E18

Tett trafikk på E18

Det er økende trafikk og stedvis saktegående kø på E18 ved Sky i Larvik, melder Statens vegvesen.
Les mer om E18, Larvik og Sky.

Kjørte uten førerkort på E18

En mann i slutten av 60-åra er anmeldt for kjøring uten førerkort etter at han ble stoppet av politiet på E18 i Sande.
Les mer om E18 og Sande.
Kjørte for fort på E18
En mann i 50-åra har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble målt til 171 kilometer i timen i en 110-sone på E18 ved Helland torsdag kveld. Forholdet blir anmeldt, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Helland.
Stoppet råkjører
Utrykningspolitiet stanset en mann som kjørte i 169 kilometer i gjennomsnittshastighet på E18 i tre kilometer mellom Vassbotn i Larvik og Langangen i Telemark i går kveld. Fartsgrensen på stedet er 110 kilometer.

Stoppet ruset fører

En bilfører ble stoppet på E18 ved Bommestad i går kveld fordi politiet mener han var ruset. Førerkortet hans ble beslaglagt og han måtte ta en blodprøve.
Les mer om Bommestad og E18.
Kutter bomavgiften på E18 med 6 kroner
Blir «billigere å kjøre Arendal-Tvedestrand.
Les mer om Arendal-Tvedestrand og E18.
Seks kroner billigere
Bilister på den nye E18 mellom Arendal og Tvedestrand må betale mindre i bompenger enn først antatt når veien står klar i 2019. Ifølge samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen går prisen ned fra 44 til 38 kroner.
Asker: Kan spøke for nye E18
Den nye motorveistrekninga gjennom Asker kan bli kansellerte på grunn av budsjettsprekk. En rapport fra Oslo Economics slår fast at flere planlagte veistrekninger har blitt 40 prosent dyrere i planleggingsfasen, skriver VG.
Les mer om Asker og E18.
Jekkestropper i veibanen
Jekkestropper ligger i veibanen på E18 på strekningen Langangen- Vassbotten i Larvik. Vegtrafikksentralen ber folk være oppmerksomme.
Syklist stoppet
Politiet har kommet i kontakt med syklisten som syklet på E18.
Les mer om E18.
Syklist på E18
Politiet har rykket ut etter melding om at en syklist er på vei nordover på E18 ved Foksrød.
Les mer om E18 og Foksrød.
Legger ned bussrute
Nettbuss legger ned sin direkterute fra Stavern, Larvik sentrum og Sandefjord sentrum til Oslo. Det opplyser busselskapet i en pressemelding. Markedssjef Svein-Arne Vik sier at selskapet nå skal styrke busstilbudet mellom Vestfold og Oslo på E18.
– Trafikken har gått greit
Sommertrafikken på E18 sørover har gått greit til tross for omkjøringer og lange køer i helgene. Det er oppsummeringen fra Statens vegvesen, yrkessjåfører og andre bilister NRK har snakket med. Ifølge vegvesenet sier det var nødvendig å justere skilting etter tilbakemeldinger.
Les mer om E18, NRK og Trafikken.
Bedre enn fryktet
Sommertrafikken på E18 sørover har gått greit til tross for omkjøringer og lange køer i helgene. Overingeniør Espen Tonning i Vegvesenet sier at de fryktet det verste, men han tror det har hjulpet med god informasjon.
Les mer om E18 og Vegvesenet.
Kø på E18
Kø på E18
Les mer om E18.
Mistanke om kjøring i rus
En mann i 30-årene blir anmeldt og får førerkortet beslaglagt på grunn av mistanke om kjøring i ruspåvirket tilstand på E18 Larvik nå i kveld.
Ett løp åpnet på E18
Nordgående løp på E18 er åpnet igjen etter kjedekollisjonen ved Holmestrand tidligere i ettermiddag.
Les mer om E18 og Holmestrand.
Kjedekollisjon i Holmestrand
Fem personer er kjørt til legevakten for sjekk etter at fire biler kolliderte i Bentsrudkrysset. E18 blir stengt i 10 minutter for rydding, og alternativ omkjøring er via Holmestrand.
E18 ryddet ved Sem
Politiet er nå ferdig på stedet der det brant i en bil, og veien er ryddet.
Les mer om Sem.
Brann i bil på E18
Da nødetatene kom fram til bilen på E18 ved Sem skal det ha vært røykutvikling, men som ikke pågår nå. Politiet advarer mot at det kan danne seg kø.
Les mer om E18 og Sem.
Sjåførene: – Vi har lært å leve med køer på E18
PORSGRUNN (NRK): Sommertrafikken på E18 mellom Kragerø og Drammen har vært tett eller stillestående. – Det har gått greit, sier både de bak rattet og de bak skrivebordet.
Les mer om Drammen, E18 og Kragerø.
Fortsatt kø etter kjedekollisjon
Det er fortsatt lange køer etter at tre personbiler og en lastebil var involvert i en trafikkulykke på E18 i Porsgrunn tidligere i ettermiddag.
Les mer om E18 og Porsgrunn.
Trafikkulykke E18
Nødetatene har rykket ut til E18 ved Fosskolltunnelen etter melding om en trafikkulykke. Ifølge politiet skal det være snakk om en påkjørsel bakfra. Ulykken skal ha skjedd i nordgående retning på E18.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.
Kø på E18
To biler er involvert i ulykken på E18 ved Fosskolltunnelen, melder politiet. Det er ikke snakk om alvorlig personskade. Det er saktegående kø i begge retninger på E18.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.
Trafikkuhell på E18
Det har vært et trafikkuhell på E18 mellom Fosskolltunellen og Liertoppen. En lastebil sto og ventet på bilberging, og et par biler skal ha vært borti hverandre under passering av denne. Bilene var borte da politiet kom til stedet.