E18

Tatt for råkjøring på E18

En politipatrulje som overvåket trafikken på E18 ved Slitu, har beslaglagt førerkortet til en mann i 20-årene. I følge politiet kjørte mannen for fort.
Les mer om E18 og Slitu.

Varebil ute av veien

En polsk varebil har kjørt ut av veien ved Strengereid på E18 mellom Tvedestrand og Arendal. Det er ingen personskader. Fører opplyste at han mistet telefonen på gulvet og havnet slik ut av vegbanen. Førerkort er beslaglagt.
Kjørte for fort på E18 i Sande
En 29 år gammel sjåfør fra Oslo har fått førerkortet beslaglagt etter at han ble stoppet av politiet på E18 i Sande. Mannen ble målt til 162 kilometer i timen i en 110-sone, opplyser politiet.
Les mer om E18, Oslo og Sande.
Kjørte for fort
En mann i 40-åra fikk førerkortet beslaglagt da han ble stoppet på E18 i Tønsberg i natt. Mannen ble målt til 152 kilometer i timen i en 110-sone, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Tønsberg.

Bil snurret ut av E18

En bil har snurret og kjørt av E18 sørgående ved Hellandkrysset. Politiet opplyser at det ingen skal ha blitt skadet av ulykken.
Les mer om E18 og Hellandkrysset.
Bil har fått stans på E18
En bil har fått stans på E18 sørgående ved Borgekrysset i Stokke. Fartsgrensen er satt midlertidig ned. Politiet opplyser at bilberging er på vei til stedet.
Les mer om Borgekrysset, E18 og Stokke.
Bilbrann på E18
Nødetatene er på vei til en bilbrann på E18 i Lier i nærheten av Liertoppen kjøpesenter. Bilen som brenner skal stå i nordgående løp.
Les mer om E18, Lier og Liertoppen.
Kommer byggevare-gigant ved IKEA
Coop-kjeden får bygge et 8000 kvadratmeter stort OBS bygg-varehus mellom IKEA Sørlandsparken og E18, skriver fvn.no. Det vedtok By- og miljøutvalget i Kristiansand i dag. Varehuset får anslagsvis 50-60 ansatte og det investeres 100 millioner kroner.
Les mer om Byog, E18 og Kristiansand.
Bilulykke i Risør
En bil kjørte i en midtdeler og snurret rundt på E18 i Risør. Føreren fremstår som uskadd, ifølge politiet. Ulykken har forårsaket noen trafikale utfordringer på stedet.
Les mer om E18 og Risør.
Stenger tunnelløp i Kristiansand
Fra lørdag kveld til mandag morgen blir det toveistrafikk i ett tunnelløp på E18 i Oddernestunellen og Baneheiatunellen. – På grunn av tidkrevende arbeid på veien må vi stenge det ene tunnelløpet, sier byggeleder Martin Folkestad.
Trafikkulykke på E18
Det har vært et trafikkuhell på E18 ved Haumyrheitunnellen, i østgående løp. Det skal være snakk om en påkjørsel bakfra. Et felt er stengt, og det skal ha dannet seg en del kø, ifølge Statens vegvesen.
Les mer om E18 og Haumyrheitunnellen.
E18 åpnet for trafikk
E18 er åpnet for normal trafikk etter en bilbrann ved Hanekleivtunnelen, opplyser politiet.
Les mer om Hanekleivtunnelen.
Ett felt åpnet
E18 er åpnet i ett felt sør for Hanekleivtunnelen, opplyser Statens vegvesen. Veien har vært stengt på grunn av en bilbrann.
Les mer om Hanekleivtunnelen.
Dirigerer trafikken på E18
Det er mye kø etter bilbrannen i nordgående retning på E18 ved Hanekleivtunnelen. Vegen er stengt, og trafikken blir dirigert av E18 ved Islandkrysset, opplyser politiet.
Stengt på E18
Politiet opplyser at E18 sør for Hanekleivtunnelen i nordgående retning er stengt på grunn av bilbrannen.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Brann i kjøretøy på E18
Det brenner i et kjøretøy på E18, syd for Hanekleivtunnelen. Nødetatene på vei til stedet, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Hanekleivtunnelen.
Ryker kraftig fra lastebil
Politiet rykket ut til E18 i Kobbervikdalen etter melding om at det røyk kraftig fra en lastebil. Ifølge politiet viste det seg å ikke være brann, men et punktert dekk. Politiet blir på stedet for å bistå bergingsbilen.
Les mer om E18 og Kobbervikdalen.
Normal trafikk på E18
Vegtrafikksentralen opplyser at trafikken nå går som normalt igjen på E18 etter at det tidligere i dag har vært kø ved Holmestrand.
Les mer om E18 og Holmestrand.
Fremdeles kø på E18
Det går fremdeles sakte på E18 ved Botne- og Bringåkertunnelene i Holmestrand i nordgående retning. Vegtrafikksentralen opplyser at bilistene må regne med sju minutter forsinkelse.
Moped mot bil på Tranby
Det har vært en trafikkulykke ved av- og påkjøringen til E18 på Tranby i Lier. Det skal være en moped og en bil som er involvert i ulykken. Nødetatene er på stedet
Les mer om E18, Lier og Tranby.
Tett trafikk på E18
Vegtrafikksentralen melder saktegående trafikk på E18 mellom ved Botne- og Bringåkertunnelene i Holmestrand i nordgående retning. Det er innsnevring og nedsatt hastighet til 50 km/t og toveis trafikk i ett løp på grunn av vedlikeholdsarbeid i området.
Mista førarkortet på E18
Ein 27 år gamal mann mista førarkortet på E18 ved Farriseidet i Larvik i natt. Politiet meiner mannen stod fram som rusa, og nødvendige prøver er tatt.
Les mer om E18, Farriseidet og Larvik.
Trøbbel i tunnel
Et kjøretøy har kommet borti midlertidige midtdelere i Baneheitunnelen på E18 i Kristiansand. Det fører til redusert fremkommelighet i østgående løp, opplyser politiet. Vegtrafikksentralen er varslet.
Vil gi to milliarder til ny E18
Statens vegvesen foreslår at Stortinget setter av to milliarder kroner til prosjektering og grunnarbeid på ny E18 i 2019, skriver Budstikka. En slik tildeling vil bety at byggestart kan skje i slutten av 2019, ifølge vegvesenet.
Les mer om Budstikka, E18 og Stortinget.
151 km/t i 100-sona
En mann i 20-årene er anmeldt etter at han kjørte i 151 kilometer i timen i 100-sona på E18 i Sande i kveld. Politiet opplyser at mannens førerkort ble beslaglagt, og at han samtykket til dette.
Les mer om E18 og Sande.