E18

Inntil 90 kroner hver vei på ny E18

Det vil koste inntil 90 kroner å kjøre inn til Oslo når ny E18 gjennom Asker og Bærum står ferdig. Og det samme tilbake.
Les mer om Asker, Bærum, E18 og Oslo.

Bilstans på E18

Det høyre feltet i nordgående retning på E18 ved Flårtunnelen i Re er stengt på grunn av bilstans.
Les mer om E18 og Flårtunnelen.
Flere alvorlig skadd i trafikkulykke ved Strand
Tre personer er alvorlig skadet og to er lettere skadet i en trafikkulykke som skjedde på E18 ved Strand i Bærum i formiddag. De skadde ble først behandlet på stedet, men er nå blitt kjørt til Bærum og Ullevål sykehus.
Les mer om Bærum, E18, Strand og Ullevål.
Lastebil og flere personbiler i massekollisjon på E18
Flere personer skadd.
Les mer om E18.

E18 blir stengt en ekstra natt

All trafikk på E18 mellom Hanekleiva og Helland blir stengt natt til onsdag, melder Statens vegvesen. Årsaken er at testing av trafikkplaner og alle systemer etter rehabiliteringen av Løken- og Hillestad-tunnelen tar lengre tid enn planlagt. Omkjøring blir på Fv 313 gjennom Holmestrand.
Alvorlig ulykke på E18
En lastebil og fire personbiler er involvert i en ulykke på E18 ved Strand i Bærum. Tre personer er alvorlig skadd og to personer er lettere skadd.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Fem skadet i ulykken
Tre personer er alvorlig skadet og to er lettere skadet i trafikkulykken på E18 ved Strand i Bærum. Det opplyser politiet. De skadede blir behandlet av ambulansepersonell på stedet.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Trafikkulykke på E18 ved Strand
Nødetatene har rykket ut til E18 inngående ved Strand i Bærum. Fire personbiler og en lastebil er involvert, ifølge politiet. Flere personer er skadet, en av dem kritisk, opplyser politiet.
Les mer om Bærum, E18 og Strand.
Dyrt å kjøre nye E18
90 kroner i bompenger på E18, hver vei gjennom Asker og Bærum er for mye. Det sier fylkesordfører i Akershus Anette Solli. Hun vil at staten skal endre kravet om at bompengene skal finansiere et lån med seks prosent rente og bare 15 års nedbetalingstid.
Les mer om Asker, Bærum og E18.
Inntil 90 kroner hver vei
Å kjøre nye E18 gjennom Asker og Bærum vil koste inntil 90 kr i bompenger hver vei. For å finansiere prosjektet, skal det settes opp ny bom på hver av de tre etappene, og beregninger fra Statens vegvesen viser at de må ta inn 25–30 kr hver vei i hver av bommene.
Les mer om Asker, Bærum og E18.
Inntil 90 kroner hver vei på ny E18
Og da kommer bommene i Oslo i tillegg. For enkelte kan det i framtida komme til å koste 250 kroner dagen å kjøre tur-retur gjennom Asker og Bærum og helt inn til Oslo.
Les mer om Asker, Bærum, E18 og Oslo.
E18 stenger i Holmestrand i natt
Statens vegvesen stenger all trafikk på E18 mellom Hanekleiva og Helland i natt. Omkjøring blir på fylkesveg 313 gjennom Holmestrand. Stengingen varer fra kl. 21:30 til kl. 06:00 i morgen. Årsaken er testing av trafikkplaner og systemer.
Mistenker ruskjøring
En bilfører er stoppet langs E18 i Grimstad. Politiet mistenker ruskjøring.
Les mer om E18 og Grimstad.
Trafikken er avtagende på E18
Vegtrafikksentralen melder at trafikken på E18, mellom Kragerø og Drammen, går som normalt uten forsinkelse.
Les mer om Drammen, E18 og Kragerø.
Mange skal hjem etter Sankthans
Søndag kveld ser ut til å bli en dag med tett trafikk på E18 i Vestfold. Vegtrafikksentralen melder om mye trafikk på E18 mellom Drammen og Kragerø. På Twitter-kontoen skriver de at det er snakk om tett trafikk stedvis og saktegående kø ved Larvik og Holmestrand. Det er cirka 30 min forsinkelse på strekningen, men at trafikken er stabil.
E18 åpnet etter ulykke
E18 ved Gullitunnelen er nå åpen for normal trafikk etter ulykken hvor en bil kjørte inn i tunnelveggen.
Les mer om Gullitunnelen.
Trafikkproblemer på E18
En mann i 40-åra er tatt med av ambulanse etter å ha kjørt i tunnellveggen ved Gullitunnellen på E18. Mannen var alene i bilen og kom trolig fra ulykken uten alvorlige skader. Statens vegvesen melder om trafikkale problemer etter ulykken som skjedde i nordgående retning.
Les mer om E18 og Gullitunnellen.
Bil kjørte i tunnelveggen
En bil har kjørt i tunnelveggen ved Gullitunnelen på E18 i nordgående retning. Nødetatene er på stedet og veien er åpen i et kjørefelt.
Les mer om E18 og Gullitunnelen.
E18 åpnet etter ulykke
E18 ved Tollerudgrillen nord for Holmestrand er nå åpen etter at tre personbiler, deriblant en varebil med henger, var involvert i en kjedekollisjon. Ingen personer ble skadet i ulykken, og det er også minimalt med materielle skader, forteller operasjonsleder hos politiet i Vestfold.
Trafikkulykke på E18
Nødetatene i Vestfold er på vei til en trafikkulykke på E18 i sydgående retning ved Tollerudgrillen rasteplass nord for Holmestrand. Tre kjøretøy er involvert i ulykken og skadeomfanget er foreløpig usikkert. Ifølge Statens vegvesen er det redusert framkommelighet på stedet.
Normal trafikk
Trafikken går nå som normalt på E18 ved Holmestrand. Statens vegvesen anbefalte tidligere lørdag Fv313 gjennom Holmestrand som alternativ rute i perioder med stor trafikk.
Les mer om E18, Fv313 og Holmestrand.
Anbefaler alternativ rute
Det er toveistrafikk i ett løp gjennom Løkentunnelen og Hillestadtunnelen på E18, og her danner det seg kø i perioder med stor trafikk. Statens vegvesen anbefaler Fv 313 gjennom Holmestrand når køene blir store. Foreløpig er det snakk om økende trafikk med forholdsvis kort ventetid i retning mot Larvik.
Mye trafikk E18 Holmestrand
Det går sakte trafikk gjennom veiarbeidsområdene i sørgående retning på E18 ved Holmestrand. Det melder Statens vegvesen.
Les mer om E18 og Holmestrand.
Kjørte i 142 km/t
En bilfører mistet førerkortet etter å ha kjørt i 142 km/t i 100-sone på E18 ved Grelland. Det var en sivil politipatrulje som stanset føreren. Saken bli anmeldt.
Les mer om E18 og Grelland.
Send til sjukehus
Ein arbeidar er send til sjukehus med uavklarte skader etter ei arbeidsulykke i Arendal. Mannen skal ha falle då han dreiv med lossing av tunge gjenstandar frå ein tilhengar i samband med bygging av ny E18. Arbeidstilsynet er varsla om hendinga.
Les mer om Arendal og E18.