Eddie whyte

Vi tenker helhet (SB+)

Jeg føler Eddie Whyte (Ap) har lagt opp en bevisst strategi med svartmaling og overdrivelser, sier ordfører Bjørn Ole Gleditsch (H).

Ny uenighet om levekår (SB+)

Forskjellene i levekår er små sammenliknet med andre kommuner, sier ordføreren. Nei, de er store, sier Ap-politiker Eddie Whyte.
Whyte valgt inn i forbundstyret
Eddie Whyte fra Fagforbundet i Vestfold er som første innvandrer valgt inn i forbundsstyret til Fagforbundet, skriver fagbladet.no. Whyte er fra Belfast i Nord-Irland.
Whyte valgt inn i forbundstyret
Eddie Whyte fra Fagforbundet i Vestfold er som første innvandrer valgt inn i forbundsstyret til Fagforbundet, skriver fagbladet.no. Whyte er fra Belfast i Nord-Irland.

Sto til rette i utvalg

Det var i helse- og sosialutvalgets møte tirsdag 11. desember at Eddie Whyte tok opp det som skjedde i utvalgets møte to uker tidligere.
Les mer om Eddie Whyte.
Tilhører fikk snakke fritt
Jeg stusser litt på at en som kan oppfattes som part i saken, får tilgang til mikrofonen under et utvalgsmøte, sier Eddie Whyte (Ap).
Les mer om Eddie Whyte.
Vi husker Jern-Erna godt
Vignett: INNSPILL)) @Byline.kommentar:Eddie Whyte, Sandefjord Arbeiderparti Gunnar Kjølls leserinnlegg kritiserer undertegnede for å skrive blant annet at Arbeiderpartiet er garantisten
Les mer om Arbeiderpartiet og Jern-Erna.
Går i strupen på egen regjering
Eddie Whyte, profilert bystyremedlem i Sandefjord for Arbeiderpartiet, går nå ut med sterk kritikk av Regjeringens asylpolitikk. Han er opprørt over at 450 barn i asylmottak risikerer
Antallet høyere
I sitt innlegg i SB den 9. februar er Eddie Whyte svært kritisk til formannskapets vedtak om mottak av bare 20 flyktninger.
Les mer om Eddie Whyte.
Menneskelig drivkraft - kreativitet - innsatslyst II
I et innspill i SB den skrev jeg at Arbeiderpartiet er grunnlagt på å påvirke samfunnsstrukturen og særlig fordeling av makt og inntekt. Eddie Whyte bekrefter i sitt innlegg 11 at det
Les mer om Arbeiderpartiet.
Ingen velger uføretrygd
$:INNSPILL @Byline.kommentar:Eddie Whyte Nestleder Fagforbundet Vestfold Etter nyttår starter forhandlingene om en ny avtale om et inkluderende arbeidsliv (IA-avtalen).
Gjør en viktig jobb
INNSPILL Eddie Whyte, nestleder i Fagforbundet Vestfold Første mandag i desember er det renholdernes dag.
Noen få hundre stemmer avgjør
$:(Vignett: INNSPILL) @Byline.kommentar:Eddie Whyte, nestleder Fagforbundet Vestfold Meningsmålingene på nasjonalplan viser nærmest dødt løp i stortingsvalget.
Bruk stemmeretten
KOMMENTAR EDDIE WHYTE, nestleder Fagforbundet Vestfolde Menn er flinkere enn kvinner, og eldre er flinkere enn yngre. Til hva? Til å stemme ved valg. Valgdagen den 14. september nærmer
Norge trenger arbeidstakerne
$:KOMMENTAR EDDIE WHYTE, nestleder Fagforbundet Vestfold Fagforbundets medlemmer utfører mange av de viktigste jobbene i velferdsstaten.