Eirik kristoffersen

Ny sjef i Heimevernet

Brigader Eirik Johan Kristoffersen fra Bjerkvik ble i statsråd i dag utnevnt til generalmajor i Hæren og beordret til stillingen som sjef for Heimevernet. Han har bred erfaring fra Hæren og Forsvarets spesialstyrker. Kristoffersen er tildelt både Krigskorset med sverd og Forsvarets innsatsmedalje med rosett. Kristoffersen tiltrer stillingen 1. november 2017.

Ny heimevernsjef

Eirik Kristoffersen fra Elverum ble i statsråd i dag utnevnt til sjef for Heimevernet. Han ble samtidig utnevnt til generalmajor i Hæren. Kristoffersen har tidligere vært sjef for Forsvarets spesialstyr
Les mer om Elverum, Heimevernet og Hæren.
`Da var det noen gutter i Tromsø som ble litt hårsår`
Hun er ny utviklingssjef i Bodø. Forrige uke skapte Grete Kristoffersen debatt. Foto: Eirik Bjørklund, Nordlys Grete Kristoffersen (46) startet i jobben som utviklingssjef i Bodø 1.juni.
Tre nordlendinger styrer verdens beste soldater
Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik, Nils Johan Holte fra Harstad og Tom Robertsen fra Ramsund leder verden beste soldater. Foto: Ragnar Bøifot Sjef for Forsvarets spesialkommando oberst

Forsvaret vil utdanne kvinnelige elitesoldater

Rena: Forsvarets Spesialkommando vil opprette egen fallskjermtropp for kvinnelige vernepliktige fra sommeren 2014. Opptakskravet skal være det samme som for menn. Leder for Forsvarets Spesialkommando Eirik Kristoffersen sier til Østlendingen at spesialstyrken trenger kvinner i operativ tjeneste. (NTB)
Les mer om Østlendingen.
Forsvarssjef frustrert over uendret terrorberedskap
Sjef for Forsvarets spesialkommando Eirik Kristoffersen er frustrert over at det fortsatt ikke er gjort endringer i beredskapsplanene - ett og et halvt år etter 22. juli.
Krigsmedalje til Bjerkvik
Søndag blir oberst Eirik Kristoffersen fra Bjerkvik beæret med Krigskorset.
Les de norske spesialsoldatenes egne historier
RENA (De har jaktet på Osama bin Laden og hans menn i fjellene og nedkjempet terror mot Kabul. Søndag blir oberst Eirik Kristoffersen (42) og kaptein Jørg Lian (42) hedret med landets
Får Norges høyeste utmerkelse
– Jeg er en god lagspiller. Det sier oberst Eirik Kristoffersen om seg selv. På søndag får han Norges høyeste utmerkelse, Krigskorset, for sin innsats i Afghanistan.
Ble hedret med Krigskorset
Oberst Eirik Johan Kristoffersen og kaptein Jørg Lian, bosatt i Elverum og med arbeidsplass på Rena leir, er tildelt Krigskorset med sverd. Av: Marte Dalsegg Publisert Publisert mandag
Helter hedret
To krigskors med sverd tildelt i dag. Krigskorset med sverd, Norges høyeste æresmedalje. NTB Krigskorset med sverd er tildelt oberst Eirik Johan Kristoffersen og kaptein Jørg Lian for
Spesialsoldater får Krigskorset
Krigskorset med sverd er tildelt oberst Eirik Johan Kristoffersen og kaptein Jørg Lian for tapperhet under operasjoner i Afghanistan.
To personer tildelt Krigskorset
Oberst Eirik Johan Kristoffersen og kaptein Jørg Lian er i Statsråd i dag tildelt Krigskorset med sverd for fremragende ledelse og tapperhet under operasjoner i Afghanistan.
To krigskors utdelt
Oslo (NTB): Krigskorset med sverd er tildelt oberst Eirik Johan Kristoffersen og kaptein Jørg Lian for tapperhet under operasjoner i Afghanistan.
30.000 reisekort er døde
SVEINUNG BERG BENTZRØD JOHN HULTGREN EINAR HAAKAAS Flere tusen passasjerer har gyldige Flexus-kortet som ikke virker i en kontroll. Eirik Kristoffersen måtte selv bevise sin uskyld.
Les mer om Flexus-kortet.
- Vedmodig å slutte som trener
Etter to meget innholdsrike sesonger som trener for Urædds damelag, innrømmer Tom Kristoffersen at det er vemodig å gi seg. 47-åringen plukket selv ut sin arvtager, Eirik Furu.
Her klikker det for spillanmelderen
Både gitarer og kameramenn får lide når det koker over for Spillverkets anmelder Eirik Kristoffersen. Vi har kåret de fem heftigste raserianfallene hans i 2009.