E18

Mistet last fra henger på E18

En bil med henger mistet last som var på hengeren. Noe av dette traff bilen bak. Hendelsen skjedde på E18, sydgående retning mellom Horten og Tønsberg. Inge personskade.
Les mer om E18, Horten og Tønsberg.

Gjenstander strødd på E18

Politiet melder om diverse gjenstander som ligger i veien på E18 ved sørgående løp ved avkjøringen til Sandefjord. Politiet er på stedet.
Les mer om E18 og Sandefjord.
Advarer mot istapper
Politiet ber bilister som skal kjøre gjennom tunnelene på E18 i Kristiansand om å se opp for istapper som henger i taket. Veitrafikksentralen er varslet og har sendt ut mannskap for å fjerne istappene.
Les mer om E18 og Kristiansand.
Anmeldt etter utforkjøring
En bilfører er politianmeldt etter at hun kjørte av veien ved E18 ved Lundeby i Eidsberg tidligere i dag. Det melder Smaalenenes Avis. Kvinnen erkjente samtidig straffskyld for uaktsom kjøring. Ingen personer kom til skade i ulykken.
Les mer om E18, Eidsberg og Lundeby.

Bilfører ble stoppet av politi

Politiet har stoppet en bil på E18 ved Fokserød etter flere meldinger fra publikum. Føreren er mistenkt for kjøring i alkoholpåvirket tilstand, melder politiet på Twitter.
Les mer om E18, Fokserød og Twitter.
Tok kvelertak på taxisjåfør
En mann skal ha tatt kvelertak på taxisjåføren mens bilen kjørte i 100 kilometer i timen på E18. Episoden skjedde i april i år, og nå må han møte i Oslo tingrett.
Les mer om E18 og Oslo.
Tiltalt for å ha tatt kvelertak på taxisjåfør mens bilen var i fart
En mann skal ha tatt kvelertak på taxisjåføren mens bilen kjørte i 100 kilometer i timen på E18. Nå må han møte i Oslo tingrett.
Les mer om E18 og Oslo.
Tiltalt for vold mot taxisjåfør
En mann er tiltalt for å ha tatt kvelertak på en taxisjåfør mens han kjørte i 100 kilometer i timen på E18 ved Lysaker i Oslo. Han er også tiltalt for å stukket av med taxien og for vold mot en annen person.
Les mer om E18, Lysaker og Oslo.
Tiltalt for å ha tatt kvelertak på taxisjåfør mens bilen var i fart
En mann skal ha tatt kvelertak på taxisjåføren mens bilen kjørte i 100 kilometer i timen på E18. Nå må han møte i Oslo tingrett.
Les mer om E18 og Oslo.
Berging på E18
Hengeren på en bil på E18 ved Fosskolltunnelen sørover, har veltet. Ingen er skadd, opplyser politiet. Bilberging er på stedet, og det er redusert framkommelighet.
Les mer om E18 og Fosskolltunnelen.
Bil med henger snurret på E18
Bil med henger snurret på E18
Les mer om E18.
Gatelys på E18
E18 fra Melleby i Hærland til Ørje skal få gatelys. Det skriver Smaalenenes Avis. Bare enkelte deler av strekningen har lys i dag. Det skal brukes 29 millioner kroner til å få på plass belysning langs hele strekningen.
Les mer om E18, Hærland, Melleby og Ørje.
Lange køer på E18
Det er lange køer på E18 etter at en lastebil har fått stans inne i Kleivenetunnelen i Drammen i sørgående retning. Køene strekker seg over til Lier og i retning Asker.
Kjørte inn i autovern
En 21 år gammel bilist slapp uskadd fra det da han kjørte inn i autovernet i nordgående retning, sør for Hemtunnelen på E18 i Re. – Det er en del skader på bilen og autovernet, og bilen må taues bort, opplyser politiet.
Les mer om E18 og Hemtunnelen.
E18-ulykke
Et kjøretøy har kjørt inn i autovernet i nordgående løp sør for Hemtunnelen på E18 i Re. Nødetatene har rykket ut.
Les mer om E18 og Hemtunnelen.
Kjørte ut med promille
En mannlig fører i 50-åra kjørte ut på E18 ved Hillestadtunnellen i totiden i natt. Mannen virket ikke edru og ble tatt med til Horten politistasjon der utåndingsprøve viste over lovlig verdi av alkohol i blodet. Mannen anmeldes og førerkortet er beslaglagt.
Les mer om E18, Hillestadtunnellen og Horten.
Bil av veien i Elvestad
En bil har kjørt av veien i avkjøringsfeltet på E18 øst for Elvestad. Det var to personer i bilen, begge skal være uskadd. Politi og ambulanse er på vei til stedet.
Les mer om E18 og Elvestad.
Ulykke på E18
En bil har kjørt i autovernet på E18 ved avkjørselen til Ramstad, melder politiet. Nødetatene er på vei.
Les mer om E18 og Ramstad.
Trailer hektet seg fast i tunnel
Politiet melder om en trailer som har hektet seg fast i belysningen i Sørlandsporten på E18 i Risør. Veitrafikksentralen er varslet om saken, og det østgående feltet er stengt. Klokken 15.36 melder politiet at alt skal være ok i tunnelen.
Les mer om E18, Risør og Sørlandsporten.
Ikke lenger stengt
Larvikstunnelen på E18 er nå åpen for trafikk igjen etter å ha vært stengt på grunn av et strømbrudd, melder Statens vegvesen.
Les mer om E18.
E18-tunnel stengt
Larvikstunnelen på E18 er stengt i begge retninger på grunn av strømbrudd.
Les mer om E18.
Bilen full av mat og drikke
En litauer bosatt i Norge ble stanset på tollstasjonen ved E18 på Ørje med 10.000 sigaretter, 24 liter brennevin, 10 liter vin, 200 liter øl og 185 kilo kjøtt i varebilen i går ettermiddag. Varene var kjøpt under et besøk i hjemlandet. Det skulle vært betalt 75.000 kroner i avgifter for varene.
Les mer om E18, Norge og Ørje.
Kø henger igjen på E18
Kø henger igjen på E18
Les mer om E18.
Stans på E18
Stans på E18
Les mer om E18.
Davids drømmetomt kan bli ofret for steinsirkel fra jernalderen
PORSGRUNN (NRK): Seks bolighus og ett næringsbygg kan forsvinne, så en steinsirkel fra eldre jernalder ikke skal bli ødelagt av E18-utbyggingen.