Einar halvorsen

Flymiljøet i Tromsø i sorg over tapte kamerater

- Uvirkelig, sier flykamerat etter flyulykken ved Svolvær lufthavn søndag. Flymiljøet i Tromsø er i sorg, etter at Leif Jarle Stamnes (79) og Einar Halvorsen (63) omkom i flyulykken utenfor Svolvær lufthavn sist søndag, melder NRK.

Flymiljøet er i sorg

På søndag satte Einar Halvorsen (63) fra Langhus i Ski seg bak spakene i et småflyet på Tromsø lufthavn. Sammen med onkelen Leif Jarle Stamnes (79) skulle han fly sørover. Kort tid etterpå gikk det galt.
Les mer om Einar Halvorsen, Ski og Tromsø.
– Jeg vinket og tenkte at de kom til å få en fin tur. Dessverre kom de aldri tilbake
Flymiljøet er i sorg etter at Leif Jarle Stamnes og Einar Halvorsen omkom i flyulykken søndag. Halvorsen var aktiv i Flyklubben Øst i Rakkestad.
- De to var som Knoll og Tott
Leif Jarle Stamnes (79) og Einar Halvorsen (63), som døde i flyulykken i Svolvær, var onkel og nevø. Familien beskriver de to som livsglade, rause og med godt humør. - Det er et sjokk.

Flystyrten i Svolvær: De omkomne rakk aldri å løse ut redningsvesten

Det er usikkert når flyvraket etter flystyrten i Svolvær kan hentes opp. Kort tid etter at flyet til Leif Jarle Stamnes (79) og Einar Halvorsen (63) hadde tatt av fra Svolvær Lufthavn Helle skjedde det som ikke skulle skje.
Flykompis om avdøde Leif (79): – Han var en fantastisk venn og pilot
Kort tid etter at Leif Jarle Stamnes og Einar Halvorsen tok av fra Svolvær flyplass søndag kveld, styrtet flyet i havet. Nå sørger flymiljøet i Tromsø.
Namna frigitte etter flyulukka i Svolvær
Det var Leif Jarle Stamnes (79) frå Tromsø og Einar Halvorsen (63) frå Langhus i Ski som mista livet i småflyulukka i Svolvær søndag kveld. Politiet i Svolvær gjekk måndag ettermiddag ut med namna på dei to omkomne i samråd med dei pårørande.
Navnene frigitt etter flyulykken i Svolvær
Det var Leif Jarle Stamnes (79) fra Tromsø og Einar Halvorsen (63) fra Langhus i Ski som mistet livet i småflyulykken i Svolvær søndag kveld.
Flyulykke-navnene er frigitt
Politiet har frigitt navnene på de som omkom i flyulykka ved Svolvær søndag, i samråd med pårørende. Det var Leif Jarle Stamnes og Einar Halvorsen som omkom.
Les mer om Einar Halvorsen og Svolvær.
De to mennene som omkom i flystyrt i Nordland er identifisert
Det var Leif Jarle Stamnes (79) og Einar Halvorsen (63) som mistet livet i flyulykken ved Svolvær søndag kveld.
De to mennene som omkom i flystyrt i Nordland er identifisert
Det var Leif Jarle Stamnes (79) og Einar Halvorsen (63) som mistet livet i flyulykken ved Svolvær søndag kveld. Søndag kveld gikk et småfly i vannet kun fem minutter etter å ha tatt av fra flyplassen i Svolvær.
En av de omkomne fra Langhus
63 år gamle Einar Halvorsen fra Langhus i Ski kommune var en av de omkomne i flyulykken i Svolvær i går kveld. Også 79 år gamle Leif Jarle Stamnes fra Tromsø omkom. Småflyet havarerte kort tid etter at det tok av, utenfor Svolvær lufthavn.
Frigir namn på omkomne
Det var 79 år gamle Leif Jarle Stamnes frå Tromsø og 63 år gamle Einar Halvorsen frå Langhus som omkom i flystyrten ved Svolvær på søndag. Det melder politiet.
Navnene er frigitt etter flystyrten i Svolvær
Det var Leif Jarle Stamnes, 79 år, fra Tromsø og Einar Halvorsen 63 år fra Langhus som omkom i flyulykken i Svolvær i går kveld. Det melder Nordland politidistrikt mandag ettermiddag. Det to er medlemmer av Tromsø flyklubb.
Frigir navn på omkomne
Politiet i Nordland har frigitt navnene på de to omkomne i flyulykken i Svolvær søndag kveld. Det var 79 år gamle Leif Jarle Stamnes fra Tromsø og 63 år gamle Einar Halvorsen fra Langhus som omkom. Politiet ønsker tips fra folk som kan ha sett noe i løpet av hendelsesforløpet.
Håper på nei til ett Agder
Tidligere arendalsordfører Einar Halvorsen er møtt opp for å følge fylkestinget. – Jeg håper på nei til sammenslåing, men det blir spennende, sier Halvorsen, som har markert seg som en sterk motstander av sammenslåing.
Avviser kritikk fra Halvorsen
Det er helt feil at avtalen om ett Agder er dårlig for Aust-Agder. Det sier Torunn Ostad fra Høyre, som har vært med og forhandlet den frem. Tidligere Arendals-ordfører Einar Halvorsen mener det er gjort et dårlig arbeid, men Ostad sier aust er sikret mange arbeidsplasser.
– Man har ikke fått til noen ting
Politikerne i Aust må si klart nei til avtalen om ett Agder, mener tidligere ordfører i Arendal, Einar Halvorsen (H). Han mener det er å tro på eventyr at fylket får statlige arbeidsplasser.
Kritisk til ett Agder-fylke
Tidligere ordfører i Arendal, Einar Halvorsen (H), er kritisk til avtalen om sammenslåing av Agder-fylkene. Han mener fylkespolitikerne i Aust-Agder må si nei til avtalen fra forhandlingsutvalget.
– Man har ikke fått til noenting
Politikerne i Aust må si klart nei til avtalen om ett Agder, mener tidligere ordfører i Arendal, Einar Halvorsen (H). Han mener det er å tro på eventyr at fylket får statlige arbeidsplasser.
– Den beste Arendalsuka
Drømmeværet denne uka har gjort Arendalsuka i år til den beste så langt, ifølge tidligere Arendal-ordfører Einar Halvorsen. – Været betyr alt, sier han til NRK.no. Høyrepolitikeren har vært med å arrangere Arendalsuka i flere år.
Vil få på plass pengestøtte til Hovefestivalen
Ordfører Einar Halvorsen vil samle toppolitikere i Arendal for å drøfte bevilgninger til ny Hovefestival.
Vil ha ny Hovefestivalen
Ordfører Einar Halvorsen tar initiativ for å samle de politiske toppene i Arendal om et kommunalt tilskudd til ny Hovefestival. Halvorsen mener det er viktig at kommunen kjapt kommer på banen med pengegaratier for å få i gang ny festival.
– En vitamininnsprøytning for demokratiet
Ordfører Einar Halvorsen åpnet Arendalsuka i strålende solskinn.
Les mer om Arendalsuka.
Erklærte Arendalsuka for åpnet
Ordfører Einar Halvorsen erklærte Arendalsuka for åpnet.
Les mer om Arendalsuka.