E24

E24 lanserer ny nyhetstjeneste: – Det beste som har skjedd norsk mediebransje på mange år

E24 lanserer appen minE24, som gir deg alle økonominyhetene på ett sted. Karl Oscar Strøm og Hans-Petter Nygård-Hansen elsker produktet.

Lekkasje: Samferdselsbudsjettet øker med 4,1 milliarder

Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ser igjen ut til å bli budsjettvinner. Han får om lag 4,1 milliarder mer å rutte med neste år, får E24 opplyst.
Les mer om E24.
E24 møtte påtroppende G20-sjef: Tror ny teknologi kan bekjempe fattigdom
Argentinas finansminister begynner i jobben som sjef for G20 etter nyttår. E24 møtte ham på et toppmøte i Oslo.
Les mer om G20 og Oslo.
Renterådet: Dette må du gjøre, Olsen
E24s Renteråd maner til rentero i Norges Bank, ikke minst på grunn av usikkerhet i boligmarkedet. Klokken 10.00 kommer beslutningen. Følg den her på E24!
Les mer om E24 og Olsen.

Har ni dager på å unngå søppelkaos

RenoNorden leverte tjenester til 133 kommuner, blant dem Gjerdrum, Fet, Sørum og Bærum. Mandag slo søppelgiganten seg konkurs. Nå jobber bobestyreren for å sikre gode søppeltjenester. Fristen er 28. september, skriver E24.
Les mer om Bærum, E24, Fet, Gjerdrum og Sørum.
SAS innstiller 100 avganger torsdag på grunn av mulig streik
SAS har begynt å sende ut kanselleringsvarsler til sine passasjerer. Samtidig sitter selskapet i møte med pilotene hos Riksmekleren, skriver E24.
Les mer om E24 og Riksmekleren.
Statkraft vurderer å outsource IT-systemer til India
Den norske kraftgiganten Statkraft vurderer å la andre overta driften av deler av konsernets IT-systemer. Valget står mellom indiske og amerikanske IT-giganter, etter det E24 kjenner til.
Unge får økonomisk hjelp
34 prosent av unge nordmenn mellom 18 og 29 år sier de jevnlig får økonomisk hjelp av foreldrene sine. Det kommer frem i en fersk undersøkelse. – Det er oppsiktsvekkende at så mange unge får pengehjelp, sier Forbrukerøkonom Elin Reitan til E24.
Foreldre bidrar økonomisk
En kartlegging viser at 34 prosent av unge mellom 18 og 29 år får jevnlig økonomisk hjelp av foreldrene sine. Det skriver E24. Det er en økning fra 24 prosent på samme tid i 2016.
Les mer om E24.
Mange unge får penger av foreldrene
En fersk undersøkelse viser at 34 prosent av unge mellom 18 og 29 år får jevnlig økonomisk hjelp av foreldrene sine. Dette er en økning fra 24 prosent på samme tid i 2016, skriver E24.
Les mer om E24.
Venter nytt boligprisfall i Oslo
Direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF), Carl O. Geving, venter en nedgang i boligprisene i Oslo, også i juli, skriver E24. Eiendom Norges boligprisstatistikk legges frem klokken 11 torsdag.
Les mer om Carl O, E24 og Oslo.
Nå starter jakten på Norges beste innovasjonsprosjekt
I samarbeid med E24 skal Startuplab, Abelia, NHO, FIN, Oslotech og DigitalNorway kåre årets innovasjonsprosjekt.
NIF holdt tett om konge-suite til 185.000 kroner under Sotsji-OL
ULLEVAAL (VG/E24) Norges Idrettsforbund unnlot å fortelle at de hadde betalt 185.000 kroner for en suite på dette luksushotellet under OL i Sotsji.
Les mer om Sotsji-OL og Sotsji.
NIF holdt tett om konge-suite til 185.000 kr.
ULLEVAAL (VG/E24) Norges Idrettsforbund unnlot å fortelle VG at de hadde betalt 185.000 kroner for en suite på dette luksushotellet under OL i Sotsji.
Les mer om Sotsji.
E24s navn og logo misbrukt i epostsvindel
Har du mottatt en epost som tilsynelatende skal være sendt fra E24, men reklamerer for en bok? Ikke la deg lure!
Les mer om E24.
Brannherjet London-blokk forsikret av norsk selskap
Den brannherjede boligblokken i London er forsikret av det norske selskapet Protector, ifølge E24.
Les mer om E24, London og Protector.
Søppelselskap sliter
Avfallsselskapet RenoNorden har store økonomiske problemer, skriver E24. Selskapet tømmer søppel bl.a. i Bærum. Ifølge E24 nærmer tapet seg 1 milliard kroner.
Les mer om Bærum og E24.
Finsk-norske Freska henter millioner: Vil revolusjonere vaskehjelp-bransjen
– Vi vil revolusjonere det å bestille vaskehjelp, sier med-gründer Erik Dalland (25) i rengjøringstjenesten Freska til E24.
Les mer om E24, Erik Dalland og Freska.
Nettbank og Vipps nede i helga
Fleire av DNB sine tenester, mellom anna Vipps, nettbank, mobilbank og minibank vil vere nede natt til sundag, skriv nettstaden E24. DNB seier dei skal oppgradere maskiner, difor vert nokre av deira tenester utilgjengelege.
Les mer om DNB og E24.
E24 med ny debattserie: Slik skal vi sikre at Norge vokser – også etter oljen
Ideen ble unnfanget over en drink i baren på Bristol. I samarbeid med suksessgründer Are Traasdahl drar E24 nå i gang en debattsatsing som skal gå gjennom året. Tema: Hvordan skal Norge forbli en av verdens mest produktive nasjoner.
Les mer om Are Traasdahl, Bristol, E24 og Norge.
E24 med ny debattserie: Slik skal vi sikre at Norge vokser – også etter oljen
Ideen ble unnfanget over en drink i baren på Bristol. I samarbeid med suksessgründer Are Traasdahl drar E24 nå i gang en debattsatsing som skal gå gjennom året. Tema: Hvordan skal Norge forbli en av verdens mest produktive nasjoner.
Les mer om Are Traasdahl, Bristol, E24 og Norge.
BI er best i Norden
Tidsskriftet The Economist har rangert de beste masterprogrammene i verden. Handelshøyskolen BI i Nydalen i Oslo kommer på 17.plass. Det er best i Norden og ni plasser høyere opp enn erkerivalen Norges Handelshøyskolen i Bergen, skriver E24.no.
Les mer om Bergen, Norden, Nydalen og Oslo.
Kongsberg Maritime kuttar igjen
Kongsberg Maritime har i dag gitt dei tilsette beskjed om at 120 stillingar i Noreg skal kuttast. Alle tilsette får tilbod om å søke sluttpakke. – Justeringane er naudsynte marknadstilpassingar som sikrar berekraftig konkurransekraft i ein krevjande marknad, seier administrerande direktør Egil Haugsdal i Kongsberg Maritime ifølge E24.
En av tre ferierer for feriepengene
22 prosent vet ennå ikke hva de skal bruke årets feriepenger på, mens 36 prosent planlegger å bruke feriepengene på nettopp reise og ferie. Det viser en undersøkelse Ipsos har laget for DNB, skriver E24.
Les mer om DNB og E24.
Ny rekord
Antall mobilbetalinger med Vipps på nasjonaldagen var nesten fire ganger så mange på årets 17. mai som på fjorårets. – Totalt ble det vippset over 87 millioner kroner i dag, opplyser pressesjef i DNB Even Westerveld til E24.
Les mer om E24.