering
Trafikken ble dirigert manuelt på E15 mellom Jevnaker og Olimb etter at en bil kjørte på en campingvogn.
Les mer om E15, Jevnaker og Olimb.
Manuell dirigering på E16
Trafikken dirigeres manuelt på E15 mellom Jevnaker og Olimb etter at en bil kjørte på en campingvogn. Regn med kø i området.
Les mer om E15, E16, Jevnaker og Olimb.
– Den er på størrelse med en personbil
Haldis Øvstedal var på vei til E16 da gigantblokken møtte henne.
Les mer om Den og E16.
Vil ofra garden for å redde bygda
Vegvesenet vil legge ny E16 tvers gjennom Vaksdal sentrum. Familien ber dei heller ta garden deira.
Les mer om E16 og Vaksdal.
Bygdesenteret ofres for innsparing på n prosent på ny E16
Vegvesenet kan oppfylle ordførerens drøm om å legge nye E16 utenom Vaksdal sentrum. Men fordi milliardprosjektet blir 250 millioner dyrere, tør de ikke gå for det.
Les mer om E16 og Vaksdal.
Flere kjørte for fort
I Øystre Slidre skrev politiet ut 5 forenklede forelegg etter en fartskontroll på E16 i går kveld. Kontrollen ble gjennomført i en 60-sone og høyeste hastighet var 84 kilometer i timen.
Les mer om E16.
Person kritisk skadd etter ulykke på E16
Tre personer er skadd etter en kollisjon mellom to personbiler i Hole i Buskerud.
Les mer om Buskerud, E16 og Hole.
Fastklemt etter bilulykke
En mann er kritisk skadd etter å ha sittet fastklemt etter en ulykke på E16 i morges. Mannen ble fraktet med luftambulanse til Ullevål sykehus.
Les mer om E16 og Ullevål.
E16 opna etter ulukke
E16 er opna att etter ei alvorleg ulukke ved Rørvik i Hole tysdag morgon. Ein mann er kritisk skadd, og to personar lettare skadd, ifølge politiet. Alle er sendt til sjukehus. Det kan vere forseinkingar etter at vegen har vore heilt stengt etter ulukka.
Les mer om Hole og Rørvik.
Til sykehus med luftambulanse
En mann er kritisk skadd etter å ha sittet fastklemt etter en ulykke på E16 i morges. Mannen fraktes til sykehus via luftambulanse, skriver Ringblad. Det er trafikale problemer på stedet.
Les mer om E16 og Ringblad.
Fastklemt i bil
Ein person sitt fastklemt etter ei trafikkulukke på E16 ved Rørvik i Hole klokka 07 tysdag morgon. To personar skal vere lettare skadd, ifølge politiet. Vegen er no sperra og ulukka vil føre til forseinkingar. Alle naudetatane er på staden.
Les mer om E16, Hole og Rørvik.
Vil gjøre veibygging billigere
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil gjøre byggingen av E16 mellom Slomarka og Nybakk og E6 fra Ringebu til Otta billigere og raskere. Han har gitt Statens vegvesen og Nye Veier oppdraget med undersøke hvordan kostnadene kan kuttes.
Vil kutte veikostnader
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen vil gjøre bygginga av både E16 mellom Slomarka og Nybakk og E6 fra Ringebu til Otta billigere og raskere. Han har gitt Statens vegvesen og Nye Veier oppdraget med undersøke hvordan kostnadene kan kuttes.
Mista førerkortet
En sjåfør ble tatt i rasende fart på E16 ved Slobrua i kveld. UP målte at han kjørte i 133 km/t i 90-sona og førerkortet ble derfor beslaglagt.
Les mer om E16 og Slobrua.
Råkjøring ved Slobrua
En mann i 30-åra er anmeldt og mister førerkortet etter å ha blitt målt til 148 km/t i 90-sone på E16 ved Slobrua på Skarnes lørdag kveld.
Les mer om E16 og Slobrua.
Forbereder E16-utbygging
Denne uken starter forberedelsene for E16-utbyggingen mellom Eggemoen og Olum. Avskogingen av traseen startet i går, mens arkeologiske undersøkelser starter i månedsskiftet august/september. Det er ventet at utbyggingen vil starte i løpet av 2018
Les mer om Eggemoen og Olum.