E18

Vogntog i grøfta - politiet dirigerer trafikken på E18

Det er trøbbel i trafikken på E18 onsdag ettermiddag. Klokken 12.45 melder politiet i Telemark at et vogntog har havnet i grøfta langs E18. Utforkjøringsulykken skal ha funnet sted ved Dørdal i Bamble, rapporterer politiet.
Les mer om Bamble, Dørdal, E18 og Telemark.

NÅ: Vogntog i grøfta - politiet dirigerer trafikken på E18

BAMBLE: Det er trøbbel i trafikken på E18 onsdag ettermiddag. Klokken 12.45 melder politiet i Telemark at et vogntog har havnet i grøfta langs E18. Utforkjøringsulykken skal ha funnet sted ved Dørdal i Bamble, rapporterer politiet.
Les mer om Bamble, Dørdal, E18 og Telemark.
Han er mannen på E18-bildet: - Hevnen kommer!
Bildet av Joakim Røv (24) fra Dalen dukket opp på Nye Veiers webkamera som filmer E18-utbyggingen på Grenstøl. Selv har han en anelse om hvem som står bak, og vil bruke påsken på å pønske ut hevnen.
Les mer om Dalen, Grenstøl og Joakim Røv.
Han er mannen på E18-bildet: - Bildet må nok henge en stund
Bildet av single Joakim Røv fra Dalen dukket opp på Nye Veiers webkamera som filmer E18-utbyggingen på Grenstøl. Selv vet han ikke hvordan dette har skjedd.
Les mer om Dalen, Grenstøl og Joakim Røv.

Via et webkamera langs nye E18 søker Joakim etter kjærligheten: – Jeg har en mistanke om hvem som kan stå bak

DALEN/TVEDESTRAND: Det er ikke slik at Joakim Røv fra Dalen er desperat etter å få seg en kjæreste, men noen han kjenner vil allikevel hjelpe han på veien mot kjærligheten.
Les mer om Dalen, E18, Joakim og Joakim Røv.
Bil fikk problemer på E18
Ved 10.34-tiden onsdag fikk en bil problemer på E18 og stoppet, meldte Vestfold-politiet. Årsaken var usikker, men bilen hadde muligens punktert dekk. Stansen skjedde i sydgående retning, rett sør for Kopstad og nord for Flårtunnelen.
Bil har fått problemer på E18
En bil har stoppet på E18, melder Vestfold-politiet klokken 10.34. Årsaken er usikker, men bilen har muligens punktert dekk. Stansen har skjedd i sydgående retning, rett sør for Kopstad og nord for Flårtunnelen.
Bil fjernet
Bilen som stoppet rett nord for Flårtunnelen på E18, er nå fjernet.
Les mer om E18 og Flårtunnelen.
Bilstopp på E18
Politiet har rykket ut til en bil som har stoppet på E18 rett nord for Flårtunnelen i sørgående retning. Det er mulig at den har punktert.
Les mer om E18 og Flårtunnelen.
Kollisjon E18 Maritim
Kollisjon E18 Maritim
Fotgjenger tok «snarveien» om E18
Det var ikke helt etter boka... HOLMESTRAND: Det var i 2-tiden natt til onsdag at politiet fikk melding om en fotgjenger som beveget seg langs sørgående løp på E18, ved Hellandkrysset.
Les mer om E18 og Hellandkrysset.
Dette skjedde natt til 21. mars
Trump skal ha trosset sine rådgivere da han gratulerte Putin *Ny eksplosjon i Austin i Texas *Fotgjenger anmeldt på E18 i Vestfold Trump trosset sine rådgivere da han gratulerte Putin USAs president Donald Trump skal ha trosset råd fra
Mann ville ta snarvei til fots langs E18
En mann ble natt til onsdag anmeldt for å ha gått til fots på E18. Ifølge politiet ville han ta raskeste vei fra Holmestrand til Horten.
Les mer om E18, Holmestrand og Horten.
Mann ville ta snarvei til fots langs E18
En mann ble natt til onsdag anmeldt for å ha gått til fots på E18. Ifølge politiet ville han ta raskeste vei fra Holmestrand til Horten.
Les mer om E18, Holmestrand og Horten.
Mann gikk til fots på E18
En mann ble natt til onsdag anmeldt for å ha gått til fots på E18 i Vestfold. Ifølge politiet ville han ta raskeste vei fra Holmestrand til Horten.
Les mer om E18, Holmestrand, Horten og Vestfold.
Fører til legevakt
Føreren av bilen som kjørte i midtrabatten på E18 på nedsiden av Fosskolltunnelen, er kjørt til legevakt for sjekk. Personen virker uskadd, ifølge politiet. Veien er ryddet og åpnet igjen.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.
Haiket på E18 - da kom politiet
Fikk til slutt haik, men kanskje ikke akkurat dit de håpet... Politiet rykket ut mandag ettermiddag ut etter melding om at to personer haiket på E18 ved Sem. - Vi fikk flere meldinger, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Sem.
Bortviser haikere fra E18
Politiet har fått en rekke meldinger om haikere langs E18 ved Sem. En patrulje har kjørt vekk to utenlandske personer.
Les mer om E18 og Sem.
Her gikk det galt for Ferrarien - på sommerdekk
Lang kø på E18 etter smellen. Det var litt av et syn som møtte bilistene på E18 ved Billingstad i Asker mandag formiddag. En Ferrari hadde dratt av veien og ble stående med smadret front og store skader.
Les mer om Asker, Billingstad, E18 og Ferrarien.
Her gikk det galt for Ferrarien – på sommerdekk
Lang kø på E18 etter smellen.
Les mer om E18 og Ferrarien.
Ferrari kolliderte
En ferrari med sommerdekk kolliderte i autovernet på E18 ved Billingstad i formiddag. Ifølge politiet mistet bilen kontrollstoppet først etter 100 meter. De mistenker svært høy hastighet, og sjåføreren førerkort er beslaglagt, skriver Budstikka.
Les mer om Billingstad, Budstikka og E18.
Ferrari krasjet på E18
En Ferrari på sommerdekk krasjet mandag formiddag på E18 i Asker.
Les mer om Asker og E18.
Gjenstander i veien på E18
På E18 ved Foksrød i Sandefjord skal det ligge noen gjenstander i veien, i nordgående retning. Dette er trafikkfarlig og politiet er på vei, opplyser de på Twitter.
Les mer om E18, Foksrød, Sandefjord og Twitter.
Mann gikk på E18
Politiet rykket ut til E18 etter melding om en mann som gikk i Larvikstunnelen på E18, i nordgående retning. Kort tid etter kunne vegtrafikksentralen se på et kamera at mannen ble plukket opp av en bil.
Les mer om E18 og Larvikstunnelen.