E24

James (32) kastet harddisk full av bitcoin: Norsk historie startet privat milliardkaos

James Howells hevder han kastet en harddisk med 7.500 bitcoin i 2013 - i dag verdt over 1,25 milliarder kroner. Til E24 forteller waliseren om hvordan en norsk historie fikk tankene hans tilbake på bitcoin.

James (32) kastet harddisk full av bitcoin: Norsk historie startet privat milliardkaos

James Howells hevder han kastet en harddisk med 7.500 bitcoin i 2013 - i dag verdt over 1,25 milliarder kroner. Til E24 forteller waliseren om hvordan en norsk historie fikk tankene hans tilbake på bitcoin.
Statssekretær Elnar Remi Holmen går av
Statssekretær Elnar Remi Holmen (Frp) gir seg, etter det E24 erfarer, etter fire år i olje- og energidepartementet.
Les mer om E24.
E24 erfarer: Statssekretær Elnar Remi Holmen går av
Etter fire års tjeneste i politisk ledelse i Olje- og energidepartementet, takker Elnar Remi Holmen (Frp) nå for seg.
Les mer om Elnar Remi Holmen og Oljeog.

Morgan Kane-saken: Mistanke om innsidehandel

(VG/E24) Aksjehandelen i Morgan Kane-selskapet WR Entertainment ble midlertidig stoppet torsdag morgen etter mistanke om lekkasje av innsideinformasjon.
Japan vil kjøpe JSM fra Norge
Japan kommer trolig til å kjøpe Joint Strike Missile til sine nye F35-kampfly, skriver E24. Det betyr mer å gjøre for Kongsberg Gruppen. Kommunikasjonsdirektør Kyrre Lohne i Kongsberg Defense & Aerospace vil ikke kommentere avtalen før den er undertegnet.
Stordalen har solgt Ernst hotell
Petter Stordalen har solgt Ernst hotell i Kristiansand og fire andre hotell-eiendommer til selskapet Midstar, melder E24. Hotellene vil fortsette driften under Nordic Choice Hotels, som er heleid av Petter Stordalen.
Norske Skog begjæres trolig konkurs
Styret i Norske Skogindustrier kommer trolig til å starte konkursbehandling, etter de varslede planene om å selge datterselskapet Norske Skog. Det melder E24. Aker ASA og Oceanwood varslet tidligere i dag at de sammen vil kjøpe Norske Skog AS. – Styret konstaterer at det nå er lite håp om at styrets forslag til gjeldsordning vil la seg gjøre. Som en konsekvens av det er det sannsynlig at Norske Skogindustrier starter konkursbehandling, skriver de i en børsmelding.
Goliat hjalp Eni til å bli nullskattyter
Mens pengene har rent ut under utbyggingen av Goliat-plattformen, har operatøren Eni Norge gått fra å betale milliarder i skatt til å få hundretalls millioner fra skattefuten, viser skattetall som E24 har fått tilgang til.
Goliat hjalp Eni til å bli nullskattyter
Mens pengene har rent ut under utbyggingen av Goliat-plattformen, har operatøren Eni Norge gått fra å betale milliarder i skatt til å få hundretalls millioner fra skattefuten, viser skattetall som E24 har fått tilgang til.
Veien til kunstig intelligens
KOMMENTAR: Skandinaviske forskere tror at halvparten av dagens jobber vil bli tatt over av roboter i løpet av de neste 15-20 åra. Blant de mest utsatte yrkene er fotomodeller, butikkansatte og maskinoperatører, skriver nettavisa E24.
Les mer om E24.
E24 trenger din hjelp
E24 gjennomfører for tiden en spørreundersøkelse blant våre lesere, og vi vil gjerne ha din tilbakemelding.
Kraftmilliardær på inntektstoppen
Kraftmilliardær Einar Aas fra Grimstad har Norges høyeste skattbare inntekt. Han står oppført med 833 millioner kroner i personlig inntekt i 2016, ifølge e24.no. I fjor betalte Aas 226,7 millioner kroner i skatt.
Les mer om Grimstad.
Flere sekundærboliger i Oslo
På tross av boliglånsforskriften som ble innført ved årsskiftet er veksten i antall sekundærboliger i Oslo større i år enn i fjor, ifølge Norges Eiendomsmeglerforbund og Ambita. Ifølge E24 har det hittil i år blitt 576 flere sekundærboliger, mot 615 i løpet av hele 2016.
Les mer om Ambita og Oslo.
E24 lanserer ny nyhetstjeneste: – Det beste som har skjedd norsk mediebransje på mange år
E24 lanserer appen minE24, som gir deg alle økonominyhetene på ett sted. Karl Oscar Strøm og Hans-Petter Nygård-Hansen elsker produktet.
Lekkasje: Samferdselsbudsjettet øker med 4,1 milliarder
Samferdselsminister Ketil Solvik-Olsen ser igjen ut til å bli budsjettvinner. Han får om lag 4,1 milliarder mer å rutte med neste år, får E24 opplyst.
Les mer om E24.
E24 møtte påtroppende G20-sjef: Tror ny teknologi kan bekjempe fattigdom
Argentinas finansminister begynner i jobben som sjef for G20 etter nyttår. E24 møtte ham på et toppmøte i Oslo.
Les mer om G20 og Oslo.
Renterådet: Dette må du gjøre, Olsen
E24s Renteråd maner til rentero i Norges Bank, ikke minst på grunn av usikkerhet i boligmarkedet. Klokken 10.00 kommer beslutningen. Følg den her på E24!
Les mer om E24 og Olsen.
Har ni dager på å unngå søppelkaos
RenoNorden leverte tjenester til 133 kommuner, blant dem Gjerdrum, Fet, Sørum og Bærum. Mandag slo søppelgiganten seg konkurs. Nå jobber bobestyreren for å sikre gode søppeltjenester. Fristen er 28. september, skriver E24.
Les mer om Bærum, E24, Fet, Gjerdrum og Sørum.
SAS innstiller 100 avganger torsdag på grunn av mulig streik
SAS har begynt å sende ut kanselleringsvarsler til sine passasjerer. Samtidig sitter selskapet i møte med pilotene hos Riksmekleren, skriver E24.
Les mer om E24 og Riksmekleren.
Statkraft vurderer å outsource IT-systemer til India
Den norske kraftgiganten Statkraft vurderer å la andre overta driften av deler av konsernets IT-systemer. Valget står mellom indiske og amerikanske IT-giganter, etter det E24 kjenner til.
Unge får økonomisk hjelp
34 prosent av unge nordmenn mellom 18 og 29 år sier de jevnlig får økonomisk hjelp av foreldrene sine. Det kommer frem i en fersk undersøkelse. – Det er oppsiktsvekkende at så mange unge får pengehjelp, sier Forbrukerøkonom Elin Reitan til E24.
Foreldre bidrar økonomisk
En kartlegging viser at 34 prosent av unge mellom 18 og 29 år får jevnlig økonomisk hjelp av foreldrene sine. Det skriver E24. Det er en økning fra 24 prosent på samme tid i 2016.
Les mer om E24.
Mange unge får penger av foreldrene
En fersk undersøkelse viser at 34 prosent av unge mellom 18 og 29 år får jevnlig økonomisk hjelp av foreldrene sine. Dette er en økning fra 24 prosent på samme tid i 2016, skriver E24.
Les mer om E24.
Venter nytt boligprisfall i Oslo
Direktør i Norges Eiendomsmeglerforbund (NEF), Carl O. Geving, venter en nedgang i boligprisene i Oslo, også i juli, skriver E24. Eiendom Norges boligprisstatistikk legges frem klokken 11 torsdag.
Les mer om Carl O, E24 og Oslo.